Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93301) frankdelgado válasza Thusor (#93300) üzenetére


frankdelgado
őstag

A választ lehet, hogy itt [link] megleled....

[ Szerkesztve ]

(#93302) frankdelgado válasza kerti008 (#93297) üzenetére


frankdelgado
őstag

Jó volt mind a kettő, pc-n csapattam őket sokat....Ha át lehetne menteni a karakteremet, elgondolkoznék, de így újrakezdeni már biztosan nem fogom. Nem tudom mi ez az ellenszenv, a BF1-el, nekem nagyon bejön, sokan azért fikázzák, mert kevés a jármű, de hát csak az első VH-ról van szó...ha meg a modern hadviseléshez van affinitásom a 4-es is kíváló.....

(#93303) Thusor válasza frankdelgado (#93301) üzenetére


Thusor
őstag

Köszi a linket. A Microsoft honlapján hasonlót olvastam, hogy a teljesen zárt NAT a strict. Azaz akkor ebben az esetben csak a lobbiban játszás esetében van hátrányom. Abban nem szoktam játszani, csak az adott játék multiplayerében, random emberekkel összedobva.

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

(#93304) Jovanny2 válasza Thusor (#93303) üzenetére


Jovanny2
őstag

A linket itt nem tudom megnyitni, ezért nem tudom mit ír, de a lényeg, ha open vagy, akkor boldog-boldogtalannal lehetsz közös lobbyban, ha moderate, akkor általában működik rendesen a tapasztalatom szerint (elvileg akkor sem lehetsz party leader), ha strict, akkor viszont vannak problémák a matchmaking-gel, nem lehetsz party leader, és csak Open társakkal lehetsz egy lobbyban. A party chattel is vannak problémák olyankor, stb.

Ez nem csak lobbyra vonatkozik, hanem a matchmakingre is, strict-nél csak Openekkel dob össze, és alavetően szarabb lesz a kapcsolatod, mint nekik.

[ Szerkesztve ]

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

(#93305) pzstm


pzstm
titán

múlt hét szerdán egyeztettem ügyfélszolgálattla Kinect átalakító végett.

UPS futár most futott be vele éppen :C

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#93306) Jovanny2 válasza pzstm (#93305) üzenetére


Jovanny2
őstag

Elég nagy pakk, több kütyü, mint gondoltam...

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

(#93307) oriic válasza pzstm (#93305) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Épp tegnap voltunk noxwill kollegával Media Marktban, ott 17k-ért van kitéve az adapter...o.O

Live-Die-Respawn

(#93308) lacy86 válasza pzstm (#93305) üzenetére


lacy86
addikt

Igen korrekt! 👍

(#93309) Stauffenberg válasza kerti008 (#93297) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"Allitolag a BF3 a legjobb a BF sorozatban bar Nekem a BF2 az orok kedvencem."

Egyjátékos kampányt tekintve szerintem is, van néhány kifejezetten kultikus rész benne (pl: az anyahajóról induló repülős bevetés). Erősen ajánlott végigjátszani, anno tettem olyan elhamarkodott kijelentést, hogy CoD MW2 egyjátékos módja jobb volt, de ezt vissza kell vonnom, szerintem a BF3 jobb.

Multiban is az egyik legjobb, de szerintem nem a legjobb. Sajnos a Caspian Border és a Siene Crossing kivételével nem volt benne egy vállalható map sem az alapjátékban, Season Pass nélkül egyenlő volt a nullával. Ettől függetlenül multiban jobban szerettem a 32 főre tervezett Bad Company 2-t, nálam az volt az abszolút etalon egészen a Battlefield 1 érkezéséig.

BF2 is jó volt, mai szemmel nézve már egészen old school. Csak az tudja értékelni, aki volt már annyi idős akkoriban, hogy játsszon vele. A mai kölyköknek lehetetlenül nehéz lenne.

(#93310) oriic válasza Stauffenberg (#93309) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nem volt rossz a BF3 (a repcsis mellett a sivatagi tankcsata volt még WOW), de a BC2 nekem történetileg jobban bejött. Abból is jöhetne már új rész. :( (Bár inkább BF2142 folytatást akarok)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#93311) Mister_X válasza oriic (#93310) üzenetére


Mister_X
nagyúr

A Battlefield multiplayer játék.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#93312) oriic válasza Mister_X (#93311) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ne kötekedj! ;] Single és multi is. Volt olyan ismerős aki csak kampányokat tolta ki és adta el a lemezeket.

Live-Die-Respawn

(#93313) Mister_X válasza oriic (#93312) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Egészségére.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#93314) frankdelgado válasza Stauffenberg (#93309) üzenetére


frankdelgado
őstag

Volt egy pálya, ami tele volt konténerekkel, a neve nem jut eszembe. Ott irdatlan nagy hentelés volt, ha pontokat akartam szerezni, mindíg ott toltam :) Meg az Operation Metro is ilyen volt, de a konténerest jobban szerettem. Itt nem voltak járművek, a hentelésen volt a hangsúly. Általában géppuskáztam, vagy ahogy a haver mondta "tunkoltam" :) A repcsis résznek brutál hangulata volt akkor is, meg most is.... Sajnos a PC-s multit szétcseszték a csíterek, de így is szerettem vele csapatni.

(#93315) eL Geri válasza oriic (#93312) üzenetére


eL Geri
őstag

+1 Jelen :)

Legalábbis a BC2 és a BF4-el így voltam. Nem tudom, hogy a BF1-el mi lesz, ha majd egyszer beszerzem. Lehet, azzal már eljátszok multiban is. Változik az ember :)

(#93316) IntelKiller7 válasza oriic (#93310) üzenetére


IntelKiller7
Topikgazda

Én a BFBC2-t toltam végig először aztán jöbb a BF3. A multi meg annyira megragadt, hogy fél év alatt 500 óra.. :'D BF4-ben meg 3 év alatt lett 400. Azért ez mindent elmond.
Nálam a BF3 az örök fav. :)

Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K

(#93317) Thusor válasza Jovanny2 (#93304) üzenetére


Thusor
őstag

Köszi az infót. Kár, azt hittem csak a lobbyra vonatkozik. Sajna most egy ideig akkor így fog menni majd az Xbox, amíg nem találok albérletet a kollégium helyett.

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

(#93318) sugarforce


sugarforce
őstag

Na közben kiderült, hogy lesz season pass a resident evil 7-hez és, hogy mi is lesz benne

[ Szerkesztve ]

(#93319) oriic válasza sugarforce (#93318) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Az első végigjátszások szerint jó lett a játék nagyon, de a sztoriban vannak helyenként foltok, vélhetőleg a DLC-ket innen vágták ki, és adják el külön majd.

Live-Die-Respawn

(#93320) eL Geri válasza Thusor (#93317) üzenetére


eL Geri
őstag

Olvasva a publikus / privát IP cím problémáról, ismét elkezdett izgatni engem is a kérdés :)

Telekom-os vagyok. Honnan tudhatnám meg legegyszerűbben, hogy publikus vagyok?
1.) Hívjam fel őket, kérdezzem meg. Lusta vagyok, de ez lesz a megoldás :)
2.) Nézzem meg az IP címem. De ez már bonnyibb, mert nem emlékszem az általuk adott router belépési adataira :( és nincs kedvem az egészet rezetelni. De mivel a T-től egyben kaptam egy modem routert, így azt se tudom, hogy router nélkül, direktbe dugva megnézzem milyen ip-t kapnék a modemről.
3.) Azt hittem, ha meg a multiplayer, akkor nincs gondom. De lehet hogy van (pl. kevesebb szervert, játékost látok), csak épp nem látom?

(#93321) Stauffenberg válasza Mister_X (#93311) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Tök mindegy, szerintem felnőttek a feladathoz, hogy tudjanak jó egyjátékos kampányokat csinálni. Kicsit talán régimódiak, nem veszi el a játékidő 70%-át valamilyen előre scriptelt, filmszerűnek mondott jelenet, amibe tökéletesen semmilyen beleszólásod nincs, de nekem pont ezért tetszik. Régi old fashion egyjátékos mód, ahol a valódi játék és nem az in-game mozifilmezés a lényeg.

Egy CoD-ban véget ér egy Michal Bay szellemi síkon mozgó átvezető, mész három métert és megint jön egy átvezető, amiben az összeomló épületből átesel egy helikopterbe, ami átrepül egy atombomba által felkapott anyahajó alatt, amiből megint kiesve a lökéshullám átlök egy tankba, ami aztán szaltózva legurul egy hegyoldalon, miközben egy taposóaknára esve felrepül az égbe, majd egy ejtőernyőt megragadva kiugrasz, közben zuhanás közben ráesel egy ellenséges Su-25-ös gépre, ami irányt tévesztve letarolja a teljes repülő századot, majd a földtől 10 méterre ejtőernyőt nyitsz, de azt rögtön kiszakítja egy cross motorral ugrató terrorista, így beszakítod az alattad lévő szupertitkos orosz kutatóbázis tetejét, ahol emiatt üzemzavar keletkezik és felrobban az egész, ettől a lökéshullám hozzávág a fegyveres szekrényhez, ami kinyílik és végre lesz egy AK-74 a kezedben, mehetsz újra harcolni.

Mész előre három métert, lelősz két ellenséges katonát, majd megint jön egy ugyanilyen magasröptű átvezető, amit nézhetsz 10 percig.

Aztán a kritikusok leírják, hogy "Looks incredible! Awesome masterpiece! 10/10". A Battlefield-re meg csak annyit tudnak nyögni, hogy elavult, régimódi, unalmas kampány, csak 6/10. :D

(#93322) parandroid válasza Stauffenberg (#93321) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Best CoD-review ever.

Igazából mindegy is melyik rész, a legszebb az egészben, hogy nagyjából minden rész megjelenése után lehet kopipésztelni.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#93323) Nagymelák


Nagymelák
aktív tag

Sziasztok!

Bocsánat a kérdésért ,de nagyon új nekem az Xbox a következő lenne a kérdésem (lehet hogy volt már rá válasz,de eddig még nem találtam rá) Be van állítva a fiókom a konzolon, a kérdés az lenne hogy tudok-e beállítani egy másik fiókot amin a család egy másik tagja tud játszani,azokkal a játékokkal ami a gépen van? És ha igen akkor mi ennek a módja,valamint a gold tagság erre a fiókra is érvényes lesz-e?

Köszönöm,és elnézést a buta kérdésért.

(#93324) parandroid válasza Nagymelák (#93323) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Természetesen. Egyszerűen létrehozol még egy profilt a gépen, és mindkét profilon beállítod, hogy ez a gép a home xbox-uk. Mindkét (illetve mindegyik, akárhányat létrehozhatsz) profil látni fogja a másik játékait, használni a gold előfizetést online multiplayerhez, viszont az ingyenes gold játékokat letölteni, illetve a gold előfizetéshez járó kedvezménnyel vásárolni csak a gold előfizuval rendelkező profil tud - szóval érdemes egy fő profilt tartani, és mindent arra venni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#93325) Nagymelák válasza parandroid (#93324) üzenetére


Nagymelák
aktív tag

Köszönöm a gyors választ,viszont még egy kérdés a főprofilt az külön kell megadni neki?

(#93326) sut3kh


sut3kh
csendes tag

Xbox one tudja az 5Ghz wifi kapcsolatot, vagy csak a Xbox one S modell ?

(#93327) brumi1024 válasza sut3kh (#93326) üzenetére


brumi1024
veterán

Mindkettő tudja.

(#93328) Jovanny2 válasza eL Geri (#93320) üzenetére


Jovanny2
őstag

Ennél sokkal egyszerűbb kideríteni az IP címed. Iktasd ki a routert, és kábelről nyisd meg ezt az oldalt. Sép nagy számokkal kiírja az IP címed. Ha ez ilyesmi: 194.139.118.10, akkor jó, ha ilyesmi: 192.168.1.16, akkor nem, mert egy nagy központi router mögött vagy. :)

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

(#93329) eL Geri válasza Jovanny2 (#93328) üzenetére


eL Geri
őstag

Kösz a segítséget!
De éppen ez is az egyik probléma, hogy nem tudom kiiktatni a rouitert, mert ez egy allin modem+router egyben :(
Ha be tudnék lépni a routerbe, akkor ott látnám a bejövő link IP-jét, de az meg az én hibámból nem egyszerű :)

(#93330) parandroid válasza Nagymelák (#93325) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem, az csak annyiban fő profil, hogy arra vásárolsz. Legyen mondjuk a tiéd a 'fő profil', és hozz létre egyet minden kölyöknek, egyet az asszonynak, meg egyet az esetleges vendégeknek, hogy ha úgy adódik, tudjanak a gyerekek a barátaikkal osztott képernyős multit játszani.

el geri: Nem kell kiiktatni a routert, beírod a gugliba, hogy what is my ip, és megnyitsz egy tetszőleges ip-azonosító oldalt, az ki fogja neked írni a kintről látszódó ip-címedet. Komolyan az az érzésem, hogy te élvezed a problémát, nem megoldani akarod. ;]

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#93331) Nagymelák válasza parandroid (#93330) üzenetére


Nagymelák
aktív tag

Rendben,köszönöm a választ.

(#93332) okibots válasza eL Geri (#93329) üzenetére


okibots
aktív tag

Én eddig életemben 4 Telekom routeres modemmel találkoztam. Mind a négynek fel volt matricázva az aljára az IP cím és a kezdő jelszó ha le resetelnéd a beállításokat. Két éve nem láttam már élőben egyet sem, lehet azóta ez megváltozott, de egy próbát megérhet.

Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"

(#93333) sut3kh válasza brumi1024 (#93327) üzenetére


sut3kh
csendes tag

Köszönöm.

(#93334) Medocsabi válasza frankdelgado (#93314) üzenetére


Medocsabi
addikt

Norshar Canals :D
kedvenc multi pályám,mai napig laptopról csak azzal tolom :) sztem a legjobb online lövölde,még pcn is.na jó,doom legalább annyira jó.

(#93335) eL Geri válasza parandroid (#93330) üzenetére


eL Geri
őstag

Igazad van... annyira nem akarom megoldani, mert nem is vagyok benne biztos, hogy fennáll a problémám. Csak elvi síkon szoktak izgatni az olyan dolgok, amik még nem bajok, de lehetnének :)

Pl. ezért sem akarom még resetelni a routert, mert annyit jelenleg nem ér az egész :)

A nyilvános ip cím lekérdező oldalakról azt gondoltam, hogy nem segítenek, mert ha privát IP címet kapok a Telekomtól, akkor ez az oldal azt a címet fogja megadni, amivel csatlakozni a T a NET-re, nem pedig azt amivel Én csatlakozom a NETre. Vagy rosszul gondolom? Ergo természetesen sose fogok egy ilyen oldalon 192.168... privát címet látni. De közben lehet, hogy a T-től hozzám már ilyen jön.

Na mindegy, bocs az OFF-ért. Nem fontos az egész :R

[ Szerkesztve ]

(#93336) Jovanny2 válasza eL Geri (#93335) üzenetére


Jovanny2
őstag

Pont ez a probléma, ha a T-től ilyen jön, akkor ilyen címet fogsz látni. ;) Este megnézem neked, nekem is telekomos VDSL roter-modem van, de szerintem simán látszik a publikus IP cím, a lekérdezős oldalakon, ha az van, függetlenül attól, hogy router mögött vagy-e, ahogy peterkeT írja (más miatt kellett a kábel régebben, kevertem valamivel). Amúgy nehéz lenne rányomni a linkemre? :) Mindegy, majd jelentkezem...

[ Szerkesztve ]

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

(#93337) eL Geri válasza Jovanny2 (#93336) üzenetére


eL Geri
őstag

Természetesen nem nehéz rányomni a linkedre. Sőt, én is ismertem ezt a lehetőséget.
De:
1.) Most nem otthon vagyok, hanem egy UPC-vel rendelkező irodában.
2.) Még mindig nem értek azzal egyet, hogy egy ilyen oldal segít a problémámban. Egy ilyen mindig egy publikus IP címet fog adni, de attól azt még nem tudom, hogy ez az ami nálam bejön a lakásba, vagy csak az amivel a T csatlakoztatja a maga kis privát hálózatát a publikus NET-hez.

De a segítő szándékot nagyon köszönöm :R

(#93338) Rage47


Rage47
veterán

(#93339) eL Geri válasza Rage47 (#93338) üzenetére


eL Geri
őstag

Csak közben el ne rontsanak 100 másik dolgot :D

(#93340) bulikavagyok válasza Rage47 (#93338) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Ideje lenne már, így több mint 3 évvel a megjelenés után... ;]

[ Szerkesztve ]

(#93341) Palesz191


Palesz191
aktív tag

sziasztok

csak egy gyors kerdes, haver most vett xbox one
valóban csak ugy lehet multizni, ha megveszi a játékot (ez természetes) és még elő is kell fizetni ..?
pl gta 5 multi

ui.: az előfizetés nem csak extra dolgokat nyit meg..? a multizás nem egy alap?

[ Szerkesztve ]

(#93342) bulikavagyok válasza Palesz191 (#93341) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Szia,
Igen.

Szerk.: Az előfizetés nem nyit meg "extra dolgokat". A multihoz kell, illetve kapsz havonta 4 játékot "ingyen".

Itt a leírás az összefoglalóból.

[ Szerkesztve ]

(#93343) lacy86 válasza Rage47 (#93338) üzenetére


lacy86
addikt

Keszul a rendszer a Scorpiora 😜 ;]

(#93344) XFishboneHUN válasza Palesz191 (#93341) üzenetére


XFishboneHUN
senior tag

A multizás alapvetően manapság már el alap dolog, csak azért bizony fizetni is kell konzolokon. (PS és Xbox) ;] ;] :DDD :P

Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN

(#93345) Sify válasza XFishboneHUN (#93344) üzenetére


Sify
senior tag

És úgye már a nintendo switchre is majd kell fizetni. :-)

Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3

(#93346) Medocsabi válasza Palesz191 (#93341) üzenetére


Medocsabi
addikt

Nem csak xboxon,hanem úgy általában konzolon a multiért mindig fizetni kell.De xboxon havi 2 ingyen játékot is kapsz+ akciókat a gold miatt.

(#93347) frankdelgado válasza Medocsabi (#93334) üzenetére


frankdelgado
őstag

Az-az!

Volt egy jól elhelyezett konténer oda bevettük magunkat supporttal, azt onnan kempeltünk! Ott döltek a találatok. Persze aztán jöttek a rutinosabb játékosok, akik beküldtek néhány gránátot és hello volt. Ha több időm volna, visszanéznék, de most az 1-essel is alig jut időm....

(#93348) norbi2010 válasza frankdelgado (#93347) üzenetére


norbi2010
őstag

Én annó a daru tetejéről lőttem az embereket a jó öreg m98b-vel, aztán mikor meguntam leugrottam és spas 12-re váltva folytattam a konténerek között. Jöttek is a crane camping faggot-ök meg shotgun noob-ok chat-ben, de nem érdekelt különösebben. :DDD

(#93349) Stauffenberg válasza frankdelgado (#93314) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nekem a BF3-ban sok mappal az volt a bajom, hogy beszorították a játékosokat egyetlen szűk folyosóra és ott irdatlan kempelés-hentelés alakult ki, aminek jellemző módszere a gránát és rakéta spam volt. Rettenetesen utáltam ezeket, főleg Rush módban tudott nagyon ostobán kijönni a lépés.

A Battlefield 1-nél hirtelen nem is tudok olyan mapot mondani, amit utálnék és nem játszom rajtuk szívesen. Utoljára a Bad Company 2-ben voltam ennyire biztos abban, hogy minden mapot jól eltaláltak.

(#93350) frankdelgado válasza norbi2010 (#93348) üzenetére


frankdelgado
őstag

Fú a daru teteje :) Naggyon idegesek voltunk rátok! :) sok elmebeteg van, aki írogat, h nob, meg ilyesmi. Ezeknek ez az életük. Én is kaptam privátban ilyet a BF4-ben, hogy menjek előszőr gyakorolni a helikopterrel, mert beszáll mellém, én meg beledurrantottam a hegyoldalba. Persze az ilyen hülyéknek a K/D rátiójuk az életük. :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.