Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
őstag
2 hét és beindul a kánaán. Dying light 2, utána horizon, utána meg elden ring. Jó idők jönnek
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Rogiii
aktív tag
válasz Jozefinovics #96299 üzenetére
Köszi!
Este ki is próbálom. Kell hozzá valamelyik képességpont is vagy ez mindig működik?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Sefter
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz kecsu10 #96266 üzenetére
Ha salvus vízhez való párásítót használ, amivel só is kerül a levegőbe, akkor az nem fog jót tenni hosszú távon. (Amikor mi ilyennel párásítunk, mert valaki náthás, akkor azt a kis fürdőben tesszük, de néhány alakom után törölni kell a csempét, mert érezni rajta a kicsapódott sót.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Moby
addikt
válasz Ctrl+Alt~Del #96304 üzenetére
Azt nem tudom, hogy kampányoltam-e, vagy rám gondoltál-e, de feleslegesnek tartom. Én is csak azért használom, mert tele a fiókom ssd-vel, és már nincs más értelmes dolog, amire használhatnám. Szükség amúgy nincs rá, annyit nyerek vele, hogy töküres a belső.
-
fogtunder
nagyúr
-
kecsu10
aktív tag
-
sting2
addikt
válasz F-ECT$ #96308 üzenetére
TV csere előtt állok - nagyobbra váltás miatt, az elődöt már eladtam így most 1 hete nincs is kijelző a lakásban és talán még a jövőhéten is ez a felállás (Én mondjuk nem bánom mert tökre tetszik, hogy megint többet sakkozunk, sokat dumálunk, stb,).
Azóta macskát akar és megfenyegetett , hogy elszökik ha nem játszhatja végig..
Istenem, mindennap hálát adok az égnek azért mert van egy lányom is a fiam mellett..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
válasz fogtunder #96321 üzenetére
Nekem is az a kedvencem, persze sokat hozzátesz a zenei alap is, de harcrendszert azóta sem csinált más szerintem annyira jót. Kár, hogy teljesen analfabéták kezében van a franchise.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
belan
addikt
válasz sting2 #96332 üzenetére
Nem oled ennyi pénzért 😂. Amúgy ha sok statikus tartalom megy meg játék egyértelmű LED LCD . Én is váltani szeretnek mostani LED LCD tv-k királyara 2021 neoQledre ! Sony is jó választás amúgy .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Fenn3gyer3k
tag
Sziasztok
Szeretnék kérni egy kis ajánlást, hogy melyik játékokat volna érdemes játszani. Amiket eddig kijátszottam.
- Uncharted 4: A Thief’s End
- Uncharted: The Lost Legacy
- God of War
- The Last of Us Remastered
- The Last of Us Part II
- Days Gone
- Star Wars Jedi: Fallen OrderA Horizon Zero Dawn-ba kb 15-6 órát bele nyomtam de nem tudott úgy meggyőzni hogy folytassam, a Ghost of Tsushima-ával nem játszottam de az nagyon egyhangúnak tűnik nekem.
-
fahrii
őstag
Tegnap játék (Hades) közben elment az internet, így az összes trófea amit gyűjtöttem ezidő alatt elúszott. Történt már veletek ilyen? Sajnos így nem fogom tudni platinázni a játékot. :(
Próbáltam szinkronizálni a trófeákat, eredménytelenül. -
syler123
veterán
Ez a Hades jól olvasom, hogy rogue-like játék? Tehát ha meghalok bukok mindent? Nincsenek mentési pontok? A játékmenet és a látvány tetszene, de ha halálra szívat, akkor inkább kihagyom...
-
Bencus88
nagyúr
válasz Fenn3gyer3k #96335 üzenetére
Plague Tale
Uncharted 1-2-3 is még játszható
Demons souls
Kena
Immortals fenyx rising
Hellblade
It takes two( ha van partner)
Red dead redemption 2Nyugodtan belekezdhetsz a tsushimaba remek játék.
Most hirtelen soroltam fel párat,nézz rájuk
[ Szerkesztve ]
-
-
axlfsi
veterán
válasz Lackooo84 #96252 üzenetére
Ha nem titok, hol? Belföld (+kuponozva)? ÁK szerint nem volt soha annyi, jan.elején 39.900 Ft, az is inkább elárazás talán(?)
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-=Jam=-
őstag
válasz fahrii #96336 üzenetére
A trófeák offline tárolódnak elsősorban, úgyhogy az nem kéne baj legyen hogy nem voltál online mikor megkaptad. Következő alkalommal fel kéne szinkronizálja. Ha bemész a trófeák közé, ott is azt látod, hogy nincs meg? Esetleg egy restart is segíthet, nekem is volt már, hogy felugrott a popup a trófeáról, de a listában úgy látszott, hogy nincs meg, aztán később megjelent.
-
-=Jam=-
őstag
Bencus listájához még pár jó táték, amit érdemes kipróbálni:
Returnal
Spider-Man
Miles Morales
Ratchet & Clank: Rift Apart
Sackboy
Detroit: Become Human
Final Fantasy VII RemakeTsusima szerintem is nagyon jó, azért rápróbálnék a helyedben.
[ Szerkesztve ]
-
holden72
tag
Sziasztok,
PS5-n lehet játszani az Ubisoft Connect előfizetéssel elérhető játékokkal is, vagy csak PC-n működik? Anélkül hogy külön PS5-re megvásárolnánk?
PC-n használtuk eddig, de látom az Ubisoft connect acconunt társítható PS fiókkal is.
Van ezzel kapcsolatos tapasztalat?
Nagyon köszi! -
JanR
addikt
A HZD nekem sem tetszett, de a story miatt végigerőszakoltam magam rajta. A Cusima viszont kifejezetten tetszik. Hátha ez egy jó támpont Neked. Ugyan ezeket a játékokat játszottam én is végig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs