Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5951) ntrbot válasza Intruder2k5 (#5948) üzenetére


ntrbot
csendes tag

Akkor úgy igazából elég bemenni UPC-hez és ők elintézik. Neked is komfort csomag volt anno?

A legnagyobb akadály a benned rejlő kétség a sikerben.

(#5952) Intruder2k5 válasza ntrbot (#5951) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Igen! 8M ADSL + 2000Ft lebeszélhető telefon! A pontos nevét már nem tudom, de egész biztos Komfort volt, tehát kettő az egyben csomag!

Kell vinned utolsó Invitel számlát, meg talán a csekket is, ha jól rémlik! Ha van tartozás, akkor szintén nem tudják átvinni a számot!

[ Szerkesztve ]

(#5953) blakey válasza Intruder2k5 (#5950) üzenetére


blakey
titán

Nem árt őket is megkérdezni, nehogy meglepetés érjen csekk formájában. A net nem olyan, mint a telefonszám hordozás, ott nincs mit hordozni, főleg ha nem szolgáltató "öröklés", azaz a régit nem vette meg az új. Rákérdeztem a upc-nél is ill. a T-nél is, mindkettő azt mondta, hogy személyesen le kell mondani, postán is lehet, csak hosszadalmasabb.

(#5951) ntrbot
Telefonon intéztem. :D
A net lemondás volt személyes.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#5954) Intruder2k5 válasza blakey (#5953) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem is lesz mit hordozni, mivel csomag esetén egy előfizetésed van, és az a számhordozással automatikusan megszűnik! Telefonnal, nettel, és mindennel ami az adott csomag része! A csomag előfizetés nem megbontható a tartalmi részeire, mivel az összetevők tekintetében külön ár sincs meghatározva! Ha van neked egy 8000Ft-os komfort csomagod, annak számláján nem szerepel sehol, hogy ebből 6000Ft a net, és 2000Ft a telefon, hanem csak Komfort csomag van! Ha hordozod a számot, akkor ezen csomagra vonatkozó előfizetésed megszűnik! Ha a számhordozás előtt bármit is lemondasz ezen csomag vonatkozásában, akkor az Invitel nem fogja kiadni a számot! Persze amint fentebb írtam is, utólag nem árt egy telefon az Invihez, hogy ők is erősítsék meg a tényt, miszerint innentől semmi közötök egymáshoz!

Postán, faxon sem hosszadalmasabb, csak ha személyesen mész be, akkor a sorban állás után esetleg még megpróbálják megváltoztatni a szándékod! Én a T-Home SatTV-t mondtam le akkor, ehelyett is RubiCom lett, a lemondást FAX-on küldtem be, és a szerződés a kézhezvételtől (tehát azon pillanattól) kezdve 8 nap után szűnt meg, ahogy azt az ÁSZF-ben írják! Ez szabályozva van, és nem hosszadalmasság kérdése! Csak tudnod kell igazolni a beadás időpontját, ami FAX-al elég egyszerű...

[ Szerkesztve ]

(#5955) blakey válasza Intruder2k5 (#5954) üzenetére


blakey
titán

Én értem, de a "megszűnő" szolgáltató érdekesen szokott reagálni ill. a upc-t csak a telefonszám érdekli, hogy a nettel mi történik azzal nem foglalkozik.
Azt viszont mindenképp érdemes megkérdezni nehogy gond legyen.

Mivel 5 percre tőlem 2 T-pont is van, így biztonságosabbnak éreztem a személyes lemondást, nem akartak semmiről sem meggyőzni, mert nem tudtak volna. Semmi bajom nem volt velük csak a "bővítés" rengeteg kábelezéssel járt volna, így viszont 1 hét alatt mindent lecseréltem. 15-én járt le a T-s hűség, aznap upc-vel megbeszéltem telefonon a váltást, 21-én de. már be is üzemeltük, ennyi volt.

(#5956) dReFiX
Nincs automatikus csere, de a "feljebb lépést" hűségidőn belül is megteheted.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#5956) dReFiX


dReFiX
senior tag

Az lenne a kérdésem, hogyha lejárt már a hűségem, gondolom nem cserélik le nekem egy Hdmi verzióra a boxot, mert ez sacart-os megoldás eléggé borzadáj már az új tv-n ( digital bronze csomagom van ).

[ Szerkesztve ]

(#5957) club1 válasza dReFiX (#5956) üzenetére


club1
veterán

Hdmi-s boxot biztosan akkor kapsz, ha előfizetsz hd-ra.

(#5958) king.mp válasza club1 (#5957) üzenetére


king.mp
aktív tag

Elvileg nem kell előfizetni rá, de a hd-s box ára havi 2k

(#5959) blakey válasza king.mp (#5958) üzenetére


blakey
titán

Jó az 1000-nek is. 2000 a rögzítős.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#5960) king.mp válasza blakey (#5959) üzenetére


king.mp
aktív tag

Igaz, rosszul írtam. :R

(#5961) club1 válasza king.mp (#5958) üzenetére


club1
veterán

Pont azzal az 1000/2000 Ft-al fizetsz elő a hd opcióra és eszközre.

(#5962) dReFiX


dReFiX
senior tag

Értem, csak valahogy az nem jött át, hogy Digitális csomagom van akkor miért nem kaphatok megfelelő eszközt, elég durván lerontja a scart a képminőséget.... Nekem még elég régi előfizetésem volt, ahhoz még ingyen volt ez a felvevős médiabox, de látom már eléggé megdrágítottak, ekkor lényegébe elég az analóg csomag is ha nem adnak normális boxot nemde ? ;]

(#5963) club1 válasza dReFiX (#5962) üzenetére


club1
veterán

Azért az analóg és a scart-on keresztül nézett (a boxig digitális) adás között van egy kis minőségbeli különbség főleg egy hd felbontású tv-n. És alapból azért nem adnak ilyen boxot, mert ha megtehetik, hogy elkérnek 1000 Ft-ot a HD tartalmakért, akkor hadd adják már ahhoz a 3000 Ft-al drágábban megvehető hd-s boxot.

[ Szerkesztve ]

(#5964) Tommy1982 válasza dReFiX (#5962) üzenetére


Tommy1982
tag

Én Digital GOLD-ra HDMI-s BOX-ot kaptam Rubicom átállás után új szerződésre. Asszem a papíron valami SD HDMI szöveg van bejelölve vagy ilyesmi. Még munkában vagyok, de ha este hazaérek megnézem a papírokat, a box típusa Pace HD, de a HD csatornákat a bekötés után letiltották, igaz most mennek megint, mert ingyenes akciós időszak van jan. 15-ig.

(#5965) Intruder2k5 válasza Tommy1982 (#5964) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Én is ilyet kaptam, de az csak egy átmeneti időszak volt, mert hiány volt normál box-ból, ezért kaptunk HD-t! De amúgy ha nincs HD előfizud, akkor nem kapsz HD boxot sem! Azt persze nem tudom, hogy az SD-s boxon van-e HDMI csati...?!

(#5966) Gubek-Einste


Gubek-Einste
Topikgazda

Az utóbbi időben néha előfordul, hogy nincsen elegendő sima SD Pace box, így kapnak Pace HD box-ot.

Azért adnak digitális csomag mellé Scart csatlakozós box-ot mert nem minden tévé amihez kérnek box-ot az valamilyen HD TV, sima CRT tévén nincsen HDMI port, sokaknak pedig nincsen HD tévéje.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#5967) dReFiX


dReFiX
senior tag

Lényeg az hogy fizessek további 1000 forintot, hogy teljes egészében élvezhessem azt a szolgáltatást amiért amúgy is fizetek ? Jó értelmezem ? :C

(#5968) Intruder2k5 válasza dReFiX (#5967) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem! Amiért jelenleg fizetsz, azt meg is kapod, ha több kell, akkor többet kell fizetni! Persze, ha a szerződésedben HDMI csatlakozóval ellátott box szerepel, akkor mehetsz reklamálni!

[ Szerkesztve ]

(#5969) Tommy1982 válasza dReFiX (#5967) üzenetére


Tommy1982
tag

Viszont kapsz mellé 1 csomó HD csatornát is, és sokkal többet, mint bármelyik más műholdas vagy kábeles szolgáltatónál, szerintem most a UPC-nek van a legtöbb HD csatornája, bár lehet tévedek :U

(#5970) Puro


Puro
aktív tag

Ma vettem észre, hogy nem tudok belépni se a myupc profilba és máshova sem. Ha kérek jelszó emlékeztetőt azt írja, hogy ezzel az ügyfélszámmal nem létezik felhasználó vagy ilyesmi. Ez mi? :D Net, TV, tel van, szerződés dec 1-jei.

(#5971) Gubek-Einste válasza Puro (#5970) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Ügyfélszolgálaton reklamálj.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#5972) Puro válasza Gubek-Einste (#5971) üzenetére


Puro
aktív tag

Első körben küldtem nekik mailt, a számlázással is gondok vannak. Ha nem érkezik kielégítő válasz, akkor bemegyek hozzájuk.

(#5973) r-chee


r-chee
őstag

A UPC-nél mi alapján döntenek arról, hogy mely városokban, településeken építik ki/teszik lehetővé a kábeles TV s internetszolgáltatást? Hiányolom, hogy a mi kisvárosunkban (lakosság 4500-4800 fő) nem elérhető a szolgáltatásuk, pedig rajtam kívül rengetegen igényelnék. Elsősorban azért, mert a T-COM korlátozottabb lehetőségeket biztosít, sokkal magasabb árakon, mint az UPC-s átlag.

üdv.

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#5974) Intruder2k5 válasza r-chee (#5973) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szerintem elég egyértelmű, hogy a befektetés nagysága, és a várható megtérülési idő alapján! Gondolom vannak tőletek kisebb kockázatú területek, amiket előnyben részesítenek, meg aztán a mostani sok ilyen-olyan adó miatt lehet vissza is fogják egy kicsit a fejlesztéseket... De ha csináltál már ilyen közvélemény kutatást, akkor mindjárt gyűjthettél volna aláírást ez ügyben, amit be lehetne nyújtani nekik, így talán kicsit előrébb kerülnétek a sorba, ha látható is a valós igény! Vagy lehet próbálkozni az önkormányzatnál is, hogy ők próbálják meg felvenni a kapcsolatot a UPC-vel a fejlesztés miatt!

[ Szerkesztve ]

(#5975) hNp88


hNp88
aktív tag

üdv népek,

van egy csodás mediaboxom, SCART csatlakozású. viszont most vennék egy újabb TV-t, amin már csak HDMI van. lehet-e a boxot cserél(tet)ni HDMI-sre? gondolom lehet, de nem ingyen... milyen költségei vannak ennek?

:R

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"

(#5976) blakey válasza hNp88 (#5975) üzenetére


blakey
titán

Lehet nagyobbra váltani 1000 v. 2000 (rögzítős), de a mai tv-ken is van scart.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#5977) Tommy1982 válasza hNp88 (#5975) üzenetére


Tommy1982
tag

Milyen típusú a kiszemelt TV, támogajta a Mediacard-ot? Jobb a kártya mint a box, igaz akkor nincs videotár. Én is most akarok váltani HD kártyára LG 42LM620S TV-hez.

(#5978) Intruder2k5 válasza blakey (#5976) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Mármint havonta 1000 v. 2000, azt azért tegyük hozzá! :)

(#5979) Teaway válasza hNp88 (#5975) üzenetére


Teaway
veterán

Még nem láttam olyan tv-t, amin nincs SCART.

Nincs itthon csokid??

(#5980) khorvat válasza Teaway (#5979) üzenetére


khorvat
senior tag

Több éve jönnek ki ilyen TV-k tucatjával, de adnak általában hozzájuk persze egy HDMI-SCART átalakítót!

Ime egy példa: Samsung UE26C4000 nézz utána valóban nincs közvetlen scart-t kimenet rajta!

(#5981) blakey válasza khorvat (#5980) üzenetére


blakey
titán

Olyan nem létezik, hogy HDMI-scart átalakító? Netán próbáltad? :DD
Az scart csak nem a szokványos csatlakozással, nekem is van egy ilyenem de eszembe se jutna HDMI-re csatlakoztatni, mert formára sem az. Senkinek sem javaslom és nincs olyan tv amelyiken nincs minimum egy scart.
A képen látható EXT(RGB) scart és nem HDMI.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#5982) Teaway válasza khorvat (#5980) üzenetére


Teaway
veterán

Nyilván ha a fizikai méretkorlátok nem engedik a beépített SCART használatát, akkor külső lengőkábeles SCART csatit alkalmaznak, amit a saját, lapos aljzatába (EXT(RGB)) kell dugni.

Nincs itthon csokid??

(#5983) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

A fóti fejállomásra kapcsolódó előfizetőknek nem lesz analóg RTL II adásuk!

(#5984) AtHoS


AtHoS
nagyúr

Gondoltam most van időm és elrendezem a számlabefizetések utalásait. Elsőre a csütörtökön érkezett UPC számlát kívántam lerendezni, de gondoltam lecsekkolom díjneten előbb a számlát, mert előszeretettel szoktak "szerelmes levelet" applikálni a végére.

Természetesen nem csalódtam és számla végén fogadott a következő szöveg:
"Tisztelt Előfizetőnk!
Hűseges ügyfelünkként a jövőben is szeretnénk Önnek a listaárhoz képest kedvezményes havidíjat biztosítani.
Részletek:
Nyilvántartásunk szerint Ön jelenleg határozatlan idejű szerződés keretében, korábban visszavonásig biztosított kedvezményes havidíjon veszi igénybe szolgáltatásainkat. Eddigi hűségét értékelve a továbbiakban az itt feltüntetett új, a listaárnál jelentősen alacsonyabb, szintén kedvezményes havidíjat biztosítunk Önnek. A kedvezményt elkötelezettség nélkül, határozatlan időtartamú szerződés keretében nyújtjuk. Az Ön szerződéstípusának megfelelően az új kedvezményes ár(ak) elfogadását írásban kell jeleznie felénk. Szeretnénk ugyanakkor felajánlani Önnek, hogy az új kedvezményes ár(ak) elfogadását egyszerűen a kiszámlázott új díj befizetésével is megerősítheti. Ez esetben az Ön szerződése ráutalómagatartással megkötött szerződéssé változik. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben nem jelez vissza írásban, a jelen számla kézhezvételét követő 7 napon belül, és a számla befizetésével sem jelzi az új kedvezmény elfogadását, úgy az eredeti szerződésének megfelelően az előfizetése az ÁSZF-ünkben rögzített listaárakon folytatódik tovább. A kedvezmény visszavonásig érvényes. Reméljük, hogy elégedett szolgáltatásainkkal, melyekhez további jó szórakozást kívánunk!
Tisztelettel: UPC Magyarország Kft.
Fiber Power 60 listaára: 14 224 Ft, új ára: 5 846,67 Ft"

Ismételten előkerült a ráutaló magatartás erőltetése.
Eddig 5521 Ft-ot fizettem a FP 60-ért és a jelenlegi számlán is ennyiről szól az összeg, tehát a januárra eső díj még nem emelt összegű.

Az biztos, hogy áremelések lesznek, az új immár emelt kedvezményes árból legalábbis ez jön le nekem.
Viszont az utóbbi hónapokat figyelembe véve úgy gondolom, hogy számomra elegendő lenne a FP 25 csomag is (csak net van UPC-től). Viszont, mikor a legutóbbi áremeléskor bementem az ÜF-ra, akkor olyan havi díjat mondtak FP 25-re, ami 200...300 Ft-tal volt kevesebb, mint az addigi és azóta is meglévő (mert ugye hülye lettem volna váltani) FP 60 havi díja.

No ebből kiindulva hasonló cipőben lehetek most is. Hiába van a UPC weboldalán FP25-nél 3250 Ft reklámozva, mivel nem vagyok új előfizető, így részemre bizonyára 5k feletti havidíj vonatkozna.

A nem új és nem felfelé váltó ügyfelekre vonatkozó havi díjakat valahol meg lehet tekinteni a UPC oldalán? ÁSZF-ben csak listaárakat találtam

read-only mode on the forum

(#5985) Bajusz2010 válasza Teaway (#5979) üzenetére


Bajusz2010
tag

Az a csatlakozó kinézetre valóban úgy néz ki mintha HDMI lenne. Csakhogy nem az. Nem is lehetne, hiszen a Scart még analóg jelet ad ki a HDMI pedig digitálisat.
Van megoldás egy átalakító dobozka csekély 20eFt-ért.. HDMI-Scart digitális átalalakító néven a neten találsz:pl.kn-hdmicon 40

(#5986) koxkids válasza AtHoS (#5984) üzenetére


koxkids
őstag

Én új UPC előfizető vagyok szeptembertől Pesten albérletbe, és FP25-re 3.250 Ft-ot fizetek. (SmartGuard nélkül)

Szerk..: Korábban is előfizető voltam,de azt lemondtam és kötöttem újat, igaz másik címre.

[ Szerkesztve ]

(#5987) BossBoss


BossBoss
őstag

Hi!

Adott egy 25-s upc net. Körülbelül egy hete nagyon nem oké valami. Speedtest szerint folyamatosan 200-és 150 között van a ping-em , néha alig rem el a 3 Mb-et. Routerrel használom, de próbáltam már kábelen is. Mit lehet a probléma. -at gondoltam, hogy szolgáltató hiba, de így pár nap után már tényleg idegesítő. Eddig(2 éve) soha nem volt ilyen problémám. Valami ötlet? Köszi!

(#5988) Intruder2k5 válasza BossBoss (#5987) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szia!

Webes pingteszt egy kalap szar! Indíts egy parancssort, és ott nézd meg mennyi...

ping -n 10 www.bix.hu

(#5989) BossBoss válasza Intruder2k5 (#5988) üzenetére


BossBoss
őstag

Persze! Sajna annyira kis ablakban jelenik meg a parancssor, hogy nem tudom leolvasni. Nagyítani meg nem engedni, :B Vicc. Amúgy ezek a jelszint értékek. Valakinek mond valamit?

(#5990) Gubek-Einste válasza BossBoss (#5989) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

A jelszintek rendben vannak.

A cmd ablak méretét a keretre nyomott jobb klikkre előjövő menüben lehet állítani

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#5991) Gubek-Einste válasza AtHoS (#5984) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Ha hűség nélküli vagy akkor válthatsz lefelé akciós áron is. Nekem tavaly engedték a telefon Silver -> Bronz váltást 550 HUF-os havidíjra.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#5992) metaldog válasza Gubek-Einste (#5581) üzenetére


metaldog
aktív tag

Az alapértelmezett az ami a modem alján van nem?

(#5993) Gubek-Einste válasza metaldog (#5992) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Az a wifi jelszó, az admin felülethez üres/üres.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#5994) BossBoss válasza AtHoS (#5984) üzenetére


BossBoss
őstag

60-srol váltottam vissza 25-re. Lejárt a hűségem és nem kellett a nagyobb. 3250 fizetek. Minden gond nelkül sikerült visszaváltanom. :)

(#5995) AtHoS válasza BossBoss (#5994) üzenetére


AtHoS
nagyúr

BossBoss és Gubek-Einste

hmmmm...akkor engem eléggé palira vettek tavaly májusban, mikor bementem a miskolci ügyfélszolgálatra FP25-re váltani. Már akkor sem volt hűségem, mivel 2011 decemberével lejárt illetve november volt az utolsó hónap hűségben. Decemberre már emelték a havidíjat.

BossBoss

Mikor intézted?

Gondolom ügyfélszolgálaton és most akkor van 1 éves hűséged?

read-only mode on the forum

(#5996) [CS]Blade2 válasza AtHoS (#5995) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Telefonon nem lehet lefelé módosítani, ott tuti, hogy palira vesznek. Még felfelé sem mindig, ha nem drágább az új csomag. Személyesen viszont mindent lehet, ha jól emlékszem konkrétan van a sorszámozó gépen lefelé módosítás gomb is.

A számlára pedig figyelni kell, mert ki tudja épp mit fogadunk el a befizetésével ráutalóan. De a múltkori reklámok között elrejtett jogi információs téma óta igazából ez az alap, aztán franc se tudja, hogy még hová lehet elrejtve pár ilyen fontos infó. 10 év múlva lehet a wc papírról tudjuk meg, hogy elfogadtunk egy új szerződést. :)

(#5997) Gubek-Einste válasza [CS]Blade2 (#5996) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Telefonon is lehet lefelé módosítani, én is így váltottam Telefon Silver -> Bronz-t.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#5998) Intruder2k5 válasza [CS]Blade2 (#5996) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

"ha jól emlékszem konkrétan van a sorszámozó gépen lefelé módosítás gomb is."

Ekkor kapod az 4 számjegyű sorszámokat, amivel két hét várakozási idő van, mint a gk. átírásra az okmányirodába! :)

Én is telefonon váltottam, nagyobb csomagra, ami olcsóbb is lett mellékesen!

[ Szerkesztve ]

(#5999) AtHoS válasza Intruder2k5 (#5998) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Benéztem online ÜF-re. 6100-ért dobják utánam a 120-as csomagot. 254 Ft-tal több csak, mint a mostani 60-as emelt ára Persze lefelé módosítani itt sem lehet :(

read-only mode on the forum

(#6000) Intruder2k5 válasza AtHoS (#5999) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Hát nem tudom! Édesanyámnál is volt lefelé módosítás... Bár az analóg TV-hez kértek egy BOX-ot, de net 50-ről 25 lett! Vagyis az addigi RubiCom-tól megörökölt 11500-as csomagról, lett 7000 valamennyi!

Akkor be kell menni... Olyan nincs, hogy nem lehet lefelé módosítani, ha nincs hűséged! Meg kell fenyegetni őket fogyasztóvédelemmel!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.