Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz TheDude #103747 üzenetére
Csoda írni még tudsz ezek után 😂. Van ez a duo Boss, ló fejű oroszlán már könnyen legyőzőm , de után lovag meg szívta még nem találtam ki mi lenne jó taktikát rà , egyszer már le győztem de most már sokkal erősebb , oroszlánt is 2x dobja be meg van örülve ez game .😂 most meg egyszerre mind a 2 nyomit.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
madkiller
őstag
Miért nem tvn használjátok az appot? Vagy monitorra van kötve a ps? Egyébként C1en az appon elindítottam a Dünét, bejött a dolby vision logó is, de hogy ez milyen f*s minőség, ahhoz képest. Érzetre se nem dolby se nem 4k, de mondom szerintem a bitráta lesz alacsony az a baj. Azt meg app frissítéssel nem javítják ki, ha így streamelik.
-
olcsóhús
csendes tag
A Dune digitális kamerával lett felvéve, majd kirakták 35mm-es filmre, majd azt újradigitalizálták, ettől néz így ki. Ne várjatok pengeéles képet.
-
ProEvoFan
nagyúr
90 óra játékidő környékén még mindig megcsodálom a Horizon Forbidden West látványát. Eszméletlen szép. A legszebb játék amit valaha láttam.
Szerencsére nem csak szép, hanem jó a története is. A fő illetve a mellék karakterek is jól kivannak dolgozva, a párpeszédek értelmesen vannak tálalva, simán Witcher 3 szintű a dialógus.[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
GTAV-ben hogy kell beallitani a HDR-t, hogy ne egjen ki a szemem a fehertöl? Borzaszto, es azt sem talalom, hogy ki lehetne kapcsolni.
-
LÁZ
addikt
válasz madkiller #103802 üzenetére
Sajnos a 2 tv, amin eddig ment már out of date az hbo szerint , úgyhogy nem indul rajta, ezért meg még nem cserélünk tvket, ha meg nem változik a ps app, akkor marad az usb stick...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Frod
addikt
válasz madkiller #103802 üzenetére
Én pl azért nem mert a tévén (nem mai darab) fájóan lassan tölt be, és fennáll az esélye, hogy működés közben kifagy az app. (ez már megesett mind Netflix, de jóval inkább YouTube alatt) Így marad a konzolról futtatás.
Egyébként most válaszolt a hazai support, tudnak a hibáról, rajta vannak!
Tekintve, hogy 1 hetes a szolgáltatás, én bízom benne hogy javításra kerül.Do you see the white shadow?
-
marinea2
addikt
válasz Lefty #103805 üzenetére
Nalam majdnem a legkisebb erteken van a csuszka es igy szerintem jo.
egyebkent meg ha nem grafika szorszalhasogatast nezem mar mint az elejen, hanem jatszom vele, kifejezetten jo elmeny! Delutan ota le sem birom rakni. Ennyiert boven megerte nekem"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Farkassacred
őstag
válasz ProEvoFan #103804 üzenetére
Ugyan még csak a történet elején vagyok, de véleményem szerint a witcher szinttől azért még fényévekre van ez, ahogy a többi open world játék is. Valszeg egyszerűen túl sok munka van vele és még nem is kifizetődő, gondolhatják magukban.
Egyébként az első részhez képest tényleg fejlődött a játék, de nem érzem azt a párbeszédeknél, amit aWitchernél, ott tényleg élettel teli volt minden npc.
De nem is érdemes minden játékot, ahhoz hasonlítani.. Azt a hangulatot évtizedenként ha viszontlátjuk..[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Farkassacred #103815 üzenetére
Witchertől messze van persze, de szintekkel magasabb az írás szintje, mint az egyben. Ráadásul sokkal élőbb a világ, az NPC-k reagálnak rá és arra is, amit Aloy éppen csinál. Pl. van, aki megkérdi, hogy ne hívja-e a gyógyítót, mert azt hiszi hogy a lánynak valami rohama van, amikor a Focust használja éppen.
De volt olyan is, hogy vége volt egy küldetésnek, erre megjelenik egy arra járó Thunderjaw, akit két vadász üldöz. A küldetést adó nénike pedig megjegyzi, hogy hát ennek a két szerencsétlennek tuti semmi esélye sincs ellene, de majd ez a Nora tuti segít nekik. És rajtunk áll, hogy tényleg segítünk-e, vagy sem, ugyanis ez nem küldetés. Csak egy random esemény. Nagyon sok ilyen hangulatos kis dolog akad benne.[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
Farkassacred
őstag
válasz TrishtanAG #103817 üzenetére
Amint lesz időm, folytatom majd ezerrel, mert tetszik a játék nagyon. Megnézem majd azokat a dolgokat amiket írtál, ígéretes fejlesztésnek tűnnek.
Kíváncsi leszek a fő történetszál végére is, sokkal jobban tetszik eddig, mint az egyben.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Farkassacred #103818 üzenetére
Ami szerintem fontos, hogy érdemes mindig megcsinálni a zöld felkiáltójeles mellékküldetéseket, mert bár persze vannak virágszedős alibi cuccok is közöttük, a nagy részük vagy a fő történethez kapcsolódik valahogy, vagy az adott helyszín saját kis sztoriját bővíti ki, sőt, ha jól emlékszem, az egyik nagyon menő városba még be sem menne a játékot, ha nem az egyik mellékküldetés-sorozatot követi.
www.adventuregames.hu
-
Farkassacred
őstag
válasz TrishtanAG #103819 üzenetére
A mellékeket már csak azért is megcsinálom mindig, mert nehéz fokozaton játszom miközben béna vagyok mint a halál.. Kicsit kompenzál.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
zozika84
őstag
-
CartmanLand0
senior tag
válasz madkiller #103825 üzenetére
Én reménykedem egy frissítésben, amiben ezt javítják. Egyébként semmi sem indokolja a fidelity/30fpst, szerintem a gép simán vinné 60ban is. Inkább lett volna egy grafikai mód, és az lett volna tökéletes.
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
madkiller
őstag
válasz CartmanLand0 #103827 üzenetére
Az rt elég hardverigényes feladat mellette a natív 4k és magasárnyékok lefoglják a vasat, hiába állnak a karakterek "kevés" polygonból. Ha nem multiplatform cím lenne, hanem célirányosan ps5 nyelvezetével ps5re fejlesztett játék lenne, akkor többet ki lehetne hozni belőle nyílván. Performance + rt mód nem néz ki rosszul, jó az abban is.
-
Deck
titán
-
Elderath
őstag
Elden Ring főbossnál vagyok, de már alig várom, hogy vége legyen. Végére szabályosan gyűlöltem már a játékot. Nagyon sok volt ez. Capital után be kellett volna fejezni, content 1/3a simán kukába való, iszonyat sok újrahasznált mob meg boss, okádék kamera meg fromnak fetishe ezek a bazi nagy bossok, ahol aztán végképp lófaszt se látsz a harcból. Bossok közül kb 3 volt max, ami jó volt, a többi unfair szemét. Nekem ez a játék simán a BB, DS3 és sekiro mögött kullog
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
cyberkind
félisten
válasz belan #103834 üzenetére
Nekem a legnagyobb bajom, hogy x esetben 2 ugyanolyan boss ellen kell küzdeni, itt van ez a izub Crucible Knight, na ebből bedobott 2-t az egyik dungeon-be, kösz, még eggyel is szopás küzdeni, kb bármit csinálok bármilyen szinten. Arról nem beszélve, hogy fent északon még a +120-as szint is rohadt nehéznek érződik.
Na meg a walking mausoleum-ra való
felszopkodásfelugrás (de ugye ezt se lehet magasról mert halál van), mert annak pont nem lehet a lábait szétütni pedig maga a mámoros álom.[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
válasz cyberkind #103835 üzenetére
Az egész északi részt a capital után kukázni kellett volna és a katakombák felét is. A játék fosul is fut, olyan input lagos mint a picsa és a bossok rendre olvassák, hogy miket nyomsz. Healelni akkor tudsz kb, ha elfutsz a pálya másik végére. Szörnyű volt melee buildel menni ebben a játékban.
Általában egyből nekiálltam minden souls játéknál NG+nak ahogy befejeztem, de ezt sose lássam többet
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
cyberkind
félisten
válasz Elderath #103837 üzenetére
Sajnos hasonlóan érzek én is, ettől függetlenül tetszik, meg jó élmény, de nem látom azt a masszív előrelépést, ami a DS3-nál volt, talán nem kellett volna az open world téma, hanem a 2. részt kellett volna másolni, ezernyi változatos hely, amik egész nagy tereken mennek, de nem ow.
-
belan
addikt
válasz cyberkind #103835 üzenetére
Ne is mond már le győztem Crucible Knight, meg ló fejű oroszlánt is 😂 erre be dobja őket jóval nehezebb fokozaton nesze neked 2x ugyan azt ,ráadásul 20 másodperc múlva jön rad a Crucible Knight is ,oroszlán nem téma általában mindig végzek vele de ez lovag nagy pajzsával , hat OW nem miden játéknak áll jól de azért itt nem lett rossz de jobb lett volna ha marad a régi recept szerintem bőséges játék idővel , szerintem 150 160 szint kell vége felé és +25 kard . De ott a nioh első része szerintem nehezebb volt mint ds3 és sokkal gyorsabb a játék menet , de még is lehetet érezni a fejlődést és azt is hogy kurv@ jó a harc rendszer meg build építés és ha érted a dolgod határ a csillagos ég a játékba . Sajna itt sok Boss gyors én meg tetű lassú vagyok hozzá tényleg jó játék lett de túl tolták néha unfair sajnos .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Macccy
senior tag
Fuh, Én még csak most randiztam Rennala -val. Beteg az a csaj én mondom ....
Na így ez még csak a 2. demigod-om volt, szóval nekem eddig állat. LVL 57 -
Woodslave
félisten
válasz Elderath #103837 üzenetére
Én most jutottam túl a capitalon. Egy kicsit örültem hogy Úristen mekkora a játék még aztán lehet az lesz ami írtál. A fő bossok eddig tetszettek. A kisebbekhez meg túl vagyok szinthezve. Persze egy gépi invader egy barlangban lever mint a xart
Én is érzem hogy már nincs kedvem benézni minden kő alá és minden sarokba. Valóban too much. Én se gondolom hogy a többség egyből nekiáll ng+-nak
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Medocsabi
addikt
válasz ProEvoFan #103804 üzenetére
Én csak most kezdem,és valóban gyönyörű játék.
De!
Grafikai módban gyalázat ahogy beesik az fps, néhol szerintem 10-15 -re. Sokszor és sok helyen. Teljesítmény módban viszont ps4 szintű a grafika,ami nem csúnya,de azért na. Egy Ps ex húzócímtől PS5-ön én speciel igenis 4k betonfix 60fps-t várok el ahogy series x-től is xbox húzócímtől.Nagyon jó játék,nagyon szép is,mégis rossz szájízzel játszom emiatt. Egyszerűen számomra rengeteget levesz a "hűha" faktorból ez.[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Macccy #103840 üzenetére
Én így a 130-as szinthez közel már kacsintgatnék a végjáték felé, de még mindig ANNYI MINDEEEEEENT nem láttam a világból. Muszáj kalandozni! Brutális erővel szippantott be ez a játék, pedig HFW-et vártam a legjobban és nem is voltam hajlandó ER-hez nyúlni, amíg azzal nem végzek. De teljesen a rabja vagyok most már hetek óta.
-
BusinessGuy
őstag
válasz Medocsabi #103844 üzenetére
A tsushima nem 4k, látványban meg a felbontáson kívül nézve meg se közelíti a HFW-t, maximum artban rakható egymás mellé.
Witcher-nek meg kb kenyérpirító szintű hardveren kellett futni miközben az openworldök között grafikailag megelőzte a korát...
Ez a hardver komolyabb kompromisszumok nélkül alkamatlan a natív 4k/60 fps párosra minél nagyobb komplexebb a látvány és a bejárható tér annál kisebb rá az esély, egy openworld meg ezt durván kimeríti. Még egy rtx 3080 ami amúgy keresztbe lenyeli ezt a konzolgenerációt és önmagában is olyan 300.000 ft (eredeti árán) körüli pénzbe kerülne sem képes kompromisszumok nélkül a natív 4k/60 fps-re sok esetben...Ne várjuk ezt egy 150k-s komplett géptöl...
Amúgy én nemigen futottam bele ilyen fps dropokba max ingame videókban ritkán.4k 60 fps-el kb olyan kompromisszum kell mintha genváltás se lett volna, csak feljebb megy a felbontás és a framerate. Azt köszi nem kérjük.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs