Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz kinghabi #48047 üzenetére
Most már az MM is a boltokba küldi pandémia idején? A Sony mikor fog végre valamilyen szinte büntetni olyan boltokat, akik így csinálják?
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
válasz kinghabi #50362 üzenetére
Fotozd mar le normalisan, mert ez igy eskuszom csomot kotott a bal retinamra.
Vagy Ausztraliabol jon a kep, es probaltad ugy forgatni, hogy nekunk is jo legyen, csak nem sikerult?ui.: Felettem levo hsz-ekbol lathato, hogy masnak is nehezen megy a dolog, tehat nem csak En vagyok helikopter...
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
veterán
válasz kinghabi #51448 üzenetére
Folyamatosan frissül amúgy az oldal és a szám nem megy lefelé. Szerintem ez egy generált dolog és nem feltétlenül ennyien vannak előtted. Főleg így, hogy én régebben rá kattintottam és fele annyi a sorban a haverod.. Bár én a lemezesre mentem ő meg lehet a Digitalra!
Az alján irja is:
"Bitte beachten Sie, dass ein Platz in der Warteschlange nicht gewährleistet, dass das Kontingent ausreicht, um Ihre Warteschlangen-Position zu bedienen. Bleiben Sie dran und optimistisch."[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
OgreImre
senior tag
válasz kinghabi #93125 üzenetére
itt is tedd fel a kérdésed
Ekkora keretből én egy Thrustmaster T300 RS GT/Alcantara kormányt ajánlanék. Az ülést meg meglátod később (határ a csillagos ég) de jobb a külön ülés mint a szék+asztallap kombó."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
3L1T3
addikt
válasz kinghabi #93125 üzenetére
Ha álmod volt és valóban kormánnyal szeretnél játszani akkor én a G29-et egyáltalán nem ajánlom, annál idiótább kormány nincs a piacon. (persze ez túlzás)
MOMO óta igazi fejlesztést nem csináltak, csak átmatricázzák...
Thrustmaster T248-at ajánlom inkább. [link]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- BestBuy topik
- Politika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mini-ITX
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest