Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
válasz Intruder2k5 #11645 üzenetére
Koszi szepen, mar mukodik is ez maradjon vegleg?
Oppo Find X5 PRO
-
samgar
őstag
válasz kabelmania27 #11653 üzenetére
Mert ha már rendesen működik a upc akkor gondokat okoz?
Oppo Find X5 PRO
-
MODERÁTOR
-
lama_lamm
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló gondom van a UPCvel, de hiába állítom át a DNS-t, nem jó. A router (tp-link) WAN beállításaiban nem kapok ip-t a szervertől, erre van valami megoldás, vagy várnom kell?
Szerk.: helyesebben, kapok ip-t, de 192.168.100.10-et...Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
zotyesz66
őstag
válasz Intruder2k5 #11645 üzenetére
milyen jó lenne, ha azt az oldalt el lehetne érni :S
-
FalconKnight
aktív tag
Köszönöm a Google DNS tippeket, nekem bejött. Amúgy vicces, hogy semmilyen weboldal nem jött már be a végén csak a prohardver Gondolom megjegyezte az IP-t, és így nem okozott problémát a DNS szerver problémája
Falcon
-
club1
veterán
válasz zotyesz66 #11660 üzenetére
Ha van routered, akkor abban kell a LAN vagy DHCP részben belőni a DNS kiszolgálókat egyedire (Google publikus dnsek: 8.8.8.8 vagy 8.8.4.4). Ha nincs routered, akkor pedig az operációs rendszeredben a hálózati csatoló beállításainál a DNS automatikus kérését kell egyedire (mint a routernél).
-
MODERÁTOR
válasz BoneDragon #11663 üzenetére
A DNS-nek jó sok köze van ám a letöltési sebességhez!
-
BoneDragon
veterán
válasz Intruder2k5 #11665 üzenetére
Akkor mivel magyarázod? Többször is leteszteltem a sebességet előtte és utána... Mondjuk én ehhez full hülye vagyok.
-
z67
őstag
Most mennie kellene a netnek? Mert egy órája újraindítottam a modemet, azóta nem tud csatlakozni.
-
BrownB
tag
Én nem panaszkodom. Az elmúlt 6+ évben 3X volt szolgáltatás kimaradás, a ma esti 20 percet is beleszámolva (legalábbis amit észrevettem). Remélem azért, hogy a jövőben sem lesz több.
-
MODERÁTOR
válasz BoneDragon #11668 üzenetére
Azt nem tudom, ennyi infóból ez nem fog kiderülni, de a DNS szerver szerepe csupán a domain név IP címre fordítása, nem azon keresztül megy a letöltés! Esetlegesen az oldalak elérési idején javíthat ha jobb a válaszideje, de a letöltési sebességre nincs kihatása...
-
törölt tag
most mar teljesen elment a net, hiaba a dns trukkozes. mobil rulez
-
nagyúr
Most perpill megy...
-
DjDanee87
addikt
Nagy nehezen behozta a 3 DNS-es link közül az utolsót. A routerben való beállítás nem jött össze, mert nem találtam benne lehetőséget de lehet én vagyok a vak
Akkor néztem a Win7-es megoldást. Azt megcsinálva most működik. Köszi
-
MODERÁTOR
-
duvi
nagyúr
-
Ybron
senior tag
Már van net, vagy sikerült a DNS beállításom? Csak mert az előbb állítgattam és most müxik minden ,csak nem tudom hogy eldönteni hogy megjavították, vagy én csináltam meg.
szerk: közben már kaptam az infót hogy a problémát elhárították... egy időre.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Nem csak a dns-el van baj, modem is újraindulgat folyamatosan, és nem csak nálam, hanem a komplett házban is.
-
BlacKSouL
addikt
Tehát akinek a modem tökéletes kapcsolatot jelez, és eztazt elér, az beállítja a Google-t.
De akinek a modem sem talál jelet 1 órán keresztül, és egyáltalán semmit nem ér el, az mit csináljon? Mondjuk beállítja a Google DNS-t, majd vár órákig arra, hogy a modem egyáltalán rájöjjön hogy hol a picsbe van. Ahhoz hogy a DNS beállításoknak legyen értelme, kell az alapvető kapcsolat nem? villogó kínlódó modemmel meg ez még lőtávolban sincs...De ezért várnék egy olyan hozzászólást, ami nem a "Google DNS-t állítsd be" tanácsot adja, mert az a modemproblémás usereknek annyi mint szomjas lónak szájbaköpés...
És most egyszerre mindenki egy-két-há és: Júpíszí, júpíszí, a krvnyádat..
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
blakey
titán
Szomszédnál nincs net, akadozik, nálam volt és van. Alternatív dns-t használok, ott upc-s dns van és egy régi epc2203-as. Javasoltam, hogy valahogy érje el az eszköz cserét. Ez a DNS probléma remélem hamar megoldódik, bár engem egyelőre nem érint, minden működik.
A Google DNS helyett próbáljátok ki ezeket: 4.2.2.1/4.2.2.2/4.2.2.3 - gyorsabbnak vélem, egy ideje ezt használom, nem akarok gugli függő lenne mindenben.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
syl5
őstag
Kössz a tippeket srácok.
Beállítottam gugli DNS-t, meg static ip-t, remélem többet már nem basz ki velünk a upc.Egyébként évek óta folyamatosan visszatérő probléma ez.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Jelentem úgy néz ki a XI.ker-ben, helyreállt a JÚPÍCÍ. (fenyőfa asztal lapja alulról lekopogva, só hátra hintve bal váll fölött, s 12-szer megpördülve a tengelyem körül)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
oba
addikt
itt is visszatért a net
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
DS39
nagyúr
nálam is visszajött. ez most megint DNS szerver hiba vagy mi?
amúgy ezt a Google DNS-t a Cisco ( EPC3925 ) modemben lehet állítani vagy csak a Windows hálózati részén?
-
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
Érdekes, mert nálam végig volt, szintén 11. kerület, ráadásul folyamatosan kommunikáltam a szerverrel, szóval ez nem lehetett teljes "leállás", szomszédnál nem volt, a bejövő kábel közös, nálam volt, ki érti ezt?
(#11688) DS39
Először a cisco-ban állítod be, Setup/Lan setup és a LAN static … 0.0.0.0-ák helyére beállítod az alternatív dns-eket.
pl.:[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
DS39
nagyúr
-
szabacsik
őstag
Ugye UPC-nél az ilyen leállások után levásárolható X összeget adnak amit a videótárban lehet elkölteni. Erről jön infó valahol, hogy mi a módja ennek? (Mailban , vagy számlán)
/\____/\
-
MODERÁTOR
-
vlaho
aktív tag
válasz Intruder2k5 #11691 üzenetére
Ott a pont, a típust nem figyeltem.
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
szabacsik
őstag
válasz Intruder2k5 #11697 üzenetére
Nekem nem is kell, csak kíváncsiságból kérdeztem mert páromnak X éve upc-je van és akkor is beleesett, de nem használták ki. Értem én, hogy nem nagy cucc, meg hogy nem osztogatják hetente, de nem tudott róla és ha már van/volt akkor gondoltam fel lehetne használni ne vesszen már oda
/\____/\
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest