Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#104251) RangerFox válasza cyberkind (#104250) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Csak el kell fogadni a játékszabályait és kitartónak kell lenni. Nem bénaság/nehézség kérdése ez.

(#104252) hadam98


hadam98
senior tag

Melyik Bluetooth adaptert érdemes venni amit Magyarországon is lehet kapni? 5.0 :)

[ Szerkesztve ]

(#104253) BusinessGuy válasza hadam98 (#104252) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Creative bt-w3.

(#104254) agyhalal


agyhalal
aktív tag

Hello!
Segítsetek, pls! Triwardenhez kell eljuttatnom a gépet és valószínűleg nem ugyanezt fogom visszakapni. A gépen lévő játékoknál a saját mentéseim miatt nem aggódom, mert felszinkronizálnak PS Plus miatt a felhőbe és onnan vissza is tudom állítani mindet.
Viszont a gyerekek profilja alatt lévő mentésekre nem tudom, hogy mi lehet a megoldás.
PS4-es játékoknál van lehetőségem USB-re menteni. Onnan vissza is tudom majd állítani?
PS5-ös játékoknál viszont nem látok erre lehetőséget, csak a felhőbe menteni. De ha a felhőt választom, akkor felajánlja a PS Plus előfizetést, annak ellenére, hogy az elsődleges Family Manager fiókon aktív az.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

(#104255) cyberkind válasza RangerFox (#104251) üzenetére


cyberkind
félisten

Pont az ER topikban van vagy talán volt egy delikvens, aki csinált magának egy fullos karit, és azzal is meghalt rengetegszer, de nyilván a játékot kellett szidni. :DD Ez itt viszont csak bénaság, ezerszer könnyebb bármely soulslike game, mint bármely állítható nehézségű játék a max fokozaton, ha az ember nem speedrun-ra megy. :K

Paranormal Cocktivity

(#104256) hadam98 válasza BusinessGuy (#104253) üzenetére


hadam98
senior tag

Kicsit olcsóbb? :R

(#104257) zojjektum


zojjektum
senior tag

Demon's Soulsban akinek megvan az Unwelcome Guest trófea, meg tudná mondani hol/mikor érdemes invadelni, mert vagy 2 órát próbalkoztam, de semmi?

(#104258) eisento válasza hadam98 (#104256) üzenetére


eisento
addikt

Ugreen CM408

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#104259) hadam98 válasza eisento (#104258) üzenetére


hadam98
senior tag

Ez jóval olcsóbb. Meg is rendeltem. Köszönöm.
Egyébként jó véleményeket olvastam róla de ez mennyivel rosszabb mint a Creative? Gondolom a nagy ár különbségbe bele tartozik az is, hogy a Creative elég nagy márka. :R

[ Szerkesztve ]

(#104260) xbrbiz


xbrbiz
tag

Sziasztok!

Segítsetek légy szíves. Az Uncharted 4-et szeretném elkezdeni (tudom, nem kapkodtam el :D) PS5-ön. Meg van nekem a lemezes PS4 és a digitális PS Plus-os változat is. Melyik verzióról tudok az új PS5 verzióra upgrade-elni?

Köszi!

(#104261) zojjektum válasza xbrbiz (#104260) üzenetére


zojjektum
senior tag

A lemezesről.

(#104262) nitro16 válasza xbrbiz (#104260) üzenetére


nitro16
senior tag

lemezesről tudsz. Az ingyenes ps plus verzióval nem lehet. De 1001x volt már.. keresőbe megtalálod

(#104263) TrishtanAG válasza xbrbiz (#104260) üzenetére


TrishtanAG
aktív tag

A lemezesről. A Plus-ost nem lehet sajnos frissíteni.

www.adventuregames.hu

(#104264) eisento válasza hadam98 (#104259) üzenetére


eisento
addikt

keress ra itt. Van aki hasznalja ha jol emlekszem le is irta a tapasztalatait...

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#104265) xbrbiz válasza TrishtanAG (#104263) üzenetére


xbrbiz
tag

@TrishtanAG, @nitro16, @zojjektum Köszönöm!

(#104266) Kendek válasza hadam98 (#104259) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nekem mind a kettő van. Annyi a különbség, hogy a Creative az tud aptX-et, az Ugreen viszont csak az alap SBC hangkodeket kezeli. Ha a füles nem Qualcomm chipes, akkor teljesen mindegy, hogy melyiket használod hozzá, úgy tökéletesen ugyanazt produkálják (legyen az hangminőség, mellékzörej, késleltetés vagy hatótáv).

<-ƘƘ->

(#104267) hadam98 válasza Kendek (#104266) üzenetére


hadam98
senior tag

Pont meglestem én is. Egy Beats fülesről van szó így jó az UGreen :R

[ Szerkesztve ]

(#104268) gehy90 válasza Bazsi747 (#104203) üzenetére


gehy90
csendes tag

BusinessGuy kollégát követve én is Sony WH-1000XM3-4re szavazok bluetooth dongle-el.
Én TV-re (2019es LG LED, semmi extra) csatlakoztatva használom (XM3-ast) és semmilyen hangcsúszást nem tapasztalok.
A térhatású hangok pedig zseniálisak. 50%nál nagyobb hangerőre még sose kellett tekerni. Pereg a basszus is. :) Bátran ajánlom!

[ Szerkesztve ]

(#104269) NdrewSunix


NdrewSunix
senior tag

Sziasztok!

Valaki esetleg tud abban segiteni, hogy a Cyberpunk ps5 verzióban miért nem működik nálam a célzás rásegítés?
Mindegy mire állítom, nem segíti a célzást cseppet sem.
PC-ről tértem át PS-re nem rég és nekem kontrollerrel nehezen megy a célzás fps-ekben. Billentyűzettel meg nem akarok játszani,ha lehet sem, mert tetszik ez az adaptív ravasz dolog.

Köszi!

(#104270) opr válasza Bazsi747 (#104203) üzenetére


opr
veterán

A dragabb, normalisabb bt fulesekre mindre igaz az, hogy nincsenek nagyon eltolva mely iranyba. Van gyonyoru szep, kiegyensulyozott basszusuk, de hiaba fogod bennuk keresni azt a kinai piacos minden hang mely hangzast, amit olyan sokan szeretnek. Ha ez az ubermely, minden mas mindegy dobozhang a cel, akkor beats meg skullcandy meg az egyebek a jok.

Ha olyan fejhallgatot keresel, ami szep, kiegyensulyozott, van neki tere meg minden, es mellesleg, amikor kell, akkor a melyet is tudja szepen nyomni, viszont tenyleg csak akkor fogja nyomni, amikor kell, akkor megint mas a leanyzo fekvese. Filmezesre, PS5-re amik szerintem a legjobbak:
SONY WH-1000XM2-3-4, Bose QC35 II, Akg dragabb bt headsetjei (ezeknek kiemelkedoen jo szokott lenni a basszusa, szep is, eros is, viszont nincs is tultolva, az alapjan amit irtam, reszemrol ez a leginkabb ajanlott, plane, hogy olcsobbak is, mint itt a barmelyik masik, szerintem imadnad), Sennheiser momentum, B&O/Beoplay H9/HX (szerintem osszessegeben magasan ezeknek van a legszebb hangja ha mindent is figyelembe veszunk), B&W PX7 (en ennek is imadtam a hangjat), Beyerdynamic mittomen wireless (draga, de rendesen odabasz ez is).
Ha ennel olcsobban akarsz meg mindig szep, vezetek nelkuli hangot, es nem baj, hogy on-ear, nem over-ear a kialakitas, akkor az AKG olcsobb bt fejhallgatoi (pl y400, arahoz kepest nagyon jo) lesznek a befutok szerintem.

Amire figyelj:
- Mindegy mit veszel, legyen rajta jack bemenet, tudjon passzivan mukodni! Sokkal szebben fog szolni kb mind passzivan, jack dugoval hasznalva (kontrollerbe dugva), mint egy bt stickkel, de ami ennel is fontosabb es jatek kozben fontos lehet, hogy a hang kesleltetese osszehasonlithatatlanul jobb, mint bt modban. Ha olyan jatekot jatszol, ahol fontos a preciz, jo minosegu, kis kesleltetesu hang, az egyetlen jo megoldas a kontrollerbe dugott fejhallgato. Nem kell fosni tole, siman meghajtja a listabol barmelyiket, ha nem kell, hogy max hangeron uvoltson.
- Mindegy, melyiket veszed, ha vezetek nelkul akarod hasznalni, szukseg lesz egy usb-s bt dongle-re, amit a PS-be kell dugni, kulonben nem fog mukodni.
- Ha egynel tobb eszkozzel szeretned hasznalni, de nem akarod folyamatosan ide-oda paroztatni, olyat nezz, ami tud egynel tobb eszkozre parozodni egyszerre. Ez enyhen szolva nem egy trivialis dolog felsobb kategoriaban sem.

Bonusz: Mivel a hallas, es ezaltal hangzas a vilag egyik, ha nem A legszubjektivebb dolga, ha tudod, vasarlas elott mindenkeppen hallgasd meg. Ha nem tudod meghallgatni, ha van ra lehetoseg, olyan helyrol rendelj, ahol van lehetoseg elallasra/visszakuldesre (tehat online bolt).
Bonusz2: Minden normalisabb hangcuccra igaz, legyen az fejhallgato, hangfal vagy akarmi, hogy be kell jaratni. Eg es fold lehet a kulonbseg sokszor. Dobozbol kiveve nem fogja tudni azt, amit amugy de, csak kell neki minimum par nap, felsobb kategorianal meg sokszor konkretan 1-2 honap. En azt szoktam csinalni, hogy az elso nap megy egesz nap, mindenfele zenevel, minimum kozeli hangeron, a masodik nap felenel 25%, masodik felenel 50% koruli hangeron, es csak a harmadik nap kezdem el hasznalni, igy elmarad a csalodas, hogy miert nem robbantja rad a haztetot a draga cucc.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#104271) koncsik válasza opr (#104270) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

:K Minden szavaddal egyetértek :R Illetve én gyakran a TV BT-ra kapcsolódom így a dongle probléma elkerülhető, késleltetés sem tapasztalok :K

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#104272) syler123 válasza gehy90 (#104268) üzenetére


syler123
veterán

Kizárt, hogy bt-al ne késsem a hang. Biztos késik, csak téged nem zavar. Filmre tuti jó lehet, de játékra nem hiszem, hogy ajánlott BT fejest venni.

De írják is rting-en, hogy játékra nem való:
"The Sony WH-1000XM3 aren't suitable for wireless gaming. They can't connect wirelessly with Xbox One or PS4 consoles and have high wireless latency when connected to Bluetooth-enabled PCs."

Játékra még mindig jobb szerintem egy Arctis fejes, bár ma pl 2-szer kapcsolt ki az enyém magától :D Remélem nem fog tönkremenni, mert elég drága lenne, ha 1 évet bírna.

[ Szerkesztve ]

(#104273) Moby


Moby
addikt

Azt mondjuk nem nagyon értem mitől lesz sokkal szebb a hang, és sokkal kisebb a késletetés a kontrollerbe dugva, mint BT módban, miközben a kontrollerre is BT-n megy át a hang :DDD

(#104274) opr válasza Moby (#104273) üzenetére


opr
veterán

Attól, hogy a kontrollerre nem bt-n megy a hang. :D

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#104275) Moby válasza opr (#104274) üzenetére


Moby
addikt

A playstation kontrollerben egyetlen interface van: BT.

(#104276) mrThomi válasza Wolfy33 (#103760) üzenetére


mrThomi
addikt

Én 100 óra alatt kivittem a DL 2-t, és minden megcsináltam kivéve azok a hülye parkour kihívások. Azokat lehetetlen megcsinálni őket aranyra ha csak nem mész végig rajtuk 100x... De ha nincsenek youtube walktrought-ok akkor szerintem soha nem játszom ki, mert volt hogy fél órát kerestem a bejáratot egy nyamvadt épületbe.

Tegnap jött egy update, de rengeteg hiba maradt még a játékba. Készíts magad mellé egy xanaxot és egy pohár vizet

(#104277) gehy90 válasza syler123 (#104272) üzenetére


gehy90
csendes tag

Direktben TVre csatlakozom a headsettel, nem dongle-el a konzolra.
Arra számítottam hogy késni fog, de meglepő módon semmi késés nincs se filmeknél, se játéknál. Külön leteszteltem az audio synchet és nem kellett utána állítani. Szóval lövésem nincs mit csinált az LG ennél a TVnél de meglepően jól működik. :) (Vagy az én fülem túl érzéketlen és jól viselem a 100ms alatti csúszást :D)
Persze ez eltérő lehet TVtől függően és való igaz, hogy direktben a konzolra nem lehet rákapcsolni, csak a kontrollerbe vezetékkel vagy dongle-el.

[ Szerkesztve ]

(#104278) Moby válasza gehy90 (#104277) üzenetére


Moby
addikt

Az LG oledek mindenestere kiveszik magukat game modeból, ha BT-t füles csatlakozik rájuk, hogy ne legyen túl nagy az eltérés.

(#104279) Wolfy33 válasza mrThomi (#104276) üzenetére


Wolfy33
senior tag

Köszi a tanácsot. :R Még egész az elején vagyok, nem volt időm a héten eddig.
Melyik grafikai beállítást javaslod?

(#104280) mrThomi válasza Wolfy33 (#104279) üzenetére


mrThomi
addikt

Én tegnap este kezdtem el megint, kijátszom még egyszer, ugye most teljesen más döntéseket fogok hozni. Ajanlom ha egyszer a szívedre hallgatsz akkor játszd végig úgy ha csak nem kavarodsz bele teljesen és tudsz hirtelen ismeretlen karakterek mellett vagy ellen dönteni. Most az eszemre hallgatok, kíváncsi leszek hogy alakul igy a játékmenet :D

Ha az éjszakai GRE Anomaliakat csinálod a Hemmstoffokért(inhibitor) bocs én nemetül játszottam, ne csodálkozz ha eltűnik a főszörny akit kikell nyírnod, valszeg beakadt a játékba és ujra kell inditanod. De ugyan ez ha a nagy melákokat próbálod megölni. Gyorsutazásnál meg beragadhatsz a metro térképbe és mozdulni se bírsz, az is elég zavaró, csak ujraindítás segít.

Én egyértelműen performancba ajánlom, tehát a 60fps. Ha szép grafikát akarsz nézd meg a quality modot meg azt hiszem van még egy valami resolution talán, nem tudom hogy kell fps számot mérni de szerintem ezekben 20-at se érik el így, nem hogy a 30at, ezért a másik kettő mód számomra játszhatatlan volt

(#104281) Kendek válasza gehy90 (#104277) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Az LG azt csinálja, hogy hozzá késlelteti a képet a hanghoz, így nem veszed észre az eltolódást. Ezért nem lehet a játékos képmódot aktiválni mikor a fülessel csatlakozol.
Ezt félig meg lehet kerülni úgy, ha PC módba rakod a HDMI bemenetet, mert akkor a késleltetés minimális lesz. Viszont a játékos képmód még így sem lesz elérhető, ami azt jelenti, hogy a HGiG nem opciós a HDR-nél. Szóval igazából mindenhogyan kompromisszumos ha a tévére csatlakoztatod a fülest.

Amúgy nekem mindez azért probléma, mert létezik alacsony késleltetésű Bluetooth-os füles is, az enyémen pl. lehet kapcsolni, és úgy már tényleg nincs érzékelhető csúszás. Az LG korlátozása pedig ilyenkor nem lenne indokolt, viszont mégis megkerülhetetlen. Ezért hát marad az USB-s adapter.

<-ƘƘ->

(#104282) F-ECT$ válasza zojjektum (#104257) üzenetére


F-ECT$
titán

Szerintem egy haverral gyorsabban meglesz.

Dive ever, work never.

(#104283) Callisto válasza gehy90 (#104268) üzenetére


Callisto
őstag

Audeze Penros (PS) vagy Penrose X (XBox). Vannak problémái, de ha fontos a hangminőség más nem nagyon jöhet számításba gamer headsetben.

"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

(#104284) gboorka91 válasza opr (#104270) üzenetére


gboorka91
csendes tag

Pchez használok egy hyperx cloud alphat. Ps5höz szeretnék egy bt-st, JBL quantum800on gondolkodtam. Ajánlod? Érdekes hogy egy jblt sem említettél ezért kérdem. Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

PSN: Gboorka91

(#104285) BusinessGuy válasza syler123 (#104272) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Bt adapterrel simán jó és késésmentes a wh1000 a konzolokkal vagy pc-vel. Pláne ha a bt adóvevő tud péel aptx LL-t...
Ne terjesszünk marhaságot.

Opr: "Sokkal szebben fog szolni kb mind passzivan, jack dugoval hasznalva (kontrollerbe dugva), mint egy bt stickkel"

Ismételten, ne terjesszünk baromságokat.... Eleve hogy lenne szebb ha a DS is BT-al csatlakozik a ps-hez. :C

[ Szerkesztve ]

(#104286) opr válasza BusinessGuy (#104285) üzenetére


opr
veterán

A tény pedig az, hogy leteszteltem egy wh-1000xm3-al, egy b&o h7i-vel, meg egy audiotechnika tököm tudja mivel. Mindegyiknél igaz volt, hogy szebb is volt a hang ds-ről jack dugóval, meg jóval (érezhetően) kisebb volt a késleltetés is, mint egy usb-s bt dongle-el.
Ezt több ember is megerősítette, konkrétan vakteszttel, amikor nem tudták, hogy melyik a jack és melyik a bt, csak meg kellett mondani, hogy
A) van-e különbség szerintük A és B minta között késleltetés, illetve hangminőség szempontjából
B) ha van, akkor melyik a jobb.

Volt, aki hangminőségben nem hallott különbséget (ami nem meglepő, mivel - ismét - ez az egyik, ha nem A legszubjektívebb dolog a világon), viszont késleltetésben mindenki egyhangúlag egyetértett, hogy érezhető különbség van a bt dongle és a ds+jack között, utóbbi javára.

Kisebb mintával ugyan, de megnéztük azt is, hogy van-e különbség ds+jack hangminőségben akkor, ha vezetékkel van a kontroller a ps5-re kötve. Ott már nagyon nem volt egyetértés, maximum abban, hogy ha van is, az nagyon minimális.

Ui.: Amúgy nem, nem bt-vel csatlakozik a ds a ps-hez. Igen, egy bt szabványt teljesítő kommunikációs chip,illetve antenna van benne. Nem, a ps5-el nem bt protokollt használ kommunikációra. Igen, ehhez ugyanazt a hardware-t használja, amivel a bt is működik. Ennél többet viszont nem mondhatok, vagy elhiszitek, vagy nem, nekem mindegy.

És igen, tökéletesen egyetértek azzal, amit mondtál: légyszíves ne terjesszünk baromságokat. Ha bt-t használna a kontroller ps5-höz is, olyan input lag lenne, hogy nevetség tárgya lenne az egész konzol.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#104287) Lackooo84


Lackooo84
nagyúr

A csávó vezetéknélküli fülest akar, ti meg ajánlgatjátok neki a jack dugós vezetékest, hogy dugja a kontrollerbe mer az olyan jó lesz... :D Hát, ha 3 óra alatt le akarja meríteni, arra jó lesz. :D

Továbbra is az Astrot ajánlom, ami nem fos BT füles, hanem 2.4GHz, egyszer lementem a lépcsőházban a postaládához és még a földszinten is volt hang (harmadikon lakom). :)

The Truth is out there...

(#104288) BusinessGuy válasza opr (#104286) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Akkor szar a dongle-d, ha úgy tetszik a tény az hogy én is teszteltem egyet crea btw3-al és se késés se rosszabb hang sőt jóval erőteljesebb hangot kapsz mint amit jacken át a DS enged.
Mutasd ezt a vaktesztet. :C Nem mese kell hogy xy emberrel megnézted hanem mutasd a tesztet. Pláne hogy a net tele van vele hogyan lehet gond nélkül (értsd nincs késés nincs hangminőségbeli eltérés sőt sokszor a dualsense jackes megoldásától többet kaphatsz) BT fejeseket használni a ps5-el.

Ott bukik az egész marhaságod hogy input lagon lovagolsz holott jópár bt verzió és codec óta pl aptx lowlatencyvel nuku késés. Ráadásul BT5-töl a hangminőség sem igen megy a levesbe...Jó lenne elfelejteni ezt a BT lagot okoz baromságot mert jóideje nem igaz pláne nem észrevehető mértékben. Attól hogy kiemeled hogy tény még nem lesz tény, marad sületlenség. Megsugom a pc-vel is használom a dualsense-t bt adapterrel és ott sincs lag ahogyan nem volt lag a full BT-os annó telefonhoz vett csodás kínai controlleremen se.

A Dualsense pedig változatlanul vagy usb-n vagy BT-n keresztül kommunikál a ps5-el. A hangot is azon át tolja. Kismillió oldalon le van vezetve sőt a ps-ben is váltható az esport szintű mukti kedvéért hogy a gamepad ne BT-al hanem usb-n kommunikáljon a jobb input lagért -amit kb egy espirtoló fog észrevenni már ha észreceszi...

Ezt az elhisszük dolgot meg... Az ufók is elvitték a Parmtaki Attist már megint de ennél többet én se mondhatom vagy elhiszed vagy nem.. :C
A sony konzolokon mióta világ a világ és van vezeték nélküli controller az BT-on kommunikál. Emiatt is volt hogy a ps3 dualshock conrrollere rendesen érezhető input lagot adott a gyorsabb játékokban ami rengeteg embert zavart miközben a konkurenciánál ilyen gond nem volt mert a bogz nem BT-t használ..Csak azóta kicsit fejlődött a BT technológia....

Ennyi a DS hivatalos vázlata:

(#104289) melega válasza KoNZoLik@ (#104201) üzenetére


melega
őstag

Nem mondom hogy könnyű, de egyhangú. A dark souls, Bloodborne sokkal ötletesebbek.

Remélem a Final Fantasy XVI is sokkal ötletesebb lesz.

(#104290) opr válasza BusinessGuy (#104288) üzenetére


opr
veterán

Bt dongle tény, hogy nem volt a legjobb, ha egyszer lesz rá alkalom, beszerzek egy jobbat és újrateszteljük. Aptx low latency amúgy 20-40ms körüli késleltetést jelent, bőven nem csodaszer, csak nem 80-150ms, mint nélküle (ahhoz képest mondjuk nyilván tényleg csudajó).

A többi... Tudod mit, rendben, legyen úgy.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#104291) Wolfy33 válasza mrThomi (#104280) üzenetére


Wolfy33
senior tag

Köszi az infókat, ma már belecsapok jobban. A módot próbálgattam, de nálam is a performance jött be. Az marad végig.

(#104292) syler123 válasza Lackooo84 (#104287) üzenetére


syler123
veterán

Arról nem is beszélve, hogy a bt is 2,4ghz :D

A többieknek szól: Amúgy nyilván okoskodhatunk, de nyilván fingunk nincs, hogy a ps-nél hogy működik a kommunikáció a ps és controller között. Az hogy bt az egy dolog. Használhat valami saját tömörítési eljárást, ami által mivel kevesebb adatot kell küldeni a jobb tömörítés miatt alacsonyabb a latency.
Az irányításra több helyen ilyen 5ms környékét olvasok, most hogy a hangot is ennyivel viszi-e, azt nem tudom, de ha ennyivel, akkor ilyet nem tud egyik szabvány bt adapter sem, se aptx se semelyik szabvány, minimum a 40ms (ez az aptx low latency). Szerintem hanggal együtt a controllerbe dugva sem kevesebb ennél.
És ami érdekesség még, hogy a DualSense-nek nagyobb a latency-je usb-n :D Ez már a DualShock 4-nél is így volt.

A vita helyett inkább menjünk játszani :D

[ Szerkesztve ]

(#104293) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Dél-koreai MMORPG, eredetileg a Lineage folytatásának készült, végül rebootolták. Az új verzió elvileg jön PS5-re is.

Throne and Liberty

Live-Die-Respawn

(#104294) sting2 válasza Callisto (#104283) üzenetére


sting2
addikt

Na jó paszmek ez " rendes tőled", de nem kell mindig kaviár!..
:DDD

[ Szerkesztve ]

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#104295) Deck válasza oriic (#104293) üzenetére


Deck
titán

:C

PS5

(#104296) Szabi® válasza BusinessGuy (#104242) üzenetére


Szabi®
addikt

"Mindig voltak arcok" akik ilyenkor úgy csinálnak, mintha kötelező lenne megvenni ...

[ Szerkesztve ]

(#104297) gyerecske


gyerecske
senior tag

GT7-ben pörgetett már valaki 5000 Cr-nél többet?Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy mindig azt dobja? :D

Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!

(#104298) Maxxy10 válasza oriic (#104293) üzenetére


Maxxy10
addikt

Nem tűnik rossznak :)

(#104299) RangerFox válasza gyerecske (#104297) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Párszor. Akkor kiábrándító kicsit, amikor 4 csillagos pörgetés dob 5k-t, de hát ez van. Egyébként valóban érezhető, hogy kevesebb kreditet ad versenyenként, de azért nem olyan tragikus a helyzet,.

(#104300) drachoHUN válasza gyerecske (#104297) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Egyszer 2 millát pörgettem. Biztos valami bug volt... :DD

De azért én vicc kategóriának tartom, hogy "Sport" módban Daily race-ben egy online győzelemért 14 ezer kreditet dob, a Clean Racing bonussal együtt. Vicc, undorító, szánalmas, stb...

Forza JUVE!!!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.