Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56601) krisztianm


krisztianm
csendes tag

Sziasztok internetem az UPC-nél van most szeretnék tv is tőlük de azt hallottam hogy a csatornákat nem lehet sorba rendezni igaz ez? Ha kérek HD adást azt egyszerre több tv-nél is tudom nézni vagy csak 1tv-nél a többin meg sima adás van.
Előre is köszönöm.

(#56602) Gubek-Einste válasza Intruder2k5 (#56593) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Főleg románok dolgoznak telefonos vonalon de vannak saját UPC-s emberek is Budapesten és külső cég is bedolgozik a UPC-nek.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#56603) Vangelis válasza Gubek-Einste (#56602) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Magyarok Ők.. csak hát Trianon..

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#56604) blakey válasza krisztianm (#56601) üzenetére


blakey
titán

TV-től függ, hogy lehet-e sorba rendezni vagy sem, általában igen. A hangolásnál nem a szolgáltatót választod ki hanem az Egyebet és mehet a sorba rendezés.
Egy előfizetés egy készülékhez jár további készülékekhez további kártya kell, ingyenesen fogható adókat több tv-n is nézheted, nem kell hozzá kártya.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#56605) Gubek-Einste válasza _NCT (#56598) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Hívd fel őket inkább.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#56606) Gubek-Einste válasza Vangelis (#56603) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Nyelvtanfolyamot szerveztek nekik munkába állás előtt így nem elszakított emberek ők, legalább is én így tudom.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#56607) kezo0 válasza Gubek-Einste (#56606) üzenetére


kezo0
addikt

Én is beszéltem már olyan erdélyi magyarral a 1221-en, akinek egy szavát sem értettem, akkora tájszólása volt. Lényegében minden egyes mondatára többször is vissza kellett kérdeznem, hogy mit mond. Aztán végül abban maradtunk, hogy akkor én most leteszem, és újra hívom a 1221-et. :)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#56608) ArthurShelby válasza kezo0 (#56607) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Én is beszéltem már erdélyiekkel, de nálam semmi probléma nem volt. Volt tájszólása, de csak olyan, mint egy Mo-i vidéki emberé (csak persze én tudtam hogy a upc erdélyi telefonos ügyfélszolgálatosokat is alkalmaz)

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#56609) kezo0 válasza kezo0 (#55859) üzenetére


kezo0
addikt

Láss csodát, tegnap megkapta végre (az majd kiderül, hogy örülni kell-e ennek) a Compal HGW az új firmware-t, így most már az enyémen is a CH7465LG-NCIP-4.50.18.23-1-NOSH verzió van.

A legszebb, hogy épp anyámmal beszéltem a vezetékesen úgy este 10h tájban, amikor egyszer csak elnémult a vonal. Nézem közben, a netem is elszállt - na, mondom, meghalt a UPC... Villogott a led a Connect Boxon, aztán kb. egy-két perc után már újra működött is minden. Ma meg látom a HGW logjában, hogy tegnap este 22:04-kor volt egy "SW download Successful - Via NMS" esemény, és frissült a fw verziószáma.
Szóval tök jó, hogy épp a napi egyszeri, összesen kb. 10 percig tartó vezetékes telefonálás közben indul újra a szolgáltatói eszköz egy távoli szoftverfrissítés miatt. :)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#56610) Klown válasza ArthurShelby (#56608) üzenetére


Klown
aktív tag

Szia!

A Direct-nél már régóta Brassóból nyomják a call-center-t! Nem volt velük bajom, de komolyabb kérdésekben nem tudnak segíteni, inkompetensek. A legszomorúbb, hogy nem lehet semmit sem intézni személyesen, mivel nincs személyes ügyfélszolgálatuk! (Fantom cég!) :U Nem értem, hogy a UPC boltban miért nem lehet Direct-es ügyeket intézni, mint régebben (Szőke kapitányos érában), ahogy a DIGI-nél is?! Tudtommal ott is a műholdas szolgáltatást a román anyacég (RCS-RDS) biztosítja technikailag, itthon csak a számlázást látják el. Na már most a Liberty-nél is megléphetnék ezt! (UPC Magyarország és a UPC DTH S.á.r.l egy tőről fakad.) Nem ártana némi ügyfélközpontú szemlélet... :U Lassan 1 hónapja sikertelenül szívok azzal, hogy nem tudok sehonnan szerezni egy társkártyát a meglévő előfizetéshez.

Arról meg nem én tehetek, hogy budapesti lakótelepi lakosként nem érhető el a kábeles szolgáltatásuk. (Sajnos a DIGI-é sem.)

Üdv: Klown

<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

(#56611) -Nándesz-

Lehet hülye kérdés, de ha a UPC-s modem routert bridgbe módba teszem (vennék saját routert), a free wifi-t akkor is be lehet kapcsolni?

(#56612) adika4444 válasza -Nándesz- (#56611) üzenetére


adika4444
addikt

Igen, bár néhány szolgáltatói eszköz bridged módban nem sugároz wi-free jelet, de ettől te még tudsz csatlakozni mások wi-free-jére...

üdv, adika4444

(#56613) Voloka válasza Motion_Blur (#56583) üzenetére


Voloka
tag

Hali!

A Connect Box képességeit csak akkor tudod kihasználni, ha van olyan wifi vevőd, ami tudja az a/c szabványt! a b/g/n -esetén nincs túl nagy változás. A kép a mobilon mért wifi sebességet mutatja: :DD

(#56614) Voloka válasza kezo0 (#56607) üzenetére


Voloka
tag

Ez érdekes,mert ilyen emberekkel nem lehet találkozni Erdélyben.

(#56615) Voloka


Voloka
tag

Üdv!
Kérnék egy-két tapasztalatot, kinek, hogy mennyivel megy a mobilinternetje, mert nekem most cserélték a SIM kártyát, de csak 2,6 Mbps-el megy ! Ez nagyon ótvarosan gyenge!
Ráadásul, amire nem tudtak válaszolni a Helpdesk-nél, bármibe teszem a kártyát, mindenhol ezt írja ki: a preferált hálózat a WCDMA ! 2017-ben? Ja a mért helyek Veszprém, Budapest, Szombathely...
Ugyan az mindenhol! :W

(#56616) Uthenger válasza Voloka (#56615) üzenetére


Uthenger
aktív tag

Azert, mert 3g-re van szerzodeduk a vodaval.
Milyen termeked van?
Nem freedom x?

Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger

(#56617) Habugi


Habugi
addikt

Üdv,

Segítséget/infót szeretnék kérni.., adott a következő szitu:

Távoli rokon pár hete elhunyt, közelebbi családtagjaim a segítségem kérték (mint "ilyen dolgokban jártas" felkiáltással.. :O ) abban, hogy segítsek a hátramaradt UPC eszközök UPC-hez való visszajuttatásában (modem, médiabox, stb..).
Örökös nincs, az ingatlan tulajdonjoga átszállt a HILD-re, tőlük azt a tájékoztatást kaptam, hogy postán tudok igényelni dobozt melyben ingyen fel tudjuk adni a UPC-nek a hátramaradt eszközöket.

Itt kezd a dolog kalandossá válni, munkatárstól kaptam egy ilyen dobozt de azon Magyar Telekom szerepel, egészen pontosan:

Waberer's - BILK Logisztikai központ
( Magyar Telekom )

Budapest
Európa út 6.C1

1239

Beslattyogtam a hozzám legközelebb eső postára, rákérdeztem miszerint ez a kartondoboz alkalmas-e a UPC iriányába történő eszközvisszaküldésre, esetleg van/létezik-e külön "UPC"-s verzió, stb
A hölgynek fogalma nem volt, annyi infót kaptam h náluk is csak ilyet tudok igényelni, oké, felhívtam a UPC ügyfélszolgálatot, ott azt a tájékoztatást kaptam hogy csak bizonyos postákon tudok ilyen dobozt igényelni, kérdésemre hogy melyeken, azt a választ kaptam miszerint a upc.hu-n megtalálom a listát.., arra nem kaptam választ tőle hogy a fent említett megfelelő-e, miért is kaptam volna.

Nos.., nem találom ezt a becses posta listát. :(
Nem tudom jó/alkalmas-e a fent említett kartondoboz, sem azt hogy megfelelő-e a rányomtatott címzett, így azt sem h adott esetben mely postán szerezhetnék a célnak megfelelőt..

Amennyiben valakinek már megvolt ez a történet vagy egyszerűen csak lemondta egy meglévő előfizetését és betekintést nyert ebbe a Magyar Postán keresztül zajló ügymenetbe, az legyen szíves felhomályosítani, nagyon megköszönném!

:R

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#56618) mikk2000 válasza headhunter (#56556) üzenetére


mikk2000
őstag

Csak nekem csak most kösz, és a többieknek is kösz az infókat.

(#56619) rgeorge válasza rgeorge (#56585) üzenetére


rgeorge
addikt

Az milyen, hogy hazahoztam a holnapi UPC-s teszthez egy ősrégi notebookot (ThinkPad T61), erre ez meg nagyobb sebességet mutat (210-235 Mbit/s) bridge módban most a saját router mögött, mint a mellett lévő másik notebook? Azonos switchhez csatlakoznak... Lehet, hogy a régi hardveren a sebességmérő másképp mér?

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#56620) #41180928 válasza kabelmania27 (#56447) üzenetére


#41180928
törölt tag

Végre összejött.
Újrakábelezés: jelszint jó lett.
Modem mód: semmi változás
UPC helpdesk: ipv4 konfig az ipv6 helyett, és minden jó.
Köszönöm mindenki segítségét!

(#56621) Gubek-Einste válasza Habugi (#56617) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Add le ügyfélszolgálati irodában.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#56622) Gubek-Einste válasza rgeorge (#56619) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Nincsen kizárva, hogy a használt kliens eszközbe volt a hiba.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#56623) rgeorge válasza Gubek-Einste (#56622) üzenetére


rgeorge
addikt

Három notebookkal teszteltem, ez most a negyedik. Amikor váltva teszteltem a bridge és router módot ugyanazon a gépen, akkor nem a kliens miatt volt lassabb a bridge mód.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#56624) bernel válasza adika4444 (#56592) üzenetére


bernel
tag

Ma jártam egy másik UPC iroda közelében, és rákérdeztem a régi dobozra. Az ügyintéző azt mondta, hogy természetesen van rendes felvétel opció, ilyenkor szólni kell, hogy a régi fajta dobozt kérem. De azért megkérdezte a Tapasztalt Kollégát (csak én voltam a boltban, úgyhogy az én kérdésemmel foglalkoztak mind), aki azt mondta, hogy ehhez nem kell régi doboz, a Horizon boxot is lehet felvételi opcióval kérni havi 1000-ért, mint a régit.

Ez némileg ellentmond annak, amit az előző boltban mondtak, úgyhogy az UPC ügyfélszolgálat sincs a magaslaton.

(#56625) Habugi válasza Gubek-Einste (#56621) üzenetére


Habugi
addikt

Az nem opció, ha az lenne nem íródott volna a post mert apropója sem lett volna.

A kérdésre továbbra is várom a választ.

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#56626) Gubek-Einste válasza bernel (#56624) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Amit +1k-ért adnak az egy külső HDD, alapból is tudsz felvenni a Horizon box-szal saját HDD-re.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#56627) pjen válasza bernel (#56624) üzenetére


pjen
félisten

Az alap gond az,hogy a horizon box 1 tuneres.Felvenni túdsz,de csak azt amit nézel.Tehát 1 ezer éves vhs- hez képest is visszalépés.

(#56628) bernel válasza Gubek-Einste (#56626) üzenetére


bernel
tag

Én is úgy gondoltam, hogy a Horizon box nem ugyanazt tudja, de a tapasztalt kolléga magabiztosan kijelentette, hogy ehhez nem kell a régi doboz. Úgy látszik, az fel sem merült benne, hogy valaki esetleg nem az élő adást akarja felvenni. Mindenesetre az első ügyintéző válasza alapján van lehetőség régi dobozt is kérni, egyéb esetben nem is köttetném be az UPC-t, mert az tényleg nagy visszalépés lenne ahhoz képest, hogy a telekom doboz 3-4 adást is tud egyidőben rögzíteni (ha más tévét nem néznek a lakásban).

[ Szerkesztve ]

(#56629) ArthurShelby válasza Klown (#56610) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Ez sajnos így van, tényleg csak ilyen alap dolgokat tudnak segíteni, komolyabb dolgokra nincsenek kiképezve (de ez nem az ő hibájuk).
Mondjuk volt már, hogy Bp-i meleg ügyintézőm volt (a hangja nagyon olyan volt) és ő sem tudott semmit, de mellé még bunkó is volt (én direkt a végletekig kedves voltam vele, külön szép estét kívántam stb...)

Ez egyébként engem is nagyon idegesít, hogy direkt így van kitalálva, hogy normális kompetens emberrel nem tudsz beszélni, nem tudod őket elérni (csak ők írásban, vagy üzengetésben téged érnek el, ha akarnak).
Anno a T-nél volt egy nagy kálváriám (a hgw nem tudta a pppoe passthrougt), és egy hónapig folyamatosan telefonálgattam velük. Az utolsó héten jutottam el végül a szoftverfejlesztőig, ahol kiderült, hogy ők tudnak a problémáról :D. Végül visszaléptem anno vdsl-ről adsl-re (technológia visszalépés külön engedélyezve lett). Ez volt nyáron. Később szeptemberben hív a szoftverfejlesztő (nyilván nyáron mindenki szabadságon volt), hogy megoldódott a dolog :D. Mondjuk annyi + volt a dologban, hogy 2 hónap szolgáltatást végül ingyen kaptunk.

Szóval nekem talán már van tapasztalatom ügyintézésben. De most itt a upc-nél sem könnyű (újabb próba). Itt is minden ft-ért meg kell küzdeni (már első hónapban telefonok tucatjai kellettek), ez sem egy tiszta bagázs (viszont legalább a szolgáltatásuk sokkal minőségibb).

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#56630) rgeorge válasza rgeorge (#56623) üzenetére


rgeorge
addikt

Megvolt a technikusi látogatás. Egyrészt rendbe tette a kábelezést, volt benne egy felesleges toldás a régi analóg DVR miatt, most egy hármas elosztó maradt, az "üres" ágat lezárta (a kép még a régi állapot):

Az eszközt (TC7200) kitesztelte DOCSIS teszterrel, minden rendben van vele. A bridge módban lassabb átvitel valami kliens anomália lesz, ami érdekes, hogy két eszközön, amin lassabb volt az átvitel bridge módban, Intel 82579LM hálókártya üzemel, a régebbi, 82566MM vezérlővel rendelkező harmadik kliensen nem volt lassulás. Az egyik kliensen töröltem az illesztőt, a Windows 10 felrakott egyet, azzal helyreállt a sebesség bridge módban is.
Annyit megtudtam egyébként, hogy a ConnectBox modemként semmivel sem jobb, mint a TC7200, esetleg annak, aki routerként egyetlen eszköznek használná, de ott is erős kompromisszumokkal, említett egy lakótelepi lakást, 250 lakás a házban, a szoba másik sarkában sem volt már vétel.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#56631) kabelmania27 válasza rgeorge (#56630) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Hármas osztót kicserélhette volna kettesre.
Melyik kimenetre van kötve a modem és milyenek most az értékek?
Hgw router funkciója kevesebbet tud mint egy sima router.

[ Szerkesztve ]

(#56632) rgeorge válasza kabelmania27 (#56631) üzenetére


rgeorge
addikt

Jelszintek:

Upstream
Transmitter # Channel ID Lock Status Frequency Modulation Symbol Rate Channel Type Power
1 77 Locked 59800000 64QAM 5120000 ATDMA 47.0
2 73 Locked 33200000 64QAM 5120000 ATDMA 45.5
3 75 Locked 46600000 64QAM 5120000 ATDMA 46.0
4 76 Locked 53200000 64QAM 5120000 ATDMA 46.3

DownStream
Receiver # Channel ID Lock Status Frequency Modulation Symbol Rate SNR Power
1 8 Locked 410000000 256QAM 6952000 43.2 10.6
2 1 Locked 354000000 256QAM 6952000 43.8 11.6
3 2 Locked 362000000 256QAM 6952000 44.6 12.0
4 3 Locked 370000000 256QAM 6952000 43.9 11.3
5 4 Locked 378000000 256QAM 6952000 43.9 11.9
6 5 Locked 386000000 256QAM 6952000 43.3 11.0
7 6 Locked 394000000 256QAM 6952000 43.9 11.2
8 7 Locked 402000000 256QAM 6952000 43.2 10.3

Egy esetleges új eszköz (második STB) miatt hagyta a 3-as elosztót.

[ Szerkesztve ]

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#56633) kabelmania27 válasza rgeorge (#56632) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Melyik (-3,5/-7,5) kimenetben van a modem?

[ Szerkesztve ]

(#56634) rgeorge válasza kabelmania27 (#56633) üzenetére


rgeorge
addikt

Közben javítottál, látom. Most nem tudom megnézni, de az egyik szélsőt zárta le.

[ Szerkesztve ]

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#56635) kabelmania27 válasza rgeorge (#56634) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Valamikor majd nézd meg, ha -7,5ben van és akad a net át kell kötni a 3,5-be.
Most magasabb az adási mint korábban ezért esélyes, hogy a -7,5ben van.
Azért érdemes néha ránézni az értékekre, mert ez a modem 51,9-es szint felett nem tud négy feltöltési csatornán adni ezért újraindul és akadhat a net.

[ Szerkesztve ]

(#56636) rgeorge válasza kabelmania27 (#56635) üzenetére


rgeorge
addikt

Megnéztem:

Szóval akkor érdemes átkötnöm? Amit a be ágon bekötött a kábel és az elosztó közé, az mire szolgál?

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#56637) kabelmania27 válasza rgeorge (#56636) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Azért érdemes átkötni mert a 47-es adásiból könnyen lesz 50 és akkor akadni fog a net.
Az egy 3dB-s csillapító, azért van bekötve mert túl erős (80dB) a bejövő jel.
Az is csinálhatod hogy a csillapítót kiveszed az osztónál hagyod a modemet ahogy a képen is van, egy dB különbséggel kb ugyanaz a hatás.
Sajnos tökéletes nem lesz, állítani kellene az erősítőn, az nem jó ha magas csillapítás után elfogadható a jelszint, ez magával hozza hogy alapból magas lesz az adási és ha bármi gond van a hálózattal leesik a modem.

[ Szerkesztve ]

(#56638) rgeorge válasza kabelmania27 (#56637) üzenetére


rgeorge
addikt

Köszönöm. Vajon miért kötötte be így? Nagyon hozzáértőnek tűnt, a felszerelése is erre utalt, ilyen műszerrel még egyik UPC-s sem dolgozott nálam.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#56639) Lesliegold


Lesliegold
tag

Sziasztok,

Kertes házba költözünk, a ház előtt ÉMÁSZ faoszlopos hálózaton ott az UPC. Lesz internet és kábel TV. Milyen és hány db vezeték fog bejönni a házba? Terveim szerint Digital Bronz TV csomag és 120/10-es net lesz, UPC connect boxxal. Ha egy koax jön be a házba, akkor hol osztódik ketté? (A connect boxban, vagy már előtte lesz egy elosztóm? köszi!

Ilyen akciós kínálat gyakran van, vagy ez egy nagyon egyedi eset?

[link]

Digital Gold
120/10 Mbit/s sávszélesség
Nonstop S díjcsomag
5199Ft/hó, de 3 hónap múlva leszek csak ott, így most nem tudom megrendelni...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi 3

(#56640) kabelmania27 válasza rgeorge (#56638) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Azért mert lehet kiépítés miatt alapból erősebb jelszint jön be, egyszerűbb csillapítóval beállítani a jelszintet mint szintezni az erősítőt (mindenki nem szintezhet erősítőt), átmenetileg jó így csak ha közben szintezik az utcát akkor magas lesz az adási és alacsony a vételi, ezért néha érdemes ránézni az értékekre, biztos értett hozzá.
Lesliegold: Üdv! Bejön a koax és egy kettes osztóval el kell osztani modemre és boxra, a modem és a box között lesz egy utp kábel, tehát ha nem egyszobába van a két eszköz plusz vezeték kell, ha a tévéd tudja a CI+ szabványt és dvb-c tuneres akkor nem kell box. Gyakran van akciós csomag, 1221-en vagy irodában rendeled akár másnap bekötik a szolgáltatást.

[ Szerkesztve ]

(#56641) pjen válasza Lesliegold (#56639) üzenetére


pjen
félisten

Egy koax fog bemenni,aztán osztó kétfelé:CB és Tv-k.

(#56642) rgeorge válasza kabelmania27 (#56640) üzenetére


rgeorge
addikt

Ezt a csillapítóra írtad, de miért kötötte a modemet a 7.5-ösbe? Közben szerkesztetted: akkor a modemet ne is tegyem át a 3.5-ösbe, ahogy először írtad?

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#56643) kabelmania27 válasza rgeorge (#56642) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Kösd át.
Azért kötötte a magasabba hogy ne legyen túl magas a vételi jelszint csak közben a 47-es adási közel van az 50-hez, ahogy jön a jó idő úgy emelkedhet és akkor akadni fog a net.

[ Szerkesztve ]

(#56644) Gubek-Einste válasza rgeorge (#56642) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

De, kösd át.

Annyit megtudtam egyébként, hogy a ConnectBox modemként semmivel sem jobb, mint a TC7200
Dehogynem jobb, a TC 8/4 csatornás, a CB pedig 24/8 így jobb neki a terhelés eloszlása.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#56645) rgeorge válasza Gubek-Einste (#56644) üzenetére


rgeorge
addikt

A lezáróval, amit a 3.5-ösre tett, mit tegyek? Tegyem a szabadon maradó 7.5-ösre ?

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#56646) kabelmania27 válasza rgeorge (#56645) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Igen.

(#56647) rgeorge válasza kabelmania27 (#56646) üzenetére


rgeorge
addikt

Köszönöm mindenkinek:

Upstream
Transmitter # Channel ID Lock Status Frequency Modulation Symbol Rate Channel Type Power
1 77 Locked 59800000 64QAM 5120000 ATDMA 43.8
2 73 Locked 33200000 64QAM 5120000 ATDMA 42.3
3 75 Locked 46600000 64QAM 5120000 ATDMA 42.8
4 76 Locked 53200000 64QAM 5120000 ATDMA 43.0

Downstream
Receiver # Channel ID Lock Status Frequency Modulation Symbol Rate SNR Power
1 8 Locked 410000000 256QAM 6952000 43.2 14.2
2 1 Locked 354000000 256QAM 6952000 43.8 15.2
3 2 Locked 362000000 256QAM 6952000 44.5 15.6
4 3 Locked 370000000 256QAM 6952000 43.9 14.8
5 4 Locked 378000000 256QAM 6952000 43.9 15.3
6 5 Locked 386000000 256QAM 6952000 43.1 14.4
7 6 Locked 394000000 256QAM 6952000 43.9 14.7
8 7 Locked 402000000 256QAM 6952000 43.2 13.9

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#56648) kabelmania27 válasza rgeorge (#56647) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Nincsmit, javultak az értékek, nem kell szakadástól tartanod.

[ Szerkesztve ]

(#56649) tsyl


tsyl
aktív tag

Sziasztok!

Mitől lehet az, hogy a távirányítón az "interactive" gombot megnyomva nem jön be a megszokott internetes felület?
Pár pillanatra megfagy a kép és utána mintha az info gombot nyomtam volna meg, kiírja a képernyőre az éppen sugárzott aktuális műsort.
Mindent áramtalanítottam, újraindítottam de nem segített.

17 éve a PH-n....

(#56650) Gubek-Einste válasza tsyl (#56649) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Milyen box-od van?
Nálam Cisco-n bejön rendesen.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.