Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6451) Kami11 válasza kabelmania27 (#6448) üzenetére


Kami11
őstag

Ezt olvastam, írták másik topicban is, csak az érdekelt/érdekel, hogy a valóságban ez mennyire valósul meg.
27.-én jár le a T hűség, ezért érdeklődöm, hogy mennyivel hamarabb rendeljem meg, nem szeretnék napokig, vagy tovább net, ill. tv nélkül maradni. Úgy akarom összehozni a dolgot, hogy a szolgáltatóváltás "fedje" egymást. Persze ez valószínű nem fog sikerülni, de szeretem a "kihívásokat"! ;]

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

(#6452) Intruder2k5 válasza aimettirlz (#6450) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

"cserébe jó sokáig teszteltem a dupla sávszélt"

Amiért gondolom nem fizettél, illetőleg csak a felét fizetted! Akkor nem is értem, hogy miért is szidod ilyen általánosan a szolgáltatókat? Akkor miért nem reklamáltál ekkora hévvel, hogy "Hahó, ki kéne jönni, mert véletlenül duplázva maradt a sebességem!" :)

Sajnos ez a garantált dolog majd mindenhol így van, eddig egyedül a váci kábeltv szolgáltatásban láttam olyat, hogy 80%-ot garantálnak minden csomagra! Viszont DSL-en stabilabb a ping, és az nem is olyan forgalom érzékeny, mint a kébelnet! Itt csúcsidőben jobban érződik a terhelés...

(#6453) hucsikoi válasza Kami11 (#6451) üzenetére


hucsikoi
aktív tag

Nekem sikerült. Megvártam míg lejár a hűségem a "T"-nél és felhívtam UPC-t. Megbeszéltük az időpontot és amikor bekötötték megköszöntem a "T"-nek az együtt töltött éveket és elbúcsúztunk. Természetesen még nyolc napot ki kellett fizetnem felmondási idő címén.

(#6454) aimettirlz válasza Intruder2k5 (#6452) üzenetére


aimettirlz
tag

1. Bocs ez kimaradt, többször szóltam telefonon, csak nem érdekelte őket... és maradt a szolgáltató váltás. ahogy lehetett...
2. ez így van... de valahogy a dsl-el meg még több volt a probléma... messze voltunk egy csatlakozási ponttol kb 1,5 kmre... le sem szarták csak nézegették hogy hát ez van... meg jelzaj viszony meg stb... csak ment a magyarázkodás, szakértelem nm sok volt... úgyhogy nm a levegőbe beszéltem csak ennyit szerettem volna ezzel leírni... és az általános megnyilvánulásomra meg annyit szeretnék hozzáfűzni hogy 3 szolgáltatón mentem már keresztül és mindig azért kellett váltani mert nm tudták megoldani a problémát hónapok alatt (amibe sajnos beletartozik az is hogy nem pest közepén lakok ahol optikai szálas hypernet van kiépítve sajnos...) :U

® aimeTTi atticuS ™

(#6455) Intruder2k5 válasza aimettirlz (#6454) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Tudom, én sem lakok olyan messze tőled (~25km), volt RubiCom terület! Itt is volt gond a nyáron bőven, de most már hónapok óta stabil... Persze engem a ping nem érdekel, nem játszom, szóval az lehet, hogy itt is ingadozik, csak nekem nem tűnik fel!

(#6456) aimettirlz válasza Intruder2k5 (#6455) üzenetére


aimettirlz
tag

Persze.... hát engem meg prioritásban csak a ping érdekel gyakorlatilag... egyrészt a voip
másrészt 10 éve csézek, gondolom vágod mennyire számít itt a ping :)) :R

[ Szerkesztve ]

® aimeTTi atticuS ™

(#6457) emsy83


emsy83
csendes tag

Régen jártam itt felétek! :) Csak azért kérdezek, mert végigolvastam jópár oldalt és megoszlanak a vélemények, hogyan érdemes az előfizetést "hosszabítani".
Szóval a hűségidőnk májusban fog lejárni (Csomagban : Analóg Bronze, FiberPower25, Telefon Bronze)
Váltani semmiképpen sem szeretnék, mert maximálisan meg vagyok elégedve a UPC -vel!
A lényeg hogy aláirnánk (valószínűleg ugyanerre a csomagra) még 2 év hűséget, ezt meg lehet oldani szerintetek? A RubiComnál ez anno gördülékenyen ment, mert mindig telefonáltunk a hűségidő letelte előtt, hogy meghosszabítanánk a szerződésünket, ők pedig küldték is a megfelelő papírt amit aláírva visszaküldtünk, és ment tovább kedvezményesen!

Kami11: szerintem sokkal jobban jársz, ha csomagot rendelsz!

(#6458) Gubek-Einste válasza emsy83 (#6457) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

A jelenlegi előfizetést nem lehet meghosszabbítani.
Szerintem váltsál eggyel feljebb csomagot vagy is FP25+Digatal Bronz+Telefon Bronz kombó legyen így több csatornád lesz mint most.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#6459) blakey válasza Kami11 (#6451) üzenetére


blakey
titán

Nekem dec. 15-én járt le a T hűségem, aznap du. (szombat) telefonon "átjelentkeztem", 21-én bekötötték a netet és a telefont, tv volt. Nekem ennyi volt. :) Fedés volt, mert a T-nél a net lemondása 8 nap.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6460) Apollo17hu


Apollo17hu
őstag

Sziasztok!

UPC-s tévé- (digital gold csomag) és internetelőfizetésünk (30/3) van.
Az a problémám, illetve azt figyeltem meg, hogy a tévében sportcsatornán meccset nézve, ha közeli kamerára vált a kép, elkezd "beszaggatni". Mintha nem bírná a részletgazdagabb, gyorsabban változó tartalmat követni a kép. Ez mitől lehet? (Rossz a tömörítési technológia? Bezavarhat az internethasználat pl. fel-/letöltések?) Más is tapasztalt már hasonlót? Mi a megoldás rá?

(#6461) Gubek-Einste válasza Apollo17hu (#6460) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Net használatnak ehhez semmi köze.
Én még nem tapasztaltam ilyet.
Elég sok minden lehet, ha van rá lehetőséged próbálj meg képet készíteni a jelenségről és feltölteni, hogy mi is láthassuk.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#6462) club1 válasza Apollo17hu (#6460) üzenetére


club1
veterán

Nekem ilyet a régebbi (de már fullhd-s) lcd tv-m csinál. Kicsit alulméretezték a processzorát... Mi a tv-d konkrét típusa? Mediacard-ot vagy boxot használsz? (Ha tényleg a tv a probléma oka, akkor mediacard-ot kell használj.)

(#6463) blakey válasza Apollo17hu (#6460) üzenetére


blakey
titán

Gondolom SD box-od van (SD kártyád) és nagy valószínűséggel az átkonvertálás során keletkezett anomáliákat nem tudja kezelni a box (kártya). Láttam én is hasonlót a thomson box-omon, HD-ra váltás óta nincs ilyen (tv ugyanaz, minden hd tv képes a normális megjelenítésre). Megoldás a HD-re váltás.

club1
Mivel FHD tv-d volt ezért azt minimum tudja kezelni amit antennán kap akár HD-ban is. Nincs alulméretezve ehhez a tv processzora, a másik szobában lévő 7 éves sony lcd ami hd-ready akadásmentesen kezeli ezeket, ott pace sd box van.

(#6464) kabelmania27
Ennek semmi köze nincs a modem jelszínthez meg az osztó típusához, nálam is volt hasonló ugyanazon tv-n, hálózaton, elosztón, véleményem szerint az sd box (kártya) nem a legjobb vagy az sd-re konvertálás nem megfelelő.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6464) kabelmania27 válasza Apollo17hu (#6460) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Milyen a modem jelszint? 192.168.100.1 Milyen osztóval van elosztva a koax?
Box jelszint milyen? menü 1789 page down többször, frekivizsgálat utána page down/up gombokkal tudsz lapozni, kilépés back/menü/upc gomb

[ Szerkesztve ]

(#6465) mlinus válasza aimettirlz (#6450) üzenetére


mlinus
őstag

kábelnél, docsis 2.0/eurodocsis 2.0 hálózaton ez a pingingadozás igazából belefér. Te milyen csomagban vagy? D3 nagyon sokat tud javitani a terhelés kiegyenlitésén, ami a pingre is nagyon jó hatással van.

(#6466) club1 válasza aimettirlz (#6450) üzenetére


club1
veterán

Régebben erre a szolgáltatók nagyjából egységesen 500 ms-os határértéket vállaltak (az összes csomag minimum 80%-ára). És nem a google.hu-ra, hanem a saját hálózat egyik pontjára. Annak pedig, hogy mostanában nem nagyon találsz célértéket a késésre, marha egyszerű oka van: A szabályzó hatóság úgy változtatta meg a jogszabályt, hogy a garantált célértékek között már nincs csomagkésés, a szolgáltatás és az ügyfélszolgálat rendelkezésre állása és a garantált sávszélesség a lényeg. Innentől kezdve pedig nem csoda, hogy a szolgáltatók nem vesződnek a pinggel. Már csak azért sem, mert a ping nem csak a szolgáltató sara, az esetek többségében ráadásul nem is csak kettőé (honnan és mit pingelsz), hanem a teljes útvonal számít.
Ha jó pinget akarsz, akkor full optika jó végberendezéssel vagy adsl vagy bérelt vonal. Esetleg DS3.

(#6467) Sleepyhun


Sleepyhun
csendes tag

Üdv!

EPX 2203 modemem van és a net rendszeresen csinálja azt hogy elmegy, a modem ujraindul és vagy csatlakozik a dns kiszolgálóhoz vagy nem. Ha nem akkor modemet újraindítom és catlakozik. Ezzel tudnék-e tenni valamit.
A másik, amit kommentekben láttam a jelerősségekkel, hogy az enyém milyen, mert ezt nagyon nem értem.
Receive Power Level
-15.6 dBmV

Transmit Power Level
50.2 dBmV

(#6468) aimettirlz válasza club1 (#6466) üzenetére


aimettirlz
tag

Csáó,

club1

Köszi az infokat :R , ezt így konkrétan nem tudtam de sejtettem hogy ez van a háttérben... más nem is lehetne kábé a hanyagságon kívül... hát de most kérdem én ha működik "általában" normálisan, akkor ha egyszercsak túlterhelik a hálózatot a UPC elmondása szerint akkor nálam hibajelenség áll fenn (LAGG játékban, voip hívásoknál) akkor orvosolni illik például hálózat bővítéssel nemde? vagy kapcsolódási pontok ellenőrzésével/javításával stb... :R

mlinus

25/1,5Mbit-es a UPC-s kábelnetem. Nem teljesen értem amiről írtál, kifejtenéd ezt picit bővebben? vagy egy info linket tudnál dobni? Köszönöm! :R

® aimeTTi atticuS ™

(#6469) blakey válasza Sleepyhun (#6467) üzenetére


blakey
titán

Receive Power Level
-15.6 dBmV
Transmit Power Level
50.2 dBmV

Ez a két érték nem a legjobb, szerelő hívása előtt érdemes ellenőrízni milyen a modem előtt a csatlakozás, van splitter vagy nincs, TAP esetleg vagy közvetlenül a routerbe csatlakozik a kábel?

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6470) Sleepyhun válasza blakey (#6469) üzenetére


Sleepyhun
csendes tag

A TAP nemtudom mi, de a helyzet:
Falból jövő kábel 2 felé osztva 1 modembe a másik tévéhez ami megint 2 felé van osztva és úgy megy cisco-s hd boxba meg analog tv-be. Modemből utp-vel megy routerbe.
Most vettünk egy 3as elosztót és most mindenhova megy 1-1 kábel.
Most az erősség:
Receive Power Level
-11.8 dBmV

Transmit Power Level
43.2 dBmV

Amit anyámék szerettek volna megoldani, legalábbis kommentek alapján amit valahol olvasott az uj elosztóval hogy digitális adásban nincs 1-2 csatornánk aminek lennie kéne, és a szerelő sem tudott rá mit mondani (viasat3,axn,mgm)

(#6471) blakey válasza Sleepyhun (#6470) üzenetére


blakey
titán

A fő kábel elosztásánál milyen elosztó van? Esetleg kép? A TAP is egyfajta splitter, az egyik oldala nagyobb csillapítást kap míg a másik kevesebbet, van -6, -8, -9, -12 dB, stb változat. Most jobbak az értékek, de még lehetne javítani.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6472) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Az egységesítés jegyében a TIR itt is életbe lépett, remélem nem gond. :)

Üdv. core2

(#6473) mlinus válasza aimettirlz (#6468) üzenetére


mlinus
őstag

25mbites csomag mellé minden bizonnyal még DOCSIS 2 modemet adtak neked (biztonság kedvéért nézd meg a tipusát; 192.168.100.1-en vagy akár fizikálisan is be lehet azonositani a modemet)

amennyiben docsis 2, az egész egyszerüen azt jelenti, hogy csak 1 letöltési illetve feltöltési csatornát használ. Ha az adott csatorna terhelt, akkor úgy elöször a ping (lekényesebb) késöbb pedig a sávszélesség száll el.

Ha 50-es vagy 120-as csomagot kérsz, akkor viszont a nagyobb sebesség mellé DOCSIS 3 modemet is adnak. Ez az eddigi 1-1 csatorna helyett le irányba 8, fel irányba pedig 4 csatornát fog össze, ami nem csak a sebességre - de a pingre is drámai hatással van.

Nekem nem upc-m van, hanem hwr telecom, de anno d2 modemen nem volt ritka a 300 ping se csúcsidőben 20mbiten. Majd felnyomtak 40mbitre, kaptam egy d3 modemet és azóta stabil 6-7 ms napszaktól függetlenül.

Azért azt hangsúlyoznám, hogy bár sokat segit, ha az adott hálózaton abszolút nincs kraft akkor hiába van 8 csatornád, ugyanúgy elszalad a ping.

(#6474) Criton válasza mlinus (#6473) üzenetére


Criton
veterán

Nálam 120/10es UPC net van 3925 Ciscoval, és a fel irányba csak 3 csatorna van, és nem 4 le meg 8.

[ Szerkesztve ]

(#6475) mlinus válasza Criton (#6474) üzenetére


mlinus
őstag

Természetesen ez a helyi hálózattól függ, de 8/4 a jelenlegi modemknél a limit (és upc-nél általában ennyi is van)

(#6476) Sleepyhun válasza blakey (#6471) üzenetére


Sleepyhun
csendes tag

Ez az elosztó van most berakva.

F ELOSZTÓ - KÖNIG (FC-3SPLT-KN)

Ez előtt a fő kábelen:
PCT-IT1W-08

És ez után a tv-re menő ábelen
PCT-NGN2M-2S

(#6477) blakey válasza Sleepyhun (#6476) üzenetére


blakey
titán

PCT-IT1W-08
Ez a TAP. :) Mint látod egyik irányba -8 dB a csillapítás a másikba kb -2 dB. Ha a TAP végébe van a modem, akkor tedd át a másikba és nézd meg úgy milyen. A cuccok jók. Csak a 3-as splitter nem elég?
A TAP-et kéne nélkülözni, hogy lásd milyen a kapcsolat, ha azt ki tudnád iktatni, akkor oké.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6478) Sleepyhun válasza blakey (#6477) üzenetére


Sleepyhun
csendes tag

Most csak a 3as elosztó van benne semmi más, Így van a -11 - -12es érték.

Mielőtt az egészet kicseréltük erre a 3masra, a falból az it1w-08-ba, és onnan a modembe. A tévé pedig ment a másik 2es elosztóba.

(#6479) blakey válasza Sleepyhun (#6476) üzenetére


blakey
titán

Esetleg úgy is kipróbálhatod, hogy a fő ágat splitterrel osztód ketté, az egyik a modembe a másik a tv felé ahol a tap-el ketté osztód, a tap-es megy a közelebbi tv-be.

#6478) Sleepyhun
Ha most oké, akkor ne bántsd, bár az értékek lehetnének jobbak. A modemnek jobb lenne egy kicsit erősebb jel, a 3-as osztó -5.8dB-s a 2-es -3,5 dB, azzal még jobb értékeid lennének.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#6481) hesszan válasza hesszan (#6389) üzenetére


hesszan
aktív tag

Sziasztok!

Visszajött emailben a UPC válasza. Úgy van ahogy reméltem.

Lejárt hűség után számlán szereplő infó szerint emelik az árat (25ös net ~3150-ről 3443ftra)

A - ezt elfogadhatom írásban
B - vagy a számla befizetésével is elfogadom, és akkor váltanak elfogadó szerződésre.
C - nem fogadom el az ajánlatot, és akkor Ők válthatnak ászf szerinti díjra

Én visszajeleztem emailen, regisztrálták, adják az új havidíjjal a net szolgáltatást visszavonásig (febr 10-től már számlázzák is az emeltet), és nem váltottak át ráutalóra. De azért figyelni fogom a számlán lévő tájékoztatókat, hogy mivel próbálkoznak majd.

2010 nov/dec: új szerzi 15/1,5net: 12hó hűség asszem 2800ft/hó (új bekötés a címre)
2011 tavasz/nyár (?) le 25re emelnek, 1.5 fel marad, ár nem változik :)
2011 okt: telefonos ajánlat: 3200ft 1év hűség - nem fogadtam el (ennyi lett volna hűség nélkül is) :(((
2011 nov: telefonos ajánlat 3200ft 1év hűség, de félévig fél áron - elfogadom (átlag 2400ft ez tetszett) :)
áfaemelés +50ft
2012 okt/nov telefonos ajánlat 3250ft 1év hűség - nem fogadtam el (ennyi lett volna hűség nélkül is) :(
2013 jan. - hűség nélkül emelnek +300ft (talán még így is megéri hűség nélkül) :((

Szóval a kezdetekhez képest most magasabb árat fizetek, de nincs hűségem. a Tendencia nem tetszik, de még az általam elfogadható határon belül van.
aztán remélem megjelenik az igazi konkurencia nálunk is, és akkor tényleg díjazzák majd a hűségemet.

Sungdurung

(#6482) Sleepyhun válasza blakey (#6479) üzenetére


Sleepyhun
csendes tag

Köszi. Most hagyom a 3as elosztóval az egészet, nem akarom most ujra szétszedni a szobát, de megjegyzem legközelebbre.

(#6483) havri1


havri1
félisten

8. napja nem tudják megcsinálni a netet..vicc.

havri

(#6484) kisferi


kisferi
tag

Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. A kollégámnak UPC Fieber Power 25 Mbit-es internete van. Azt mondja koax kábel jön be és egy doboz(gondolom modem,elosztó) után csatlakozik a router-re. Jelenleg egy SMC routere van, amivel nagyon sokszor problémája van. A TPlink 1043 ND routert javasoljam neki megvételre, ehhez a UPC internethez, vagy inkább másikat. (Nekem ilyen van a DIGI-hez) Előre is köszönöm a segítséget.

(#6485) dxe


dxe
csendes tag

Sziasztok!
Silver díjcsomagról szeretnék lefelé módosítani. Ügyintéző javasolta, hogy kössek neten keresztül akciós Bronze csomagot második vonalként, majd mondjam le a jelenlegit, így ki lehet játszani a három hónapos várakozási időt. Ez valóban működhet? Van esetleg valakinek ilyen irányú tapasztalata?

(#6486) club1 válasza dxe (#6485) üzenetére


club1
veterán

Egy éve még a digitálisra váltás is felfelé váltásnak minősült. Ha most is így van, akkor válts digital bronze-ra, azzal jönnek az analóg bronze adások is.
Ahogy elnézem, most is így van, kérdés, nincs-e egyéb aktív szolgáltatásod is náluk...

[ Szerkesztve ]

(#6487) hucsikoi válasza kisferi (#6484) üzenetére


hucsikoi
aktív tag

Nekem is FP25-ös netem van, ezt a routert használom hozzá gond nélkül.

(#6488) kisferi válasza hucsikoi (#6487) üzenetére


kisferi
tag

Köszönöm a segítségedet. Akkor ehhez a koaxos internethez lehet használni?

(#6489) club1 válasza kisferi (#6484) üzenetére


club1
veterán

A 1043-as bármilyen hazai nethez jó, egy-két régebbi (5-6 évnél idősebb) adsl modemmel láttam csak problémás működést.

(#6490) aimettirlz válasza mlinus (#6473) üzenetére


aimettirlz
tag

modem: cisco epc3208 Cisco elvileg így néz ki...
routerem egy elég új: TP-LINK 300M Wireless N Router Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND

ez elvileg szted milyen? DOCSIS 2-es? ehhez a részhez nem nagyon értek sajnos... köszi az infokat :R

® aimeTTi atticuS ™

(#6491) kisferi válasza aimettirlz (#6490) üzenetére


kisferi
tag

Köszönöm a segítségeteket: A Tejesember, dub 1. Beállításnál itt a UPC-nél mire kell állítani? Pl: fix IP cím stb.

(#6492) dxe válasza club1 (#6486) üzenetére


dxe
csendes tag

Én telefon előfizetésről beszélek, nem tudtam, hogy a TV szolgáltatások is hasonló fantázianévvel rendelkeznek. Elnézést, ha félreérthetően fogalmaztam.

(#6493) kabelmania27 válasza Sleepyhun (#6482) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Jó így a kábelezés hármas splitterrel, ha megint szakadozik jelentsd be, UPC szerelő fog vinni olyan hármas osztót amelynek egyik ága 3,5 (modem) másik kettő kimenet 7,5csillapítású. Modem jelszintet így nézd meg:http://192.168.100.1/_aslvl.asp admin jelszó: W2402 ok, utána ugyanezeket beírod, acces level max,ok ,kiírja set succes majd 192.168.100.1 signal fül.
kisferi:dinamikusra kell a wan-t állítani.

[ Szerkesztve ]

(#6494) club1 válasza kisferi (#6491) üzenetére


club1
veterán

Dynamic IP-re és működni fog.

(#6495) Apollo17hu válasza kabelmania27 (#6464) üzenetére


Apollo17hu
őstag

Gubek-Einste
club1
blakey
kabelmania27

- Box van igazolványméretű kártyával.
- A koax elosztóját nem tudom.
- A tévé típusa: Daewoo DLP-20D3N LCD
- A frekivizsgálatnál mindenhol 100% volt a minőség. A jelerősség viszont 55-65% közötti értékeket mutatott.

A modem jelszintet nem tudtam megnézni, azt írja nincs hozzá jogosultságom (a Signal menüben néztem volna).

Infók http://192.168.100.1/ alól:

(#6496) kisferi válasza club1 (#6494) üzenetére


kisferi
tag

Köszönöm szépen a válaszodat.

(#6497) kabelmania27 válasza Apollo17hu (#6495) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

A jelszintet részletesebben így tudod megnézni http://192.168.100.1/_aslvl.asp admin jelszó: W2402 ok, utána ugyanezeket beírod, acces level max,ok ,kiírja set succes majd 192.168.100.1 signal fül.
Majd nézd meg az osztó típusát, esetleg fényképezd le.

(#6498) Apollo17hu válasza kabelmania27 (#6497) üzenetére


Apollo17hu
őstag

Jelszint:

Az elosztó:

[ Szerkesztve ]

(#6499) kabelmania27 válasza Apollo17hu (#6498) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

3asba próbáld.
A -3,5be kötött kábeldarab másik végén csillapító van?
Hova van kötve a modem?

(#6500) Apollo17hu válasza kabelmania27 (#6499) üzenetére


Apollo17hu
őstag

Jókat tudsz kérdezni...
A modem az alsó kettő valamelyikére (-7,5) van rákötve, a -3,5 egy másik szobába megy, másik tévéhez.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.