Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
Nem nagyon akarom maszekhoz vinni mert nem ismerek féligbecsületest sem ,nemrég javították a verdát és a kollegám aki szerelö és hozzá hordja a féltelep a szarját is átbaszott pedig 12 éve ismerem és eddig azt mondtam királycsávó.
A szakszervi ad számlát amire lehet röfögni ha nem jó maszek semmit nem ad meg még kiszedi azt is ami a kocsiba van tisztelet a kívételnek. -
misimagaki
aktív tag
válasz szállitó #4551 üzenetére
Az a mester akinél én voltam Esztergomban az teljesen korrekt volt. Marsu volt munkahelyével áll szerződéses kapcsolatban, tehát gyári szakszerviz, de én is szalonon kívül javítattam vele. Fele annyiért amennyiért a munkafelvevő a szalonban saccolta.
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
lorcsi
veterán
válasz szállitó #4551 üzenetére
persze, friss kocsi tulajként én is megismertem ezeket
apámba belementek úgy egy hónapja (2000-as felicia kombi) egyész hátulját csinltatni kellett (csomagtartó alja stb.), 130000-ből kijött. annyi szerencsénk volt , hogy aki belement ismert egy jó szerelőt, egyébként szívhattuk volna a fogunkat
Marsu vagy a többiek pestről talán tudnak tuti szerelőt
néztem a képet, jobb első kerékkel nem lett baj?
az ajtó megdobja a kts-t
ránézésre olyan 150 körül lehetne jó maszekkal és 200 fölött szakszervíz. de ez a felhasznált anyagoktól is nagyban függ[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
marsu
veterán
Vagyok!
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
válasz misimagaki #4552 üzenetére
A lakatos és fényező műhely úgy is működik, mint maszek műhely. Persze így az árak sokkal barátságosabbak, mint egy szakszerviz ...
Te már csak tudod!
-
marsu
veterán
-
marsu
veterán
-
atka76
tag
Szevasz Marsu!
El voltál veszve!
Köszönöm a felvilágosítást én is erre gondoltam csak biztosra akartam menni!
Mennék én találkozóra csak az a fránya okmányiroda húzza a dolgot és csak Május 10 - én vehetem át az új autómat!
Szét vág az ideg!
Én meg az értékesítőt!Bendegúz
-
-
atka76
tag
válasz DeadMeat #4561 üzenetére
Szevasz!
Nem az értékesítőn illetve a helyen múlik!
10-12 hetet adott meg a szalon és még benne vannak!
Minden papírja megvan az autónak csak a rendszámra várunk illetve az okmányirodára, hogy a nevemen legyen!
Csak most közbejön az ünnep illetve rövid a jövő hét!
Én meg csak szombaton tudok érte menni, mert napközben dolgozok!
Amúgy már lehetne érte menni Május 6. körül de nem tudok sajnos!
Ez van!Bendegúz
-
szállitó
senior tag
elfogadjuk a 122ropit elvigyük szervizbe 150 ig javíthatják (szerintem ennyiböl nem jön ki és akkor totálkárra veszik mondjuk 250 abbol a roncs 60-80 marad 170 az jobb mint a 122 vagy 250 othagyuk és veszünk egy másikat
(ja a kérdés továbbrais bárkitöl választ köszikösziköszi totálkárnál ha leadom a járgányt a biztositonak az ujauto átírását is álják vagy ez kamu )
-
atka76
tag
Hát akciós volt!
Nagy mecs volt a szalonok között az értékesítő gratulált, hogy milyen harcias kemény ellenfél voltam!
Összeugrasztottam őket!
A végén csak 2 szalon maradt és egymás ellen harcoltak értem!
A nyertes 1év teljeskörű cascoval illetve egy alacsonyabb törlesztővel nyert!Bendegúz
-
atka76
tag
Szevasz!
Éljenek a korán kelők!
Persze én már melózok vagyis csak bent vagyok!
Ezek lesznek benne: 8hangszóró, téli gumi acél felnivel, nyári gumi alu felnivel, hűthető kartámasz és kesztyűtartó, tempomat, gyári hátsó tolató radar, hátsó ablaktörlő, fűthető első ülések,gumiszőnyeg garnitúra, ja és a fekete metál színt is belealkudtam,1 év teljeskörű casco!
Skoda Duna autóház / Budán /Bendegúz
-
nRu3
addikt
Nem tudtok abban segiteni hol lehet kapni seat-os emblémát, az alufelnire kéne kb 6cm átmérős?
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
vicces
addikt
ibizások, pólósok, fábiások IDE!
be szerettem volna pakolni az autómba az erősitőmet és a mélyládámat, de egyszerüen nme jövök rá, hogy hol is kéne bevinni az utastérbe a 12voltot az aksitól.
illetve állitolag a biztositék táblára megy egy ujnyi vastagságú kábel, közvetlenül az akkuról. én ezt nme találtam meg. a műszerfalat viszont feleslegesen nem akarom teljesen szétszedni.
már most is eléggé szét van szedve, a felsőrészhez nem nyultam még. de ha nem kötelező nem is szeretnék.
szóval?:)
-
rob210
nagyúr
Hát seatban nem tudom, hogy van.
De hivatalosan ahogy írtad is, a biztosíték tábla alól le tudod venni a direkt közvetlen aksiról érkező 12V-ot.
A biztosíték táblát kicsavarozod, vagy pattintod, nem tudom milyen rendszerű és alulról van bekötve az aksiról a fesz.
Szokták még a gyújtás kapcsolóról is levenni a 12V-ot de én azt nem tartom szerencsésnek.
Renault power
-
vicces
addikt
na ezt a biztotábla levételt megpróbálom.
közben találtam bemeneti nyilást a kaszni job oldalán. ugyanott ahol a motortér nyitó bowden megy be az autastérbe, csak ez a jobb oldalon van. ledugozva . csak bele kell huzni.
majd meglátom, mert elég érdekes az akkun lévő kapocsléc is.
kösz az infot!:)
-
rob210
nagyúr
Én meg most megyek a nyomtáv szélesítőkért
Este teszem fel az alufelniket
Végre végre.Renault power
-
vicces
addikt
válasz DeadMeat #4597 üzenetére
kb egy hete vettünk ilyen hengereket az egyik munkatársamal.
ő konkrétan ékszijtárcsákat esztergál belőlük. azt mondta hogy nagyon erősek.
beszélt valami mértékegységekről is, hogy ennyire meg annyira erősek, de arra már nem emlékszem. egyébként nekem nem tünt ridegnek.:)
-
DeadMeat
nagyúr
Hmm Ugyis most keszul,ill gyulik a penz egy kisebb atalakitasra az auton,lehet a futomu melle bekellene vasarolnom ilyenbol is egy garnturat.. Biztos szebb lenne az auto ha nagyobb a nyomtav.
Mennyi volt az ara a cuccnak nem emlekszel?Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest