Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Én neten szoktam játszani a Hipernet Home M-el. Bár DIGI-n 10 és 20 között van a pingem itt 50-60. Teljesen játszható, nincs lagg. Van, hogy én is töltök vele. Olyan 35 és 50 Mbit/s között szokott lenni a letöltés sebessége a házban.
@Más
Amit adnak Huawei modem arra ha rakok antennát mit fog erősíteni? WIfi-t vagy a adatkapcsolatot?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz 4Grider #49553 üzenetére
Akkor felesleges....Valahogy én is ezt sejtettem. Meg ahogy nézem a neten ez a kis antenna vetekszik az arany árával
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Kácsa
aktív tag
Sziasztok ! A korlátlan hétvége csak belföldön érvényes, roamingoláskor nem ? Én külföldön vagyok ,nekem bizony számolja az adatforgalmat a Mytelenor aplikáció.
ZoLee
-
trec12
addikt
Az összes tévécsatorna is elérhető a 3 napban? Jól értem? Mert nekem előfizetést ajánl fel a webes felület és a telefonos applikáció is ha a start csomagon kívüli csatornát szeretnék nézni.
-
TiMoN
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel kikapcsoltam a wifit, megnézem mit tud a Telenor, ha már
korlátlanság van. Igaz speedtestet akkor is lehet futtatni mikor korlát van
mert a Telenor szervert nem méri. Egyenlőre meglepetés nem ért.
Hozza amit eddig itt kisvárosbanDownload: 68,44 Mbps - Upload: 41,47 Mbps Ping 18 Beltéri 4G
[ Szerkesztve ]
-TiMoN-
-
MODERÁTOR
válasz #61800332 #49550 üzenetére
Most nincs előttem a korlátlan net akció leírása, de ha valamitől függ, az a netcsomag megléte/nemléte, nem pedig a feltöltés.
Tehát tegyél próbát feltöltés nélkül, ha működik, akkor szerencséd van, ha nem, akkor feltöltöd és ha kell, megrendelsz egy legkisebb netcsomagot.Xiaomi 13T
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #49571 üzenetére
A héten aktivált mobilnet és feltöltés nélküli MyMinute sim-en gond nélkül működik a mobilnet (persze csak mától vasárnapig).
-
taki01
őstag
Kismaroson még meg van a szokásos sebesség
[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
Sziasztok!
Jó pár nappal ezelőtt a Telenor Blue XXL-ről "váltottam" a Hipernet Premiumra, ami engem annyiban érint ugye, hogy 10Gb mobilnet helyett korlátlant kapok, plusz alapból benne van a myTv Pack az árban.
Ez eddig mind szép és jó, pláne hogy sokszor, sok helyen 240mb / 40mb neteket mértem, de a minimum is 60 volt az esetek 99%-ban.Két - három napja bejelentette a Telenor, hogy 4.5.6. -ai napokon mindenkinek jófejségből korlátlan hipernetet ad, ennek megörültem, ugyanis nekem a számlazárás 6.-án lenne, ergó 7.-étől lennék korlátlan adatforgalom ügyileg.
Ma megosztottam a netemet a telefonról (iPhone 7) és azt vettem észre, hogy az oldalak lassan jönnek be, többször rá kell frissiteni mire bejön / észheztér, hogy be kellene töltenie, stb stb.
Megnéztem a sebességet, most kora reggel / délelőtt 20-30mb körül van csak, a pingek ugyan ugy 30 körüliek.
Megpróbáltam WiFi HotSpottal, USB kábeles netmegosztással, de minden esetben akadozva tölti be az oldalakat a laptopomon. A laptop egy Lenovo Y720 Gamer noti, szóval baj ezzel sem lehet.A hipernetet javarészt az otthoni UPC kiváltása miatt gondoltam magamnak, így bárhol - bármikor lenne netem.
Mitől lehet ez az oldal, net akadozás ,,,, ?
Először arra gondoltam hogy szakadozik a kapcsolat, de nem, mert 4G van folyamatosan, a jel erősség jó, a pingek sem timeoutolnak ....Valakinek valami ötlet? Nálatok is ilyen?
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
tsteve
senior tag
érződik a barangoló Three kártyámon is az ingyen netes hétvége hatása... 1 mb/s alatti eredményeket mérek ma itthon ott, azokon a helyeken, ahol tegnap 20 mb/s volt még roaming-olva ezzel a remek angol kártyával...
nyilván a Telenor is kevésbé priorizálja a külföldi kártyákat...de ez jogos is... külföldön is ezt játsszák a kinti szolgáltatók a roaming-oló kártyákkal...szóval nincs ezzel gondom, csak érződik a feszülés a hálózaton...[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
válasz Genius007 #49574 üzenetére
Remélem hosszútávon nem marad így nappal, pár nappal ezelőttig 60 alá nem igazán ment nappal, erre most 20/20 kb reggel óta.
4Grider: De ... eszembe jutott, viszont hosszútávon remélem nem csesződik szét a sebesség az egyre több usertől.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Én aktív Hello datásként a korlátlan mytv-t kaptam a hétvégére így azt próbálgatom. Meg is jelent az összes csatorna az appban, viszont egy érdekes bug azonnal fel is bosszantott. Ha megy egy tv adás és közben bejövő hívás van amit fogadok, akkor megy a tv adás a háttérben, és beszélgetés közben hallom az adást is. Tök jó volt egy komolyabb beszélgetést lefolytatni úgy hogy a háttérben Tom és Jerry küzdött egymással
Amúgy nem rossz a csatornakínálat de sajnos van olyan amit szívesen néznék de itt nincs. Amúgy sokkal jobban merül a telefonom mytv használata során mintha a Digi online playert használom az ő adásuk megnézésére. Igaz azt HD-ban nem láttam még adni. -
Genius007
őstag
válasz lugosi #49578 üzenetére
Én a myTv-t ugy használom, hogy megosztom a netemet laptopra, s ott lépek be a myTv-be.
HDMI-vel összekötöm a Tv-vel a laptopot (ujabb Tv-ken már HDMI sem kell mert WiFin közvetlen kilehet küldeni a képet Tv-re, bár okos WiFi-s tévém van, de ilyen opció még sajnos nincs az enyémen) és ott nézem a Tv-t.
Annyi hátránya van, hogy ha csatornát akarok váltani, mindig oda kell mennem a laptophoz.
Bár erre is van 2 féle megoldás, hogy ne keljen:1. Teamviewer : D
2. Androidos vagy Apple Tv, mert arra már van myTv app.Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
radio100jozs
őstag
Én nem méricskélek, semmi nem csinálok másként, mint eddig, de nem is vettem semmi lassulást, hátrányt ennek az ingyenességnek. Ugyan úgy megy a böngészés a mobilon, háttérben a netrádió, jönnek az e-mailek, semmi lassulás nincs. Persze én eddig is akár merre jártam nem (Pest, vidék) mértem még soha 50-60 Mps-nél nagyobb sebességet sem mobilon, sem asztali routerre, sem MiFi-n.
-
4Grider
nagyúr
válasz Genius007 #49577 üzenetére
20 kb messze nem 20 Mbps...
Sok helyütt a vezetékes internet nem tud többet néhány Mbps-nál. Ahhoz képest ez még jó sebesség. Logikus, hogy ha az ingyenesség megszűnik, sokkal kevesebben fogják a netet használni, így az egy főre eső sávszélesség sokszorozódik. Viszont a hello data-s új helyi előfizetőktől tényleg félhetsz, mert ha a településrészeden eszébe jut 1-2 tucat embernek olyan előfizetést kötni, akkor neked sem lesz 100 Mbps feletti sebességed. A mobilnet már csak ilyen... -
Genius007
őstag
válasz Cucuska2 #49581 üzenetére
Most meg pl. tökéletesen működik, gyorsan csináltam egy speedtestet.
110mb / 40mb.
Torrent is tökéletesen jön, bár néha ugrál, de ez benne van a pakliban ugye.Saját tapasztalat eddig: 20mb / 20mb -val döcögősen jönnek be az oldalak, többszöri oldal frissítés kell, 60mb felett tökéletes a böngészés.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz lugosi #49569 üzenetére
Nyugi van ember...! Van otthon DIGI-m. Csak nem kínzom a kis Huawei modemet a letöltéssel. Elindítottam 5 percre és lángolt. Meg amúgy is, minek vegyem el más elől a netet mikor otthon van kábeles?! Úgy hogy ne parázz, nem megy róla torrent, sőt abszolút nem megy most
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tsteve
senior tag
válasz Viktor0610 #49586 üzenetére
a roaming-oló (külföldi) kártyák is eldöcögnek 1 mb/s körül ma.... szóval talán nem omlik össze a Telenor ezen a hétvégén
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
Hmm
na nyilván kezd terhelt lenni a hálozat.Reggel még simán megvolt a 8-12 mbit/sec
most meg 5-600 kbit/sec a max
-
MODERÁTOR
-
tsteve
senior tag
válasz Viktor0610 #49590 üzenetére
ott megy a 20 mbit... többször próbáltam ma már... feszül a háló kicsit, az látszik...
-
tsteve
senior tag
válasz Viktor0610 #49590 üzenetére
no, most mértem egy 4.2 mb/s-ot a Three kártyával roamingolva a Telenor-on... ma ez a csúcs eddig, inkább 1 mb/s körüli a tipikus... tegnap 15-20 mb/s-ok voltak ugyanitt Telenor-on roamingolva, Telekom-on ma is megvan itt a 20 mb/s...
-
Genius007
őstag
válasz lugosi #49593 üzenetére
Persze ertheto.
En csak azert irtam, mert most en a teljes upc packomat csereltem le erre, igy bar ha meg egy kicsit bonyolultabb is a netezes / tvzes, de olcsobban kijovok, s a zsebembe van mindig minden, barhova megyek.
Ha pedig otthon akarok tvzni / netezni, par kattintas s megy minden[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
Bferibörs
addikt
válasz tsteve #49596 üzenetére
Sajna ( hál Istennek a meleg miatt ) vidékre ma nem megyek, így ott nem tudok rámérni
Hello Data Start kari.
Máskor valamivel kevesebb szokott lenni ( Diósd 80-90, Budaörs 50-80 ), ez érdekes.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
aprokaroka87
nagyúr
Ő izé
már 0.3 mbit/secmi lesz ha megáll a net?
-
válasz aprokaroka87 #49598 üzenetére
Zombi apokalipszis
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
szkaroly
senior tag
Békéscsaba belváros: 62/30 mbit/s. Az upload még jobb is mint tegnap.
Poco F6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest