Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48701) castiels válasza Viktor0610 (#48700) üzenetére


castiels
addikt

Akkor rendben, reméljük gördülékeny lesz a lemondás ilyen esetben és a korrektség megmarad.

Ha azt a telenor a saját hibájának veszi, hogy az új ÁFSZ miatt valakinek a szerződése "átìrodik " akkor rendben van.

De mondjuk érdekes hogy akik kihasználtak azt az időszakot és akkor kötötték meg amikor még az állt az áfsz ben hogy felhasználható a keret a tv-re azoknak miért nem hagyják meg? Illetve miért modosìtják? Eggyáltalán hogyan lehetséges ez?

Ez olyan lenne, mintha akik régebben kötöttek hipernet csomagot régi tv csomaggal, jött az új áfsz ami eltörölte a régi tv csomagokat , de a régi szerzödött ügyfelekkel megtartotta a régi tv csomagokat és nem vette el tőlük mert új áfsz van.

[ Szerkesztve ]

(#48702) Hosssszu válasza iceQ! (#48693) üzenetére


Hosssszu
őstag

Szia!

Nekem két hipernet home van, mindkettőt a szolgáltató aktiválta szinte azonnal (mire hazaértem a boltból és kipróbáltam aktív volt). Nekem nem kellett semmit csinálni. Egyik majdnem két éves, a másik kb 3-4 hónapos. Mindkettőt személyesen vásároltam (nem online).

(#48703) Somatom válasza castiels (#48701) üzenetére


Somatom
veterán

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán miért kellett megváltoztatni. Ezzel rosszabb lesz az ügyfeleknek, mint korábban volt és ez hosszú távon eddig sem vezetett jóra. Lásd a tömeges elvándorlást, aminek a megállításához merészet kellett lépni (korlátlan netes csomagok).

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#48704) azbest válasza Somatom (#48703) üzenetére


azbest
félisten

Biztos azt hiszi a vezetőség, hogy majd ez is a hello data felé tereli az embereket, mert ott a nagyobb csomagokhoz ingyen kérhető valamelyik tv csomag. Csak hát azok nem kicsit drágábbak.

(#48705) asdf_ válasza castiels (#48699) üzenetére


asdf_
veterán

De miert kene szerzodest bontanod? Te megkotottel egy szerzodest, az abban levo feltetelek a husegido alatt nem valtozhatnak. Tehat ha a megkotes pillanataban rendelhettel kedvezmenyes mytv-t, akkor azt neked 24 honapig igenybe kell tudnod venni. Ha nem tetszik ez a Telenornak, akkor ha valaki szerzodest bont, akkor azok ok legyenek, nem?
Volt valami a szerzodes feltetelei a husegido alatt nem valtozhatnak cimu moka ugy 1-2 evvel ezelott...

(#48706) Viktor0610 válasza asdf_ (#48705) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem vagyok jogász, de gondolom, a tévesen szereplő infó nem ugyanaz, mint hogy "csak úgy" megváltoztatja a feltételeket.

Samsung Galaxy A54

(#48707) Somatom válasza azbest (#48704) üzenetére


Somatom
veterán

Ha ez volt a tervük, akkor nálam fényesen bevált. Símán váltottam korlátlan, flottás csomagra, adatmegosztóval. A feltöltős kártyámhoz pedig kp. -ért megveszem a MyTV -t. Azt nem értem, hogy ez miért jó nekik, de ha ezt akarják, ám legyen!

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#48708) Button válasza Somatom (#48707) üzenetére


Button
aktív tag

Ez pontosan így van, én 2-3 hónapja húzom mint a rétestészta, most jól kiszúrtam magammal :DDD
De sebaj, innentől egyszerű a választás, nem homenet, hanem flotta..
Nekem pont elég lett volna a 100GB és az (elvileg) gördülékenyebb ügymenet a Telenorral közvetlenül. De valamiért ezt nem akarják..

(#48709) azbest válasza Viktor0610 (#48706) üzenetére


azbest
félisten

Ez azért nem így van. Ha a weblapon valami rosszul van feltüntetve, akkor az tévesen szerepel, mert az csak tájékoztatás és reklám. Ellenben a szerződés az szerződés, abban nincs tévedés. Ha meggondolták magukat, akkor az szerződésmódosítás. Ennek megfelelő szabályozással.

Ami szerintem most bizonytalanságot okozhat, hogy vajon jogilag mennyire állja meg a helyét az hogy az akciós mellékletbe kerülnek bele a valós paraméterek, olyan kitétel mellett, hogy míg meg nem gondolják magukat (visszavonásig).

Jelenleg azért nagyon nem sima, hogy az ászf legalább négy dokumentumból áll a mytv kapcsán, amelyek valamilyen prioritás szerint egymást felülbírálják. De gondolom a céges jogászok megvizsgálták a kockázatokat és mellékhatásokat, aztán majd legfeljebb az NMHH helyreteszi őket, ha túlságosan elszemtelenedtek :)

(#48705) asdf_
sajnos ez nem így szokott működni. Némileg egyenlőtlen módon a szolgáltató cégek változtathatnak az élő szerződéseken. Az ügyfél számára legfeljebb a kötbér nélküli felmondás marad, ha nem tartják meg az ő korábbi paramétereit. Azért általában a "lezárt csomagok" megmaradnak kifutásig. Most ez az átmeneti hónap érdekes, vagy kötbér nélküli felmondás vagy a kedvezményes megoldással megtartás lehet opció. Ha aki nem szól, arra ráverjük a díjat, az eléggé támadható lehet jogilag.

[ Szerkesztve ]

(#48710) iceQ! válasza Viktor0610 (#48694) üzenetére


iceQ!
addikt

Köszi a választ! Online rendeltem. Aláírtam a papírokat és most azt várom hogy aktiválják. :\ Ugye ilyenkor postának is szerepe van benne, de nem hiszem hogy ezt pénteken még visszavitték volna a telenornak.

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#48711) asdf_ válasza azbest (#48709) üzenetére


asdf_
veterán

Igen, ez lenyeges szempont amit kifelejtettem, ha a betonba ontott szabalyokon a szolgaltato valtoztat, akkor kotber nelkuli felmondasi lehetosege nyilik az elofizetonek. Regen, amikor jott a kiegeszito hav dij, a masodperc alapu csomagbol az elso perc percalaput csinaltak, meg a full lebeszelhetoseget atalakitottak fele halon belul fele halon kivulre, akkor max csak pillazni lehetett.

[ Szerkesztve ]

(#48712) HXY


HXY
addikt

A Facebook oldaluk szerint jó pár embert letiltottak
azok közül is, akik egyeztettek adatot.:U

Remélem, hogy kapnak valami komoly kompenzációt,
mondjuk egy 10-15.000-es feltöltést ha valóban a szolgáltató hibázott!

[ Szerkesztve ]

(#48713) castiels válasza azbest (#48709) üzenetére


castiels
addikt

Tehát ha én most július hónap végéig mìg be nem jön az új ÁfSZ kötök a hipernet mellé a kedvezményre tv plus csomagot akkor az nekem kedvezményes lesz hűségidő lejártáig? Vagy nem?

Tehát ha jul 31 ig kérem.

Mert jul 31 től uj ÁFSZ szerint:

"A Hipernet tarifacsomagok esetén a szolgáltatás havidíjára az Extra Kedvezmény Keret felhasználható. Kivételt képeznek ez alól a MyTV Plus, MyTV Max és HBO GO szolgáltatások."

Jelenlegi ÁFSZ ami szerint megköthetem az ez:

A Telenor MyTariff tarifacsomagok esetén csak a MyTV Videótár és MyTV Start csomag egyenlíthető ki az Extra szolgáltatás keretből. A Hipernet tarifacsomagok esetén a szolgáltatás havidíjára az Extra Kedvezmény Keret felhasználható.

[ Szerkesztve ]

(#48714) Zeki válasza HXY (#48712) üzenetére


Zeki
nagyúr

Telekomnál is van ilyen letiltott.

(#48715) azbest válasza castiels (#48713) üzenetére


azbest
félisten

tőlem, tőlünk hiába kérdezed meg ezt harmincadjára is... attól függ, hogy a telenor hogyan fog ehhez viszonyulni. Ha megtartja lezárt csomagként azt ami per pill érvényes, akkor lehet. Ha nem tartja meg, akkor legfeljebb fel lehet mondani, nincs sok lehetősége az ügyfélnek. De még az is lehet, hogy valami jogi kiskapu miatt valami más, jobb vagy rosszabb megoldást választanak. Szóval, amíg nem tanulok meg jósolni, addig nem tudok neked válaszolni ilyen kérdésekre.

(#48716) Somatom válasza Button (#48708) üzenetére


Somatom
veterán

Ezt a gördülékeny ügymenet dolgot nem értem. Egy korlátlan adatkártyánál nincs mit ügyintézni. Megrendeléskor kértem a flottát, hogy aktiválják a roamingot, meg a publikus IP -t, és ennyi. A továbbiakban nincs más dolgom, mint fizetni a fix havidíjat. A flotta mondta, hogy regisztrálhatok a MyTelenorra, de nem tudom hogy miért kéne. Nézegessem, hogy hány MB -om van még a korlátlan kártyán? :)

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#48717) #15490560


#15490560
törölt tag

Sziasztok! Telenor Hipernethez milyen routert, modemet érdemes vennem ha flottában nem kapok az előfizetéshez? Most van egy D-Link DIR-860L routerem, jó lenne ha ezt használni tudnám vele valahogy.

(#48718) Somatom válasza #15490560 (#48717) üzenetére


Somatom
veterán

Van pár lehetőség, mindenki másra esküszik. Először megpróbáltam "okosban", de nem sikerült rábírnom a Tomato -s routeremet a HiLinkes modemmel való együttműködésre. Aztán próbálkoztam másik firmware -rel, amitől tégla lett a router. Ekkor elegem lett az okos tanácsokból, és egy Archer MR200 -zal megvásároltam a lelki békémet. Bedugtam a kártyát és működik. Sajnos, csak 10/100 -asok a Lanok, úgyhogy a Gigás belső átvitelhez kell mögé minimum egy switch. De, nekem ennyire nem sürgős, elég a 10/100. Szóval, a lényeg az, hogy vagy mókolsz és kockáztatsz, vagy fizetsz. Van egy Gigás router, amit ha jól tudom, a Telenor is forgalmaz. Sokan dícsérik, de nálam az nem lett volna jó, mert nem tud fix IP -osztani, nekem meg többek között egy NAS is van a router mögött, aminek kell a fix IP.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#48719) #15490560 válasza Somatom (#48718) üzenetére


#15490560
törölt tag

Akkor magyarul vegyem a Huawei 5577s routert tőlük, az a biztos? A saját router meg menjen az apróra?

(#48720) azbest válasza #15490560 (#48719) üzenetére


azbest
félisten

A mifi nem feltételen ideális megoldás. Úgy tudom, hogy vagy 2.4G wifit tud vagy 5GHz-et, egyszerre nem. AC módot sem tud. Olyan, mint a mobiltelefonos megosztás kb.

Én most az adatmegosztó simhez egy régebbi fajta lte cubot vettem olcsón megcsípve egyet. De az is csak 2.4G wifit tud, viszont falura, ideiglenesen kellett (mázli, hogy beállítottam, mert ahogy korábban írtam, tesómék német simjeit valamiért nem engedik fel a magyar hálózatra.. így legalább neten tudnak kommunikálni).

Per pillanat a ph szabályzata még tiltja a függetlenítésről beszélgetést. Hamarosan a szolgáltatóknak is kötelező lesz ingyen függetleníteni azokat az eszközöket, amiket az előfizetésekhez árul. De még időbe telik, mire ezek piacra kerülnek. Nameg lehet ez felveri a használt router árakat is.

A 860L annyiból gáz, hogy hivatalosan nem támogat usb modemet. Esetleg, ha mellé teszel egy lte routert és beállítható, hogy nem a 860l szolgál átjáróként a net felől, hanem a másik eszköz, akkor hozzá tudod igazítani a mostani hálózatodhoz.

Nekem egy telekomos hgw-ről jön a vezetékes net, egy telenoros huawei b525 lte routert használok wifi AP -nek, és egy régi olcsó tplink az ami openwrt-vel fel van konfigolva, hogy ő kezelje a dhcp-t (mert a szolgáltatós routerek le vannak butítva ilyen téren) és így meg tudtam adni, hogy mi a gateway a net felé és ki tudom használni, hogy a huawei wifije nagyon jó (5GHz és AC is van). Ha meg lerohad a vezetékes, akkor át tudom állítani a tplinket, hogy mostmár a huawei mobilnete az átjáró... csak sajna ez nem teljesen automatikus, az eszközeimet újra kell csatlakoztatni a hálózatra, hogy dhcp-vel az új értékeket kapják.

[ Szerkesztve ]

(#48721) Somatom válasza #15490560 (#48719) üzenetére


Somatom
veterán

Az egy Mifi, ami nagyon távol áll egy otthoni router -től. A Huawei e5186s -re gondoltam. De lehet, hogy ez sem Gigabites?

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#48722) #15490560 válasza azbest (#48720) üzenetére


#15490560
törölt tag

Köszi! Kicsit magas a téma nekem, de egyszerűsítve ha megvenném a B525 routert akkor tudnám használni ac-n 5Ghz-en gond nélkül a hipernetet? Gigabitesek a portok?
Konfigban nincs is semmi a D-Link routerben beállítva, ha a Huawei tudja az alap tulajdonságait ennek sebességben akkor nem ragaszkodom hozzá, inkább eladom.

A B525-re lehet külső antennát tenni valójában? Mindenhol mást írnak.

[ Szerkesztve ]

(#48723) azbest válasza #15490560 (#48722) üzenetére


azbest
félisten

Mivel a telenor is azt árulja asztali routernek, természetesen lehet. Ilyennel kértem a hipernet home-omat. Csak ezeknek elég drága ára van, ha nem előfizetés mellé kapod "ingyen".
4 gigabites portja van, az egyik lehet WAN módban is, ha nem a 4G-t használod.
Az egyik pécés progi 1300-as AC módot ír ki rá, nem tudom mennyire pontos ez.

A webes felületen ott a külső 4G antenna konfigolása, szóval elvileg támogatja / nincs letiltva. A beépített voip-ot tiltották le a telenoros firmware-ben (hiába az rj11 csatlakozó, nincs menüpont rá a felületen).
Gyárilag független eszköznél gondolom minden engedélyezve van értelemszerűen.

[ Szerkesztve ]

(#48724) Somatom válasza #15490560 (#48722) üzenetére


Somatom
veterán

Nézd meg ezt! Ott van hozzá az antenna.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#48725) radio100jozs válasza Somatom (#48721) üzenetére


radio100jozs
őstag

De gigabites a Huawei e5186s asztali router, 2,4 és 5 GHz-es ac duál csatornás WiFi, és az Ethernet portok is gigások.

(#48726) Zeki


Zeki
nagyúr

(#48727) Somatom válasza radio100jozs (#48725) üzenetére


Somatom
veterán

Elbizonytalanodtam. Köszi az infót!

Azbest:
A B525 -ben van fix IP lehetőség, vagy arra értetted, hogy le van butítva? A mögé rakott router -től nem lesz dupla NAT?

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#48728) azbest válasza Somatom (#48727) üzenetére


azbest
félisten

A szokásos butaság, hiányzik a mac-> ip fix hozzárendelés. Ha fix című eszközt akarsz, akkor a dhcp által osztott tartományon kívül, magán az eszözödön kell beállítani a fix címet. A nem szolgáltatói routereken nem kell így bohóckodni, hanem simán a routeren megadható a hozzárendelés.

Ezért van nekem a hálózatban egy másik openwrt-s eszköz (régebben azt használtam mindenre), hogy az ossza ki az ip címeket értelmes módon. A szolgáltatós routeren pedig értelemszerűen letiltottam ezt a szolgáltatást.

(#48726) Zeki
LTE Cube néven is szokott lenni, ilyeneket osztogatott régebben a voda és a telekom is, de azok alapból függőek.
Van pár változata, van amelyik külső antenna csatlakozós (-As).
Néha úgy is emlegetik, hogy van saját akkuja, de amiket én láttam, azok csak táp adapterrel mentek. Ha jól tudom telenor nem árult ilyet, de a független példányban megy szépen a kiegészítő adatkártyám.

a Huawei E5180s-22 az tud 800MHZ-et, a -610 nem ide való fajta.

Ahogy előbb is írtam, csak 2.4GHz-es wifit tud, ami elég zsúfolt, ha társasházban laksz.

[ Szerkesztve ]

(#48729) Somatom válasza azbest (#48728) üzenetére


Somatom
veterán

Köszi az infót! Elgondolkodtató, hogy ez kinek, mennyire viselhető hiányosság. Ezzel az a bibi, hogy arp binding nélkül nem lehet WOL -t küldeni az eszközre, miután a router -ben lejárt a kapcsolat fenntartási idő.
Hogy érted azt, hogy a "szolgáltatói routerek" -ben"? Én nem tudnék a Telenortól "kedvezményesen" vásárolni. Ha vennék egy független b525 -öt, abban lenne static client, és arp binding opció?

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#48730) Zeki válasza azbest (#48728) üzenetére


Zeki
nagyúr

Engem az a reklámozott 250 méter lefedettség fogott meg, ami egy családi házban talán oké is lenne.

(#48731) azbest válasza Zeki (#48730) üzenetére


azbest
félisten

Ne higy el mindent, amit reklámoznak. A wifi akadálymentes hatótávja lehet, hogy tényleg ennyi. A réten, alföldön. :DDD Ez bármelyik wifi routerre igaz. Ha vastag falak vannak, vasazott födém... esetleg fémhálózott fal, akkor vezetéken kell az épület több pontjára elvinni a netet és odatenni egy wifi AP-t.

2 vastag falon át már elég gyér volt a wifi sebessége ennek a konkrét cube-nak.

[ Szerkesztve ]

(#48732) Zeki válasza azbest (#48731) üzenetére


Zeki
nagyúr

Köszi!

(#48733) #15490560


#15490560
törölt tag

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

(#48734) Viktor0610 válasza HXY (#48712) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

10-15 ezer? :Y

Már miért kellene ekkora kompenzációt adni? :F

Valamekkora kompenzáció OK, de hogy 10-15 ezer? Az szerintem kicsit sok... :U

Samsung Galaxy A54

(#48735) asdf_ válasza Viktor0610 (#48734) üzenetére


asdf_
veterán

Igen, az cseppet eros lenne. Ugy indul a tortenet, hogy hibabejelentes es 72 orajuk van fixelni (ha megoldjak, akkor sima muszaki hiba es nem jar semmi), es csak ha kicsusznak a 72 orabol, akkor naponta az elozo havi koltes egy napra vonatkoztatott atlaganak 8*-osa jar kotberkent. Ez az ami jar. Minden ezen feluli csak adhato ;)

[ Szerkesztve ]

(#48736) HXY válasza Viktor0610 (#48734) üzenetére


HXY
addikt

Én már kaptam 15000-et, igaz az számhordozás volt egy másik szolgáltatónál, de ott végig elérhető voltam, csak a szolgáltató elrontott valamit, és azért kb. 2 héttel később, harmadszorra valósult csak meg.

Itt viszont teljesen más a helyzet. Azok az ügyfelek akik valóban egyeztettek adatot, és mégis lekapcsolták őket, nem tudnak hívni és őket se tudják hívni. Ha mondjuk a munkájukhoz használják a számot, akkor mennyi pénztől eshetnek el? Arról nem is beszélve, hogy egyszer már voltak bent, és most újra be kell nekik menniük, ez is benzin, idő, stb.

Szerintem a szolgáltató sokkal jobban járna a kompenzációval, mintha az ügyfél az NMHH-hoz fordulna és az kiszabna több százmilliós bírságokat.

asdf_ :
Én kompenzációt írtam, és nem kötbért. A kompenzáció egyedül az éppen kisorsolt ügyintézőn, és a csoportvezetőn múlik.

[ Szerkesztve ]

(#48737) Wasquez válasza Zeki (#48730) üzenetére


Wasquez
senior tag

Szerintem ezt a cube cuccot csak akkor érdemes megvenni, ha van benne akku, és tényleg akarod hordozgatni.
Egyébként egy jó 4 portos router jobb választás. Sajnos az előfizetés mellé adott routerek tudása elég bizonytalan a szolgáltató ügyeskedései miatt.
De ha arról az oldalról akarsz vásárolni, egy régebbi B593s-22 is elég jó választás lehet függetlenül, eredeti firmware-el.

PC

(#48738) Zeki válasza Wasquez (#48737) üzenetére


Zeki
nagyúr

Köszi! Még nem tudom mi tévő legyek....

(#48739) asdf_ válasza HXY (#48736) üzenetére


asdf_
veterán

Akartam irni a vegere, hogy ha az ugyfelnek (ismet) be kell mennie adategyeztetni, na ott viszont kezdodhet a nagy szamok emlegetese (kulonosen egy videkinel), de vegul nem irtam, mert ad1, szerintem meglesznek azok az adatok, es az ugyfel szemelyes reszvetele nelkul is megoldjak, vagy klikkeljek be, hogy az online rendszeren ismet elvegezhessem az adategyeztetest, masreszt en halaltuti nem mennek szemelyesen sehova, megkapjak lefotozva a ket iratom elejet meg hatuljat emailben aztan oldjak meg nelkulem..

Meghiusult szamhorodozasnal 5000 Ft/alkalom kotber jar.

Itt viszont teljesen más a helyzet. Azok az ügyfelek akik valóban egyeztettek adatot, és mégis lekapcsolták őket, nem tudnak hívni és őket se tudják hívni. Ha mondjuk a munkájukhoz használják a számot, akkor mennyi pénztől eshetnek el?

Ugyanolyan muszaki hibas uzemszunet ez, mintha kiesett volna otthon a cella alola es nincs terero, nem eri el senki. Ami miatt a Telenor es az ugyfel kozott fennallo szerzodes alapjan semmifele elmaradt haszonra vonatkozo karterites nem jar. Nem tudom, van-e szazalekos rendelkezesreallas a Telenornal, ha mondjuk 99%-ot vallalnak, az azt jelenti, hogy egy evben harom napig lehetsz szolgaltatas nelkul es az uzemszeru. Az iparban lehet a 99% tizedesvesszoje moge tovabbi szamjegyeket kerni, ezek viszont egy szatyor penzzel jarnak, a lakossagi mobiltelefonalasnal viszont nem egy szatyornyit fizetsz, igy valoszinuleg a 98.5- 99% lehet a realis ertekuk (ha van egyaltalan).

[ Szerkesztve ]

(#48740) Wasquez válasza Zeki (#48738) üzenetére


Wasquez
senior tag

Hát írd le magadnak, hogy mik azok a szempontok, amik nagyon fontosak, és mik azok, amik jók lennének, ha lennének rajta, aztán x-elgessél, és írd a végére az árakat.
Szerintem így hamar tudsz dönteni.

Ha a cube-ban nincs aksi, akkor annak a lényegét nyírták ki, nem tud sok mindent, de nem is mobil.
Ha nem kell a sok opció, akkor egy mifi, az legalább mobil, ha meg nem kell mobil, hanem otthon kell a több tartalék opció, mint kábeles lehetőség, vagy voip, akkor a huawei routereket nézegesd.

PC

(#48741) Zeki válasza Wasquez (#48740) üzenetére


Zeki
nagyúr

Az a baj, azt sem tudom milyen kábeles szolgáltató van arra, amerre költözni akarunk.

(#48742) zzola


zzola
félisten

Ma jött:

"Kedves Ügyfelünk! Koràbban sikeresen elvégezted a feltöltökàrtyàs adategyeztetést, igy ebben az évben tovàbbi teendöd nincs. Üdvözlettel: Telenor"

(#48743) Wasquez válasza Zeki (#48741) üzenetére


Wasquez
senior tag

Én konkrétan a lan-ra gondoltam, mint helyi hálózat lehetősége, de az is érdekes szempont lehet, amit te írtál!
Akkor annak is nézz utánna, hogy lehet e vezetékes szolgáltatás ott.

Jól át kell gondolni, mert függetlenül nem olcsó dolgok, és az meg elég bénaság, hogy egy átgondolatlan döntés után fél év múlva nem tudod használni, vagy egy másik eszköz kell még mellé, hogy illeszthető legyen.

PC

(#48744) MasterDeeJay

Van ez a korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás ami a telefonon szépen működik de amint megosztom wifivel (hotspotként) a notebookra egyszerűen befagy az egész. Mintha megszakadna.
Nem tudom hogy rosszul csinálok-e valamit. Teló: Cat B15Q CM 6.0 android de korábban működött amíg nem korlátlan volt csak ugye leette hamar a noti.
Vagy kell valami speckó app?

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#48745) megyei93


megyei93
csendes tag

Sziasztok számhordozással kapcsolatban érdeklődnék. Telekomtól mennék át a Telenorhoz nem soká, és ezzel kapcsolatban lenne egy pár kérdésem.
A számhordozási folyamat el szokott tartani 2 napig, vagy ez csak max időtartam ennél sokkal hamarabb megtörténik?
A Telekom csinál egy tört havi számlát amit még számhordozás előtt ki kell náluk fizetnem illetve leadni az ő sim kártyájukat? Tanácstalan vagyok ezekkel a dolgokkal kapcsolatban azért is kérdezem.

(#48746) 4Grider válasza megyei93 (#48745) üzenetére


4Grider
nagyúr

A számhordozás kb. egy hétig tart. Maga a szolgáltatóváltás maximum 4 óra.
Új kártyát kapsz az új szolgáltatónál, a váltás után inaktívvá váló régi kártyád megy a szemétbe.

(#48747) asdf_ válasza 4Grider (#48746) üzenetére


asdf_
veterán

Gyorsabb az azert annal szerintem, ha jol remlik, egy hetfo delelotti igeny szerda este mar az uj szamon csorog.

(#48748) DrBubo77 válasza asdf_ (#48747) üzenetére


DrBubo77
addikt

Igen, "akár 2 nap alatt" szlogennel hirdetik.

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#48749) Viktor0610 válasza MasterDeeJay (#48744) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Gondolom, az a megoldás, hogy telefonon korlátlan az email/böngészés. ;)

Samsung Galaxy A54

(#48750) zolokas


zolokas
aktív tag

Üdv! Lenne egy kis problémám a google playel kapcsolatban! Telenor számlához számhoz nem tudom hozzá adni fizetésnek a google playt a sms szolgáltatása nem megy elvileg! Ilyenkor mi a teendő?

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.