Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz Kendek #33933 üzenetére
Én nagyon vidéken vagyok sajnos, ráadásul munka miatt amúgy se tudtam volna elmenni érte. Remélem tényleg megjön holnap.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
GEIL
addikt
válasz fahrii #33931 üzenetére
A "kis nyírbák" lemeózza ? (Reméli hogy az övé lesz a doboz)
Gratula hozzá és jó játékot !
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
gyendre2
tag
Az amazonos 13:00 várható készlet amazon.com vagy .de nekünk?
-
pulffy
őstag
Minden tulajnak szerencsés kezdést, jó játékot, a többikenek kitartást !
A gép egy szlovákiai(felvidéki vagyok) elktros üzletlánc webáruházából való, nem kellett előleg sem előre kifizetni. Megrendelni a release date után lehetett, konkrétan a bemutató utáni reggel 5kor felnéztem a shopba , már ott volt ,betettem a kosárba( 7kor már nem lehetett ) és ahogy szoktam , személyes áttvétel, fizetve áttvételkor. 3x is érdeklődtem de nem tudtak semmit sem mondani, még tegnap sem.Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
vonSux
őstag
Nálam is landolt. KV rendelés, GLS futár (zéró jelzés a futárszolgálat részéről). Jó játékot mindenkinek!
-
drexler92
tag
Amazon DE már le is halt
-
S e t h
nagyúr
A tag, akinek megalapozott infója volt arról, hogy az MM-ből nem lesz konzol.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ittakary
nagyúr
na valaki győzedelmeskedett a robotok felett?
-
Darth_Revan
veterán
Amazon elfogyott.
-
gyendre2
tag
Mostmár engedi kiválasztani a PS5 de már nem elérhető, 5 percig meg be se jött az oldal
-
ChoppR
tag
válasz Darth_Revan #33975 üzenetére
Próbáltam én is, de esélytelen volt. 13kor rögtön lehalt az oldal. Kíváncsi vagyok hány darab lehetett készleten.
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
bandi0000
nagyúr
Aki Euronicsos és kapott is ma visszaigazolást, hogy küldik, az kb hány órakor rendelte, és milyen verziót?
Xbox One: bandymnc
-
megyer11
tag
Nálam is landolt a Media Markt-os ps5. Lányom vette át, én meg estére érek haza... Minden új tulajnak sok száz órányi felhőtlen szórakozást kívánok. Akiknek meg most nem jutott kitartást, türelmet a beszerzéséhez.
-
drk88
senior tag
Mennek fel a ps5 reszvenyek xD
[ Szerkesztve ]
-
prisz
aktív tag
Annyira vicces és szánalmas már ez az izzadás, hogy van, lesz, megjön, nem jön meg. Legyünk reálisak. Ezt a sony elqrta, mint az előző generáció idején a microsoft a késői kelet európai megjelenéssel. Mivel decemberben tömegesen jönnek majd a series x Cyberpunk bundle-k, a sonynak pedig egy qrva nextgen gépe sem lesz az ünnepi szezonban, itt hatalamas bukta elé néznek...
-
Impulsivex
tag
Amazonon volt stock? Mert en 20 perce frissitgettem es a lefagyason kivul semmi. Jo nagy troll volt aki ezt terjesztette mert meg az oldalt is sikerult lefagyasztani annyian fent voltak...
-
ChoppR
tag
Mire megérkezik a tavaszi készlet, már lehet venni használtan lemezes játékokat hozzá 5 ezerért
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
prokxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest