Hirdetés

2019. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-09-21 18:14:03

LOGOUT.hu

UPC Magyarország Kft. (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6451) Kami11 válasza kabelmania27 (#6448) üzenetére


Kami11
(őstag)

Ezt olvastam, írták másik topicban is, csak az érdekelt/érdekel, hogy a valóságban ez mennyire valósul meg.
27.-én jár le a T hűség, ezért érdeklődöm, hogy mennyivel hamarabb rendeljem meg, nem szeretnék napokig, vagy tovább net, ill. tv nélkül maradni. Úgy akarom összehozni a dolgot, hogy a szolgáltatóváltás "fedje" egymást. Persze ez valószínű nem fog sikerülni, de szeretem a "kihívásokat"! ;]

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

(#6452) Intruder2k5 válasza aimettirlz (#6450) üzenetére


Intruder2k5
(MODERÁTOR)

"cserébe jó sokáig teszteltem a dupla sávszélt"

Amiért gondolom nem fizettél, illetőleg csak a felét fizetted! Akkor nem is értem, hogy miért is szidod ilyen általánosan a szolgáltatókat? Akkor miért nem reklamáltál ekkora hévvel, hogy "Hahó, ki kéne jönni, mert véletlenül duplázva maradt a sebességem!" :)

Sajnos ez a garantált dolog majd mindenhol így van, eddig egyedül a váci kábeltv szolgáltatásban láttam olyat, hogy 80%-ot garantálnak minden csomagra! Viszont DSL-en stabilabb a ping, és az nem is olyan forgalom érzékeny, mint a kébelnet! Itt csúcsidőben jobban érződik a terhelés...

Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#6453) A Tejesember válasza Kami11 (#6451) üzenetére


A Tejesember
(senior tag)

Nekem sikerült. Megvártam míg lejár a hűségem a "T"-nél és felhívtam UPC-t. Megbeszéltük az időpontot és amikor bekötötték megköszöntem a "T"-nek az együtt töltött éveket és elbúcsúztunk. Természetesen még nyolc napot ki kellett fizetnem felmondási idő címén.

"Az ember szava nem szél, ami jön és elmegy. (...) Amit az ember mond, az úgy is kell legyen. Nem csuda ez, hanem becsület." Wass Albert

(#6454) aimettirlz válasza Intruder2k5 (#6452) üzenetére


aimettirlz
(fanatikus tag)

1. Bocs ez kimaradt, többször szóltam telefonon, csak nem érdekelte őket... és maradt a szolgáltató váltás. ahogy lehetett...
2. ez így van... de valahogy a dsl-el meg még több volt a probléma... messze voltunk egy csatlakozási ponttol kb 1,5 kmre... le sem szarták csak nézegették hogy hát ez van... meg jelzaj viszony meg stb... csak ment a magyarázkodás, szakértelem nm sok volt... úgyhogy nm a levegőbe beszéltem csak ennyit szerettem volna ezzel leírni... és az általános megnyilvánulásomra meg annyit szeretnék hozzáfűzni hogy 3 szolgáltatón mentem már keresztül és mindig azért kellett váltani mert nm tudták megoldani a problémát hónapok alatt (amibe sajnos beletartozik az is hogy nem pest közepén lakok ahol optikai szálas hypernet van kiépítve sajnos...) :U

® aimeTTi atticuS ™

(#6455) Intruder2k5 válasza aimettirlz (#6454) üzenetére


Intruder2k5
(MODERÁTOR)

Tudom, én sem lakok olyan messze tőled (~25km), volt RubiCom terület! Itt is volt gond a nyáron bőven, de most már hónapok óta stabil... Persze engem a ping nem érdekel, nem játszom, szóval az lehet, hogy itt is ingadozik, csak nekem nem tűnik fel!

Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#6456) aimettirlz válasza Intruder2k5 (#6455) üzenetére


aimettirlz
(fanatikus tag)

Persze.... hát engem meg prioritásban csak a ping érdekel gyakorlatilag... egyrészt a voip
másrészt 10 éve csézek, gondolom vágod mennyire számít itt a ping :)) :R

[ Szerkesztve ]

® aimeTTi atticuS ™

(#6457) emsy83


emsy83
(lelkes újonc)

Régen jártam itt felétek! :) Csak azért kérdezek, mert végigolvastam jópár oldalt és megoszlanak a vélemények, hogyan érdemes az előfizetést "hosszabítani".
Szóval a hűségidőnk májusban fog lejárni (Csomagban : Analóg Bronze, FiberPower25, Telefon Bronze)
Váltani semmiképpen sem szeretnék, mert maximálisan meg vagyok elégedve a UPC -vel!
A lényeg hogy aláirnánk (valószínűleg ugyanerre a csomagra) még 2 év hűséget, ezt meg lehet oldani szerintetek? A RubiComnál ez anno gördülékenyen ment, mert mindig telefonáltunk a hűségidő letelte előtt, hogy meghosszabítanánk a szerződésünket, ők pedig küldték is a megfelelő papírt amit aláírva visszaküldtünk, és ment tovább kedvezményesen!

Kami11: szerintem sokkal jobban jársz, ha csomagot rendelsz!

(#6458) Gubek-Einste válasza emsy83 (#6457) üzenetére


Gubek-Einste
(Topikgazda)

A jelenlegi előfizetést nem lehet meghosszabbítani.
Szerintem váltsál eggyel feljebb csomagot vagy is FP25+Digatal Bronz+Telefon Bronz kombó legyen így több csatornád lesz mint most.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-N18U

(#6459) blakey válasza Kami11 (#6451) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Nekem dec. 15-én járt le a T hűségem, aznap du. (szombat) telefonon "átjelentkeztem", 21-én bekötötték a netet és a telefont, tv volt. Nekem ennyi volt. :) Fedés volt, mert a T-nél a net lemondása 8 nap.

[ Szerkesztve ]

[képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#6460) Apollo17hu


Apollo17hu
(senior tag)

Sziasztok!

UPC-s tévé- (digital gold csomag) és internetelőfizetésünk (30/3) van.
Az a problémám, illetve azt figyeltem meg, hogy a tévében sportcsatornán meccset nézve, ha közeli kamerára vált a kép, elkezd "beszaggatni". Mintha nem bírná a részletgazdagabb, gyorsabban változó tartalmat követni a kép. Ez mitől lehet? (Rossz a tömörítési technológia? Bezavarhat az internethasználat pl. fel-/letöltések?) Más is tapasztalt már hasonlót? Mi a megoldás rá?

(#6461) Gubek-Einste válasza Apollo17hu (#6460) üzenetére


Gubek-Einste
(Topikgazda)

Net használatnak ehhez semmi köze.
Én még nem tapasztaltam ilyet.
Elég sok minden lehet, ha van rá lehetőséged próbálj meg képet készíteni a jelenségről és feltölteni, hogy mi is láthassuk.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-N18U

(#6462) club1 válasza Apollo17hu (#6460) üzenetére


club1
(PH! kedvence)

Nekem ilyet a régebbi (de már fullhd-s) lcd tv-m csinál. Kicsit alulméretezték a processzorát... Mi a tv-d konkrét típusa? Mediacard-ot vagy boxot használsz? (Ha tényleg a tv a probléma oka, akkor mediacard-ot kell használj.)

(#6463) blakey válasza Apollo17hu (#6460) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Gondolom SD box-od van (SD kártyád) és nagy valószínűséggel az átkonvertálás során keletkezett anomáliákat nem tudja kezelni a box (kártya). Láttam én is hasonlót a thomson box-omon, HD-ra váltás óta nincs ilyen (tv ugyanaz, minden hd tv képes a normális megjelenítésre). Megoldás a HD-re váltás.

club1
Mivel FHD tv-d volt ezért azt minimum tudja kezelni amit antennán kap akár HD-ban is. Nincs alulméretezve ehhez a tv processzora, a másik szobában lévő 7 éves sony lcd ami hd-ready akadásmentesen kezeli ezeket, ott pace sd box van.

(#6464) kabelmania27
Ennek semmi köze nincs a modem jelszínthez meg az osztó típusához, nálam is volt hasonló ugyanazon tv-n, hálózaton, elosztón, véleményem szerint az sd box (kártya) nem a legjobb vagy az sd-re konvertálás nem megfelelő.

[ Szerkesztve ]

[képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#6464) kabelmania27 válasza Apollo17hu (#6460) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Milyen a modem jelszint? 192.168.100.1 Milyen osztóval van elosztva a koax?
Box jelszint milyen? menü 1789 page down többször, frekivizsgálat utána page down/up gombokkal tudsz lapozni, kilépés back/menü/upc gomb

[ Szerkesztve ]

(#6465) mlinus válasza aimettirlz (#6450) üzenetére


mlinus
(őstag)

kábelnél, docsis 2.0/eurodocsis 2.0 hálózaton ez a pingingadozás igazából belefér. Te milyen csomagban vagy? D3 nagyon sokat tud javitani a terhelés kiegyenlitésén, ami a pingre is nagyon jó hatással van.

(#6466) club1 válasza aimettirlz (#6450) üzenetére


club1
(PH! kedvence)

Régebben erre a szolgáltatók nagyjából egységesen 500 ms-os határértéket vállaltak (az összes csomag minimum 80%-ára). És nem a google.hu-ra, hanem a saját hálózat egyik pontjára. Annak pedig, hogy mostanában nem nagyon találsz célértéket a késésre, marha egyszerű oka van: A szabályzó hatóság úgy változtatta meg a jogszabályt, hogy a garantált célértékek között már nincs csomagkésés, a szolgáltatás és az ügyfélszolgálat rendelkezésre állása és a garantált sávszélesség a lényeg. Innentől kezdve pedig nem csoda, hogy a szolgáltatók nem vesződnek a pinggel. Már csak azért sem, mert a ping nem csak a szolgáltató sara, az esetek többségében ráadásul nem is csak kettőé (honnan és mit pingelsz), hanem a teljes útvonal számít.
Ha jó pinget akarsz, akkor full optika jó végberendezéssel vagy adsl vagy bérelt vonal. Esetleg DS3.

(#6467) Sleepyhun


Sleepyhun
(újonc)

Üdv!

EPX 2203 modemem van és a net rendszeresen csinálja azt hogy elmegy, a modem ujraindul és vagy csatlakozik a dns kiszolgálóhoz vagy nem. Ha nem akkor modemet újraindítom és catlakozik. Ezzel tudnék-e tenni valamit.
A másik, amit kommentekben láttam a jelerősségekkel, hogy az enyém milyen, mert ezt nagyon nem értem.
Receive Power Level
-15.6 dBmV

Transmit Power Level
50.2 dBmV

(#6468) aimettirlz válasza club1 (#6466) üzenetére


aimettirlz
(fanatikus tag)

Csáó,

club1

Köszi az infokat :R , ezt így konkrétan nem tudtam de sejtettem hogy ez van a háttérben... más nem is lehetne kábé a hanyagságon kívül... hát de most kérdem én ha működik "általában" normálisan, akkor ha egyszercsak túlterhelik a hálózatot a UPC elmondása szerint akkor nálam hibajelenség áll fenn (LAGG játékban, voip hívásoknál) akkor orvosolni illik például hálózat bővítéssel nemde? vagy kapcsolódási pontok ellenőrzésével/javításával stb... :R

mlinus

25/1,5Mbit-es a UPC-s kábelnetem. Nem teljesen értem amiről írtál, kifejtenéd ezt picit bővebben? vagy egy info linket tudnál dobni? Köszönöm! :R

® aimeTTi atticuS ™

(#6469) blakey válasza Sleepyhun (#6467) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Receive Power Level
-15.6 dBmV
Transmit Power Level
50.2 dBmV

Ez a két érték nem a legjobb, szerelő hívása előtt érdemes ellenőrízni milyen a modem előtt a csatlakozás, van splitter vagy nincs, TAP esetleg vagy közvetlenül a routerbe csatlakozik a kábel?

[képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#6470) Sleepyhun válasza blakey (#6469) üzenetére


Sleepyhun
(újonc)

A TAP nemtudom mi, de a helyzet:
Falból jövő kábel 2 felé osztva 1 modembe a másik tévéhez ami megint 2 felé van osztva és úgy megy cisco-s hd boxba meg analog tv-be. Modemből utp-vel megy routerbe.
Most vettünk egy 3as elosztót és most mindenhova megy 1-1 kábel.
Most az erősség:
Receive Power Level
-11.8 dBmV

Transmit Power Level
43.2 dBmV

Amit anyámék szerettek volna megoldani, legalábbis kommentek alapján amit valahol olvasott az uj elosztóval hogy digitális adásban nincs 1-2 csatornánk aminek lennie kéne, és a szerelő sem tudott rá mit mondani (viasat3,axn,mgm)

(#6471) blakey válasza Sleepyhun (#6470) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

A fő kábel elosztásánál milyen elosztó van? Esetleg kép? A TAP is egyfajta splitter, az egyik oldala nagyobb csillapítást kap míg a másik kevesebbet, van -6, -8, -9, -12 dB, stb változat. Most jobbak az értékek, de még lehetne javítani.

[képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#6472) core2


core2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az egységesítés jegyében a TIR itt is életbe lépett, remélem nem gond. :)

Üdv. core2

Ascende superius

(#6473) mlinus válasza aimettirlz (#6468) üzenetére


mlinus
(őstag)

25mbites csomag mellé minden bizonnyal még DOCSIS 2 modemet adtak neked (biztonság kedvéért nézd meg a tipusát; 192.168.100.1-en vagy akár fizikálisan is be lehet azonositani a modemet)

amennyiben docsis 2, az egész egyszerüen azt jelenti, hogy csak 1 letöltési illetve feltöltési csatornát használ. Ha az adott csatorna terhelt, akkor úgy elöször a ping (lekényesebb) késöbb pedig a sávszélesség száll el.

Ha 50-es vagy 120-as csomagot kérsz, akkor viszont a nagyobb sebesség mellé DOCSIS 3 modemet is adnak. Ez az eddigi 1-1 csatorna helyett le irányba 8, fel irányba pedig 4 csatornát fog össze, ami nem csak a sebességre - de a pingre is drámai hatással van.

Nekem nem upc-m van, hanem hwr telecom, de anno d2 modemen nem volt ritka a 300 ping se csúcsidőben 20mbiten. Majd felnyomtak 40mbitre, kaptam egy d3 modemet és azóta stabil 6-7 ms napszaktól függetlenül.

Azért azt hangsúlyoznám, hogy bár sokat segit, ha az adott hálózaton abszolút nincs kraft akkor hiába van 8 csatornád, ugyanúgy elszalad a ping.

(#6474) Criton válasza mlinus (#6473) üzenetére


Criton
(PH! kedvence)

Nálam 120/10es UPC net van 3925 Ciscoval, és a fel irányba csak 3 csatorna van, és nem 4 le meg 8.

[ Szerkesztve ]

(#6475) mlinus válasza Criton (#6474) üzenetére


mlinus
(őstag)

Természetesen ez a helyi hálózattól függ, de 8/4 a jelenlegi modemknél a limit (és upc-nél általában ennyi is van)

(#6476) Sleepyhun válasza blakey (#6471) üzenetére


Sleepyhun
(újonc)

Ez az elosztó van most berakva.

F ELOSZTÓ - KÖNIG (FC-3SPLT-KN)

Ez előtt a fő kábelen:
PCT-IT1W-08

És ez után a tv-re menő ábelen
PCT-NGN2M-2S

(#6477) blakey válasza Sleepyhun (#6476) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

PCT-IT1W-08
Ez a TAP. :) Mint látod egyik irányba -8 dB a csillapítás a másikba kb -2 dB. Ha a TAP végébe van a modem, akkor tedd át a másikba és nézd meg úgy milyen. A cuccok jók. Csak a 3-as splitter nem elég?
A TAP-et kéne nélkülözni, hogy lásd milyen a kapcsolat, ha azt ki tudnád iktatni, akkor oké.

[ Szerkesztve ]

[képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#6478) Sleepyhun válasza blakey (#6477) üzenetére


Sleepyhun
(újonc)

Most csak a 3as elosztó van benne semmi más, Így van a -11 - -12es érték.

Mielőtt az egészet kicseréltük erre a 3masra, a falból az it1w-08-ba, és onnan a modembe. A tévé pedig ment a másik 2es elosztóba.

(#6479) blakey válasza Sleepyhun (#6476) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Esetleg úgy is kipróbálhatod, hogy a fő ágat splitterrel osztód ketté, az egyik a modembe a másik a tv felé ahol a tap-el ketté osztód, a tap-es megy a közelebbi tv-be.

#6478) Sleepyhun
Ha most oké, akkor ne bántsd, bár az értékek lehetnének jobbak. A modemnek jobb lenne egy kicsit erősebb jel, a 3-as osztó -5.8dB-s a 2-es -3,5 dB, azzal még jobb értékeid lennének.

[ Szerkesztve ]

[képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#6481) hesszan válasza hesszan (#6389) üzenetére


hesszan
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Visszajött emailben a UPC válasza. Úgy van ahogy reméltem.

Lejárt hűség után számlán szereplő infó szerint emelik az árat (25ös net ~3150-ről 3443ftra)

A - ezt elfogadhatom írásban
B - vagy a számla befizetésével is elfogadom, és akkor váltanak elfogadó szerződésre.
C - nem fogadom el az ajánlatot, és akkor Ők válthatnak ászf szerinti díjra

Én visszajeleztem emailen, regisztrálták, adják az új havidíjjal a net szolgáltatást visszavonásig (febr 10-től már számlázzák is az emeltet), és nem váltottak át ráutalóra. De azért figyelni fogom a számlán lévő tájékoztatókat, hogy mivel próbálkoznak majd.

2010 nov/dec: új szerzi 15/1,5net: 12hó hűség asszem 2800ft/hó (új bekötés a címre)
2011 tavasz/nyár (?) le 25re emelnek, 1.5 fel marad, ár nem változik :)
2011 okt: telefonos ajánlat: 3200ft 1év hűség - nem fogadtam el (ennyi lett volna hűség nélkül is) :(((
2011 nov: telefonos ajánlat 3200ft 1év hűség, de félévig fél áron - elfogadom (átlag 2400ft ez tetszett) :)
áfaemelés +50ft
2012 okt/nov telefonos ajánlat 3250ft 1év hűség - nem fogadtam el (ennyi lett volna hűség nélkül is) :(
2013 jan. - hűség nélkül emelnek +300ft (talán még így is megéri hűség nélkül) :((

Szóval a kezdetekhez képest most magasabb árat fizetek, de nincs hűségem. a Tendencia nem tetszik, de még az általam elfogadható határon belül van.
aztán remélem megjelenik az igazi konkurencia nálunk is, és akkor tényleg díjazzák majd a hűségemet.

Sungdurung

(#6482) Sleepyhun válasza blakey (#6479) üzenetére


Sleepyhun
(újonc)

Köszi. Most hagyom a 3as elosztóval az egészet, nem akarom most ujra szétszedni a szobát, de megjegyzem legközelebbre.

(#6483) havri1


havri1
(PH! félisten)

8. napja nem tudják megcsinálni a netet..vicc.

havri

(#6484) kisferi


kisferi
(fanatikus tag)

Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. A kollégámnak UPC Fieber Power 25 Mbit-es internete van. Azt mondja koax kábel jön be és egy doboz(gondolom modem,elosztó) után csatlakozik a router-re. Jelenleg egy SMC routere van, amivel nagyon sokszor problémája van. A TPlink 1043 ND routert javasoljam neki megvételre, ehhez a UPC internethez, vagy inkább másikat. (Nekem ilyen van a DIGI-hez) Előre is köszönöm a segítséget.

(#6485) dxe


dxe
(újonc)

Sziasztok!
Silver díjcsomagról szeretnék lefelé módosítani. Ügyintéző javasolta, hogy kössek neten keresztül akciós Bronze csomagot második vonalként, majd mondjam le a jelenlegit, így ki lehet játszani a három hónapos várakozási időt. Ez valóban működhet? Van esetleg valakinek ilyen irányú tapasztalata?

(#6486) club1 válasza dxe (#6485) üzenetére


club1
(PH! kedvence)

Egy éve még a digitálisra váltás is felfelé váltásnak minősült. Ha most is így van, akkor válts digital bronze-ra, azzal jönnek az analóg bronze adások is.
Ahogy elnézem, most is így van, kérdés, nincs-e egyéb aktív szolgáltatásod is náluk...

[ Szerkesztve ]

(#6487) A Tejesember válasza kisferi (#6484) üzenetére


A Tejesember
(senior tag)

Nekem is FP25-ös netem van, ezt a routert használom hozzá gond nélkül.

"Az ember szava nem szél, ami jön és elmegy. (...) Amit az ember mond, az úgy is kell legyen. Nem csuda ez, hanem becsület." Wass Albert

(#6488) kisferi válasza A Tejesember (#6487) üzenetére


kisferi
(fanatikus tag)

Köszönöm a segítségedet. Akkor ehhez a koaxos internethez lehet használni?

(#6489) club1 válasza kisferi (#6484) üzenetére


club1
(PH! kedvence)

A 1043-as bármilyen hazai nethez jó, egy-két régebbi (5-6 évnél idősebb) adsl modemmel láttam csak problémás működést.

(#6490) aimettirlz válasza mlinus (#6473) üzenetére


aimettirlz
(fanatikus tag)

modem: cisco epc3208 Cisco elvileg így néz ki...
routerem egy elég új: TP-LINK 300M Wireless N Router Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND

ez elvileg szted milyen? DOCSIS 2-es? ehhez a részhez nem nagyon értek sajnos... köszi az infokat :R

® aimeTTi atticuS ™

(#6491) kisferi válasza aimettirlz (#6490) üzenetére


kisferi
(fanatikus tag)

Köszönöm a segítségeteket: A Tejesember, dub 1. Beállításnál itt a UPC-nél mire kell állítani? Pl: fix IP cím stb.

(#6492) dxe válasza club1 (#6486) üzenetére


dxe
(újonc)

Én telefon előfizetésről beszélek, nem tudtam, hogy a TV szolgáltatások is hasonló fantázianévvel rendelkeznek. Elnézést, ha félreérthetően fogalmaztam.

(#6493) kabelmania27 válasza Sleepyhun (#6482) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

Jó így a kábelezés hármas splitterrel, ha megint szakadozik jelentsd be, UPC szerelő fog vinni olyan hármas osztót amelynek egyik ága 3,5 (modem) másik kettő kimenet 7,5csillapítású. Modem jelszintet így nézd meg:http://192.168.100.1/_aslvl.asp admin jelszó: W2402 ok, utána ugyanezeket beírod, acces level max,ok ,kiírja set succes majd 192.168.100.1 signal fül.
kisferi:dinamikusra kell a wan-t állítani.

[ Szerkesztve ]

(#6494) club1 válasza kisferi (#6491) üzenetére


club1
(PH! kedvence)

Dynamic IP-re és működni fog.

(#6495) Apollo17hu válasza kabelmania27 (#6464) üzenetére


Apollo17hu
(senior tag)

Gubek-Einste
club1
blakey
kabelmania27

- Box van igazolványméretű kártyával.
- A koax elosztóját nem tudom.
- A tévé típusa: Daewoo DLP-20D3N LCD
- A frekivizsgálatnál mindenhol 100% volt a minőség. A jelerősség viszont 55-65% közötti értékeket mutatott.

A modem jelszintet nem tudtam megnézni, azt írja nincs hozzá jogosultságom (a Signal menüben néztem volna).

Infók http://192.168.100.1/ alól:

(#6496) kisferi válasza club1 (#6494) üzenetére


kisferi
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen a válaszodat.

(#6497) kabelmania27 válasza Apollo17hu (#6495) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

A jelszintet részletesebben így tudod megnézni http://192.168.100.1/_aslvl.asp admin jelszó: W2402 ok, utána ugyanezeket beírod, acces level max,ok ,kiírja set succes majd 192.168.100.1 signal fül.
Majd nézd meg az osztó típusát, esetleg fényképezd le.

(#6498) Apollo17hu válasza kabelmania27 (#6497) üzenetére


Apollo17hu
(senior tag)

Jelszint:

Az elosztó:

[ Szerkesztve ]

(#6499) kabelmania27 válasza Apollo17hu (#6498) üzenetére


kabelmania27
(Topikgazda)

3asba próbáld.
A -3,5be kötött kábeldarab másik végén csillapító van?
Hova van kötve a modem?

(#6500) Apollo17hu válasza kabelmania27 (#6499) üzenetére


Apollo17hu
(senior tag)

Jókat tudsz kérdezni...
A modem az alsó kettő valamelyikére (-7,5) van rákötve, a -3,5 egy másik szobába megy, másik tévéhez.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.