Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Banis
kezdő
Volt euronics drop ha minden igaz.
-
Eliott
tag
Ez a SIFU nagyon szimpatikus a bemutato alapjan.
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
mzander
lelkes újonc
És már el is fogyott
[ Szerkesztve ]
-
Banis
kezdő
Konkrétan start-kor beraktam a kosárba, gondoltam biztosra megyek és most kifizetem. Már a netbankon belül rámentem a jóváhagyásra és addigra eltűnt. De ha ezek után a tegnapi bolti rendelést semmisnek veszik, akkor ....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kena: Bridge of Spirits - augusztus 24. Yesss!
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
marquuard
veterán
Fú ez a Kena nagyon ott van.
PSN ID: marquuard
-
alite
senior tag
Oddworld: Soulstorm PS5 verzió lesz az egyik PS Plus cím áprilisban.
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Final Fantasy 7 Remake Remaster
-
Grenglox
kezdő
Hát ennyit erről, Kenán kívül nem nagyon volt semmi izgi, és márciusi ps plus se derült ki...
-
KaitouP
nagyúr
INGYEN FF VII REMAKE PS5 UPGRADE ÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN!!!
+ Kena, OMG. Szerelmes vagyok abba a játékba már most.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
F-ECT$
titán
Lesz idő ledolgozni a backlogot 2021-ben
Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
Kena
Deathloop
Returnal
SifuEzekre azt mondom hogy jöhet, a többi meh.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
State of Play: Egyedül a Kena dátumnak örülök de nagyon nagyon nagyon. (Meg ugye Returnal)
Ezzel az FF7 Remake Remasterrel kibékülhetünk, hiszen várható volt, a Yuffie epizódot viszont nem értem, hiszen ő ugye egy bizonyos ponton kell hogy találkozzon Cloudékkal. (A Materia lopásos ügynél)
Live-Die-Respawn
-
Silεncε
őstag
A Deathloop és az FF7 tetszett, de ráérek még a PS5-tel, úgy néz ki. A HFW-ből jöhetett volna valami, én úgy sejtem, az csak jövőre fog jönni. Viszont mostmár nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a jövő hónapban a PS+ játék, hogy ennyire titkolják remélem nem győznek meg, hogy fizessek elő
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Na, ez a State of Play semminél alig volt több.
-
Grenglox
kezdő
Na de mi van a márciusi ps plussal, az el lett felejtve?:/
-
EczkE
veterán
Es a marciusi ps plusal mi van?
Asszem mindenféleképpen!
-
zkxdn
őstag
#StateOfKena
Gyakorlatilag ellopta a showt, imádom már most
Ratchet azé lehetett volna...PS Plus March? -
KaitouP
nagyúr
De erősen úgy tűnik hogy komolyan gondolják hogy újraírják a játékot, nem beszélve arról hogy hogyan ért véget a Part 1, szóval szerintem innentől kezdve egyébként felesleges összevetnünk az eredeti sztorival. Mondjuk a Yuffie kérdést még mindig meg tudják oldani hogy passzoljon az eredetihez, Cloud-éknak még nem kell talizniuk vele.
LOL, lesz FF VII BR mobil játék: [link] Ez de baromság. Single player mobiljáték is lesz, ez már érdekesebb: [link]
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #53873 üzenetére
+1, na meg a FF update részemről. Amúgy pont elég volt ez a szokásos State eseménynek, kb minden kiadó csúszik amúgy is, itt amiről szó volt eddig úgy néz ki jön is a beígért dátumra korrektül (a két nagy cím meg majd kiderül).
Azt viszont nem értem, hogy lehet ennyi gyökér, a társaság fele teletrollkodta az adást minden streamen. A szokásos pár értelmes észrevételt se lehetett kiszűrni sehol.
.
-
törölt tag
Mi lesz a márciusi PS Plus kínálat?
Illetve be tudom valahogy állítani a gépen, hogy asszony ne tudja pl visszaallitani a gépet?
Arra már rájöttem, hogy családként hozzá lehet adni, és ott lehet korlátozni dolgokat, nem tudom, hogy beállításokat is, illetve azt sem, hogy erről ha emailt küld neki, akkor mégis hogy adjam hozzá? Köcsög velem és nem fogadja el a requestet. -
KaitouP
nagyúr
válasz hyggelig #53886 üzenetére
Igen, gyakorlatilag egy vadiúj epizódot kapunk az adott karakterhez, vegyük DLC-nek, pár órás kaland lesz kb. Megágyazhat extrán a Part 2-nek, de inkább csak érdekesség lesz, pláne ha Yuffie eredeti bemutatkozását ragaszkodnak az original játékból.
[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
Kena -- Alap Kiadás kb 14K
Kena -- Digital Deluxe kb 17K
Forrás Epic Games, Sony lusta dög és nem frissíti az oldalt[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
Kena PreOrder-ről és a Digitalis Cuccokról bővebben itt: [link]
-
KaitouP
nagyúr
válasz KKaresz45 #53892 üzenetére
Ügyesen beilleszthető, így is a VII-é a legkomplexebb és sokrétűbb FF játék a különböző kiegészítésekkel, spin off játékokkal, szóval van ebben gyakorlata a SE-nek, csak csináljál jól, különben nem éri meg bolygatni az eredeti történetszálat. Én a Part 1 felé módosításokat problémásabbnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest