Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54251) kIsDe` válasza Citroware (#54245) üzenetére


kIsDe`
tag

Talán a legnagyobb baj az volt vele, hogy siralmasan futott még pro-n is. Ezenkívül szerintem is jó játék, én inkább alulértékeltnek mondanám. Meglepő hogy itt a topicban a legtöbben pozitívan írnak róla. Ps5-ön 60fps-el hibátlan.

(#54252) saelin válasza kIsDe` (#54251) üzenetére


saelin
veterán

Meg voltak szép bugjai is. Itt is írták többen hogy vissza kellett tölteni állást, kifagyott másodpercekre motorozás közben, beakadtak a hangok stb. Technikailag közel sem volt egy Sony ex minőségéhez és e miatt kapott sok savat. Jogosan.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#54253) Raga


Raga
senior tag

Üdv mindenkinek!

A mai napon 10:30-kor megérkezett a szerda esti Euronics dropból elcsípett PS5.
Nagyon izgatott voltam éjszakás voltam és le sem feküdtem előbb azért mert vártam a futárt utóbb azért mert nekiestem a konzolnak😊
Nekem teljesen hangtalan vagy ha van is neki számomra nem feltűnő főleg a pc után.
Nagyon tetszik a menü rendszer igényes.Azonnal összekapcsoltam a Spotify YouTube Netflix Twich fiókkajaimmal.
Ezt követően vettem egyenlőre csak három havi ps plust.
Miután ezeket le tudtam nekiestem az Astronak...hát gyerekek valóban csúcs ez a játék hihetetlen szép hangulatos és ahogy kihasználja a kontroller tulajdonságait az hihetetlen. Ki is végeztem. Ezt követően a Ps Plus kollekció egyik darabjának kezdtem neki a Gow-nak...gyönyörű szép és nagyon hangulatos.Tetszik.
A Pulse 3D is nagyon tetszik nekem tökéletes.
Elsőre így a nap végén csupán két kérdésem van:
1. Astro végén jön az a mély hang az alagsorból és mondja nézzem meg...hol tudok oda lemenni nem jöttem rá
3. Gow-nál nem lehet állítani a felirat méretén?Picit távolabbról játszon és hát nem mindig tudom elolvasni

[ Szerkesztve ]

(#54254) F-ECT$ válasza Raga (#54253) üzenetére


F-ECT$
titán

Hogy végezted ki ha nem voltál az alagsorban? Egyébként a fal mentén van egy rámpa lefelé.

Dive ever, work never.

(#54255) Lackooo84 válasza F-ECT$ (#54254) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Ja lol :D

The Truth is out there...

(#54256) F-ECT$ válasza gurus (#54243) üzenetére


F-ECT$
titán

A 195 azért nem olyan vészes, ha 185-öd amúgy is lenne rá, illetve figyelembe lehet venni a hiányt és az ismét szárnyaló forintot...

Egyébként meg most is 23-kor írtál ;]

Dive ever, work never.

(#54257) Raga válasza F-ECT$ (#54254) üzenetére


Raga
senior tag

Hát így hogy minden megvan csak az alagsor nincs de küszöbön holnap az is pipa😂

(#54258) Citroware


Citroware
addikt

A Souls-szerű játékokhoz kérnék javaslatot az ebben jártasaktól.

Eddig az a történetem, hogy sok-sok évvel ezelőtt (még egyetem mellett) nekikezdtem a Demon's Soulsnak, nagyjából az egyharmadáig-feléig eljutottam, de kisebb-nagyobb megszakítások után annyira kiestem belőle, hogy már elfelejtettem mit hogyan kell és csak pusztultam elfele. Aztán inkább újrakezdtem de megint félbe kellett szakítani. Aztán a Dark Soulst kezdtem el, az is félbemaradt az egyharmadánál.
Akármennyire is jó játékok és alapvetően akármennyire is élvezem, az a baj nekem velük, hogy egy stresszes munkanap után már nincs energiám rá még otthon is ekkora szintű stresszre, amit ez a játék nyújt. Amikor nagyon ráérek, akkor oké.
Nincs ezek között olyan rész, ami esetleg kíméletesebb, rövidebb, vagy valami családbarátabb? Persze akkor pont elveszne az élmény egyik lényege, a nagy kihívás, és ennek leküzdéséért járó öröm... de hátha valamelyik játék nekem való ebből a műfajból. Igazából mindegyik, csak nem azóta, mióta kevesebb időm van rá.

(#54259) mzander válasza Raga (#54253) üzenetére


mzander
lelkes újonc

Grat. Örömmel olvasom, hogy vége a hosszú várakozásodnak. Remélem én is lassan (inkább gyorsabban :) ) megkapom az Euronicstól a mailt, hogy mehetek az üzletbe átvenni a gépet.

Van még valaki aki szintén üzletbe kérte a megrendelését, de még nem kapta meg?

(#54260) cyberkind válasza Citroware (#54258) üzenetére


cyberkind
félisten

A DS Remaster nagyon könnyű a többihez képest, próbáld meg azt, talán csak egy boss ami egy kicsit idegesítő, de az sokára jön.

Paranormal Cocktivity

(#54261) zkxdn válasza Silεncε (#54244) üzenetére


zkxdn
őstag

"Nyilván lehet ezen agonizálni, de egyre javul a helyzet. Bár most ha a COVID megint beindul, még lehet rosszabb is"
ihhh basszus tényleg, nagyon szerencsések lesznek azok akik a jövőheti adagból kapnak, mert lehet utána megint bezuhan a készlet... (mégjobban mint most)

(#54262) fronxie válasza #04441088 (#54240) üzenetére

:R

"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz."

(#54263) KaitouP válasza .LnB (#54209) üzenetére


KaitouP
Topikgazda

Kortól függően nyilván mindenki máskor ugrik bele ebbe a világba, és mindenkinek más adja meg a kezdő löketet. Nagybátyám baromi nagy Dragon Ball-os volt például, de mire én oda jutottam hogy ismerkedjek az animékkel, engem a DB pont nem érdekelt. Pedig mondjuk még ma is aktuális, ha nem annyira, mint anno. Az Akira nálam is betalált viszont, de a Ghost in the Shell a csúcs számomra. :B

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#54264) KaitouP válasza Elims (#54216) üzenetére


KaitouP
Topikgazda

Nézd, annak idején amikor évről évre vártuk, majd végül megtörtént a csoda, és bejelentették a Remake-t, azon kattogtam ahányszor eszembe jutott a játék, hogy mégis egy ennyire egyedi, de elég régi programot ami tele van a mai grafikai elvárások szerint nem igazán teljesíthető elemekkel, hogy a fenébe fogják megvalósítani úgy, hogy az 2020-ban szalonképes legyen, és ne tűnjön nevetségesnek. Minden "matekozás" után arra jutottam, hogy képtelenség lesz ezt jól megcsinálni, több ponton bűzlött az egész, valahol - bár vártam a játékot - de ellene is voltam. Aztán jött a cucc, és meggyőződtem arról hogy a megvalósítás a lehető legjobb módon történt. A játék ugyanakkor nem hibátlan, vannak hülyeségei és még mindig nem tudjuk hogy ebből hogy lesz egy kerek egész, és mikor, de ha legalább ilyen lesz a többi szelete is a játéknak, akkor nem aggódom.

Engedd hogy elragadjon, és próbáld ne az eredetihez hasonlítani, már csak azért sem, mert itt már sztori szintén is egy más irányba fogunk tartani. :)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#54265) Grenglox válasza Citroware (#54258) üzenetére


Grenglox
kezdő

Tekintve, hogy az ilyen játékoknak a kihívás a lényege, nem is tudnék neked olyat mondani így hirtelen, ami kíméletesebb és rövidebb. A Souls-gamek maguk is olyanok, mint egy hullámvölgy: az egyik boss rohadt egyszerű és gagyi, aztán a következőt meg 30-szor próbálod újra...

(#54266) sztiviii válasza Citroware (#54245) üzenetére


sztiviii
tag

Ezen én is gondolkodtam, hogy sokan miért szeretik. Bugokkal már nem nagyon találkozni benne, szépen helyre rakták. Ellenben szerintem kellően ronda ami a kisebbik baj lenne, a nagyobbik ami engem zavart a karakterek, a dialógusok, a rendezés. Katasztrófálisan együgyű minden karakter benne. A dialógusokat mintha debilek írták volna, nekem sokszor olyan érzésem volt, hogy random dobáltak mondatokat egymás után. Sokszor vártam, hogy folytatja a mondanivalót erre cutscene vége. Őőő oké akkor megyek. A gameplay nem lenne rossz, de nekem a fentebb írt dolgok eléggé megölték. Plusz a menü, meg az inventory kezelés nagyjából a használhatatlant közelíti. Nem szoktam negatív kritikát írni játékokról, mert szubjektív kinek mi tetszik.

(#54267) Wolfy33 válasza Raga (#54257) üzenetére


Wolfy33
senior tag

Az alagsorban még rengeteg rejtett poén van. Ahogy írták oldalt rámpán lehet lemenni a fő teremből.

(#54268) wolf13 válasza Raga (#54253) üzenetére


wolf13
őstag

SZia.

3. Gow-nál nem lehet állítani a felirat méretén?

"Az 1.12-es God of War patch telepítésével azonban végre ez a probléma is orvoslásra került, ezáltal nem kell tologatni a tévét és húzkodni a kanapét, esetleg bekészíteni a távcsövet, csak töltsük le a javítást, és a probléma azonnal megoldásra talált.

A szövegméret állításához csak válasszuk a játékon belül a beállításokat, majd ott az egyik almenüben megtaláljuk a szöveg méretének módosítását, így lehetőségünk nyílik alaposabban is kinagyítani a feliratot."

Annak idején én is nagyon örültem ennek a patchnek.

[ Szerkesztve ]

(#54269) Bencus88


Bencus88
nagyúr

Na végére értünk a sackboy kalandoknak, csuda egy játék ez nagyon szerettük. Rámentem platinára, de az utolsó teófeával nem boldogulok, így inkább elengedtem. Mindenkinek ajánlom, ha minden igaz lassan az avatarom is az lesz :P :C

(#54270) F-ECT$ válasza sztiviii (#54266) üzenetére


F-ECT$
titán

Nekem sem tetszett maradéktalanul, de a végjátékban a hordairtás miatt érdemes vele játszani.

Dive ever, work never.

(#54271) F-ECT$ válasza Citroware (#54258) üzenetére


F-ECT$
titán

Az érzés ismerős. Este 10-kor egy fárasztó nap után inkább valami könnyed szórakozásra vágyok, mint arra hogy még a játék is szivasson és még élvezzem is. Persze ha jó hangulatban talál el, akkor jöhet a kihívás is, szóval ha jó áron lesz, akkor azért én is lövök majd egy DeS lemezt.

Dive ever, work never.

(#54272) Thu válasza Citroware (#54245) üzenetére


Thu
csendes tag

Magyar fórumokon legfőképpen azért, mert van benne magyar felirat lol

(#54273) Moby válasza Citroware (#54258) üzenetére


Moby
addikt

Ott az alapvető probléma, hogy nem kellene stresszeljen. Azt nem a játék teszi bele, hanem Te magad. Amíg ezt nem tudod kivonni belőle kellő mértékben, addig nem ajánlhatók ezek.

(#54274) eisento válasza Raga (#54253) üzenetére


eisento
addikt

Ezt követően vettem egyenlőre csak három havi ps plust.
Es a havi psplus jatekokat is behuztad? :DD

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#54275) Gaben92 válasza sztiviii (#54266) üzenetére


Gaben92
őstag

Én megjelenés után kb 1 héttel álltam neki Pro-n mert valamit nem akartam félbehagyni, addigra kb a nagyon nagy bugokhoz jött patch. De azért futottam bele kisebb dolgokba én is.

Viszont a magyar felirat az olyan lett, hogy elmorzsoltam néhány könnycseppet. :D Angol felirattal játszom mindent, de a Days Gone-t néhol átraktam magyarra mert kíváncsi voltam, hogy lehet megoldani a fordítást értelmesen, aztán konstatáltam, hogy sehogy... Pár stream-et megnéztem poénból magyarul, nem kellett volna. Nekem majdnem annyit elvesz az élményből mint a japán játékoknál az angol szinkron (pár napja belefutottam egy Replicant videóba angolul... borzalmas...).

Szerintem elég jól össze lett rakva, abban az évben az egyik legjobb volt. Kritikákra én azért nem adnék, mert hasonló témában csak new OW vonalon ott a TLoU és gyakorlatilag sokaknak az volt a mérce.

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#54276) Raga válasza eisento (#54274) üzenetére


Raga
senior tag

Na most ugye itt a másik kérdés...
Azt ki akarja fizettetni velem a controlt meg a februáriakat.
A collection ingyen van de a havi három pénzes...nem lehet azért mert nem éves előfizu?

(#54277) Raga válasza mzander (#54259) üzenetére


Raga
senior tag

Szurkolok hogy így legyen és nagyon köszönöm

(#54278) RangerFox válasza Raga (#54276) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Semmi köze annak, hogy meddig van előfizetésed. Amíg aktív, addig be tudod húzni az aktuális játékokat és tudsz velük játszani.

[ Szerkesztve ]

(#54279) Raga válasza RangerFox (#54278) üzenetére


Raga
senior tag

Most engedte...tegnap este ki akarta fizettetni eskü

(#54280) monk80


monk80
csendes tag

Sziasztok! Vettem egy ps5 konzolt egy illetőtől. Konzol stúdiós. Csak a garancia papírt, és a jótálás papírját kaptam hozzá. Ha későbbielben probléma lenne akkor a garncia érvényesítéshez elég ez a 2 papír? Vagy kell hozzá a számla ?

(#54281) Jim74 válasza tboy93 (#54250) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszönöm a választ :R
Nem tudtam, hogy ilyen kódos megoldás van.

(#54282) ProEvoFan válasza monk80 (#54280) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Számla nincs?Miért nincs? :F
Elvileg kell számla is, de majd kijavítanak ha nem.

[ Szerkesztve ]

(#54283) Sefneni válasza ProEvoFan (#54282) üzenetére


Sefneni
őstag

Lehet akkora hasznot rakott rá az eladó, hogy nem volt arca a 185 ezres számlát adni a gép mellé. :)

Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.

(#54284) madkiller


madkiller
őstag

Ez még pont hiányzott [link]

(#54285) Jim74 válasza Sefneni (#54283) üzenetére


Jim74
nagyúr

Vagy még az ÁFA-t is elszámolja, mint cég, viszont akkor csak 1 év gari van a gépre. ;]

(#54286) d@vee válasza monk80 (#54280) üzenetére


d@vee
őstag

Számla mindig kell.
Kérd az eladótól, ne rajta keresztül kelljen már intézni, ha gond van.

[ Szerkesztve ]

Ja

(#54287) gurus válasza F-ECT$ (#54256) üzenetére


gurus
aktív tag

persze ma nincs munka, ráértem,igen ha előtte nem kinálnak meg pofátlanul 249e árban ,ilyenektől elvből nem veszek semmit.
tényleg lesz?érdekes itt megint nem ezt írják: Veszélyben a chipgyártás: a világ legnagyobb gyárában nincs elegendő víz

[ Szerkesztve ]

(#54288) madkiller válasza Jim74 (#54285) üzenetére


madkiller
őstag

Szerintem 6 hónap

(#54289) monk80


monk80
csendes tag

Most beszéltem a sráccal telefonon,és megvan neki a blokk. Csak elfelejtette odaadni :) Délután már mehetek érte. Meg is könnyebültem. Mert én is úgy tudom, hogy a blokkal lehet érvényesíteni a garnciát. Viszont fordítva nem. Csak garancia papír nem elég. Én is figyelmetlen voltam. :) De ha minden igaz, akkor megoldódott. Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#54290) Jim74 válasza madkiller (#54288) üzenetére


Jim74
nagyúr

Pláne :DDD

(#54291) Banis válasza mzander (#54259) üzenetére


Banis
kezdő

A szerdai dropbol sikerült rendelnem bolti átvétellel. Az ügyfélszolgálat megkeresésemre emailben írta, hogy sikeresen létrejött a megrendelés. + ahogy itt is írták többen, a következő emailt akkor kapom ha már a boltban van a gép. Remélem hétfőn már mehetünk érte!
Más: Próbáltam itt visszaolvasni, de ha barátommal mi egy gépen játszottunk, a PS3 óta az ő acc-járt használtuk (arra vásároltunk játékokat, Ps Plus stb), akkor hogy a legérdemesebb az accountshare-t csinálni? Neki jelenleg Ps4-e van, de idővel venni fog egy 5-t is.

(#54292) Kendek válasza Banis (#54291) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Bejelentkezel a PS5-ön ezzel a közösen használt profillal is, aktiválod a Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb > Konzolmegosztás és offline játék opciót (valószínűleg automatikusan aktiválódni fog), és ami játékot letöltesz, azzal tudsz játszani a saját account-od alól is.

<-ƘƘ->

(#54293) hombre[EU] válasza Moby (#54273) üzenetére


hombre[EU]
veterán

azt mondod cseréljen munkahelyet? :D
ja egyébként egy természet is kell hozzá

Life, Uh, Finds A Way

(#54294) F-ECT$ válasza Moby (#54273) üzenetére


F-ECT$
titán

Persze, a stressz benned van, de van olyan játék ami csökkenti és van ami növeli. Illetve személyiség függő is hogy a 30-ik próba inkább adrenalint ad vagy csak a frusztrációt.

Dive ever, work never.

(#54295) Lackooo84 válasza d@vee (#54286) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Hülyeséget ne beszéljél, a jogszabály szerint elég a számla VAGY a jótállási jegy ( a vásárlás helye, ideje, és maga a termék beazonosítható legyen az a lényeg). :K

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#54296) sp8787 válasza Citroware (#54258) üzenetére


sp8787
addikt

Az a baj ezzel meg a summonolas-al ,hogy nem tanulsz meg jatszani.
Mondjuk ha ez a resze nem zavar akkor pl. a BB-nal 2 boss plusz 2 konnyu Chalice boss utan tudnek mondani egy kodot ami utan gyakorlatilag max lvl-en, legjobb runakkal a jatek maradek reszet vegig lehet cakewalkositani.

De ha nem tanulsz meg jatszani a minmax resze nem lesz elertheto mert lehetsz barmilyen lvl-en egy FRC chalice-ben nem fogsz tudni tuljutni pl. egy Undead Giant-en.

[ Szerkesztve ]

(#54297) HELLAFLUSH


HELLAFLUSH
őstag

pffuuu már belezavarodtam....valaki segítsen!:DDD

na szóval PS5-ön az én accomon van a PS+ előfizu és meg szeretném osztani az asszony fiókjára is (ő a PS4 Pro-n játszik) ez hogyan lehetséges?
PS5-ön be van kapcsolva a "Konzolmegosztás és offline játék".
Idáig nem tudom, hogy hol ronthattam el mert ha ő a saját fiókján elindít valami játékot a PS4 Pro-n akkor engem PS5-ön az éppen játszott játékból kidob :F

(#54299) Moby válasza F-ECT$ (#54294) üzenetére


Moby
addikt

Alapvetően két eltérő módon szokták közelíteni ezeket a játékokat. Az első a 30. próba, 100. próba, erőből, hörögve, egyszer majd csak kiadja. És egyszer biztos ki is adja. Előbb-utóbb. Ez az, amit te írsz. A másik (és leginkább erre az attitüdre hangolnak ezek a játékok), megpróbálod háromszor, ötször, aztán rájössz, hogy teljesen irracionális viselkedés változatás nélkül próbálgatni valamit, és közben eltérő végeredményt várni. Azaz megpróbálod máshogy, merthogy nem jól csinálsz valamit. Ezek a játékok csupán annyiban mások, mint a többi, hogy makacsul ragaszkodnak a szabályrendszerükhöz, nem fekszenek le a játékos akaratának feltétlenül. Learn, adapt, overcome. Ezt kell csak ismételgetni, nem stresszelgetni. Persze így is bele lehet futni olyanba, ami fejfájós (néha nagyon is), de az is csak azt dörgöli az orrod alá, hogy nem jól csinálod.

(#54300) Kendek válasza HELLAFLUSH (#54297) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ha ő PS4-en játszik, akkor bejelentkezel ott is a profiloddal, és aktiválod a konzolt elsődlegesként. Ami játékot letöltesz, meg részben a Plus előfizetésed is osztódni fog.
Úgy tudtok egyszerre játszani, hogy ő a saját fiókjával bejelentkezve játszik, te meg a tiéddel. Ha két külön account van egyszerre online bejelentkezve, akkor semelyiket sem dobja ki. Viszont ha csak játékletöltés erejéig is átjelentkezik hozzád, akkor téged kidob.

<-ƘƘ->

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.