Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoli420
tag
-
retroid
senior tag
válasz Grenglox #49771 üzenetére
Ne haragudj, nem rossz szándék és nem hangulat bomlasztása volt a célom.
Nekem is rohadt szarul esett amikor sokan itt táncra perdültek már kb hogy ő is és ő is megkapta a Telekomtól behúzott gépet. Azokat a kommenteket nagyon nem szerettem. Elhiszem hogy nem jó érzés olvasni hogy másnak sikerült, de én úgy voltam vele mivel nem dolgozom jelenleg így bőven belefért hogy 1,5 hétig monitoroztam a weboldalakat. Azért voltak olyan időszakok mikor nem percenként néztem pl étkezésekkor vagy egyéb szociális tevékenységek alatt. Sőt volt amikor csak telefonon a fórumot néztem miközbe pl filmet néztem vagy a barátaimmal játszottam a gépen.
De ahogy írtam, 4 helyen van előrendelésem. Ha bármelyik befut azonnal ide ki fogom írni és a bolti áron (remélhetőleg nem emelnek árat) tovább fogom adni.
Kitartás, nem mondom hogy kövessétek a példám mert nem egészséges teljes mértékbe, de hajrá, sok sikert mindenkinek.iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
toyee09
csendes tag
válasz Grenglox #51727 üzenetére
Valszeg igazad van, bar en visszaolvastam 3L1T3 hoztaszolasait es meg februar kozepen irta hogy jon egy nagyobb lemezes szallitmany es utana digit is erkezik meg februarba! Lehet ugy ertette higy arrol packrol meg nincs infoja! Szoval remenykedjunk, kicsit banom h nem lemezest rendeltem
-
Cruzolka
aktív tag
-
-
Faranga
kezdő
válasz Grenglox #54332 üzenetére
Én se sok spellt hasznaltam, csak néhány miraclet. És én is dex fegyvereket használtam csak épp nem katanát. Főleg speareket, thrusting swordoket és dexesebb halberdeket vagy sima kardokat (bocs, nemtudom a pontos magyar nevük). És azokat is többféleképpen módosítottam. Mindig volt egy tiszta fizikai sebzésű egy fire vagy lighting enchanmentes meg egy posionos is. Néha kétkezes stílusba mentem, néha meg pajzzsal. Az ilyen változatosságra gondoltam amit Pisti stílusából hiányoltam.
-
Frod
addikt
válasz Grenglox #54332 üzenetére
Persze, értjük, nem azt mondtuk, hogy varázslóval kell játszani, teljesen oké a dex-build ha valaki arra megy.
Nekem a DS-ek kimaradtak, de a Nioh-ban pl vannak ruha szettek, további bónuszokkal, különböző buff-ok, stb.
Na most az ember ott lövi lábon magát, ha csakazértis hozzáállásból tol egy full pucér karaktert, egy szál karddal, aztán meg csodálkozunk ha 4 óra nem elég egy boss-ra...Do you see the white shadow?
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Call of Duty: Black Ops 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest