Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92766) Wind-Storm


Wind-Storm
őstag

Sziasztok!

Jött egy papír, hogy itt a III. kerületi címen a telekom megszünteti az analóg adást (azt hiszem, hogy már legalább egy éve megszüntette, de mindegy is..). Írja még azt is, hogy ingyen postáz eszközt. Na most, én felhívtam a 1414-et és döntésképtelenségemben kiválasztottam a műszaki segítségnyújtást amin elmondtam, hogy ne is postázzák, mert fölösleges, "lapostévé" van, ami anélkül is tudja fogni a DVB-C-t. Erre jön a válasz (egyenesen az átkapcsolt műszaki kollégától!), hogy az analóg kivezetése már megtörtént, a DVB-C szűnik meg, mert már az is elavult... Na akkor most mi van!? :F Most lesz lemondva a TV, ha a D-link kábelmodemet gagyi HGW-re cserélik, és én még csak TV-t sem nézek.
Kérem, valaki világosítson fel, hogy akkor most mégis mi a fene szűnik meg, mert ilyen ellentmondást én még nem hallottam..

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.