Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans
aktív tag
válasz vadászcsiga #144296 üzenetére
Mi az a Home gomb?
-
hdman
őstag
Bírom, hogy a topikban időközönként SKX007 láz van, olyankor mindenki megőrül érte, amikor meg eladnék egyet, rá sem szagolnak
Sopron city :)
-
hdman
őstag
válasz madarasz92 #144308 üzenetére
Itt nem hirdetek, mert kicsapnak.
Nézz be a FB csoportba, alapból kaucsuk szíjas, de van hozzá egy jubi fémszíj is. Tetszőlegesen variálható
-
hdman
őstag
válasz vadászcsiga #144312 üzenetére
Igen! Te ugyis eladtad a Tiedet, ugyis soproni vagy, mint én, mire vársz még?
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz g0n21 #144316 üzenetére
Nagy király vagy
Előbb egyet forgattam, mentettem, aztan vissza allora, es jo lett.
Ha csak simán korbeforgatom, nem érzékel változást es nem menthetem.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Cold5
senior tag
Még mindig a haláltusámat vívom egy kék számlapos diver óráért. Leszűkítettem 4 darabra, persze 4 árszegmensbe.
Ahogy írtam 1M-1,2M lenne a max. amit költenék!
Oris Aquis Date
Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 (új 43mm)
Breitling Superocean Héritage 46
Omega Seamaster Planet Ocean TitaniumEladni sose fogom, szóval nem befektetés, valamikor majd a távoli jövőben a fiamnak szánom, aki nemrég született.
Ezek a gondolatok vannak bennem az órákkal kapcsolatban:
Oris - tetszik a letisztultsága, a kék nem igazán kék, inkább mélykék, ami nagyon zavar az a szíj csere, nem lehet Natoval vagy esetleg eredeti színes szíjjal feldobni (eredeti csak fekete van hozzá és esetleg fehér, ha jól láttam)
Tag Heuer - szinte tökéletes, ami mégis visszatart, hogy talán egy picit túl sportos már
Breitling - Gyönyörű, tetszik a klasszikusabb stílus, a szíj zavar, de ha jók az információm az könnyen cserélhető (a boltban azt mondták valamelyik másik modellel kompatibilis), valahogy a márkával nem vagyok kibékülve
Omega - nem tudok belekötni, kivéve az árábaOmega felé hajlok, 1,6 körül beszerezhető, érdemesebb még várnom egy kicsit hozzátenni és inkább megvenni azt?!
Mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Cold5
senior tag
válasz vadászcsiga #144326 üzenetére
Mert nem tudok más olyanról aminek kék a számlapja és sima 3 mutatós 45,5-ös.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #144326 üzenetére
Mer' az kék. Van egy fb-n 1.4-ért.
-
kovsol
titán
válasz vadászcsiga #144332 üzenetére
Első mondata:
"Még mindig a haláltusámat vívom egy kék számlapos diver óráért."May the Force be with you!
-
Cold5
senior tag
válasz phranxinatra #144331 üzenetére
1éves, jegelve és akkor már inkább rádobok 200e Ft és teljesen újat kapok...
-
lkristóf
senior tag
A Clockwork Synergy nato/egyéb szíjaikkal van esetleg valakinek tapasztalata? Mennyire érhetik meg az árukat tényleg minőségibbek mint esetlegesen az eBayes társaik?
-
MDRobertB
csendes újonc
válasz Cold5 #144325 üzenetére
Én nem vagyok óra szaki, de ha több generációs órát akarsz, akkor sztem nem szabad kompromisszumokat kötnöd. Ha az Omega nálad egyértelműen hibátlan, akkor én még gyűjtenék, mert bármelyik másikkal később hiányérzeted lesz... Jah és mindenképp próbáld fel vásárlás előtt.
-
muzzzy
csendes tag
Hello,
Mi a véleményetek a fb csoportban hirdetett doxa zsebórákról? 2 is van, az egyik 30k körül, a másik 12.Köszi
-
A guru
addikt
Sziasztok! 70-75 ezer forintig bezárólag keresek valamilyen automata vagy napenergiával működő órát. Szeretném ha elegáns lenne, illetve zafír legyen az üvege mert nem akarom hogy pár hét utan már karcos legyen. Eddig az Orienteket nézegettem van is egy kiszemeltem( http://www.tutuora.hu/orient/fd0k002b.html ) valami ilyesmire gondolok, tudtok még ajánlani esetleg valamit? Köszi
-
g0n21
senior tag
Fagyalllo, linkeld kerlek be Boogienak azt a Seiko (solar) chronot, ami olyan mint egy Classic Panda!
En mobilon mire megtalálnám..,
KosziKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
t-bali3
senior tag
Most olvastam, hogy a Frédérique Constant Classics Art Of Porcelain modelljének a porcelán számlapját a Zsolnay készíti.
Tetszetős nagyon.
-
@mriya@
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok