Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Szorgalmazzák a frissítést, hogy ne tudjuk használni a Samygo okosságokat.
A Samsung érdekeit sérti, ha fel lehet okosítani az olcsóbb tévéket, akkor kevesebb fogy a drága modellekből.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
wwenigma
Jómunkásember
SCART2 (ext) probald meg, ha nincs vagy ott se jon ki akkor letiltottak az ujabb szoftverben. Marad a fülhallgatódugó... (emelt jel nem szabvanyos, ovatosan a hazimozival....)
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Cho Simba
tag
Ha ez vígasztal, 32D5000-en sem
A fejhallgató kimenet viszont műxik, ahogy feljebb is írták. Én azt kötöttem a házimoziba.
Lehet hogy az optikai kimenet is megy, de azt nem képes fogadni a házimozim.
Úgy tudtam hogy ez lesz: ha új TV, akkor már kell új házimozi is, meg új router, meg új kábelek, aztán új lakás, új kutya, új feleség... -
cc_rider
csendes tag
A modemről a net egy 4-es routerbe megy, ahonnan oszlik asztali pc, acces point, telefon, nappali C650.
Az acces pointhoz szeretnék csatlakozni.
Egy ilyen kell nekem:
http://infolex.hu/index.php?termekID=IX01685&n=tp-link_tl-wn721n_150mbit_usb_wlan_adapter
vagy ilyen:
http://infolex.hu/index.php?termekID=4970&n=tp-link_tl-wn722n_150mbit_usb_wlan_antenna
-
veterán
Annak,hogy egy led hátérvilágítású tévé nem felhősödik(bár kétlem hogy teljesen homogén lenne,inkább csak kevésbé felhős ami nem olyan szembetünő) annak mindig örülni kell. Viszont azt se felejsd el,hogy a betekintési szöge és a feketéje tuti hogy nem olyan mintha samu panel lenne benne!
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
tupacamaru
veterán
A régebbi szériákban még benne volt az előző firm visszatétele. Akkor ez már kikerült ezek szerint? (B550)
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
veterán
Ok,rendben ezt elfogadom. Kifogtál egy olyan led háttérvilágítású tévét ami kb olyan ritka mint a fehér holló. De tulajdonképpen nem is ez miatt hoztam szóba,hanem hogy olyan különbségek vannak a különböző panelok között(már írtam példákat),amiket nem lehet megkérdőjelezni mert tények. Nem mindegy hogy milyen panel van a tévében!
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
mrzed
senior tag
Mi az, hogy "valamilyen kép sikerül"?
Nem analóg adásról van szó... a digitális vagy jó, vagy nem... nincs kicsit jó, vagy nagyon...Én mezei ablaktisztítóval tisztítom a tv-t és az összes monitort is... egyiknek se lett még soha baja... a lényeg, hogy ne follyon bele a kávánál.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Huuha.. Pedig fontos lenne rákötni.. csak rca van rajta s cső.. Semmi más.. Tudod ez igazából szerintem pc re lett tervezve, nem tv-k re meg a régi xboxra.. Mert az igazság az, hogy veszek egy új slim boxot, és azthittem azon még van rca 5.1 Na ma nézem már azon sincs, csak optikai van rajta.. na mondom ezt nem hiszem el, mert azthittem van rajta mint a régi xboxon.. De háát nincs.. Adtak scart adaptert, de most sztereo hangra fölösleges rákötni, a tv hangszórójával meg nem nagyon tudok mit kezdeni, játékra, meg filmre nem a legjobb élvezet azt ugye tudjuk..
Más: egyébként ami nem vészes áron van, és jó is olyan optikai-s hangrendszert tudtok ajánlani??
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
Hát igen.. Ez igaz... Érted most vettél egy tv-t és akarod rajta használni a hangrendszert, de nem tudod mert ugye nincs a hangrendszereden optikai.. És ez miatt most nem tudok csak kirángatni a zsebemből 50-60k-t.. Mind1.. És ha 2.1et kötök rá azt "kiadja" a tv??
-
roberto211
őstag
set top boxrol jön a tv.. thome iptv.. egyébként nem is annyira ratyi a set top box mert van rajta azon 5.1 rca csati, meg optikai, ethernet(ezen jön a tv, IPTV) , stb.. Na és ha pl a set top boxal össze lehetne játszani valahogy hogy pl: xbox használat közben is jöjjön a hang, ne csak mikor azt használom , úgy jó lenne.. Mert svideo is van rajta, meg ilyen coax összekötő kábel, stb..
[ Szerkesztve ]
-
sonye
senior tag
Helló!
A kábelszolgáltatón jön a jel. Meg is lepődtem.
Látom kínlódsz hangkimenet ügyben. A régi házimozim RCA-n kapta a jelet a TV fejhallgató kimenetén. Stereo jelet adott ki a TV, de a házimozi képes volt 5.1-re alakítani. Mindegyik hangszóró szólt. itt jegyzem meg, hogy a házimozi eladó
-
sonye
senior tag
Helló!
Nem reklám a szolgálzatóm, mert ez a váci kábelszolgáltató. Semmi upc meg tréhóm stb. Mivel a cég tavaly áttért a digitális szolgáltatásokra, gondolom ezért jönnek az ingyenes HD csatornák is. A poén az, hogy a cég erről hallgat, mert settop boxokat reklámoz inkább, hogy vedd meg a drágább szolgáltatást.
-
zazahoho
őstag
Köszönöm,mindenképpen kipróbálom,csak nem lehet egy nagy tétel megveszem amint tudom,mert nem hiszem,hogy jót tesz a tv-nek.
Akár pozitív akár negatív lesz az eredmény megosztom itt.domager2 : digi kábelen jön a jel xv.ker panelban.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
roberto211
őstag
ezért mondtam nem gond, csak egy samsung tv be sharp panel
Mondjuk ugyanígy van a mobiloknál.. Nokia telefonba a samu amoled kijelzői vannak.. Tehát mindenki mindenkitől lop, semmi nem saját ötletű/fejlesztésű már.. De ez van.
[ Szerkesztve ]
-
ratkaics
senior tag
-
ratkaics
senior tag
Végül is, most, hogy feltúrtam itthon mindent. Találtam egy régi 230V-os, adapteres tápfeladót, valószínűleg arról fogom levágni a kábelt, és ráforrasztom az USB kábel megfelelő ereit. A samsung TV USB-portján csak akkor van feszültség, ha a TV bekapcsolt állapotban van, ugye?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
ratkaics
senior tag
-
zazahoho
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest