Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drexler92
tag
PlayIT még mindig a szokásos sablonnal válaszol :
"Szia! Sajnos semmilyen információ nem áll rendelkezésünkre a következő kör időpontjáról. Amennyiben érkeznek be gépek hozzánk, az Előrendelőinket értesíteni fogjuk előrendelési sorrendben." -
addikt
Több forrásból is hallani azt, hogy ez a DualSense kontroller - amellett, hogy nagyon jó - kritikán aluli minőségű. Sokaknak hamar elromlik, hamar lemerül, és nem tűnik tartósnak.
A Sony elvileg már dolgozik is egy update-en, és hamar ki fognak adni egy frissített, jobb verziót belőle.
-
patyi1989
tag
Nekem tönkrement, egy fórumtárs ajánlására a triwarden nevű céghez küldöm futárral, azt mondták elvileg cserélik, és ők már vissza is küldik. Átfutási időt nem mondtak. Kell hozzá a számla, egy hiba leírás és csak a kontroller.
LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
-
Frod
addikt
válasz Kendek #51494 üzenetére
Általában direkt a garancia időn túl kezdik el ezt mókát, vagy ha teszem azt, épp van State of Play akció, az ember behúz jó áron egy kart, de csak hónapok múlva bontja ki - mert mondjuk amit épp nyúz az még bírja - és amikor elkezded használni, akkor hiába jön ki 6 hónap múlva, ha dobozban állt 8-at
#51495 3L1T3
Köszönöm az infót, akkor lehet bebattyogok két darabbal a közeljövőben.Do you see the white shadow?
-
shaddam
aktív tag
Ez a kontroller rettegés emlékeztet arra ami ps4 launchnál volt. Ott talán a nem japán konzoloknál volt + 1% hibalehetőség és retteget mindenki, meg az első dolog a típus csekkolása volt
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
chrisx1
tag
válasz folyqa #51509 üzenetére
Sokan még ez után is ezt fogják mondani! A gond az ilyen jellegű fórumokkal az, hogy a legtöbb ember aki megfordul benne, az valamiféle vallásos rajongással gondol a tárgyra, és egyszerűen semmi kritikát nem képes befogadni. Én is rajongó vagyok, nem mondom, hogy nem vagyok az, de van hogy szóvá teszek valamit, és mindjárt hárman próbálják megmagyarázni, hogy nincs igazam.
-
balazs025
senior tag
válasz Kendek #51512 üzenetére
Annyira számolni sem kell, mert azért hallatszik, ha a hangosabb jutott. Persze nem túl hangos ez se, és legalább folytonos. Ha fel-fel búgna az sokkal rosszabb lenne. De kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz 2-3 év múlva, tekintve, hogy nem a hagyományos pasztát használják (mert pl a one x újként, talán még a ps5-től is halkabb volt, de 2 évesen, mikor kiszáradt, meg már zavaróan hangos).
-
Frod
addikt
válasz Kendek #51510 üzenetére
Tudom, hogy a legendák szerint vannak, akik ismertek olyat, aki hallott már róla, hogy évek után is kifogástalanul működött a kontroller valakinél.
Amíg pl aktívan Siege-eztem, ott rendre egy év körül meghalt a bal analóg, ami elég észrevehető volt, mert a drón fázisban nem lehetett vele menni. '17 ősz óta van konzol, 3 kontit már elfogyasztott.
Do you see the white shadow?
-
LeventeV
senior tag
Meg is jött a PS5 az MM-től. Pacsi nekik, ez gyors volt.
-
Lemonjam
kezdő
válasz NorbiZsemi #51524 üzenetére
Ahá! Érthető Hát asszem +1 nap várakozást megért az, hogy azonnal átmenjen a megrendelés a rendszerükön
-
chrisx1
tag
Nem tudom volt-e már...
No man's sky companions update:https://www.youtube.com/watch?v=i2wNFByBo3s&feature=emb_logo
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Philips103 #51529 üzenetére
Ja én csak viccből írtam.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
tag
Lehet már volt róla szó de nem láttam nagyon választ rá.
Sajnos még csak nekem van gépem a baráti körömből de ha minden igaz lesz egyik ismerősömnek akivel megosztva játszottunk, biztos tudjátok beléptünk egymás profiljába és az egyikre megvettük a játékot, felesbe fizetve és mindkettőnk játszott a saját acc-járól párhuzamosan egyszerre
Ez itt is működni fog vajon?
Mert az okés hogy konzolmegosztás meg offline játék bigyót bekapcsolom és másik profilon lévő game megy, de párhuzamosan ugyanúgy fogunk tudni + online is játszani vagy mókoltak ebbe bármit?"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz."
-
Peace
nagyúr
Tökéletes a controller a webes és a DS4Windows tesztere szerint is. Kábellel és BT-vel is. Akkor marad a Steam vagy én nem vágom......
-
RZozo
aktív tag
notebook.hu ugyan nem a hivatalos áron, hanem jóval többért, de még a scalperek mostani árai alatt tud szerezni PS5-öt. Ugyan itt is a scalpereket vagy a boltot gazdagítom, de lehet, hogy mégis elcsábulok és megveszem.
-
RZozo
aktív tag
válasz Stingray88 #51535 üzenetére
Nincs a weboldalon. Személyesen voltam náluk vásárolni, akkor kérdeztem rá, ha már ott voltam. Holnap kiderül, hogy tényleg tudnak-e szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
bordi10
senior tag
A kihagyhatatlan pillanat
Kérdeztem a KonzolStúdiós srácokat, hogy kábé hány db jött. Diplomatikusan csak annyit mondott, hogy jóval több, mint az elmúlt 3 hónapban összességében.
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
azorahai
csendes tag
válasz Kendek #51510 üzenetére
Nekem is tökéletes 4 év után is a PS4-em kontrollere.
Egyébként minden elektronikai eszközöm tökéletesen működik bőven a garanciaidő lejárta után is. TV-k, monitorok, videókártyák, konzolok, mosógép, szárítógép, mosogatógép, mikrók...
Minőségi dolgokat kell vásárolni, és rendeltetésszerűen kell használni őket.
-
belan
addikt
Helló kis segítség kellene demons soulsba hol kell eladni vagy szetszedni a ruhákat vagy fegyvereket sehol nem találtam eddig!
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest