- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Feltolto kartyas vagyok. Vettem ra 100mega adatnetet.
Meglepodve tapasztaltam hogy amint elhasznaltam nem belassul hanem egyaltalan nincsis mobilnet. Emlekeim szerint regebben ez nem igy volt. Ha lement a net kb 15kb/sec belassult de akkor is volt net. Vagy tevedek?
Mar nincs olyan net feltoltosoknek? -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #48948 üzenetére
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #48946 üzenetére
És a kérdés is marad: kinek éri ez meg? Mert ezek a legmagasabb árak lesznek a piacon a konkurenciához mérve. Persze azt nem tudhatjuk, hogy a másik kettő is beáll vagy sem a sorba és árat emel-e
-
aprokaroka87
nagyúr
Tehát ha jól értem akkor 2017.07
31 után 600mb,1.5gb,3.5gb marad? -
Blackmirror
őstag
válasz
Viktor0610 #48944 üzenetére
Akkor ez így barátibb, sokaknak volt a ciklus miatt problémája az egyszeri adatjegynél, ez megoldja
-
válasz
Blackmirror #48942 üzenetére
Az árak azonosak az egyszerinél/megújulónál, sőt az egyszeriek 30 napig érvényesek, nem ciklus végéig -ha jól emlékszem.
-
max-pain
senior tag
A MyTelenor oldalon es a mobil progiban se lehet lemondani vagy valtoztatni adat opciot?
-
Blackmirror
őstag
válasz
radio100jozs #48941 üzenetére
Hű ezt nem is láttam.
Két előfizetésen is rajta van a plusz opció az egyiken 1, a másikon 3GB.
Ez az új nem igazán tetszik mert úgy látom nem megújuló és még drágább is. -
radio100jozs
őstag
Ez meg már mifene?
Ráadásként drágábbak is, mert eddig 3 GB-ot kaptam 2290-ért, most meg 1,5 GB-ot kapok csak 2190-ért.
A Bluemobile esetében 2310-ért meg 3 GB-ot ad.Még egy, sikerült 2 hét után feltenni rendesen a változások közleményét a honlapra, onnan olvastam, hogy törölnek adatcsomagokat, de ezt nem mostantól csak július 31-től, ezért sem értem, hogy már miért változott:
ÁSZF közlemény -
azbest
félisten
Nocsak, a telenor is árul már mi boxot. Már csak be kéne dobniuk mobilnet + tévé csomagba is, mint ahogy apple tv-vel teszik. Még bemutatót is írtak hozzá
btw, a chromecast támogatás hbo go appban elromlott két hónapja és még mindig képtelenek voltak megjavítani. Meg amúgy sem volt túl stabil. Szóval hbo go-hoz addig nem merném ajánlani, míg a tévés appot ki nem adják valamikor hozzá.
-
iceQ!
addikt
válasz
aprokaroka87 #48934 üzenetére
Nekem pl. a frissen kötött netre 6447 Ft-ot írt ki. Most kijött a számla 938 Ft-al
-
konci79
őstag
válasz
Nálam meg fordítva,ír 580 ft-ot ,pedig szinte nem is használtam utolsó feltöltés óta...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #48935 üzenetére
Mondjuk ez az androidos mytelenor app
de az furcsa hogy ismerősnél is ugyanzt írja.
viszont a *111# en lekérdezve erről nincs info
mytelenor app adatait is töröltük.
De ugyan az. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Nálam jó.
-
aprokaroka87
nagyúr
Valami bibi van van a mytelenorban?
3768 ft-ot ir Tarifacsomagod szerinti aktuális fogyasztásod 3.768 ft.Ugyan ez van két telefonon is
eggyik kártyán sincs kb 7-800 ft-nál több -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #48931 üzenetére
Persze, vágom!
A probléma az, hogy az e-mail -ben szerepel a
-Telenor azonosító
-Számla azonosító
-Cím azonosító
-Számlaszám
stb. Ez ugyebár egy e-számla. Csak, a számla befizetéséhez vezető összes link a MyTelenor felé terel, de nem én vagyok az előfizető. Ilyenkor mi a szitu? Ráadásul, gondolom, ez egy üzleti előfizetés. A számlaszám alapján el tudnám utalni, de nekem Eurós számlám van, és a váltásnál jobban járnék, ha közvetlenül a számlához tartozó kártyával tudnék fizetni. A kérdés az, hogy lehet-e, és ha igen, akkor hogyan?Maist:
Ez volt a lényeg, csak már a hsz. -em után olvastam, amit írtál. Köszönöm az infót! Sajnos, a szerződésből nem derülne ki. Egyrészt azért, mert csomagváltás történt, és a szerződésben levő ICC teljesen más. Másrészt azért, mert a Telenor összekeverte, amit a flotta leadott neki. De, mivel most roamingban vagyok, ezért úgy gondolom, hogy a nálam levő kártya lehet a fő, az otthoni routerben levő pedig a megosztó. -
Maist
senior tag
válasz
Somatom #48926 üzenetére
Én így csináltam EQ kártyával: Regisztrálni kell a főkártyára my telenor fiókot. Az a lényeg, hogy az üzleti/vállalati előfizetőknek való regisztrációt kell választani. Számokat úgy tudod meg, hogy a *125# + hívásindítóval, vagy a My telenor alkalmazás is kiírja, ha benne van a kártya a telefonodban, vagy mifi-ben, stb. A szerződésben, amit az EQ-tól kaptál az ICC alapján belőhető, hogy melyik a főkártya. Reg, és utána belépve megy a fizetés kártyával.
-
-
Somatom
veterán
válasz
4Grider #48929 üzenetére
Ezzel nincs baj, hiszen csak a számlát szeretném befizetni, ha már én vagyok a számlafizető.
Ám, ha betű szerint követem a gondolatmenetedet, akkor világos a teendőm, mert az e-mail alján ez áll:"Figyelem! Amennyiben Ön nem rendelkezik Telenor előfizetéssel, és e levelet megkapja, kérjük, haladéktalanul hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a belföldről bármely hálózatból elérhető 1220-as telefonszámon, mivel fennáll a lehetősége annak, hogy valaki az Ön tudta nélkül vásárolt előfizetést."
Tehát, hívnom kell a 1220 -at, ha nem én vagyok az előfizető, de én kaptam az e-mail -t.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
radio100jozs #48925 üzenetére
A MyTelenor regisztrációt a számomra, közvetlenül a Telenortól érkező e-számla befizetéséhez? Esetleg a belépő kódomat, a kártyaszámomat, meg a CVC kódot is egyeztessem vele?
-
Somatom
veterán
válasz
szabogabor10 #48923 üzenetére
No, ennyire nem szeretnék belebonyolódni. Nekem eddig is megfelelt a 2G, ezután is meg fog.
Más:
Megkaptam e-mail -ben az első számlámat (EQ flotta). Nekem az lenne a legjobb, ha közvetlenül kártyával tudnám kifizetni. Ezt lehet? Az e-mail -ben van egy "online fizetés" link, ami viszont a MyTelenor reklámra dob. Két opció van. Regisztráció, és bejelentkezés. Nekem van egy regem a saját, feltöltős kártyámhoz, de kétlem, hogy azt tudnám itt használni. De, akkor mivel/hogyan kéne beregelnem? Ki kéne derítenem a telefonszámot (adatkártya)? Azt sem tudom, hogy melyik a fő, és melyik a társkártya. -
Somatom
veterán
válasz
szabogabor10 #48921 üzenetére
Azt hogy lehet? A 4G más technológia, lefelé nem kompatibilis úgy, mint a 3G/2G. A váltáshoz dobnia kell a kapcsolatot. Netezésnél ez nem nagy ügy, de hanghívásnál sztem elég gáz.
-
-
ez a MyMusic (Spotify) abból a web-alkalmazáson keresztül működik, vagy a saját appjából?
-
4Grider
nagyúr
válasz
szabogabor10 #48918 üzenetére
Nem véletlen volt a tavalyi évben a rengeteg új 3G cella bekapcsolása olyan helyeken, ahol látszólag semmi értelme nem volt. De még mindig egy csomó olyan torony van vidéken, ahol vagy csak 2G, vagy csak 4G van, utóbbi is csak a másik szolgáltató RAN-ján.
-
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Pár hónapja vettem egy tabletet itt ha-n, telenoros, kaptam hozzá jótállási jegyet is. A kérdésem az az, hogy online nem lehet valahogy ellenőrizni, hogy mennyi gari van még rá? Vagy személyesen be kéne menni és ott tudják elmondani?
-
r3dsnake
nagyúr
Szegedi telenor üzletnél láttam kiírva, hogy 20% kedvezmény 1 évig a díjcsomag árából, ha valaki Telenorra vált. Erről van valahol bővebb infó? (Milyen csomagokra, milyen feltételekkel.)
Köszi!
-
4Grider
nagyúr
válasz
TODI1111 #48912 üzenetére
Mivel tavaly decemberre tervezték a voLTE publikus indulását, komoly oka volt, hogy nem indultak el vele. A milliárdos licencdíjon kívül a voLTE bevezetése monitorozott hálózatminőségi paramétert (hívásmegszakadások mértéke) is negatívan befolyásol.
Ezek után én nem csodálkozom azon, hogy még nem indultak el vele. -
TODI1111
veterán
Viktor0610 Nem tudod véletlenül, hogy a telenornál mikor lesz ez elérhető?
-
H.Istvan25
senior tag
Arrol van info, hogy a Telenornál az LTE-A melyik településeken érhető el?
-
radio100jozs
őstag
-
Bferibörs
addikt
válasz
radio100jozs #48908 üzenetére
-
radio100jozs
őstag
válasz
Bferibörs #48899 üzenetére
Erre:
· Telenor Net Pajzs szolgáltatások
· Hívásrészletezés
· Deezer Zene
· 100 GB éjszakai adatforgalom
· MyTV Videótár csomag – (2016. november 24-étől nem értékesítjük!)
· MyTV Alapcsomag
· MyTV Családi csomag
· MyTV Mesetár
· MyTV Start csomag (2017. március 6-ig MyTV Közszolgálati csomag)
· MyTV Start csomag + HBO GO (2 év hűséggel) (2017. március 6-áig MyTV Közszolgálati csomag + HBO GO)
· MyTV Családi csomag + HBO GO (2 év hűséggel)
· MyMusic csomagok. -
-
azbest
félisten
Ha hangos, feltöltőkártyás sim-et veszel a boltban, azt gondolom lehet telefonon aktiválni. De ez most egy havidíjas, hűséges, szerződéses dolog, amikor szépen alá is kell írni a papírokat. Szóval, vagy egy héttel előtte kezded intézni, mint amikor kell, vagy személyesen mégy be, hogy rögtön a szolgáltatónál legyen az aláírt szerződéspéldány
-
Sify
senior tag
válasz
Viktor0610 #48901 üzenetére
Ha neten rendeltem egy sim kártyát (Hello data start) és pénteken veszem át a postán az mikorra várható hogy aktív lesz?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest