Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32467) kaloz01


kaloz01
újonc

Sziasztok

Pár nappal ezelőttig egy DLink DIR655 wifi routerem volt, abba volt bedugva a Synology DS214 NAS. A port továbbítás szépen be volt állítva a routeren, és DDNS névvel mindenhonnan működött az elérés, külső-belső hálóról egyaránt.

Aztán bekötötték a UPC-t pár napja, és kaptam ezt a csodálatos evw3226 UPC-s eszközt, abba van most bedugva a NAS. Én ugyan megtaláltam a port továbbítás lehetőségét a 3226-ban, itt egy link:

[link]

A leírás szerint első lépésben meg kell nézni, hogy milyen IP címet osztott ki a router a NAS-nak, és aztán az átírányítás menüben ezt az IP címet kell a megfelelő (5000) portra átirányítani állandóra.

A probléma az, hogy amilor az első lépésben megnézném a felcsatlakozott készülékek között a NAS IP címét, nincs ott a NAS. NEM LÁTJA ez a szemét router!! Ugyanakkor belső hálón érdekes módon elérem a NAS tartalmát. Megnéztem a DDNS szolgáltatást, rendben van. Frissítettem, töröltem, újra létrehoztam, mindent csináltam vele, látszólag rendben van. A csatlakozás ellenőrzése gombra kattintva is monden ok.

Az első kérdésem az, hogy valakinek a 3226-on megjelenik a NAS, mikor összeköti? Ad neki IP címet?
A második, hogy esetleg van valami ötletetek a megoldásra?

Köszönöm
KAlóz

Ha már végképp nem megy, olvasd el a manualt!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.