Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Szia! Kicsi a világ!
Ezek szerint megbízható az üzlet. Egyébként verhetetlen áraik vannak. Ha úgy alakul akk tőlük veszek órát. Ilyen a kiszemelt, csak sárga szíjjal.
Segíthetnétek nekem másikat is keresni, mert ez igazából nekem felesleges, de megtetszett.
Digitális kijelzés, rádió vezérelt, számlap 43-45mm max. Semmi nagy dög...
Az a baj ezzel, hogy nem jól méri a hőmérsékletet. Nem csak a külsőt méri, hanem a kezemet is. Haver PRW-1300-asa legalábbis úgy csinálja. Sajnos ez nekem nem tetszik.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani ezen paraméterekkel rendelkező órákat? Vagy esetleg olyan oldalt ahol paraméterek alapján tudok keresni...
Kezdek besokallni. Sajnos a G-Shock termékek szinte mindegyike vastag. CASIO G-SHOCK GULFMAN Típusszám: GW-9110-1 találtam, de felpróbálni nem tudom Győrben, mert nincs készleten sehol.Fényenergiával működő kvarc szerkezet
Rádiójel vezérelt működés
Digitális kijelzés
Kaucsuk/Szilikon/Műanyag szíjas
Ásványi üveg
100m-ig vízálló
Visszaszámláló riasztás
43×55×16[ Szerkesztve ]
-
-
boogie84
veterán
válasz 5-ös kezelő #80539 üzenetére
Melyik típus hülyül meg az időjárástól?
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
van egy Casio PRW-3000-es sportos órám, valószínűleg amit most nézegetek az sem sokkal elegánsabb de ez legalább nem digitális.
Kérdésem az lenne, hogy van e valakinek tapasztalata Lotus órákkal kapcsolatban, amit kinéztem az ez a típus: LOTUS WATCH MARC MÁRQUEZ L18103/3
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz t_a_m_a_s #143877 üzenetére
Igazából a külső tetszik, nem várok el tőle sokat. Ha még pontos is akkor az már jó. Nincs szükségem drágább, jobb órára.
(#143878) izmike: Így van, motogp, honda, marquez. Privátban van egy hondám, innen a kötődés. Mármint a motorozáshoz, nem Marquezhez.
(#143879) 5-ös kezelő: Jó, hogy említetted a Festina márkát, az lett volna, egy Chrono, ami még tetszik...
(#143882) von toth: Tudom, semmi másra nem kell, mint néha nézegetni.
(#143886) bluemirage: Megfogalmaztad mire van szükségem ezzel kapcsolatban!
Köszönöm a hozzászólásokat, a segítséget!
-
boogie84
veterán
Miért játszanak vele ilyen sokat?
-
boogie84
veterán
Ma felpróbáltam egy SSC015-öt. Gyönyörű az óra. Így már nem kérdés, hogy érkezni fog a 19-es!
De megjöhetne végre a 13.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz Bati0501 #146795 üzenetére
A fekete modellhez is megy a piros hirsch, vagy a piros nato. Sok kombinacio van...
En mar a piros natot is berendeltem. Sztem a kek-piros ora piros szijjal jol fog mutatni. A gyari fem szijat hasznalatra nem fogom be. Az en kis kezemre az nem illene, ill nehez is lenne.
Meg par het mire jon egy, es meg az elozo sem jott meg .(ssc013p1)[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Megérkeztek a szíjak, az órát meg még lekérdezni sem tudom hol jár...
Egyik a cheapestnatostraps.com-ról érkezett, másik ebay-es.
A kék 1000 a piros 3675Ft. Talán egy picit jobb minőségű a piros, de hogy 4x annyit nem ér sztem az is biztos!
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz fagyalllo #147280 üzenetére
Következő egyszerűbb lesz. Köszönöm a segítséget!
(#147281) csƵ: Igazából friss hús vagyok a piacon, azt vettem észre, hogy sok Solar órája van, igen.
Őszintén szólva a Casio (solar + rádiójel vezérelt) után én mindenképp ilyet akartam. A következő is ilyen lesz.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz CoolBoy323 #147311 üzenetére
Enyémet is, ismerősét is.
-
boogie84
veterán
válasz CoolBoy323 #147317 üzenetére
Nem vagyok szaki. En belekalkulaltam az arba (igy korrekt) , meg ugyis boven jo ar!
(#147329) g0n21: A vege hatalmas szoveg, jot rohogtem.
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
a Hirsch túl drága, így bőr NATO szíjat fogok venni az SSC013-hoz. Van olyan üzlet itthon, ahol fel tudok próbálni bőr NATO-t?Jelenleg ezt a kettőt néztem ki, de nem tudom h valóban milyen a színe, az anyaga...
-
boogie84
veterán
válasz bluemirage #147503 üzenetére
Koszonom a reszletes beszamolot! Termeszetesen alkalmi orarol van szo jelen esetben. Vizet szerintem akkor fog latni az ora, mikor veletlen kezmosaskor kap egy kicsit. Nem cel a vizallo szij, viszont ahogy fogalmaztal divatta valo nato szijak tetszenek. Ugyanakkor az altalad emlitett James is tetszik, de annak az arabol tudok venni legalabb 3 bor nato szijat a kulonbozo cipoimhez, v inghez, zakohoz... Olyan variaciok nyiltak ki a nato szijaknak koszonhetoen mintha tobb oraja lenne az embernek.
Alkalmi ora szerintem siman elbirja a bor nato szijakat, vennek belole sotetbarnat (mint a James Hirsch) , sotet keket. Piros nylon strapet vettem mar a pepsihez, de az ora meg nem ert ide. Eloszor ki akarom probalni h birom e a nato viseletet.
-
boogie84
veterán
válasz _stick_ #147942 üzenetére
Teljesen random h melyik csomagod lesz vamkoteles kuldemeny.
(ha a bananok kozott a majom pont a te oradon nezi h mennyi az ido akkor vam! )
Ismerosnek szerencseje volt.. Nekem pl nem, de meg igy is tokeletes az ar!
Nyilvan ha kisebb a csomag es ajandekkent is kuldik akkor kisebb a lehetoseg a vamra. Az a biztos ha belekalkulalod! 150€ felett fizetsz mar vamot (0-12%) is. Afa a 22€ felettire is megy.[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz vadászcsiga #149146 üzenetére
Akinek tobb oraja van sosem tudja mennyi a pontos ido.
-
boogie84
veterán
Sziasztok. Kerdesem az lenne, hogy a nem europai peldany kepes jelfeldolgozasra Braunschweigbol? Ergo kezeli a nemet atomora jeleit?
Kiszemelt peldany egy citizen as2025-09e.
Koszonom[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz kovsol #149335 üzenetére
Azt hogy lehet beallitani?
#149337: ezt neha en sem ertem. Van 1-3 millaert ora ami sztem boduletesen csunya, megis a "szakik" (nem itt) azt allitjak h szep. Vicc az egesz. Attol meg sztem nem lesz szep egy ora, h draga!
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
(#149273) intruder77
(#149275) fagyallloKöszi, valószínűleg tudja.
(#149377) k.sanyi92: Mindkettő doboz nélkül jött nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest