Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
ebay-en a WatchesZon-US eladótól vásárolt már valaki? Elég nagy a kínálat, csak a Seikót néztem át és vannak nagyon jó vételek.
pl.:
[link]
[link]
[link]
[link] -
zsakadam
tag
válasz
alphaville #126694 üzenetére
Ez is nagyon szép darab!
-
csabulaxi
senior tag
-
adoks
aktív tag
Erre nincs senkinek ötlete?
-
terra052
őstag
válasz
Cha-b #126672 üzenetére
De hát tényleg MEGVALÓSÍTOTTA...
-
Cha-b
senior tag
válasz
madarasz92 #126671 üzenetére
Rendben, ott jelen vagyok. Csak nemrég volt szó órás fórumról, azthittem valaki megvalósította.
-
zsakadam
tag
Sziasztok! Nemrég elindult a vezérhangya, hogy a lassan 10 éves Seiko Premier Kinetic Perpetual SNP005P1 mellé be kellene szereznem A második (vagy első?) számú órámat.
Az elmúlt pár hétben sikerült átrágnom magam a fórum sok-sok hozzászólásán. Ezúton is szeretném megköszönni nektek, hiszen a választásomat nagyban befolyásolták (Orient-álták?) az itt olvasottak...
Először egy Orient Sun&Moon-ra vetettem szemet (barna szíjas, barna számlapos), sokat nézegettem a honlapokat, üzleteket, ahol kapható volt... és hát végül elcsábultam és más lett belőle: Orient Star DE00004D
Ízlések és pofonok, de nekem nagyon tetszik az óra, nagyon minőségi benyomást kelt.
És a Tutu-s 5%-os tipp is bejött :-)
Köszönöm még egyszer!
-
csabulaxi
senior tag
van egy kérdésem (nem várok rá választ), tudom feltehetném pü.-ben is, de hátha mást is zavar.
Miért tud valaki az új fórumon ékezettel írni, sőt még korrektul, értelmes mondatokat is leírni, ide meg csak basic angol karaktereket szór be, azt is összevissza? -
bberik1
újonc
Sziasztok! Tegnap feltettem egy kérdést August Steiner órákkal kapcsolatban. Senki nem tud róluk semmit vagy csak máshol kéne keresgelnem ? 😊
-
7s26c
őstag
sziasztok ! egy vintage seiko 5-ös felújítva garanciával milyen áron reális? '70-es '80-as évek automatáira gondolok. köszi előre is!!
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
alphaville #126631 üzenetére
Kemény ára van
Egyébként grat a nyereményhez!
-
SeatZola
őstag
Nekem ma megérkezett a DFI ről rendelt Citizen AT8015-54E sarc nélkül.
-
voyi
aktív tag
válasz
fagyalllo #126544 üzenetére
Köszi a segítséged. Ezek az órák annyira nem tetszenek nekem,viszont találtam egy ár/érték arányban nagyon jó órát,ami ráadásul tetszik is. Árban kicsit többe kerül,de hozzájön az előre konfigurált naptár 2100 feb 28ig meg a radio controlled is,ráadásul ez már zafír üveges. Nagy eséllyel ez lesz a kiválasztott.
Citizen Eco-Drive Global Radio Controlled Sapphire Japan Men's Watch
CB0011-77E -
jolti
senior tag
válasz
5-ös kezelő #126651 üzenetére
Két nap? Akkor még a héten megkaphatom?!
De király lenne. A 2,5 éves fiam nem várja így a mikulást, mint ez a bolond apja a zóráját!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest