Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Ha mondjuk 21.-ére tették volna, ugyan ez a kàosz lenne, mert darabra ugyan annyit tudna most a Sony küldeni. Megcsapta őket is a Covid rendesen.
Szerk.
Àllítólag Xboxból 4x annyi lesz itthon előrendelésre, mint PS, míg a kereslete kb a fele lesz.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
Na legalább ez most kap egy nagyobbat, bár kérdés, hogy mennyire lesz elég az új funkciók miatt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
keIdor
titán
válasz l.skywalker #16398 üzenetére
Csak az szocializmus volt, nem kapitalizmus.
Az NSZK-ban és attól nyugatabbra élőknek nem kellett várni az új VW, BMW, Mercedesükre. Csak ha egyedit kértek, akkor kellett várni pár hetet max.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
l.skywalker
félisten
-
hombre[EU]
veterán
na mivan gyerekek, kaptatok? ha nem még kaphattok
Life, Uh, Finds A Way
-
stickermajom
addikt
"a Sony jelzése alapján azonban még idén több hullámban érkezik majd az utánpótlás, amelyből a megrendelés sorrendje szerint fogunk kiszolgálni."
Platinumshop. Ez alapján van még esély berakni a fa alá akiknek nem jutott.
-
Televan74
nagyúr
Nem vagyunk piac a Sonynak. Például volt 1000db -os készlet, ami úgy látszik el is kopott. Ha lett volna 10.000db abból elkelt volna a fele, akkor 5000db marad volna kishazánkba amit máshol simán elvittek volna. A nagyobb készletek nem ilyen kis országokba jönnek mint mi vagyunk. PS5 majd lesz a következő lépcsőbe, nyilván akkor sem több 10.000db -os készletben, de aki most kimarad annak jut februárban. Egy év múlva meg simán besétálsz a boltba és veszel egy bundle -s PS5 -t a gyereknek.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
őstag
Azért remélem ez a széria kihagyja a különböző gyári halálnemeket. Annó a fehér fényre gondolok a PS esetében, xbox fronton pedig a red ring of death-re.
Ímádom ezket az alzás google translate termékleírásokat
A DualSense illesztőprogram alapvető újdonsága a haptikus válasz, amely sokkal intenzívebb játékélményt biztosít. És hogyan működik? Például versenyjátékok során hű ellenállást biztosít autóvezetéskor (különféle akadályok áthaladásakor stb.). A Sony tervezői megváltoztatták az adaptív ravaszok szögét is, és kisebb változtatások nem kerülik el a fogantyúkat.[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
felixo
őstag
válasz Tomtailor85 #16324 üzenetére
Nekem nem kellett kifizetni ... mert utánvét kértem.
Redmi Note 9
-
d@vee
őstag
válasz predakon #16411 üzenetére
Mert PS4 aztán PS4 pro esetében is ez volt a típusbetegség, másik oldalon pedig a One és a One X is híres volt valami hiba miatt.
Azért azok a szép PS3-as és X360-as idők már elmúltak, valamint azóta ez a 3. generáció (ha a felest is beleszámoljuk) Nem is értem minek ilyentől tartani, nem te vagy az első aki ezt felhozta.
Ha meg beszarik, gariban cserélik. Izé cserélnék, mert egyelőre konzolt se kapunk úgy néz kiJa
-
Alice90
aktív tag
válasz CptAdamica #16429 üzenetére
Playstation 4-el is ugyanez volt. Sőt most rosszabb a covid miatt.
Ezt lehetett tudni.
Amúgy lesz rá játék megjelenéskor egyáltalán ? vagy csak nézzük a konzolt?
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
Black_Sheep
tag
Szeretnék egy kis segítséget a topiclakóktól. Új vagyok a konzolok világában, de most rendeltem egy PS5-öt a gyerekeimnek karácsonyra.
1. Van rá esély, hogy beérkezzen?
2. Kompatibilis a PS4-es mozgásérzékelős kamerával (Just Dance-hez pl.), vagy lesz hozzá új?
3. Kompatibilis a Thrustmaster T300 RS GT kormánnyal?
4. Érdemes éves PSN plus-t venni hozzá?
Köszönöm előre is a segítséget! -
felixo
őstag
Playit Store mennyire megbízható bolt ?
Itt még enged rendelni.Redmi Note 9
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Black_Sheep #16433 üzenetére
1.: Az első adagból szinte biztosan kimaradsz, hivatalos infó nincs, hogy mikor jön újabb készlet.
2.: Kell hozzá majd egy adapter, vagy vehetsz egy újat is.
3.: Igen, kompatibilis
4.: Multihoz elengedhetetlen, meg a havi játékokon kívül kapsz majd egy tucat minőségi Ps4-es címet is, amikkel egész sokáig el lehet lenni, de ezt neked kell tudnod, hogy érdemes-e... -
Tomtailor85
senior tag
De durva azért! Felnőtt emberek vagyunk és itt várjuk az infókat, hogy kapunk-e az első körben ps-t vagy nem!
-
EczkE
veterán
válasz Tomtailor85 #16441 üzenetére
Nem minden nap jelenik meg uj konzol.
En nem vagyok felnott. Csak egy nagy gyerek.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
saelin
veterán
válasz Tomtailor85 #16441 üzenetére
*Tech-busi felnőttek.
Azért egy új tech cuccot eléggé jó érzés birtokolni. Én telefonnál, de még egy szaros kis porszívónál is napokig tudok vigyorogni a vásárlás után. Főleg ha meg vagyok velük elégedve.
Itt mindenki most arra vágyik, hogy majd régi és új játékokat játszhat a gépen jobb minőségben. Speciel egy Cyberpunk 2077-et már jó lenne az új konzolon játszani, mert ps4-en 1000% lesz valami nyűgje."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest