Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Egy leárazás már jöhetne PS5-ös címekhez, nem? Én főleg a Demon's Souls-ra és az NBA 2K21-re várok.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
nitro16
senior tag
válasz ImACeltic #51901 üzenetére
Ne is mond... NBA 2K21 ps5 verziót én is várom már, de most februárba és karácsonykor is csak a sima ps4 verzió volt akciósan 10k-t. Nem értem miért nem akciós ilyenkor a ps5 verzió is, de gondolom 2x akarják a lovét lerántani mert máshol alapból ps4/ps5 verzió egybe van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sordoran #51899 üzenetére
Köszi a tesztelést.
Viszont rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg feleslegesen nézegetjük ezt. Windows alatt sokkal rosszabb képest fest a kontrollerről, mint amilyen valójában.
Itt van ahogyan Ubuntu alatt viselkedik: [link]
És ez az amit Windowszal mutat: [link]
Ég és föld a különbség, Linuxszal lényegesen stabilabb és pontosabb. Pedig ez ugyanaz a DSe kontroller.
Márpedig a PS5-ön nem Windows fut, hanem valószínűleg pont ugyanaz a driver ami Linuxon is. -
Gaben92
őstag
válasz Wolfy33 #51908 üzenetére
Tippre azt mondanám, hogy ne legyen az mint a mai egyik meetingünkön. Valaki beszélt aztán azt 3 mikrofon továbbította egyszerre, mindegyik némi késéssel. Olyan visszhangáradat volt, hogy nem értettem a 80%-át annak amit a koma mondott. Megkérdeztem kollégám üzenetben, azt mondta ő is csak a felét tudta kivenni, pedig neki anyanyelve a finn...
A kontroller mikrofon elég érzékeny. Gyakorlatilag mivel egy TV-n játszotok, valószínűleg egymás mellett ültök és mindig felvenné mindkét mikrofon mindkettőtök beszédét, szóval csak gondot okozna.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
.LnB
titán
Nekem annyit megérne. Anthem volt az, amit le se töltenék. De azt azért mert a tesztek alatt próbáltam. Ezt a Godfall-t még nem próbáltam semmilyen formában. Nem repülnék rá rögtön, de Plus-ba elférne.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
Szüri82
újonc
Sziasztok!
Tegnap délután végre én is átvehettem a gépet (lemezes)Platinumshop-tól!😁
Szeptember 17. 6:05 rendelés.
Mindenkinek aki még várakozik kitartás!✌PSN ID: szuri1982
-
mettek
addikt
válasz nitro16 #51902 üzenetére
Amugy nem érzitek ugy hogy az nba 2k minden évben egy free to play szintű pay to win játék csak éppenséggel alapból 25ezerért?
Minden alkalommal elveszi a kedvem a játék amikor a karrier módban a fejlődés olyan lassú hogy az már fáj de persze vehetsz pontokat amikkel felhúzhatod a karaktered, gxakorlatilag a lassú fejlődési rendszer erre kényszerít. A kártyás my teamben kb ugyanez a sok szerződés vásárlás miatt. Ha ezek normálisan működnének nekem is megérné az árát de igx...PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Felraktam a lemezes Last of us2-t a gépre, de sztem ez nem 60fps-el fut csak 30-al. Létezik, hogy a ps4-es verzió ment fel? Előző system update tudtommal már orvosolta ezt. Ps4pron már végigtoltam a játékot, de nem bírom kívárni a next gen patchet, elkezdtem újra.
-
Mrdevil
addikt
válasz Aerodyn #51933 üzenetére
Ahogy láttam tegnap délután feladták azoknak akikkel szemben elmaradásuk volt, mint felém is, ( az a bizonyos 7ember). Ezért aggódom picit, nehogy megint véletlen túlmenjenek rajtam, és ezért nem értem mi történik most, ha a gépek már úgyis ott vannak.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Raga
senior tag
Telekom konzololdal nem volt elérhető...remény felébredt majd látom, hogy újra jó és XSX van készleten.
Az is érdekes, hogy most rakták ki, mert általában este szokták.
Csábulás csábulás...aztán a gondolat, ha este kitesznek Ps-t én beleőrölök[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Most jött az SMS, hogy Royal futár úton van a PS5 rendelésemmel és ma érkeznek El se hiszem, csak 8 hónapot kellett várni
-
VTom
veterán
válasz Darth_Revan #51937 üzenetére
Ráadásul pont pénteken, like a boss.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Raga
senior tag
Na most nekem padló...Korábbi hozzászólásomban írtam, hogy ma reggel elérhető a XSX telekom oldalon...chatben beszélgetek a hölgyel aki azt közölte PS5 csak az év második felében érkezik.
Ez botrány!
Ennyit a nagy készletekről...pedig mennyien írták itt ilyen olyan infókra hivatkozva, hogy a Telekom nagy készletet tesz ki ebben a hónapban.
Azt írja a Sony döntött így
Most teljesen szétestem.Üdvözöllek, Kriszta vagyok, miben segíthetek?
Kriszta, 08:37
Üdv Kriszta.Örömmel látom, hogy frissült az elérhető konzolok listája jelenleg raktáron van Xbox, azonban én egy PS5-re vágyom és azt szeretném tudni, hogy érkezik a közeljövőben?
Viktor, 08:38img
szia Viktor! Az év második felében kapunk nagyobb szállítmányt már csak.
Kriszta, 08:39
Az év második felében??Vagyis csak a nyár végén?
Viktor, 08:39img
Pontosat nem tudunk, hogy nyár vége, vagy eleje, de igen, addig nem várható nagyobb készlet.
Kriszta, 08:40
Ez nagyon szomorú...köszönöm
Viktor, 08:41img
Igen, sajnos a gyártó így döntött 😟
Kriszta, 08:41img
esetleg addig ha mást rendelsz, ki tudod próbálni
Bármelyiket is választod, átvétel után 14 napod lesz kipróbálni.
Ha mégsem szeretnéd, leadhatod bármelyik Telekom üzletben.
Kriszta, 08:42
köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Írtam, hogy DS4Windows-al használva már nem volt gond a Steam-es Nioh-val. Visszavonom. Tegnap leültem ugyanúgy DS4Windows-t futtatva és már kapásból indulás után nem reagált, futott a karakter. Úgyhogy szerintem egyelőre el kell engedni a PC-s használatot, mert ez így vicc. Kell sajnos egy hivatalos Sony dongle hozzá és rendes Win driver támogatás. DualSense controllerről beszélek természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Raga
senior tag
válasz NdrewSunix #51945 üzenetére
Hát én nem várok addig...Akkor rendelem a XSX amiket meg megvettem PS-hez eladom beszerzési áron.
Dupla töltő és Tempest 3D gyária Sony mind
Nem én akartam de a Sony nagyon azt akarja Xboxot vegyek.
De ez a beszerzés bizonytalanabb mint eddig bármikor.De most nagyon padlón vagyok elkeseredtem.
KV-nál 10 ezer előrendelés van és a 2000.-nél járnak kb.
Telekomba nagyon bíztam de ott sem lesz.
MM meg maga a vicc a keddenként felpakolt 2 db készletével amire esély sincs[ Szerkesztve ]
-
-
Philips103
tag
válasz NdrewSunix #51945 üzenetére
Pontosan mi volt a kérdés, amire a "nyár" volt a válasz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest