Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #41133696 #90151 üzenetére
2 év garanciával:
Xbox One játék közbeni töltőkészlet a Controlleremhez
Tegnap merült le az AA-s akkumulátor, a Voltcraft UFC-3 meg elkezdett szórakozni Volt másik 2db AA-s akkumulátor, de ez így jobb
-
L_YKing
addikt
Tyu de krva gyors lett az oldal.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L1MaT
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, van egy boxom otthon a lakásban net kapcsolattal mindennel. Ha vennék még 1 boxot amit hordanék magammal autóba lakókocsiba amibe akarom, működne a box net nélkül? Mondjuk úgy ,hogy a cipelős boxot időközönként haza viszem néha ráteszem netre töltők rá pár játékot és újra elviszem magammal. Tisztában vagyok vele ,hogy a single player,story mode ami ilyenkor elérhető lesz, nyilván nem multizni akarok net nélkül de ez így működhet?
A másik kérdés ha ez így ahogy leírtam működik akkor ,hogy tudom kivitelezni ,hogy a játékok mind2 boxon elérhetőek legyenek. Arra gondoltam a cipelős boxot jelölöm meg az én saját boxomnak tehát beállítom rá a home-ot így elvileg offline elérhetők a megvásárolt játékok . A másikon meg szimplán csak mindig beleszek jelentkezve otthon mivel ott mindig van internet. Újjabb kérdés az otthoni boxon amin bevagyok jelentkezve mindig, a párom eléri majd a tartalmakat a saját profiljával? Gondolok itt live ea acces stb ,tehát továbbra is osztom a profilom tartalmát a boxon vagy csak ha a home bevan állítva?
Vagy esetleg van mód arra hogy én az accontomhoz több xboxot jelöljek meg mint (my home box) mint tulajdonos?
Remélem érthető mit szeretnék sokat utazok és nem mindig van stabil net a közelben de jó lenne néha játszani kicsit ha van rá időm offline, előre is köszönöm a válaszokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem meglepo modon a kozel-keleten kiszivargott a Resident Evil VII, igy aki tervezi megvenni az figyeljen, barhol felbukkanthatnak spoilerek.
Live-Die-Respawn
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
A FIFA14 megjelent magyar feliratozással és kommentárral Xbox One-ra? -
proper
őstag
Ki melyik játékot ajánlja?
Multizni, időt elütni
Cod
Ghosts?
Advanced warfare?
Csak multizni kell maga a történet része nem érdekel -
nagyúr
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
válasz bulikavagyok #93266 üzenetére
Multi játékot keresett nem codot...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
bbmt
senior tag
válasz brumi1024 #93268 üzenetére
Nagyon nem. PC-n sokkal kevesebben annak a multiban.
Itt tudod megnézniA kanál a gyengék villája
-
melan
senior tag
válasz postasbeci #93202 üzenetére
Én is láttam, de a magyar feliratot sehol nem írta nekem... ennyiért megvenném pedig, bár csak később játszanék vele, most el vagyok látva..
-
StLui
veterán
GoW 4 csak "véletlenül" lett, a svájci géppel, és ez okozta a legnagyobb élményt, gyerekkel coopba nagyon élvezzük, kivetítőn a motoros jelenet óriási volt, ott már teljesen magával ragadott a hangulata. Mondjuk se TF2, se BF1, se Maffia 3-at én nem próbáltam még a karira vásároltak közül, sőt utóbbi jó pár hétben nem is játszottam semmivel, kivéve most ezt a három alkalmat a GoW 4-gyel.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
postasbeci
csendes tag
Azt általában nem jelzik.
De utána néztem annak a pár játéknak amin van Magyar felirat, meg jelezték már itt is hogy letöltőkóddal vásárolt Division-ban is van.Az Xboxunkban a régió Magyarra van állítva mindig, így letöltés után magyarul indult, állítani se kellett a nyelvet.
-
Chumlee
senior tag
CoD: AW telepítés közben 5%-nál meg áll , a CD hibátlan . Mi lehet a gond ? Tárhely van , újraindítás után sem megy .
-
Knobber
aktív tag
válasz Knobber #92622 üzenetére
Na mostanára (két vasárnap délután) sikerült kipörgetni a The Cave-et. Sok fejtörő van benne, néhol meg kellett néznem a végijátszást is, mert egyszerűen nem volt már ihletem.
De így utólag azt mondom, totál megérte!
Rég volt már ilyen játék, amiben gondolkozni is kellettAki még nem próbálta ki a The Cave-et (ehavi ingyenes X360 BC játék GOLD-ra) az még ma be tudja zsákolni, holnap már Rayman jön.
Youtube: Knobber
-
Gregszton
tag
válasz sugarforce #93274 üzenetére
Köszönöm megjegyzem mindenképp, de most egy telefon a Diginek megoldotta a problémát bár most Openben van néha egy pillanatra szétdobja a live-ot aztán vissza jön minden. Portot nem nyitottam mert most openben van, de valamit érdemes beállítani a routeren? Bár lehet az xbox live vacakol nem is a net.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
GOLD-ot lehet szüneteltetni?
Mert van és addig ne menjen.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
norbi2010
őstag
válasz zsolti72837 #93286 üzenetére
Mármint van aktív előfizetésed és azt akarod szünetelteni, mert nem tudod most használni? Ha igen, akkor nem, nem lehet.
-
-
kerti008
aktív tag
válasz proper #93261 üzenetére
Probald ki multiplayerben a Battlefield 3-at vagy a Bad Company 2-ot. Most kerultek be a Backward Compatibility-be es (lehet hogy a regi emlekek miatt) de Nekem nagyon tetszettek. Allitolag a BF3 a legjobb a BF sorozatban bar Nekem a BF2 az orok kedvencem.
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható GWG-s játékok: Killer Instinct: Season 2 Ultra Edition (XO), Rayman Origins (X360).
-
Thusor
őstag
válasz Thusor #93151 üzenetére
Erre a kérdésemre tud adni valaki valami tippet? Nincsenek hasonló tapasztalatotok? A Microsoft honlapján azt olvastam, hogy NAT esetében ha nem tudom openre állítani, akkor max annyi lehet hogy nem tudok multiplayerben hostolni, illetve a hanghívásokban lehetnek problémák. De attól még tudnék single és multiplayerben játszani a géppel. Ezt meg tudjátok erősíteni?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest