Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21115) Tido


Tido
aktív tag

Nekem telefonban az ügyintéző azt mondta, hogy bármilyen irányban lehet már váltani, csak a hűségidő indul újra.. Nekik az éri meg, ha legalább szolgáltatás van a vonalon, és biztosan fizetsz.
TRIO Lről, TRIO Lre váltásnál is, elviekben engedniük kell, de ÁSZFet még nem olvastam át, hogy van-e változás benne, vagy csak telefonban kommunikálják ezt le - mindenesetre ez telefonban elhangzott, 5 évig megőrzik, szóval visszakereshető - gondolom nem dobálóznak vele..

Nekem is amikor írtam facebookon akkor a végére jobb ajánlatot kaptam, mint amire eredetileg vágytam (2 próbahónap helyett 4) de jobb áron, mint eddigi netem volt.. istenigazából, nekem az a tapasztalatom, hogyha nem rácsakódósan beszélsz velük, és felhozod a csomaglemondás, megtartás kérdését, akkor általában megenyhülnek. Persze nem kurv@nyázós levéllel kell kezdeni :)
Szerintem hogyha írsz nekik, hogy az új TRIO L csomagot szeretnéd, te újra aláírnád két évre, de mondjuk a TRIO XL-t már nem bírod kigazdálkodni, akkor megkeresnek egyedi ajánlattal. Régen telefonban még olyat mondtak, hogyha egyedi ajánlatot kapsz, akkor nem mindig tudnak új akciókat is érvényesíteni: gondolom, hogyha egyszer már kapott valaki, valami jó árat, akkor ne szórakozzon ezzel évente, hogy nézi, és variálja a csomagokat, akciónként.

UPCs csomagváltásnál lassanként a csomaglemondás, facebook kettőssel kezdem :) kicsit nyögvenyelősen, de eddig mindig segítettek - pontosabban hétfőn helyzetjelentést, hogy megtartják-e amit írtak :)

[ Szerkesztve ]

UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.