Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#181047) Milu87 válasza apholyon (#181045) üzenetére


Milu87
csendes tag

Szeretnék én is hozzászólni. Eddig 4db órám jött külföldről. 2 seiyajapan 2 dfi. Ezek közül 3-nak /a Seikoknak/ kellett szerviz rövid időn belül.Mind 3 6R szerkezetes nem belépő modellek. Az 1 ami eddig patent egy Orient automata amit a feleségemé.
Nálam 75% az arány /ha csak Seikot nézek akkor 100%/.A lényeget fogjátok meg pls, nem azt írja,hogy ne rendelj,hanem tudj róla,hogy igen ilyen van.Ha kiszámolod,hogy neked belefér,mert olcsóbb akkor semmi gond csak ne érjen csalódás. A cikk jó, bár olyan nekem mintha nem PR-os írta volna.
Naponta többet hoznak be azt írja. Akkor én napi 2vel számolok. Az heti 10 /csak munkanapokkal/ , havi 40. Ha munka órát számolok, akkor 4 munkaóránként átlagosan érkezik egy ilyen óra a szervizbe.Ez elgondolkodtató. Nekem a saját tapasztalataim megerősítette. Fogok e rendelni külföldről órát a jövőben? Ha itthon nem kapható és a Seiko nem tudja megrendelni akkor igen és beleszámolom,hogy lehet nem az lesz a vége az árának amikor megérkezik sikeresen vámolás nélkül /ha mákom van/. Azok amik viszont itthon elérhetőek azokat inkább itt veszem meg. Most is várok egy ilyen órát a Seiko-tól amit megrendeltem,beszámolok majd a tapasztalatokról.
Béke

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.