Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
TV-t keresek PS5 -höz, hogy menjen az a 4K@120fps.
Találtam egyet, ami csak 100 Hz -es. Ebben az esetben képes lehet a PS5 100fps -t kihozni vagy automatikusan csak a 60 megy vele?
Bocs, ha hülye a kérdés, de még új vagyok konzolok terén.Kösz a segítséget!
-
senior tag
-
senior tag
válasz jkrisztian #49694 üzenetére
Szerintem ha egyértelműen elmondtad neki, hogy vesz egy videókártyát a gépbe 80 EFt-ért, ahelyett, hogy PS5-t venne 150-ért és tud játszani, akkor vele nem lehet mit kezdeni.
Egyetlen egy játék miatt kb semmit nem érdemes venni szerintem, nemhogy 150-ért, de 80-ért sem.
Ha van lóvéra pénz akkor az persze más. -
senior tag
válasz Marky18 #49704 üzenetére
Ez erősen grafika beállítás kérdése. Nyilván nem ultrán fog játszani egy RX580 -nal 60fps -sel.
Az igazi gamereket nem a felbontás és a grafika érdekli elsősorban, hanem a jó sok fps.
Az nem kérdés, hogy ha valaki játszani akar csak akkor a konzol jobb megoldás, mert olcsóbban jut a komolyabb grafikával rendelkező játékokhoz. A kérdés inkább, hogy egy játék miatt mi értelme van 150 EFt-ot költeni, amit tudna a már meglévő számítógépen is játszani, ha arra költi inkább. ( Ja és ott akkor tud majd minden mással is.)sting2:
Igaz, ha van pénz lóvéra, így a helyes.Frod:
Felhőkölhetnek, ez az én véleményem. Az igazság relatív. -
senior tag
válasz Tomtailor85 #49746 üzenetére
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Kendek #51012 üzenetére
Valaki nem azért nem ismeri a konzolt, mert vidéki, hanem mert nem érdekli. Az internet világában nem kell hozzá pláza, hogy valaki megismerhessen egy terméket, ha szeretne.
Én húsz évet vidéken éltem, a következő 20-at meg Budapesten. Nagyon jól ismerem ezt a vidékizés dolgot ezáltal, látom mindkét oldalt.
Ez nem úgy van, hogy vidéken máshoz értenek az emberek,, mint a városban. Vidékről költöztem fel, ott tanultam, mégis a fővárosban dolgozom irodán nagyon rég óta. Akkor én városi sulit végeztem???#51025mmearrcciiÚjVálasz2021-02-16 11:55:12
Dejó, hogy budai vagyok.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Philips103 #51950 üzenetére
- Csókolom, mikor érhető el újra a PS5 konzol?
- Szevasz! Fogalmam sincs, egyes információk szerint június legkorábban.
- Köszönöm! Csókolom! -
senior tag
-
senior tag
válasz eisento #51963 üzenetére
Márciusban polcon nem lesz az úgy 100%. Bár novemberben nem látták még, hogy ennyire rossz a helyzet.
#51959feketekolegaRaga#51940
Én dolgoztam ügyfélszolgálat mellett, ott inkább beígérték a terméket korábbra és ökölbeszorított kézzel izgultak, hogy valóban meglegyen, mint sem elengedjék a vásárlót. -
senior tag
Ezzel vigyázzatok, átverés. Utalást/előleget vár az illető érte ( 20EFt), mert sok jelentkező van szerinte. Kértem képet a gépről és elküldött egyet amin a doboz előtt van a személyije. Persze amatőr módon odaszerkesztve csak.
[link]
Mondjuk az ára miatt már eleve gyanús, de gondolná az ember, hogy mert messze van a várostól és senki nem megy el érte stb. -
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz likeaRAINBOW #55173 üzenetére
Úgy nincs értelme, hogy manuálisan időnként megnyitsz egy-egy weblapot.
Automatizálni valamilyen programmal, appal, bővítménnyelkell, hogy figyelje bizonyos oldalakat. -
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Citroware #55518 üzenetére
Nyílván tudnak egymásról szinte mindent, ettől függetlenül cseppet sem biztos, hogy ugyanannyi idő mindkettőnek valami kifejleszteni. A Sony erősen ráment a kontrollerre pl, ami meg is látszik. Nálam pl ez az egyik érv amiért nem Xboxot veszek. Lehet az erre töltött idő elvett máshonnan. Aztán meg ki kellett adni, hogy ne előzze meg a másik.
Attól tartok itt senki nem tudja mi az igazság ezen a téren. E miatt én tiszteletben tartanám mások véleményét is inkább. -
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz mucsácsó #56423 üzenetére
Igen, + garanciát kértem. Így elméletileg 5 év lesz rá, már ha megkapom egyáltalán ugye.
#56425Wolfy33NdrewSunix
Köszönöm.#56426BjTangoNdrewSunix
Szóval akkor csak a személyes átvételnél szivatnak meg ennyire.
Azt is nehezen fogadom el, ha törlik a rendelésem, de hogy napokkal később, az már tényleg gáz. Szállítással kértem.
Próbálok türelmes lenni, de miután eladtam a fél PC-m a PS5 miatt, nehezen bírom.Nekem kétszer sikerült végigvinni amúgy, párom nevére is percekkel később az enyém után. Ha akkora csoda lenne, hogy mindkettőt hozzák, a másikat a rendelés árában odaaadom itt valakinek szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest