Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Televan74 #11518 üzenetére
Mit kezdjek a Halo-val? Nekem nem létezik, és soha nem is létezett. Nem, még egy darab email sem jött az SX-ről. Mivel a 250+ jàtékomat nem fogom kukàba dobni így kell az SX. (ezerszer inkàbb, mint egy PC) A PS5 meg a Ratchet miatt kell, illetve a Kena is izgalmasnak tűnik. Ami most nagyon birizgàlja a fantàziàmat az a szutyok trigger a DS-en. Kivàncsi leszek hànyan fogjàk eltörni, majd ha beakad.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz Televan74 #12726 üzenetére
Mivel mindkét nextgen konzolban lesz Ray Tracing, nem baj, ha látjuk, hogy adott helyzetben milyen és milyen lesz majd konzolon. Én szívesen néztem direkt konzolos fejjel is, gondoltam megosztani másokkal - gond nem lehet.
Persze beszélgethetünk árakról és megjelenésről is felőlem, vagy SSD minőségről vagy hogy egy releváns PC mennyibe kerül. Az FPS-t már ne is említsem gondolom.
y Azevedo
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
karmaresz
senior tag
válasz Televan74 #12778 üzenetére
Előrendeltem a bejelentés másnapján. Ha nem csak a csókosoknak megy az első kontingens, akkor remélem, jut nekem is az itthoni készletből.
Nem kérdés, hogy a digitális vásárlás kényelmesebb, adott esetben azonban jóval impulzívabb is, hisz ha meglátunk egy-egy akciót, könnyen behúzunk olyan játékot, amit később nem játszunk igazán. Itt a Sony-é és a fejlesztőé a pénz, nálunk meg a bukta. Lemezes vásárlásnál ez ritkább és ha mégis úgy alakul, túl lehet adni rajta. De én is vegyesen fogom használni a két módot. Biztos lesz a gyűjteményben digitálisan vásárolt játék is valami nagyobb akcióban.
Nekem e mellett nyomós érv az is, hogy kimaradt a PS4. Használt lemezekkel, olcsón pótolhatom a bakancslistán lévő címeket.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
MODERÁTOR
válasz Televan74 #13074 üzenetére
Fogalmam sincs, de a KV majd biztosan. Addig is ez az érdekel gombos megoldás még csak igazi előrendelésnek sem jó, max előzetes igényfelmérés. De az importőr felé ez nem ad valós képet, mert sokan több helyről is előrendelnek, hiszen csak pár gombnyomásba kerül. De ha majd mindenhol le kell tenni érte mondjuk egy százast amit vissza már nem kapsz, akkor nem lesz ilyen probléma.
-
BoneDragon
veterán
válasz Televan74 #13200 üzenetére
Igen? Miert is kene evente kiadni ennyit? Ha veszel egy kozepszar vga-t az is boven eleg 3-4 evre 2k-ra 60+ fpsre...ja hogy a ps meg a valodi 1080p-t se tudja sokszor csak felskalaz azon se lepodnek meg ha nem tudna majd az 5 a nativ 4k-t, a 60 fps-t meg foleg nem. Tul nagy a csend a sonynal...
-
zozika84
őstag
válasz Televan74 #13761 üzenetére
Jó ezek mi vagyunk a fanok, de rengeteg átlag Józsi is van (igazából ők vannak többségben nem is kicsit), akiket nem érdekli a "remek" kommunikáció.
Ők azt nézik, hogy X gépből van két verza, az egyik baszott olcsó és pár gombért van rá 100+játék egy csomagban.
Y gépről pedig nem tudni mennyibe kerül;mikor jön; befér a tv szekrénybe vagy sem.
Ezek többsége nem márkahű annyira, hogy ezeket megvárja és akár októberig malmozzon.
Megtartja a ps4-et a régi játékok miatt, és előrendeli Petikének azt a gépet, ami nem ennyire zsákbamacskaPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz Televan74 #15256 üzenetére
Az Alzás dolog szerintem bukó lesz, egyrészt "várható árként" van feltüntetve, másrészt meg ismert, hogy mire az alzás day 1 játékokat megkapták az előrendelők, addig más forrásból vett játékok már rég pörögtek a konzolban.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Carlos Padre
veterán
-
vm93hun
aktív tag
válasz Televan74 #16562 üzenetére
Nem kifejezetten ez lett volna az indok a vásárlására, bár örültem volna, ha az asztalon kevesebb doboz foglalna helyet mivel a hajlékom méretében nem lehettem döntéshozó (albérlet/10m2 szoba). Most a PS3 és az X360 mellé még elférne, bár az elrendezése kérdéses, látni kéne a valós méreteit meg a légáramlatok elhelyezéseit.
(+a PS3 hoz így is alig találtam eredeti kontrollert)
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
d@vee
őstag
válasz Televan74 #16592 üzenetére
Besz@rsz ezen az üzleti titok dumán Mert ettől megy csődbe a biznyisz. Én már ott húztam a szemöldököm mikor bevágták itt hogy volt KV-nál 10 vagy 20 ezer előrendelés Mindegy. Akinek jut az kapja a telefont majd úgyis, akinek nem az meg megveheti aprón majd 50 rugóval többért zsigabigától
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest