Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81005) kkp900 válasza alaves (#80986) üzenetére


kkp900
senior tag

Szerintem ugyan úgy meg vannak a kép módok és más is amikor rá kattintok. Ezt az SDR dolgot nem értem mivel nem nézek rajta tv-t. Vagy arra gondolsz ,hogy letöltött filmek esetén? Vagy amikor a Macet használom az az SDR ? Azért minden film nézése meg vissza Böngésző nézése között nem fogom át állítani a képet egyszer belövöm gondolnék itt a Apple Mac Mininek megfelelő módra és kész. Ha meg a tv saját appjait használom akkor Filmmaker mód és kész. Át van állítva és nem csak a Játékoptimalizáló kép mód van hidd el. Nem kötekedni akarok de neked egyáltalán C2-esed van? Tényleg köszönöm mivel csak te próbálsz segíteni mikor elvileg minden C2-esen ez lehet ha géphez vannak kötve mérettől függetlenül is gondolom én legalábbis nem lehetne különbség. Csak kérdezem mivel úgy írsz róla ,hogy feltételezhető ez van csak nekem rajta. Pedig nem.
Sajnos látom ,hogy akinek van 42C21LA azok kb már nincsenek aktívan itt a csoportban ,és nem tudnak a pontos beállításban segíteni nekem. Mondjuk nem biztos ,hogy Mac környezettel használják lehet csak win-nel ezért nem is biztos ,hogy az jó nekem is.
Most pld Eredeti módban van Oled pixel 49 Kontraszt 42 van és sötét nagyon nekem . Ha a Mac Minin bekapcsolom a Nagy dinamika tartományt akkor jobb felső sarokban kiírja , a tv ,hogy HDR! De itt meg a színek túlzóak a piros és a kék amúgy ha ez nem károsítja a tv-t akkor ezen hagynám mert ez tökéletes mód lenne a Mac minihez. Csak a színből kellene vissza venni egy kicsit . Akkor melyiket kell visszább vennem ,hogy nem legyen ennyire túl tolt. Most szó szerint kiégeti a szemem a helyesírási hibáknál levő piros pontok meg a kék szövegek.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.