Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz toyee09 #51450 üzenetére
Csak nem frissül szóval nem lehet tudni, hogy aktuálisan mennyien vannak előtted. A számod megmarad ugyan annyi, mint mikor beálltál a sorba.
Nem hiszem, hogy ekkora mennyiség lenne, de azért nem zárom be az ablakot.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
3L1T3
addikt
Nem jött Digitális gép, csak lemezes. Nem is ígértem digitálisát.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
Deck
titán
Szerintem kb nyár végére lesz az, hogy lehet venni PS5-öt normálisan. Ha minden így marad.
PS5
-
marquuard
veterán
válasz BusinessGuy #51436 üzenetére
Business Guy, mit akarsz feljelenteni rajtuk? Ajánlott fogyasztói ár felett értékesítenek, ebben mi van?
Egyébként kezdem azt hinni, hogy az egész shortage szitunak senki sem látja a racionális oldalát. Értem, hogy mindenki érzelmileg túlvezérelt mert üres a piac, de itt már volt feketelistázom-agyonverem-feljelentem, minden. Le kéne már ülni egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
gabor966
lelkes újonc
A platinumshop a gls-el szállít?
-
Raysen623
addikt
Kérdés ötlött fel bennem tegnap: ha nekem van egy PS5-öm és a PS accomat szeretném megosztani haverommal, akkor az működik akkkor is ha neki egy PS4 PRO verziója van?
Úgy vélem ugye itt nem szól bele a hardvare különbség mert nem azt osztod meg, viszont amelyik játék csak PS5-ös az értelemszerűen nem lesz elérhető PS4-en.
Válaszokat előre is köszönöm.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Bogyi007
veterán
válasz Darth_Revan #51342 üzenetére
Pedig simán lehetséges, anno a PsP is csak Memory Stick Duo karival működött, ami a Sony saját formátuma volt...
(#51314) madkiller - azért ahogy írtad, szerinted nincs számottevő vagy csak kifulladt címe a konkurenciának. A Gears messze nincs még kifulladva, a Halo-t milliók imádják, az Ori mindkét része rengeteg elismerést bezsebelt, a Forzákra kitértél. És ott lesz még rengeteg betárazott neves és új Stúdió játéka is még...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MODERÁTOR
Azért az már eléggé durva amit ebben a videóban mutat a csávó:
Bírósági huzavona kezdődhet a Sony DualSense kontrollerek kapcsánMost leteszteltem megint a kontrollerem (Gamepad Tester oldal), de az enyém szerencsére még mindig tökéletes. A Control kontrollálásával sincs semmi problémám.
-
3L1T3
addikt
-
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz Citroware #51443 üzenetére
Ezt a rendszert alkalmazta az MLSZ (Magyar Labdarúgó Szövetség) is az Izland elleni Eb-re kijutásról döntő meccs esetében is, amire tudtam is jegyet venni...
Csak aztán pár nappal a meccs előtt zártkapussá nyilvánították - persze Kirakodóvásárba, zsúfolt Üzletekbe azóta is mehetünk...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Peace
nagyúr
válasz Kendek #51482 üzenetére
Én is megnézem ma, ha hazaértem. Meg a DS4Windows-al is meglesem, elvileg abban is van teszter. De nem túl megnyugtató, amit tegnap leművelt Nioh-ban. Igazából egyik verzió sem jó. Se az, ha a controller szart be máris, sem az, ha az 1 hetes BT 5.0-as adapter **arakszik.....
-
Mrdevil
addikt
KV úréknál csak azt nem értem, hogy már ott a gépem, csak nehezen kerül a gls kezébe, így meg sajna lehet megint elszalad ez a hét, nekem maradt el a múltkoriból, várom a kipostázást, nem tudom, lehet egyben akarnak többet adni a gls kezébe. Hétvégén már nyomkodtam volna szívesen.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
senior tag
-
Wesder
félisten
válasz NdrewSunix #51491 üzenetére
Én még azokat sem sajnàlom, akik hónapok óta vergődnek, mint az ovisok amiért nincspéesöt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
3L1T3
addikt
válasz Mrdevil #51490 üzenetére
Mondtam, hogy hét végén jön a készlet...
#51492Frod köszönöm az észrevételt ez egy amatőr hiba. Ugyanakkor van analóg javítás. 1:1 ugyan olyanra történik a csere mint amit gyárilag is tartalmaz a kontroller.
#51494Kendek Igen és a garanciát tessék használni. Vagy csere vagy pénz vissza van ilyen esetben.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
Viheted a SONY-hoz is, vagy cserélik vagy adnak egy cserére jogosító dombornyomott papírt amivel visszamész oda ahol vetted. Ott vagy kapsz másikat (másik színűt is kérhetsz) vagy visszakéred az EREDETI vételárat.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Lehet hozzájuk fordulni, mármint a hivatalos szervizpartnerhez. Igazából javasolt is. A tapasztalatok szerint úgy működik, hogy ami kontrollert a konzol mellé kaptál, azt megpróbálják megjavítani, amit pedig külön vásároltál, azt cserélik (vagy csereutalványt adnak).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest