Hirdetés

2021. március 3., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-21 15:05:16

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55001) szgaborsz válasza Pro Koryak (#54966) üzenetére


szgaborsz
tag

Nagggyon köszönöm, hogy az alábbi fórumtársak válaszoltak a kérdéseimre és segítettek a döntésben. Én még ott ragadtam le anno, hogy az LG oleden túl nincs élet, örülök, hogy ugyanabban az ár/tudás kategóriában vannak más alternatívák is. Megrendelem a Philips OLED 805-öt, ha nem jön be, akkor az akció (extremedigital) keretében visszaküldöm.
Pro Koryak
alaves
blakey
Krx21
ELACielvtárs

(#55002) rlaci71 válasza flake (#54997) üzenetére


rlaci71
őstag

Én tegnap próbáltam egy dl-t de egyáltalán nem indult el, hdr-ben sem.

(#55003) sati válasza flake (#54997) üzenetére


sati
addikt

Same here:)

Arch Linux + Sway WM

(#55004) Bazsi81 válasza flake (#54997) üzenetére


Bazsi81
tag

Köszönöm szépen.

(#55005) Jorgi Kormi válasza szgaborsz (#55001) üzenetére


Jorgi Kormi
aktív tag

Legalább a philips oledekről is többet fogunk hallani itt ( olvasni ). Én annó szemezgettem a 804-sel is , de akkor annak az ára nem akart "occsóbb" lenni . Szerintem nem fogsz benne csalódni ( a próféta beszéljen belőlem) ;] [/OFF

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)

(#55006) MaxxDamage válasza GuruZone (#54993) üzenetére


MaxxDamage
nagyúr

Én csak a futott üzemidő amire kíváncsi lennék :) :R
/remélem jó a leírás és az szerint csinálva nem rontok el a TV-n semmit!/ ;] :O

◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#55007) FollowTheORI válasza wallace 234 (#54991) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Jah, ha nem fogják annyira venni, akkor van remény hogy lépnek valamit. :)

Szerintem egy "tényleg olcsóbb" OLED opciónak sokan örülnnének, akiknek most még elérhetetlen kategória.

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF V Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#55008) wallace 234 válasza FollowTheORI (#55007) üzenetére


wallace 234
aktív tag

Ez igaz, de sokat számít az első élmény! Ha vesz egy olcsó oled tvt, és csalódás lesz! Nehezebb lesz meg győzni, hogy a drágább jobb ám! Mert meg veszi, és nem lesz jó, azt fogja mondani erre volt a nagy Hype? Ez lenne az oled?

[ Szerkesztve ]

(#55009) alaves válasza szgaborsz (#55001) üzenetére


alaves
senior tag

Jó egészséget hozzá! Még annyi, hogy a referencia közeli beállításnál a "meleg" színhőmérséklet Philips-nél ~6300K, ha túl "rózsásnak" látod, akkor a flatpanelshd beállításaival kicsit korrigálhatod: [link] Ők 120 nitre kalibrálták 54-es OLED fénnyel (Philips-nél kontraszt), de bőven elég SDR-ben 100 nit (~25-30 kontraszt).

PHILIPS 55OLED754_12 * Creative Cambridge SoundWorks 4.1 Speaker System FPS1600 * Sennheiser HD 230

(#55010) Impulsivex


Impulsivex
tag

A DL Dolby Vision-t soha nem tudta lejátszani a CX ? Vagy egy frissítéssel sikerült ezt elcseszniük? Mert nálam nem indítja el a DL-es TS fájlt. :(

(#55011) Bazsi81 válasza Impulsivex (#55010) üzenetére


Bazsi81
tag

Elvileg tudta. Meg azt írják hogy most is tudja csak a mel verziót.

(#55012) FollowTheORI válasza wallace 234 (#55008) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

A legtöbb említett problémát nem veszed észre, ha nincs mással tapasztalatod, vagy nincs mellette a "jobb" tévé.
Ez olyan hogy maga az OLED kb 95%-a az élménynek, és amin a szőrőzés megy az kb 5% (max 10%).
Nyilván Vincent féle emberkéknek mondani kell valamit, hogy értelme legyen összehasonlítani magukat az OLED-eket is egymás között. Meg ügye a maximalista videofil megközelítés is látszik, tehát nem az a lényeg hogy kiváló/nagyon jó, hanem azon belül is a legutolsó milliméter is a legjobb legyen. :)
A legtöbb dolog ami probléma vagy különbség, az emberek 99%-nak fel sem tűnik.

Szerintem a nagy belépő ugrás az maga az OLED, az a 90-95% fejlődés, amitől mindenkinek leesik az álla (általában átlagembereknek). :)
Szerintem akinek sose volt OLED tévéje, az a BX-től is ugyanúgy elhasal annyival jobb még ígyis, mint egy "átlagos" LCD. Főleg, ha tényleg olcsóbban is adnák.

Persze nyilván a többségnek ugyanígy leesik az álla egy gagyi LCD után, mondjuk egy QLED felsőbb kat tévétől is. :)
Max amikor sötétben filmeznek, "jobban nekiülnek kihasználni", akkor tűnik fel, hogy azért van pár zavaró dolog még, amit ugye az OLED lép meg/tüntet el végleg.

Szerintem a BX-el jelenleg nem az a baj, amit tud, hanem az ára, hogy annyival nem olcsóbb, hogy ne lehetne rávenni az embereket inkább a CX-re pl. (persze akik picit tudatosan vásárolnak, és a megfelelő "szakiba" futnak bele, aki nem csak eldani akar, mindegy mit - vagy megnézik/elolvassák a mértékadó review-erek véleményét mielőtt vesznek valamit)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF V Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#55013) szgaborsz válasza alaves (#55009) üzenetére


szgaborsz
tag

Köszi, igen, már láttam a linkelt oldalt, de nagy eséllyel kalibráltatom majd, most néztem a leveleimet, 2013-ban János kalibrálta még a Samsung plazmámat :-)

(#55014) anrab válasza Jorgi Kormi (#55005) üzenetére


anrab
addikt

"Legalább a philips oledekről is többet fogunk hallani itt ( olvasni )."
Nem valószínű. :)
65/855

(#55015) Lacielvtárs válasza djnice (#55000) üzenetére


Lacielvtárs
veterán
LOGOUT blog

:R :R

Az életben mindig két választási lehetőség van, vagy nincs!

(#55016) Jorgi Kormi válasza anrab (#55014) üzenetére


Jorgi Kormi
aktív tag

Pozitív értelemben gondoltam. ;]

[ Szerkesztve ]

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)

(#55017) jófejsrác válasza FollowTheORI (#55012) üzenetére


jófejsrác
senior tag

BX-et vettem, LED tv-ről váltottam (ment a hálóba) és én tökéletesen meg vagyok elégedve a választásommal. Nekem számított az a plusz többlet a CX felé ezért lett az olcsóbb BX. Nekem bejön a képe, tudja az airplayt, van rajta apple tv, hangzás számomra kielégítő. Játékok is jól mutatnak rajta.

Biztos jobb a CX házon belül, de mivel nincs kitéve mellé, nem fáj semmi amiben a BX gyengébb. Egyedül a true motiont érzem bénábbnak a leváltott sony led tv-hez képest, de ez sem bántó.

Véleményem az összegezve: akinek csak erre volt pénze az sem kap rossz készüléket.

(#55018) anrab válasza Jorgi Kormi (#55016) üzenetére


anrab
addikt

Igen. Csak hát fényezni meg elfogultságot kelt. :)

[ Szerkesztve ]

(#55019) xerobyte


xerobyte
aktív tag

Volt már valakinek cserencséje LG és SONY (vagy Pana) OLED-et side by side összehasonlítani, esetleg egyiket a másikra leváltani? Volt a motion/mozgás kezelésében különbség szigorúan 24Hz mozifilmekhez?
Engem az LG C8-ban legjobban az akadozás zavar 24Hz bluray HDR esetén a panning felvételeknél (nálam ez a felhasználás nagy része).
1.) Mivel a panel ugyanaz, ezért nekem az lenne a logikus, hogy kikapcsolt true motion mellett 5:5 pulldown real cinema módban minden oled TV ugyanúgy jeleníti meg a mozgást. Ilyen esetben mégis jobb a Sony (Pana)?
2.) KTTech hosszászólásait olvasva rájöttem, hogy a BFI önmagában még nem ördögtől való, hiszen a moziban is hasonló hatások érnek. A Sony BFI-ja jó? Jobb? Az LG CX BFI jól működik? A C8 BFI-ja mivel 60HZ-es ezért nem rúg labdába.
3.) A CX interpolation-je (truemotion) javult a C8-hoz képest jelentősen? Én DJ 0-n vagy DJ 1-n használtam, de a 0 ugyanúgy stutterelt a panning jeleneteknél, az 1 értéknél pedig már igencsak láttam az artifactolást. Ebben lehet a Sony jobb, mint a CX? Őszintén, nem igazán vagyok oda a 3:2 pulldown ötletért :/

Amennyiben a Sony tényleg jobb mozgásmegjelenítő kikapcsolt true motion mellett vagy a true motion implementációja SOKKAL jobb, mint az LG-nek, akkor szerintem érdemes megvárni az idei sony modelleket, akinek a gaming is szempont és valószínűleg én is így fogok tenni.
De ha azt mondjátok, hogy az OLED ilyen és kész és a Sony motion/BFI/true motion sem az igazi, ha valaki nem szereti sem a recegést sem a szappanoperát, akkor valószínű nincs értelme nem megvenni egy kifutó áras CX-et (ha még lesz 77es).

(#55020) alaves válasza xerobyte (#55019) üzenetére


alaves
senior tag

Legegyszerűbb ha bemész egy MM-be az általad jól ismert filmet tartalmazó pendrive-al és megnézed azokat a jeleneteket a TV-ken.
Philips OLED kapcsán annyit tudok segíteni, hogy biztosan nem láttam stuttert, sem artifact-ot: Filmstílus: ki és Film beállításnál (valószínűleg Pure Cinema beállításnál sincs).
Perfect Natural Motion max. (brutálisan nagy interpoláció) beállításnál nagyon gyors jeleneteknél van, de elég ritka. Perfect Natural Motion min.-nál is már van gyengén látható artifact, stutter nincs.

[ Szerkesztve ]

PHILIPS 55OLED754_12 * Creative Cambridge SoundWorks 4.1 Speaker System FPS1600 * Sennheiser HD 230

(#55021) sati válasza xerobyte (#55019) üzenetére


sati
addikt

Mivel a panel ugyanaz, ezért nekem az lenne a logikus, hogy kikapcsolt true motion mellett 5:5 pulldown real cinema módban minden oled TV ugyanúgy jeleníti meg a mozgást. Ilyen esetben mégis jobb a Sony (Pana)?

A B9-et két hét alatt nem bírtam megszokni, a CX-ben viszont azóta több mint 300 "nyugodt" :K órám van. (Real Cinema On/TM Off)
Na ezt mivel magyarázod? :D

[ Szerkesztve ]

Arch Linux + Sway WM

(#55022) xerobyte válasza sati (#55021) üzenetére


xerobyte
aktív tag

@alaves: C8-nál csináltam, de azok között a fények között igen nehéz ezt megtenni + szerintem a belső lejátszónál nincs is minden beállítás engedélyezve, főleg, hogy HDR mód (de lehet ez csak a C8-nál volt így)

@sati: ez egy jó jel. Nem tudom mivel magyarázni csak azzal, hogy az elektronika mégis ennyit számít és nem csak az alap panel. A sample and hold és a 120Hz adott, innentől csak a processing javulhatott.

(#55023) GalaHU válasza sati (#55021) üzenetére


GalaHU
senior tag

Palcebo? Kognitív disszonancia? :))

Just kidding... ;)

[ Szerkesztve ]

(#55024) junior19 válasza sati (#55021) üzenetére


junior19
aktív tag

Tedd hozzá, ha jól emlékszem, hogy a B9-et TM használatával nézted, s a CX sem igazán tetszett, csak amikor azon is kikapcsoltad. Jobbnak tartottad a CX-et TM használatával, de most már nem használod.
A B9-et pedig nem használtad kikapcsolt TM-el.
Már ha jól emlékszem.

codec project

(#55025) KTTech válasza xerobyte (#55022) üzenetére


KTTech
veterán

A panel vezérlése többet számít, mint sokan gondolnák. Mondjuk a C8-ban és a CX-ben levő panel különbsége is jelentős (mert voltak azóta fejlesztések az OLED anyagában és a pixelek méretében is), de a vezérlés is sokat fejlődött, és bizony abban nem az LG a vezető (nem meglepő), hanem a Panasonic és a Sony (a sorrend nem véletlen - de csak szigorúan a képminőséget és mozgásmegjelenítést illetően), ráadásul mindhárom gyártó eltérő BFI mintát alkalmaz, ahogy más a near-black handling is.

Természetesen mindhárom gyártónak vannak jobb és rosszabb modelleik, így pl. én senkinek nem ajánlanám sem az LG BX-et, sem a Panasonic HZ980-at... olcsók, de sajnos ez a képminőség kárára megy (az most részletkérdés, hogy a mozgásmegjelenítés csorbul vagy épp a maximális fényerő, vagy épp a sokak számára fontos - számomra nézhetetlen - mozgásinterpolációs feldolgozásra).

Persze mindegyik gyártó fejlődik, az LG CX is egyre jobb az újabb firmware-ekkel, lassan utolérik azt, amit a többiek az első pillanattól tudtak :D, miközben ki is vezetik a piacról... hiszen jön az utód, így a gyártósorokon már jó eséllyel azok mennek (vagy épp átállítják a sorokat hozzájuk, mert is is időbe telik).

www.kttech.hu - Huawei Honor Note 8 + Audio Technica ATH-M50xBT //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon.

(#55026) sati válasza junior19 (#55024) üzenetére


sati
addikt

Sajnos ez nem igy van :N TM nelkul is probaltam, es katasztrofalis volt.
CX-nel meg a TM Off az csak ugy veletlenul jott:D (de valahol leirtam a story-t)

[ Szerkesztve ]

Arch Linux + Sway WM

(#55027) ΞΔGLΞ válasza junior19 (#55024) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Sati-nak igaza és már többen írtuk...
A B és ebbe beletartozik az új X-is, ami egy újra csomagolt b9 kb, és a CX egymás mellett az a kategória, hogy az B-t azonnal kivágnám az ablakon, mert össze sem lehet hasonlítani a mozgásokat a CX-el. Mégis hányszor kell ezt leírni, hogy CX-GX-re a mozgás annyit javult, hogy szinte majdnem tökéletes?

[ Szerkesztve ]

(#55028) wallace 234 válasza ΞΔGLΞ (#55027) üzenetére


wallace 234
aktív tag

Mikor írtam, hogy a B9 nem jól sikerült! Le lettem teremtve! Igen sajnos B széria valahogy félre ment! BX is követte ezt a szintet!

(#55029) alaves válasza wallace 234 (#55028) üzenetére


alaves
senior tag

Valahol azt írták, hogy a B sorozat chipje gyakorlatilag a B7-é, alpha7 néven.
Lehet, hogy ezt teszik át majd az A1-be. A B-be meg berakják mondjuk az alpha9 gen1-et.

PHILIPS 55OLED754_12 * Creative Cambridge SoundWorks 4.1 Speaker System FPS1600 * Sennheiser HD 230

(#55030) Celtis


Celtis
veterán

Mivel a panel ugyanaz, ezért nekem az lenne a logikus, hogy kikapcsolt true motion mellett 5:5 pulldown real cinema módban minden oled TV ugyanúgy jeleníti meg a mozgást.

Akkor mégis milyen ételmes műszaki magyarázata van, hogy ennyivel jobbnak látjátok a CX-et?

(#55031) wallace 234 válasza alaves (#55029) üzenetére


wallace 234
aktív tag

Hát nem tudom, de szerintem a B7 bizonyos esetekben, jobb volt mint a B9! Személyes tapasztalat! Szerintem meg fogják, mert akkor senki nem veszi az A1 et mert akkor a B valamivel jobb lesz! De majd hamarosan kiderül!

[ Szerkesztve ]

(#55032) abridabri


abridabri
addikt

Rendelt mar valaki a Telekomtól ? Most jó áron kapható náluk az LG CX48 (430k) ,nagyon gondolkozok rajta .
Ha belefutok szr panelba ;akkor náluk vajon mennyire macerás a panelcsere ?

(#55033) sati válasza wallace 234 (#55031) üzenetére


sati
addikt

Szerintem a B8-al sem lehet gond.:) Chros-nak is az van es TM off -al hasznalja.

[ Szerkesztve ]

Arch Linux + Sway WM

(#55034) Locutus válasza abridabri (#55032) üzenetére


Locutus
veterán

Az miert jo ar, amikor 405-ert 55-os van?

Amugy teljesen mindegy honnan veszed, mert a szervizeleshez akkor is az LG-nel nyitsz ticketet, es ugyanaz a helyi ember jon ki.

(#55035) abridabri válasza Locutus (#55034) üzenetére


abridabri
addikt

Mert az 55 túl nagy monitornak ,és mindenhol 480k+ a 48"- os modell.

(#55036) MaxxDamage válasza abridabri (#55035) üzenetére


MaxxDamage
nagyúr

Én is monitornak (is) használom az 55" -os OLED-t és bőven jó.
Akkor volt furcsa, mikor a 43" -ról váltottam 55" -ra (4K LED) majd azt megszoktam, 2 évet használtam és váltottam 55" OLED -re. Nem bántam meg!
Ha elférne nagyobb, akkor nagyobbat vettem volna OLED-ből. :K

◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#55037) demeterf2 válasza abridabri (#55032) üzenetére


demeterf2
tag

Szia!

Én tőlük rendeltem a CX65-öt novemberben. 4-5 nap alatt érkezett meg.
Olyan 150-200 óra után még látszódtak a banding csíkok (igaz kevésbé, mint eleinte), így az LG oldalán bejelentettem a hibát. Még aznap hívott az Lg és másnap már jöttek a szervízesek megnézni a tv-t. Mivel jöttek az ünnepek így januárban tudták csak cserélni.

Nem mondom, hogy hibátlan panelt kaptam a cserével, de 100-200 óra után már tényleg alig észrevehető néhány sötétebb jeleneten a banding. Az előző paneltől sokkal jobb lett a mostani.

[ Szerkesztve ]

Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ

(#55038) Segal válasza MaxxDamage (#55036) üzenetére


Segal
veterán

Nálam pl nincs elég hely az 55 colosnak (monitorként). A 48 colost viszont mintha ide tervezték volna. Imádom :K

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#55039) MaxxDamage válasza Segal (#55038) üzenetére


MaxxDamage
nagyúr

Nekem is pont ezért lett az 55" max választott (képen látható az ok - fal/sarok és még jó, hogy a fali tartó konzol nem fix, hanem kinyúló és állítható, mozgatható, stb..) :K

◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#55040) alaves válasza MaxxDamage (#55039) üzenetére


alaves
senior tag

5* :)
Nálam is 55-ös :) De ha valakinek nem fér el akkor jó 48-as is, csak OLED legyen.
Mondjuk, ha nálam lett volna akadály az 55-ösre, még falat is bontottam volna, vagy szekrény, íróasztal csere stb. ;)

PHILIPS 55OLED754_12 * Creative Cambridge SoundWorks 4.1 Speaker System FPS1600 * Sennheiser HD 230

(#55041) MaxxDamage válasza alaves (#55040) üzenetére


MaxxDamage
nagyúr

Nálam ez fix. hely a TV-nek, mert máshova nem tehető. :D
Bár oldalra lehet falat bontani, de az nem kis költség, mert oldalt kis (oldalsó) padlás van és az be kellene gipszkartonozni + gyapot meg akkor tetőtéri ablak. Tető is új (amerikai zsindely) amit nem szívesen "bontatnék" meg ez miatt. ;]

◄►Laptop? " I wait for the miracle" -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#55042) wallace 234 válasza sati (#55033) üzenetére


wallace 234
aktív tag

B8 még jó volt, arra nem volt ennyi panasz, szerintem!

(#55043) rlaci71 válasza MaxxDamage (#55041) üzenetére


rlaci71
őstag

Nagyon szerettem volna 65-t venni de ahhoz szekrénysort is kellett volna cserélni :) , a zasszony nem engedte :(( :D

[ Szerkesztve ]

(#55044) Segal válasza rlaci71 (#55043) üzenetére


Segal
veterán

Akkor asszonyt kell cserélni :DDD

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#55045) jugeen válasza rlaci71 (#55043) üzenetére


jugeen
őstag

Rosszul interpretáltad a projektedet. Nem 65"-ost TV-t akartál venni, hanem új szekrénysort. :)

(#55046) abridabri


abridabri
addikt

Na megrendeltem a 48 LG CX-et.
Asztalra (80cm mély) tervezem rakni .Szóval kb olyan 90cm- re lesz a szememtől .
Tudnátok ajánlani valami fsza HDMI kábelt(hazai webshopból) amivel fixen megy a 4k 120hz vrr ? :R

(#55047) alaves


alaves
senior tag

Egyébként a következő fajlagosan legolcsóbb méretű OLED TV a 65-ös lesz és nem a 48-as.
(hasonlóképpen mint pl. a HDD: jelenleg a 8TB-os a legolcsóbb TB-ra vonatkoztatva, kis idő múlva a 10TB-os lesz a legolcsóbb és nem a 6TB-os)

PHILIPS 55OLED754_12 * Creative Cambridge SoundWorks 4.1 Speaker System FPS1600 * Sennheiser HD 230

(#55048) Locutus válasza abridabri (#55046) üzenetére


Locutus
veterán

Én csak a Club3D CAC-1372-t tudom javasolni.

(#55049) abridabri válasza Locutus (#55048) üzenetére


abridabri
addikt

Köszi !
Ez az ugye ?
[link]

(#55050) alaves válasza abridabri (#55046) üzenetére


alaves
senior tag

Szerintem ez jó: [link]
Nálam az 55-ös íróasztalon 70-90 cm-ről 2160p/60Hz/12bit/4:2:2 (és még így sem tölti ki teljesen a látóteret), chrome 150%-on, egyéni szövegméret DPI 165%-on és így kényelmesen látok is mindent.

[ Szerkesztve ]

PHILIPS 55OLED754_12 * Creative Cambridge SoundWorks 4.1 Speaker System FPS1600 * Sennheiser HD 230

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.