Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#144151) cdl válasza Bajgunar (#144150) üzenetére


cdl
senior tag

Fura. A Sy nas azonnal megjelent a források között. Gond nélkül lejátszok róla. Persze inkább a médialejátszót használom de evvel is megy.

(#144152) gyeniko válasza Bajgunar (#144150) üzenetére


gyeniko
őstag

H szériás a legrégebbi "okos" Samsung TV-m, de van HU, KS, MU, NU, LS és QT is. Mindegyik látja és le is játssza a NAS-okon lévő tartalmakat, ramindegyiken fut a böngészó és a YT is. Mi lehet rossz nálad?

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

(#144153) Bajgunar válasza gyeniko (#144152) üzenetére


Bajgunar
aktív tag

Nem akarok még nas-olni is. Vettem router-t 40-ért, vinyót 15-ért (meg egy billt 10-ért). Meg a tv. Erre hiába router-en hdd. Tv nem látja.
Nem tudom már hogy, mit állítsak be, hogy tv is lássa.
Vagyis. Pc-ről is tudom mókolni. Routerről futtatni download managert (torrent), majd tv-ről látni film-t pl, s lejátszani.
Eleve hdd-t nem érem el. Ne kelljen már ki be huzogatni hdd-t. Plusz akkor seedelni, ha benyomom gépet.
Már hirtelen nem jut eszembe, de anno ment csomo oldal. Vimeo megy (asszem) de pl anno ment rtl most. Hát most nem megy már az rtl most... Nem, nem barátok közt. Csak a házon kívült néznénk meg asszonnyal, mint anno hogy hétvégén leültünk s megnéztünk 2-3 részt. Már nem megy...
Aztán vettem direkt samsung billentyűzetet 10k-ért. Hogy yt -nál NE kelljen már joy-ozni távval. Hát szerinted yt-nál megy? Nem!
Bakker. Direkt a tv-hez, tv-re. Áhh. Yt nem megy. Marad a joy-ozás távról! Csak böngészőbe. Azt meg nem használom. Mivel rtl most se megy. Így a bill is csak porosodik...
Szóval full csalódás. Amiket elterveztem, amikre költöttem ~feleslegesen, az semmi nem megy... Tv, s csak tv. Semmi más.
Aztán jött ez a yt-on reklám hátán reklám.
Előtte volt félóránként egy. Már nem. 10 percenként egyszerre kettő. Meg olyan h el se lehet nyomni... Nah erre kerestem megoldást. Volt vmi "okosság", lehetett 'elvileg' telepíteni vmi progit. S akkor ment yt reklám nélkül. Már meg nem mondom mit. De oda is eljutni, hogy tv-re, vmi csoda inítással rávenni, hogy lássa pendrive-t, s telepíteni, elindítani progit. Áhh. Nem tudtam sehogy kivitelezni. Asszem vmi böngésző volt, beleintegrálva ad-block, s azon keresztül akkor yt. De hiába útmutató, yt videó alapján, mint vmi hülyegyereknek. Nem, erre nem bírtam rávenni. Szóval itt be is fejeztem.
Benyomod zenét pl 1500W-al, táncikáltok... Erre bejön tampon reklám! Csodás! 1500w hangerőn.
Nah, kicsit hosszú lett. Leírtam hogy jártam. Ki nem megy. Tv, s csak tv. Másra nem is jó.
Jah, meg az, hogy van hirtelen 5 mobil a házba. De csak 1 tud rá csatlakozni... Vicc.
Hiába samsung app. Hiába bármi. Nem, nem megy. Ezen már meg se lepődtem.

Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...

(#144154) Melorin válasza Bajgunar (#144150) üzenetére


Melorin
addikt

Hát nekem nincs alul 4 kocka, épp ez a baj. Youtube-t szeretnék rá telepíteni csak, de az sem megy.

[ Szerkesztve ]

(#144155) Bajgunar válasza Melorin (#144154) üzenetére


Bajgunar
aktív tag

Respect. :CHát passz.
Érted... Mint ~10 éve. Vettél.egy csoda tv-t, manual behangoltad, csoda h volt vmi színes menüje. Azt annyi.
Megveszed heroin áron, csoda "okos" tv, meg smárt. Azt lófing a gatyába. Se nem okos, se nem smart, se semmi. Túlcsicsázott, agyon hype-olt, minden de nem okos csak egy tv... Egy 8k ft-os 10-en éves lark freeme noname tablet eskü többet tud, mint ez az anno 250-ért! Vett okos tv...
Szép, meg a legszebb képe van szerintem csak a samsung tvknek, meg monitorban is, számomra csakis samsung (c49hg90), de az, amit szerettem volna pluszt, plusz tudás, az felejtős. Ezen nagyot csalódtam.
Meg a kolega által írt válasz, hogy ~2 év után "kukáznak" minden tv-t, s már nem támogatják. Hat mi ez már? Mi az, h nem jön rá több frissítés. Nem lehet böngészőjét se frissíteni, semmi. App-ok 0. Nincs benne semmi használható. Hiába android. 250k-ért. Nem, nem telepíthetsz rá semmit. (Volt vmi file manager, pendrive-ról telepíteni, azzal is lehetett "okoskodni", hogy beraksz ide-oda ezt azt, s nincs yt reklám, nekem az se ment, sehogy se látta, h telepítsem). Csak az app listából. Ami 0. Hbo, netflix, yt. Azt kifújt.
Ezt majd okosabbak megmondják, miért nincs neked App menüd, vagy hogy hogy lehet előcsalni.

Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...

(#144156) Mauzes válasza Bajgunar (#144155) üzenetére


Mauzes
őstag

Nem igazán értem, hogy min vagy kiborulva. Ez nem egy laptop, az emberek 99%-a még azt sem használja ki, amit tudnak ezek a tévék, szóval nem biztos, hogy a technológával van baj. Az én Samsung TV-m
- bármiféle beállítás nélkül érzékeli a NAS-omat és minden tartalmamat elérem
- van rá Youtube, Netflix, Prime, HBO Go, Plex, Spotify, Vimeo, hírcsatornák, online rádiók meg még egy csomó app, amit nem is ismerek. Mégis mit kellene még tudnia EGY TÉVÉNEK?
- eddig az összes kipróbált telefonnal automatikusan párosul hálózaton, azaz bárki tud rá Youtube-videót vagy Spotify-zenét, stb ráküldeni. A tévéhez hozzá sem kell érni
- böngészője működik
- a Youtube-ot a telefonon keresztül 10x gyorsabban tudom kezelni, és eközben a TV-re cast-ol, ezért billentyűzet nekem felesleges
- a Youtube reklámok nehogy már a tévé hibája legyen, semmi köze hozzá. Fizess elő Premiumra, ha zavar, hogy 1500 W-ra táncikálás közben reklám jön be

(#144157) Celtis válasza Bajgunar (#144153) üzenetére


Celtis
veterán

A TV nem tudja a normál hálózati fájlmegosztást böngészni, mint egy PC. Ha viszont a routeren elindítasz egy DLNA klienst (miniDLNA, twonky mediaserver vagy amit a routered támogat) és beállítod a rádugott HDD-n lévő filmek megosztását akkor a TV máris látni fogja ezeket.

(#144158) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Heyho!
Már vagy 2szer ajánlottatok TV-t, és még egyszer sem kellett csalódnom, így most is hozzátok fordulok.
Mivel Samsung párti vagyok, most is elsősorban náluk szemezgetek, és a telekomtól venném. Bár lehet Media Markt, de egyelőre a T-nél nézelődtem, és a következőket néztem..
-UE55TU8002KXXH
-UE55TU7102KXXH
-QE55Q60TAUXXH
-UE65TU8502UXXH (ebből is 55 lenne valszeg, de most csak 65ös van)

Illetve nem tudom mennyire számít szentségtörésnek, vagy hogy ezeket mennyire vágjátok, de kikacsingattam az LG háza tájára is, ahol a köviket néztem..
-55NANO813NA
-55NANO793NE

Egy másodlagos TV-nek venném, 90%ban csak konzolozáshoz lenne használva, meg nagyritkán pár YT videó(jelenleg Switch[igen ahhoz nagyon kell :D], de jövőre mindenképp vennék PS5öt.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144159) insight válasza Celtis (#144157) üzenetére


insight
aktív tag

ilyenkor a tárhely automatikusan megjelenik a források között?

aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / 944 '86 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike

(#144160) Paadoxon


Paadoxon
csendes tag

Sziasztok!

Két kérdéssel fordulok a T. Nagyérdeműhöz :)

1. Mivel érdemes ezeket a TV-ket tisztítani, ami nem hagy csíkot? (tudom, nem tapogatni, de gyerek is van a háznál :))

2. Q70T-n (vagy akármelyik 2016 utáni típuson) valaki próbálkozott-e az NFL GamePass applikációval? Elvileg a honlapjukon minden2016+ TV tudja, de valahogy mégsem ez a valóság. Ha meg browser-ben próbálom, akkor bejön, de full képernyőn eldobja az adást (ez amúgy nem is támogatják).

Köszönöm!

(#144161) grabber válasza Sirandrish (#144158) üzenetére


grabber
addikt

LG vs Samsung. Itt inkább az fog dönteni,hogy IPS vagy VA panel a jobb neked.Ha már rainman72leírta,bemásolom:
VA:
+ nagyobb kontraszt
+ jobb fekete szín
+ sötét helyiségben ajánlott
- rosszabb betekintési szög
- oldalról nézve torzul(hat)nak a színek
IPS:
+ nagy látószög
+ magas színhűség
+ világosabb helyiségben ajánlott
- gyengébb fekete szín

Ezek alapján döntsd el melyik a jobb neked. HA VA akkor a Samsungok közül válassz. HA IPS akkor az LG lesz neked megfelelőbb.
Samsungok között nincs nagy különbség. Q60 sem igazi QLED csak marketing miatt,mert nem tud Local Dimming-ot,addig szerintem nem az igazi egyik LCD sem. 7000-es széria a legolcsóbb tv azt vedd alapul kb. De nincs ronda képe annak sem. Cégnél van egy prezentációra 65" TV. Meglepődtem,hogy nincs rossz képe ha csak laikusként néztem. Csak idővel sok apró hiba lesz,amit nézése közben ki szokott jönni.
Ha képminőség fontos,akkor az OLED a nyerő csak baromi drága és annak is vannak hátrányai. Én a Q60-at választanám,mert fényerőben a legjobb. HDR filmnél jobban jöhet. Viszont HDMI 2.1 ez játékosoknál fontos lehet.
Viszont ha csak 2. TV nem költenék a helyedben sokat,olcsóbb sem rosszabb annyival. Megvenném azt ami akciósabb áron van.

(#144162) Paadoxon válasza Sirandrish (#144158) üzenetére


Paadoxon
csendes tag

Hello!

A 793-at én is nézegettem anno, aztán megnéztem élőben és nagyon nem jött be (se külcsín se belbecs), akkor már inkább a 813. Igaz, a MM-ben is volt vagy 30k különbség a kettő között, ami nem tudom, mennyire számít.

(#144163) rainman72 válasza Paadoxon (#144162) üzenetére


rainman72
nagyúr

Ez alapján a Nano81-el se leszel előrébb,főleg HDR téren [link]
Boltban nézted?Sztem nem mérvadó!
De miért itt téma az Lg??Most látom!

[ Szerkesztve ]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#144164) Sirandrish válasza grabber (#144161) üzenetére


Sirandrish
legenda

Ezek alapján, főleg a világosabb helyiség miatt akkor az IPS (LG) lenne a nyerő nálam.
És igen..valóban csak másodlagos TV lenne játékra, és arra is ritkán. Nem gyakran konzolozok, szóval ezért sem szeretnék nagyon nagy összeget rászánni :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144165) Sirandrish válasza rainman72 (#144163) üzenetére


Sirandrish
legenda

Az én saram, csak mint alternatíva vetetettem fel. :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144166) grabber válasza Sirandrish (#144164) üzenetére


grabber
addikt

Hát a Samsung oké,hogy VA de picivel akkor is magasabb fényerővel rendelkezik. Viszont sötétben sokkal jobb a VA.

(#144167) Sirandrish válasza grabber (#144166) üzenetére


Sirandrish
legenda

Mi számít amúgy sötétnek vagy világosnak? Mert pl közvetlen napfény nem jut be kb sose, mert a ház előtt két hatalmas fa van, plusz a függöny is be van húzva az esetek...kb mindig.
Emellett a Samsung az Samsung..szeressem, és még sosem csalódtam, szóval ezen a vonalon elindulva, mindenképp maradnék mellettük :)

TV nézésre melyiket ajánlanád? Mert épp az is opció, hogy a mostanit viszem át másodlagosnak :K
Ez a 8002es amúgy nagyon szimpi, és az ára is elég jó..

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144168) Sirandrish válasza grabber (#144166) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nah ahogy nézegettem, mivel nem szeretnék vagyonokat költeni, ezért két opció maradt.
Vásárlásig még nyilván ez változhat, de perpill itt tartok.
65ös T7102
vagy
55ös T8002
Ezek nagyságrendileg egy árban vannak.
Azt mondtad hogy nem nagyon van különbség képminőségileg, így talán azt kellene eldönteni hogy képméret, vagy ambient mód..
Próbálgattam összehasonlító teszteket keresni, de csak ezt találtam..

Ebbe viszont ennyi van írva a 8002esre.." készüléket szintén Crystal panellel szerelték, viszont itt még szebbek a színek, magasabb a fényerő és még tisztább a fehér."

Nah de most ez mit jelent? Még szebb, még jobb...kössz :D
Egyébként a 8002es felé hajlok, mert a nagyobb szerintem talán felesleges lenne (kb 2 méterről lenne nézve), meg a "szebb és jobb" az jobb, nem? :D

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144169) Celtis válasza insight (#144159) üzenetére


Celtis
veterán

A média kiszolgáló jelenik meg a források között. Azon belül lehet böngészni.

Anno csináltam egy elég bénácska videót. Ennek az elején látszik, hogy a twonky server jelenik meg a forrás listában.
A videó egyébként azért készült, hogy demonstrálja mennyire körülményes a DLNA használata sok videó esetén és mennyivel látványosabb és kényelmesebb egy külső olcsó médiabox használata Kodival (a videó második fele). Sokadszor is leírom, hogy így ez a Kodi felület a TV távirányítójával kezelhető, mintha a TV-ben futna az alkalmazás.

[ Szerkesztve ]

(#144170) grabber válasza Sirandrish (#144168) üzenetére


grabber
addikt

Ne hidd el amit írnak reklám szlogenek. A tv fel van szerelve különleges táppal,ami 230V-os hálózati feszültséget átalakítja kisfestültségre,hogy szebb képélményt nyújtson ;] Igaz,mert ha nem kapcsol be a TV akkor nem lesz szép képe :D
65" az jelentős. Inkább azt vedd,mert képminőségben nincs nagyon eltérés,vagy szinte nincs is. Ha képminőség akkor Q80T-től felfelé vagy OLED.

(#144171) Sirandrish válasza grabber (#144170) üzenetére


Sirandrish
legenda

Valahol meg tudom nézni hogy mekkora a 65ös TV? Mármint hány centi széles? Mert be kéne férnie egy bizonyos helyre :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144172) rainman72 válasza Sirandrish (#144168) üzenetére


rainman72
nagyúr

Magas fényerő meg a TU8002,az igen elírás :DDD
Átlagos vagy még az se!
Ambient mod,berakhatsz festményeket képernyővédőnek
Szóval jó az 65s is :D

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#144173) Sirandrish válasza rainman72 (#144172) üzenetére


Sirandrish
legenda

Oké, de az hány centi széles? :D
Mindenféle táblázatot találtam már, csak ilyet nem :D

Szerk. Oké..találtam..145 centi :)

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144174) kzkz válasza Sirandrish (#144167) üzenetére


kzkz
őstag

Este ha Tv-t nézel és csak a háttérben, vagy oldalt világít gyengén valami, már akkor elég zavaró az IPS panelnél az, hogy világít a képernyő alján és tetején egy elég nagy szürkés sáv szélesvásznú film esetén. Én emiatt cseréltem le VA-s Tv-re, mert nem lehetett a filmre koncentrálni, mert önkéntelenül is az alsó és felső sávot néztem, mert az volt a világos, és ott ugye nem volt tartalom...

(#144175) rainman72 válasza kzkz (#144174) üzenetére


rainman72
nagyúr

Ez sajna igy van,tapasztalom :DDD

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#144176) rainman72 válasza Sirandrish (#144173) üzenetére


rainman72
nagyúr

Nézz rá itt is ha nem itt láttad[link]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#144177) Paadoxon válasza rainman72 (#144163) üzenetére


Paadoxon
csendes tag

Szia!

Én csak neki írtam az LG-re - talán nem szentségtörés még a válaszom :)

Samsung lett végül - ezt elfelejtettem beleírni - és így lesz kerek a reakcióm...

(#144178) Sirandrish válasza rainman72 (#144176) üzenetére


Sirandrish
legenda

Itt se a 8002t, se a 7102t nem találom :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144179) DonDragonka válasza Mauzes (#144156) üzenetére


DonDragonka
őstag

Amit kihagytál és állam le is esett, hogy mondjuk a hálózaton lévő számítógépre be tudsz jelentkezni és távoli asztalt tudsz futtatni... Ezen mondjuk bexartam mikor felfedeztem mert ezt nem olvastam sehol... (Q80T)

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#144180) rainman72 válasza Sirandrish (#144178) üzenetére


rainman72
nagyúr

TU70XX-71XX-80XX
1449mm

[ Szerkesztve ]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#144181) rainman72 válasza Paadoxon (#144177) üzenetére


rainman72
nagyúr

Nem :D

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#144182) Sirandrish válasza rainman72 (#144180) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nagyon szépen köszönöm :R

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144183) insight válasza DonDragonka (#144179) üzenetére


insight
aktív tag

ezt meg hogy? vagy macbookkal ne kérdezgessek ilyesmit, mi? :DDD

aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / 944 '86 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike

(#144184) Faterkam válasza Sirandrish (#144182) üzenetére


Faterkam
addikt

Szia!
Ha lehet ne 8002-est, mert a 8502-es Dual Ledes, inkább azt, ha már Samu! Hidd el jobban megéri! :K

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#144185) Sirandrish válasza Faterkam (#144184) üzenetére


Sirandrish
legenda

Van érdemi különbség a 7102 és a 8502 között? Csak mert vagy 30%al drágább az utóbbi, és pár csilivili funkcióért nem szívesen fizetném ki a különbötetet :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144186) DonDragonka válasza insight (#144183) üzenetére


DonDragonka
őstag

Rohanásban vagyok....
Kerestem egy videót amiben látszik a lényeg:
ITT 23:45-től
Ez a videó amúgy igen részletes bemutatónak tűnik de én is csak rákerestem a témára és nem néztem végig, csak átnéztem hol van az ominózus rész...

[ Szerkesztve ]

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#144187) PuMbA válasza Sirandrish (#144185) üzenetére


PuMbA
titán

Hogyne lenne. A 7102 a legalacsonyabb modellszámú Samsung TV, tehát a Tesco gazdaságos legalább képet ad kategória, a 8502-t meg egy normális TV.

[ Szerkesztve ]

(#144188) rainman72 válasza PuMbA (#144187) üzenetére


rainman72
nagyúr

Attól független hogy olcsó párizsi,még nézhető tvt fog kapni :D

[ Szerkesztve ]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#144189) Klemens


Klemens
őstag

Sziasztok!

Van egy Q60T(QE 65 Q60TAUXXH) tévém, 1 hete érkezett meg kb.
Mellette egy szintén samsung hangprojektor (HW-T420).

Már másodjára csinálják azt, hogy nem találja meg a tv a hangprojektort.
Viszont ilyenkor telefonnal sem tudok kapcsolódni a hangprojektorhoz, de a tv-hez sem airplay-en keresztül.
Pár nappal ez előtt amikor ez volt, minden készüléket ki-be kapcsolgattam és egyszer csak megjavult.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma forrása?

"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"

(#144190) Sirandrish válasza PuMbA (#144187) üzenetére


Sirandrish
legenda

Tesco gazdaságos :DDD
Akkor mik az Orion, TCL, meg ezek a csúcsmárkák? :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144191) rainman72 válasza Sirandrish (#144190) üzenetére


rainman72
nagyúr

2 hete 170ért nagyon jó vétel volt az a 65s TG tv :D
Mondjuk az Orion meg a TCL se egy szint!
Jövőre a Samsungokban is TCL panel lesz,lcd fronton!

[ Szerkesztve ]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

(#144192) PuMbA válasza Sirandrish (#144190) üzenetére


PuMbA
titán

A legolcsóbb Samsungokban sincs jobb panel :) A különbség a szolgáltatásokban van, azaz hogy a Samsungnak egyáltalán létezik.

[ Szerkesztve ]

(#144193) Faterkam válasza Sirandrish (#144190) üzenetére


Faterkam
addikt

Én hazavittem egy olcsó okos JVC tv-t. A rendszert nem frissítik, 2019. dec. volt az utolsó. Az okos rendszerére semmit nem lehetett telepíteni, se HBO Go, (amit adtak hozzá, 1 hónapot, se semmit!) Képernyőtükrözés nem ment. Lassú volt, és körülményes. Pár ezressel többért (13e Ft) volt Samu. Szívtam a fogam, de inkább elálltam 14 napon belül és becseréltettem a Samura, pénzt nem is kellett visszakérnem, mert ott helybe levonták a Samuból. Hidd el van különbség. Én is azt mondtam, hogy TV és TV nincs sok köztük. De van, ég és föld :D

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#144194) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Nah köszi mindenkinek, akkor úgy fest egy 65ös 8502 lesz a kiválasztott...
Megint többet költök mint amivel nekiindultam :O :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144195) Faterkam válasza Sirandrish (#144194) üzenetére


Faterkam
addikt

Legolcsóbban 245e Ft-ért látom. Mi az 55"-ost 200e Ft-ért vettük 3 hónapja :K

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#144196) TeebyKay válasza PuMbA (#144187) üzenetére


TeebyKay
őstag

Jóleső érzés az ilyet olvasni mikor most vettem egy 7102-eset... :D

(#144197) Sirandrish válasza TeebyKay (#144196) üzenetére


Sirandrish
legenda

Szerintem nincs ok aggodalomra, míg neked megfelel :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#144198) TeebyKay válasza Sirandrish (#144197) üzenetére


TeebyKay
őstag

Mivel ez az első nagyobb és okosabb tv-m még nem volt lehetőségem felfedezni a gyengeségeit, vagy többre vágyni :D

(#144199) kzkz válasza rainman72 (#144175) üzenetére


kzkz
őstag

Milyen tvd van?

(#144200) rainman72 válasza kzkz (#144199) üzenetére


rainman72
nagyúr

Mostanában elég sűrün cserélgetem!
75PUS7354 Philips,amit VA-nak gondoltam,de nem az :DDD
Viszont a képminőség nagyon jó,
hdr és Netflix DV is!

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Fire tv 4K MAX

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.