Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56032) blakey


blakey
titán

Az oké, hogy egyesek kiállnak az analóg mellett, de a szolgáltató fokozatosan leépíti, ez megy évek óta, egyet kivesznek, bekerül a helyére egy haszontalan csatorna, majd átrendezik, eltűnik egy és egyrre kevesebb lesz. Azok akiknek analóg előfizetésük van már most is nézhetnénk az ingyenes digitális adókat. Az analóg megszüntetése nem feltétlenül azért lenne jó, hogy több HD csatorna kerüljön be (bár tény, hogy lehetne több HD és akkor lehetne választani, hogy HD csatornakinálatot szeretnénk vagy SD-t), hanem azért lenne jó, mert egyéb csatornák is bekerülhetnének és messze szebb a digitális SD adás, mint az analóg. Arról newm is beszélve, hogy analógból olyan adók kerülnek ki amit a többség nézne, már nem egy idős házaspárt "térítettem" át a digitálisra, azóta nincs gondjuk az átrendezéssel, megszűnéssel.
Szerintem hamarosan lekapcsolják az analóg szolgáltatást, nem lehet hátrafelé haladni, a régi CRT-k szép lassan kihallnak, már nem éri meg javítani és lassan alkatrész sem lesz hozzá. Egyik családtagnáln a T csak úgy küldőtt az analóg előfizetés mellé egy boxot és közölte, hogy lassan "game ove"r, az más kérdés, hogy olyan gagyit küldött, hogy a fejükhőz vágtam, 3 hónap után a csere is ugyanolyan rossz lett, vettünk egy normális DVB-C képes eszközt és azóta tökéletes a tv-zés az idősek számára.
A szolgáltató helyében a követlezőt lépném meg, ajánlanék egy 32"-os tv-t a havi előfizetés díj ellenében és így szép lassan csökkenének a CRT-k száma, tehát ha pl. eddig 5e Ft volt az analóg előfizetés akkor felajánlanám, hogy 2 éves hűség mellett havi 5e Ft-ért megkapja a 32"-os LCD tv-t (utána marad nála, mert megvette) amihez 30 ingyenes digitális adó jár és annyi, tulajdonképpen semmilyen hátránya nem lesz az előfizetőnek, az eddigi szolgáltatás minősége jobb lesz. Ha másik tv-t vesz akkor ott is elérhető lesz a digitális szolgáltatás, tehát oda sem kell kártya.
Na mindegy, engem nem érint, 10 éve nem használok analógot.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.