Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55172) cigam válasza bazsika89 (#55153) üzenetére


cigam
félisten

Igazad van. Nem is értem mit képzelnek. Simán beleférne ebbe az összegbe a kedvenc márkád tv-je/projektora, a tapétához illő színben.
Kukkants rá a szerződésre, vagy a havi számládra, hogy miért fizetsz. A box-al tudod nézni az előfizetett csatornákat, amiért fizettél? Igen. Minden más csak maszlag, megfoghatatlan palifogó marketing szolgáltatás. Ugye szó volt arról is, hogy majd összel a Horizon box kap software frissítést, és elérhetővé válik a fizetős videótéka. Később a netflix-et is beígérték. Telt múlt az idő, és nem történt semmi. A marketing elég sokat elvisel.

Vagy ott van a myprime. A Castle sorozat 4. évadának 1. epizódja hiányzott. A bejelentés után visszahívtak telefonon, hogy nézzem meg megint biztos nincs ott? Hetek teltek el, mire megtalálták, hogy ja, tényleg. + az 5. évadot angolul tették be, mert csak. a 6. megint szinkronos. Pedig a myprime fizetős ill. van ahol a csomag része, de ott sem garantálják, hogy minden videónak magyar szinkronja van.

---

Több hozzászólásban is olvastam "érvként" felhozni az azt nézem amit felveszek témát. Most tényleg el kell magyarázni, hogy mire jó a felvétel funkció? Az fel sem merül, hogy te éppen máshol vagy, mikor leadják a kedvenc műsorod, és azért kell felvenni? Nem mellesleg, ha nekem valamiért érdekes, akkor miért ne venném fel azt amit nézek?
Értem én hogy te egyszerre 3 műsort néznél és vennél fel még másik 4et mellé, de akkor miért nem veszel magadnak egy olyan eszközt ami tudja? Ja hogy az pénzbe kerül, és akkor már nem is olyan fontos?
Volt idő, amikor olyan box kaptál, de volt olyan idő is, mikor még csak egy tucat analóg adást lehetett nézni. Elmúlt! Lehet merengeni azon, hogy régen minden jobb volt, de felesleges. A jelenből/jövő(box)ból ;] kell kihozni a maximumot.
Csak kíváncsiságképpen: Más szolgáltatóknál az a jellemző hogy alapból egy tripla tuneres box-ot adnak? Ha jól tudom a Digi nem ad boxot, vagy ha bérelsz, az is 1 tuneres, a Telekom, és az Invitel ipbox-ot ad.

---
tomp
Ja, hogy ti ezt már próbáltátok... Ezt nem tudtam/lemaradtam róla.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.