Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az az opció hogy nem támogatott játékoknál is bekapcsolja a VRR-t mennyire működőképes a gyakorlatban ? Alapból támogatott vrr játékoknál megy a vrr (Astro, COD MWIII, Borderlands 3), de régi, nem támogatott játékoknál (Sims 4, Battlefield Hardline) nem kapcsol be, hiába kapcsolom be azt az opciot. -
Sziasztok!
Családon belül 2 PS5 konzolon hogyan lehet megosztani a PS Plus előfizetést ? Mindkét konzolon be van kapcsolva a konzol megosztása opció és az egyiken beléptünk mindkét fiókkal, az enyemmel és a másikkal amire megvan vásárolva a PS Plus, viszont amikor átlépek a konzolon belül vagy a saját konzolomon belépek az enyembe, akkor meg akarja újra vetetni a PS Plust.
Miért ? Már nem megy a PS Plus megosztás mint régen?Vagy az a baj hogy az én fiókok US régiós ?
Apropó, US régiós fiókot hogyan lehet atteni magyarra ? Anno még PS4 alatt megérte, de manapság már annyira nem, jobb lenne magyar fiók, de törölni nem akarom mert minden trófea meg mentes azon van.
Köszönöm !
-
Sziasztok!
Van valami csomag Assassins Creed játékokból aminek része a Rogue is vagy az csak önállóan vásárolható meg ? -
BestByte drop: [link] PS5 lemezes+Paókembör,+Battlefield 2042 227k.
-
Sziasztok!
Van itt valaki aki Corsair Hs70 Pro-t használ? Tökéletesen működik a PS5 Tempest 3D funkciójával?
Még a Razer Barracuda X-et nézegettem ami elvileg tökéletesen működik PS5-el, viszont 10k-val drágább mint a Corsair
-
-
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na megvan, egérrel kellett kattintani controller lenyomas helyett .
Már csak az a kérdés hogy a számozott 1-20-as gombok közül miért nem ismer fel egyet sem, számítógépen tökéletesen fel van ismerve a default gozzarendelesek...pl 20-as gomb a space de PS5 nem látja egyik számozott gombot se amikor key bindigelni próbálom
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Semmi ötlet, hogy hogyan lehet átállítani nyilakra a mozgást w,a,s,d-ről?
-
Sziasztok!
Vettem egy Razer tartarus Pro-t amit felismer billentyűzet ként viszont nincs rajta w, a,S,D így nem tudom mozgatni COD-ban a karaktert. Hogy lehet átállítani hogy a billen lévő joystick-al mozogjon?
A menüben érzékeli a joystick-ot de játék közben nem mozdul meg a karakter
Köszönöm! -
-
Sziasztok!
PS5 esetében bill és egér használat esetén a billentyűzet vagy eger bizonyos gombjara lehet macrot állítani? -
-
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Szerintem nem, csak simán meggyurodott.
-
Sziasztok!
A main accountom US régiós és szeretném ha már inkább magyar lenne mert már nem nagyon éri meg a kinlodast US boltból vásárolni. Supportos át tudja állítani az országot vagy elhajt a fenébe hogy csináljak másik accountot ? -
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Elvileg van. Rendeltem kettőt, de kaptam emailt egy ügyintézőtől, hogy csak 1 db-ot adnak az üzletszabályzat szerint így törölte a másikat.
-
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Vagy kaptak valami óriási karácsonyi készletet (a bundle név alapján)...vagy ez is rendszerhibás és téves készletet jelez és majd jönnek a törlő levelek

-
válasz
thomasvold
üzenetére
Akkor úgy tűnik véletlenszerűen még szabadult fel 1 db.
mind1, azért köszi
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Végigvinni lehet, csak ha véglegesítésre nyomsz akkor veszi észre, hogy nincs is készlet.
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Rendszerhiba miatt van jelezve nem ltéező készlet.
SIKERTELEN MEGRENDELÉS
A megrendelni kívánt készülék lefoglalása nem sikerült. -
válasz
thomasvold
üzenetére
És meg is mondod hol kell ?
-
-
Sziasztok!
Aposom Venom X-et használ PS4 -hez és minden Call of Duty -t azzal játszik. A probléma az hogy PS5 alatt elmondása alapján nem működik és ez probléma mivel makrók amiket szeret a Venom x-ben van tárolva és sima Bill+Egér kombó szokatlan lenne neki.Van esetleg valami hasonló a Venom X-hez ami tökéletesen működik minden PS5 Call of Duty alatt ?
-
Aquincum Auchanban van készleten ps5 csomag.
A csomagban van psplus előfizetés, média Remote es egy játék (már nem emlékszem melyik nioh vagy sekiro)...270k
-
Sziasztok!
Quantic-nak a Detroiton kívül melyik játékához van még magyar felirat ?Amúgy csak nekem viselkedik furcsán ps5-n a Detroit ? Neha szemmel láthatóan beakadt, de God of War esetében nincs ilyen probléma...
-
Sziasztok!
GoW-ban, ha new game plusot indítok akkor újra le kell győzni a 8 valkűrt a kriálynőhöz? Végigkínlódtam a játékot Give me God of War fokozaton mert azt hittem extra trófeát ad, amikor meg Nilfheim-ben visszaakartam venni a nehézséget, akkor döbbentem rá, hogy nem lehet, csak akkor ha új játékot kezdek a nulláról vagy new game plus...csak a királynő maradt, illetve Muspheim és Nilpheim farmolás, de nem látom értelmét GMGoW fokozaton kínlódani velük... -
válasz
KKaresz45
üzenetére
LOL, van egyáltalán TV, amin tökéletes a PS5 (és Series X) ?
Kipróbáltam 4 db LG TV-n és egyiken sem volt tökéletes.
3 db ugyan már nem mai darab (10-3 évig terjed a koruk), de mind a hármon overshoot/corona effect látható kamera mozgatásnál, amit LCD overdrive okoz. Persze egyiknél se kikapcsolható. Az újabban van DAS mód, de nem segít az se.
Aztán kipróbáltam OLED48CX TV-n is, ott már nem lehetett látni overdrive okozta corona effectet (fehér vonal textúrák szélén kamera mozgatásnál), viszont minimálisan ennek ellentetjét (nem tudom mi ennek a neve, undershoot?) vagyis enyhe fekete szellemképet azért láttam Astro-ban bizonyos helyeken. Jó, megjegyzem, hogy nem game módban próbáltam az OLED TV-t.Egyedül dekstop monitoron volt tökéletes a kép, mivel ott a menüben ki lehetett kapcsolni az LCD overdrive-ot (bekapcsolva ott is volt corona effect)

-
-
válasz
Kanczy
üzenetére
Jatekon belül lehet állítani. Nekem enhanced performance experience módban megy 60 fps 4k-ban. Fényévekkel jobb a játékélmény látvány téren mint a 30 fps módban . Mondjuk itt is vannak vsync okozta mikoakadasok amikor alkalmanként leesik az fps 60 alá, de még így is remek élmény. Talán ezek a mikroakadason segít a régóta várt vrr tamogatas.
-
Mintha egyesek azt hinnék, hogy a PS5 halktalan...jó az tény, hogy a XSX halkabb picivel, de a PS5 se vészes. Én kettő PS5-öt néztek meg és mindkettőnek volt hangja nagyon közelről

-
válasz
Stingray88
üzenetére
Amint bekapcsolják az extra SSD helyet és a VRR-r már mondhatni végleges a termék
-
Március végén kiderul

Mondjuk ha csak hdmi 2.1-el fogják engedélyezni a vrr-t, akkor abból rohadt nagy felháborodás lesz...rengeteg számítógép monitor használó mellett rengeteg Samsung tv tulajt is arcon köpnenek ezzel a szoftveres limitacioval.
Másrészt öngól is lenne mivel ezzel reklámot it csinálnának az MS-nek, hogy ők a jobbak
-
-
Esetleg vrr támogatásról van infó ?
Eddig csak összeesküvés elméleteket találtam hogy a Sony tudja hogy hdmi 2.0-val is tökéletesen menne a vrr de csak hdmi 2.1-el fogja engedni hogy igy kényszerítse a vevőket új tv vásárlásra
Józan paraszti ésszel gondolva is elég nevetseges döntés lenne a Sony részéről figyelembe véve hogy XSX támogatja már most a vrr-t hdmi 2.0-val
-
Arra esetleg van valami megoldás hogy olyan monitorhoz kössem a ps5-t amin csak display port van ? Próbáltam atalakitoval aminek egyik vége hdmi másik dp, de nem adott képet
-
-
Van itt olyan aki régi TV-vel használja és nem tapasztal overshoot / inverse ghosting-ot ?
Kiprobaltam meg 2 másik TV-n és és mindegyiken van overshoot hiba.
Egyedül számítógép monitoron nincs ha ki van kapcsolva az overdrive funkció (overdrive mellett azon is van)
3 régi LG TV-n próbáltam (régi alatt legalább 4-5 évesre kell gondolni vagy több) amiken látszódik.
Nem értem, ennyire fontos hogy modern TV-n legyen használva ? Bár ahogy elnézem Samsung Q80T -n is hibas..vagy legalábbis az volt mert elvileg ott fw frissítés javította. -
Esetleg van egy friss, folyamatosan frissülő lista azon játékokról amik támogatják a Bill+Eger combot ? Black ops 3-at próbáltam de az pl nem...
-
Sziasztok!
PS5-ön az elsődleges accountom amihez él a PS Plus előfizetés is az USA címes. Valahogy meg lehet oldani, hogy a PS plus játékok közül magyar felirattal töltsem le azt amihez tartozik magyar felirat magyar régióban (pl Days Gone) ? -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Úgy tűnik a TV firmware-je rossz/túl régi.
Rádugtam monitorra és ott is látni lehetett, azonban megnéztem a monitor beállításait és láttam, hogy az overdrive medium beállításon volt. Kikapcsoltam és OFF overdrive mellett már nincs ez a gond ... megérett már az az öreg TV egy cserére
... van már vagy 7-8 éves
-
válasz
feketekolega
üzenetére
Nem, de átváltottam oda és ott is csinálja.
-
válasz
feketekolega
üzenetére
Monitoron oké, mert azoknál ott az overdrive ami okozza, de TV-n nem értem miért van
Kipróbálom másik TV-n és monitoron is. -
Nálatok is látni néhány játékban ivndrse ghostingot (corona effektet) néhány játékban (pl Astro's Playroom) amikor mozgok vagy forgatom a kamerát?
Ilyesmi vagyis fehér vonal jelenik meg a textura szélén:
Számítógépes monitoron akkor jelenik meg ilyen ha LCD overdrive aktív, de ez egy nagyon régi LCD TV, abba nem hiszem, hogy lenne ilyen
-
Hát nem tudom ki mondta, hogy a PS5 hangtalan, mert közel se az. Sőt, szerintem még picit hangosabb is, mint a Series X
Bár ha arra gondoltak, hogy játék közben, a játék hangja mellett nem hallani vagy arra, hogy nem csinálja azt mint a PS4 Pro (vagyis alkalmanként porszívót megszégyenítő módon felzúg) akkor az valóban igaz
Bár én is naív voltam, hogy elhittem, hogy aktív hűtésre valaki azt írja, hogy "hangtalan"
Lemezmeghajtóra volt aki panaszkodott, hogy felzúg, mintha egy felszállásra készülő helikopter lenne...szerintem teljesen rendben van a meghajtó hangja.
-
-
Nálam is megjött a gép+remote
-
Most jött az SMS, hogy Royal futár úton van a PS5 rendelésemmel és ma érkeznek
El se hiszem, csak 8 hónapot kellett várni
-
-
-
-
-
válasz
Gaben92
üzenetére
Hát az eléggé nagy csalódás lenne, ha csak speciális, Sony által forgalmazott SSD-k mennének amikbe specifikusan olyan firmware van írva, hogy csak azt érzékelve legyen vele hajlandó kommunikálni a PS5
Biztos sok ember van aki arra számított, hogy a polcon kallódó m2 nvme ssd-t belepattintja és öröm bódottá
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mennyi most a reális ára egy használt, de kiváló állapotban lévő PS4 Pro-nak ?
-
Lam lam lam, most hívott PlayIt, hogy legkésőbb jövőhet szerdáig bezárólag megkapom a lemezes előrendelésemet
(az ügyintéző elmondása alapján nem emeltek árat)Jobb később mint soha

Update: sorry, 2020.06.12. rendelés
-
-
-
-
-
Most jöttem el a Duna Plaza MM-bol, épp előttem vittek el egy PS5 lemezest

2 srác nézegették a series x-et de ott hagyták mert ahogy mondta az egyik "ezekből már nem lehet szakitani"
-
-
Na jó, ezzel el is engedtem a PlayIt Store-t.
Aurkeresőn 3 hete 1 csillagot adott valaki amiért még áprilisi rendelést se teljesítettek. Ma, 3 órával ezelőtt válaszoltak és ott is sablon szöveg, hogy blabla, készlethiány, blabla, senkinek nincs. Ha azóta teljesítve lett volna a rendelés, akkor biztos írták volna, hogy nyugtassák a népet, hogy azért küldik őket és a panaszos már biztos megkapta azóta... de ezek alapján még tényleg semmi.
Szégyen ahogy az a bolt kezeli ezt az egészet.
-
Mintha valahogy éreztem volna hogy baj lesz a PlayIt-el, ezért Platinumshop-ban is adtam le előrendelést novemberben.
Írtam most nekik, hogy meg tudnak e mondani hogy hol tartanak az előrendelés teljesítésben és érdekes módon, ők nem titkolóznak mint a PlayIt és megmondták hogy szeptember .Írtam Playit-nek megint hogy ne nézzenek hülyének és legalább annyit mondjon hogy várjam e a hívást vagy sem vagy legalább nézzen bele a rendszerbe hogy megvan e még a rendelés vagy "elveszett"... Azóta síri csend, már a sablon szöveget se írják

-
-
Úgy látom Euronics-nál is van nem kevés baj

Ez az egész PS vásárlás jó pár dolgot bebizonyított:
1) rengeteg ember hozzájutott pusztán szerencse miatt és totál felesleges volt türelmesen előrendelni az esetek nagy részében
2) rengeteg az önző ember aki kihasználva más szerencsétlenségét mesterségesen felnyomta az árakat a használt piacon
3) rengeteg a hülye akik meg is veszik a rohadék skalperektől ezzel támogatva őket
4) még mindig itt van és valószínűleg marad is örökké a balkáni mentalitás és hatalmas a korrupció és még mindig többet ér néhány helyen a csókos, mint a hűséges, becsületes vásárlóKonzolVilág-nak hatalmas respekt, azon kevesek közé tartozik akik úgy rendezték/rendezik ezt az egészet ahogy azt kell. (Vagy legalábbis ők még nem buktak le
)Az tuti, hogy mostantól csak KV-tól veszek új konzolt.
-
válasz
tboy93
üzenetére
Köszi a segítséget a szövegértelmezésben
Csak ideg vagyok, hogy írtam nekik egy emailt és kérdeztem, hogy mikor kapom a hívást, mivel ma még tudnak hívni de holnap és holnapután nem és módosítani kellene majd a szálíltási címet, erre meg jött sablon email, hogyblablabla, nem tudják mikor teljesítik, blablabla, nem tudnak mondani időpontot egyenként rendelésekhez, blablabla, jön majd később is szállítmány, legyek türelemmel, blablabla, nem mondják meg hol állok a sorban, stb.
-
válasz
Wolfy33
üzenetére
Várjunk csak, jól olvasom, hogy több százat kaptak, de március és áprilisi előjegyzést tervezik csak lefedni ?!
Na azt jól elb@sztam ...Én meg várom itt a hívást júniusi előjegyzéssel hétfő óta, mivel úgy voltam vele, hogy mindenki más már vagy minden előjegyzést teljesített vagy pedig szeptembernél tart legalább ...
Na elhúzhatnak a jó büdös francba, ha tényleg nem jut júniusi rendelőnek a múlt heti szállítmányból.
Korábban érdeklődtem, hogy ha már KV olyan jó fej és közli, hogy hol tart az előjegyzés teljesítés, akkor mondják már meg ők is, hogy hol tart a sor, hogy tudjam, hogy hol állok, de nem mondják meg, rohadt nagy a titkolózás és lezárták annyival, hogy ilyen információt nem közölhetnek ... talán azért mert átugranak előjegyzőt és havernak adják el és ha kiírnák pl, hogy júniusnál tart, akkor pár ember felháborodna, hogy hol az ő májusi rendelése?
Végülis az egyik budapesti boltjuk már lebukott, amikor a haverokat hívogatták, hogy van PS5 és azonnal döntsenek, hogy kell-e ... -
-
válasz
patyi1989
üzenetére
Én is inkább így csinálok, mert ez már nevetséges. Program figyeli az oldalt, itt ülök a gépnél és kézzel is frissítgetek, de semmi.
Én már elengedem a PlayIt store rendelést is, nem, igaz, hogy 06.12. rendelésről még semmi info. Vagy totál kamu volt az, hogy kaptak nagyobb készletet és hétfőn kezdik a kiérteeítést vagy szétszórták haverok között ... az tuti, hogy onnan soha többet semmit. -
-
Ez az MM rendelés tuti csak rendszerhiba volt, lehetetlen, hogy 1 perc alatt elfogyjon mind (ha csak nem 1-2 db volt)...még a weboldal figyelő se érzékelte ami 30 másodpercenként nézi, szóval 30 másodperc alatt elfogyott volna a teljes készlet? Ja persze ...
-
Létezik valami program ami figyeli a beállított oldalakat és riaszt ha van keszlet ? Rohadtul idegesítő és már eléggé unom hogy november óta el van mentve az MM és a Telekom oldala is amit naponta többször frissítek de akárhányszor kap valamelyik készletet akkor lemaradok róla mert pont akkor nem nézem

-
2 percig nem nézek ide...milyen üzenet lett törölve ?
PlayIt károsultak ti kaptatok már a héten visszajelzést ? Nem hiszem el hogy ilyen lassan dolgizzak fel meg azt se hiszem hogy még nem értek el a nyari rendelesekig
-
válasz
Rafaking01
üzenetére
Pont azt írtam hogy még semmi
-
-
-
-
És nekem is pont akkor kell ujrarakni apos gépét amikor Telekom készletet kap...Mind1, majde lesz nekem is egyszer

Akinek jutott annak grat!
Remélem az a 120 ember most lemondja a máshol lévő előrendelését és nem az a terv hogy az elorendelt gépet is átveszi hogy nyereszkedjen...
Remélem ezt a 120-at nem a nyereszkedok nyúltak le és lassan eljutunk oda hogy rájuk rohadjon a készletuk. -
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Csalás bűncselekmény nem történt .
Csalásrol akkor beszélünk ha jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz. Materiális jogsértés tehát akkor befejezett ha kar keletkezik. Milyen kár keletkezett ? Semmilyen. Keletkezett a vagyonában értékcsökkenés ? Elesett haszontol? Nem.
Jogtalan haszonszerzés talán megáll, de kísérlet is eléggé vitatott mivel a kar okozásának lehetőséget nem vonta maga után a cselekmény.
Hisz ő bement, kérte a gépet, megkapta es fizetett érte, mint egy normális vásárló.Most elég fáradt vagyok és nincs kedvem részletesebben belemenni ilyen későn, de bűncselekmény szempontjából max azon a vonalon lehetne nézelődni hogy hogyan fért hozzá a a rendelési számhoz (bizonyítani nehéz mivel modhajta azt is hogy csak hasra ütve próbálkozott ). A számlán is csak név szerepel így komoly személyes adattal visszaélés se történt...
Nem tudom. Hirtelen nem tudok szabs vagy bcs-t amibe stabilan megáll ez a cselekmény..Kíváncsiságból utánna nézek, de jelenlrg így fáradtan azt mondom hogy ez egy büdös semmi. Max egy évekig húzódó polgári peres eljárás amiért az Alza másnak adta ki. De ebből se lenne nagy eséllyel semmi.
-
-
-
válasz
Aciduzzu
üzenetére
Nahát nahát, meglepődtünk?
-
KV lassan küldi a standard kiadást, de PlayIt Store jelzett már vissza valakinek ?
-
-
-
Arról van infó, hogy a konzolboltok (pl Konzolvilág) mikor frissíti a weboldalt, hogy a PS5-re már nem 1 év, hanem 2 év garanciát adnak az új törvény miatt?
-
Akinek jutott most az MM vagy KV körből annak gratula

Majd egyszer én is sorra kerülök 06.12 rendeléssel jövőre

-
-
válasz
stickermajom
üzenetére
Hát gratulálok nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek
RangerFox