Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9001) Clapaucius válasza D.Orion (#9000) üzenetére


Clapaucius
tag

Én Vodáról akarok SE Walkmanra váltani, csal nem megy :D
Furcsa világban élünk...nyilvánvaló, 100%-osan igazolható dolgokra rámondják, hogy nem segíthetnek...

....

(#9002) Gondos222 válasza Something_ (#8978) üzenetére


Gondos222
csendes tag

Milyen a modemed ezt az antennát találtad ?

Nekem MF 680 van de nincs benne a listában így nem tudom jó lenne az enyémhez .

(#9003) club1 válasza Clapaucius (#8999) üzenetére


club1
veterán

Van egy rossz hírem: Valamennyi gyermek fejenként egyenlő arányban örököl. A házasság érvénytelensége a gyermek törvényes öröklési kapcsolatát nem érinti. Két esetben nem örökölhetsz, az egyik ha lemondasz az örökségről, a másik ha a családjogi helyzeted nem tisztázott (nem volt elismert az apaság). Ja és van egy harmadik eset is: Ha végrendelettel kitagadtak.

[ Szerkesztve ]

(#9004) Landsmann válasza club1 (#9003) üzenetére


Landsmann
addikt

Igen, én is ezt akartam írni. Attól, hogy a szülők elváltak, a gyerekek még törvényes örökösök. Sajnos nem csak a avgyont, az adósságot is öröklik. Sokan nem tudják, de valóban le lehet mondani az örökségről. De nem szelektíven. Tehát ha lemond, nem csak az adósságról, hanem komplett minden másról is. Valóban lehet végrendeletben kitagadni az örökségből valakit, de ehhez az nem elegendő, hogy az örökhagyó megnevez xY-t, hogy őrá nem hagy semmit. Pontosabban ilyen is lehet, de ez esetben a köteles rész akkor is jár. (talán 20 %) A tényleges kitagadásnak elég szűk lehetősége van és ahhoz már jogban hivatalosan jártas személy (pl. közjegyző) közbenjárására is szükség van.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#9005) axioma válasza Landsmann (#9004) üzenetére


axioma
veterán

1. Kotelesresz a torvenyesnek a fele, de az indokolt(!) kitagadasnal nincs
2. Ha a tartozas nem volt benne a hagyatekiban, az nem az o hibaja, meg ha nem hivtak meg az sem... honnan tudna ezek nelkul, hogy orokolt tartozasa van?
3. A gond fennall akkor is, ha veletlen egyezes lenne, ismeretlen emberrel, a halalesetnek semmi koze ahhoz, hogy van-e tartozasa - ha egyszer a tartozas nem kerult at az o nevere. Kiss Bela-kent nem szabad Telenor ugyfelnek lenni, mert biztos volt valaha valamelyik Kiss Bela, aki tartozott?
Tehat a Telenor mindenkepp hunyo abban, hogy feketelistan tartja. Mindaddig amig ki nem derul, hogy a tartozotol orokolte, de ennek igazolasaban az orokosnek nem kell kozremukodnie. Keressek a tartozast az eredeti neven es cimen, az azonos nevu ugyfelet kihagyva!

Egyebkent ha a tobbi szolgaltatonak leadta a panaszos adatait a tenyleges tartozo helyett (nem csak nevet, hanem a gyerek mas adatait is az apa helyett), akkor valoszinuleg a Telenor akar karteritesre is kotelezheto...

[ Szerkesztve ]

(#9006) McLaca válasza Clapaucius (#8996) üzenetére


McLaca
őstag

Csak egy megjegyzésem lenne:
12 éves tartozásról van szó. Az elévüléssel hogyan is állnak a Telenornál?
5 éven túl az APEH, vagyis most már NAV sem követel. Persze a mobilszolgáltatók, de különösen a Telenor mindig is a törvények felett állt. Vagy legalábbis ezt hiszi.
Szóval elévülés oldaláról is érdemes lenne megpiszkálni a dolgot.

Üdv!

[ Szerkesztve ]

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

(#9007) Landsmann válasza McLaca (#9006) üzenetére


Landsmann
addikt

Azt hiszem, akkor nem évül el, ha még elévülési időn belül újabb felszólítást küldenek. Akkor a felszólítástól számítva újraindul az elévülési idő. Bár nem tudom mennyire veszik ezt komolyan. Van olyan ismerősöm, aki szintén fekletelistás a Telenornál, akit már bírósággal, meg pénzbehajtókkal fenyegettek. Jötte is levelek innen-onnan, aztán egy jó ideje semmi, de nem is fizetett. Ez még olyan 1996 táján volt, akkor valami 20000 körüli tartozásról és azok kamatáról volt szó. Évek óta hozzá sem szóltak. Pár éve mikor telefont akart venni, akkor közölték vele, hogy feketelistás, de csak a Telenornál.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#9008) kutyafile válasza Prien (#8995) üzenetére


kutyafile
tag

Az micsoda? Az ami a honlapjukon nagyon eldugva online bejelentő lap? Persze, minden nap írok nekik...... Nagyon megutáltam ezt a bagázst, pedig amióta van Pannon azóta az vagyok.
Megfigyeltem valamit itt ahol (itthon) bajom van a hálózattal. Ha meg sem mozdítom a telót, egy helyben van akkor is össze vissza megy a térerő. Mégpedig a következő módon! E betű 1-2-3-4 (ez a max) pálcika térerő. Átugrik H-ra nulla és 1-2 pálcikára. Itt van meghatározatlan, random ideig. Amikor itt úgy járkál a térerő, hogy H betű nulla pálcikával, akkor leszakad a hálózatról és nem is meg vissza! Piros x-t kiteszi a térerőhöz és annyi. E betűs megoldásra nem tud visszalépni! Ha átállítom a teló menüjét, hogy csak a GSM-t használja, ne automata módon a WCDMA/GSM-t, akkor viszonylag stabilan van a térerő. A telő mm-re ugyanazon a helyen van mindig. Azt vettem még észre, hogy ha itthon vagyok, mindig az E betű és a H betű váltakozik csak automata módban. 3G-t sose ír ki. Napok óta figyelem! Ha elindulok itthonról, menet közben ott is hol átmegy 3G-re, hol H betűre, hol vissza E-re de sose szakad le a hálózatról. De a telefonos bigéknek hiába mondom, azok csak szajkózzák a maguk baromságait. Azt pedig képtelenség elérni, hogy a technika kollégákkal beszéljek. Azok egyébként normálisak, értelmesek úgy tapasztalom. Csak hát a parasztok vannak az első sorban és azokon nem lehet átjutni a technikai személyzethez. A minap este sikerült egyébként. Akkor 2-3 perces mérést csináltak a beszélgetés alatt a teló automata és csak GSM menu beállításánál is. De nem szóltak vissza mire mentek eddig. Az biztos, hiogy ez a telenor össze nem hasonlithato a pannonnal. Szerintem. Fényévekkel szarabb, technikailag is, a személyzetről (ügyintézők)-ről nem is beszélve.

(#9009) csab2 válasza Clapaucius (#8996) üzenetére


csab2
veterán

Nem akarom védeni a Telenort, de ez a Telenor hivatalos véleménye, vagy csak egy hülyepicsa ügyfélszolgálatos/eladó közölte veled?
Szerintem ha a megfelelő helyen - írásban! - jelzed a problémát, biztosan megoldást találtok a problémádra!

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#9010) Prien válasza kutyafile (#9008) üzenetére


Prien
addikt

Nem-nem, semmi online ügyintézés és telefonálgatás...Személyesen bemész, nyomsz egy ügyfélszolgálat-sorszámot, sorra kerülsz, elmondod, mi a gondod és azt is, hogy eddig nem sikerült megoldani a problémát, ezért szeretnél egy műszaki ügyfélpanaszkönyvet kitölteni,hogy vizsgálják ki a dolgot. Mondd el,hogy a telóddal nem lehet gond, mert máshol nem csinál ilyet, csak a lakhelyeden. Hátha meg tudják oldani.

A kevés is több a semminél.

(#9011) kutyafile válasza Prien (#9010) üzenetére


kutyafile
tag

OKÉ! Köszi! Mindig tanul a zember!!

(#9012) hazai


hazai
tag

szia hogy lehet lemondani a klikk - et 1220 as számot hívom de csak a megrendelésöl esik szó a lemondásrol nem, aki tudna segiteni jelezen köszi.

Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#9013) nggabi válasza hazai (#9012) üzenetére


nggabi
nagyúr

telenor onlineon pl, vagy kérsz egy ügyintézőt...

"szenyor dzsíííí"

(#9014) Landsmann válasza kutyafile (#9008) üzenetére


Landsmann
addikt

Nem kell ahhoz helyet változtatni, hogy a telefon a GSM és a 3G között váltogasson. Itt vagyok én élő példának: Bázisállomás az utca végén, kb 500 méterre. Tökéletes rálátás, látom az antennákat. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy az egyébkként állandó 3G-re állított telefon néha visszavált GSM-re. Aztán eltelik pár perc, vagy még annyi sem, vissza 3G-re. Volt, hogy 1 perc alatt 2-3 alkalomml is váltogatott ide-oda, noha a telefon egy helyen volt. Próbáltam kiszűrni a hibát. Ketzembe vettem a telefont és a téli fagyos estén gyalog útnak indultam és fiygeltem a telefon viselkedését, mikor vált. Teljesen véletelenszerű volt az egész váltás. Hívtam a Telenort, elsoroltama problémát. Sikerült technikushoz jutnom. Rénézett a térképre és elmondta, hogy ahol most tartózkodok, ott teljes 3G lefedettség van, nem lenen szabad eltűnnie a térerőnek. Az utca közepefelé van egy kis jelcsökkenés, mert van egy hajlat az útban. De ott sem kellene megszakadnia, esetleg beltérben. Kérdeztem a fickót, hogy hallottam olyat, hogy a 3G-s hálózatok úgy működnek, hogy ha kezd telítődni a hálózata, magyarán nincs több szabad csatorna, akkor a kisugárzott teljesítményt az adó visszább veszi, ezzel a távolabbi telefonokat lerázza magáról és arra készteti őket, hogy GSM-re váltasanak át. Így ismét van szabad kapacitása a bázisnak. Elmondta, hogy valóban van ilyen, ezt hívják a bázisállomás lélegzésének. De én olyan közel vagyok hozzá, hogy nálam ez nem játszat szerepet. Arra a megállapításra jutottunk, hogy a telefonom hibás. Na ezt jó lett volna kideríteni minél előbb, mert a garancia lejárta előtt voltunk pár héttel. De indokolatlanul nem akartam szervizbe küldeni a telefont. Sajnos másik 3G-s Telenoros telefont meg nem tudtam szerezni, hoyg teszteljem. Így telt az idő novembertől egészen talán februárig, mikor megvettem a Naite-t. És láss csodát, az is ugyanazt csinálta. Szinte másodpercre pontosan váltott a két telefon. Na mondom, ez nem telefon hiba, hanem a hálózaté. Aztán megfigyeltem, hogy mikor is történnek ezek a váltások. Az eredmény az lett, hogy leginkább olyankor, amikor már vége a tanításnak, a gyerkőcök otthon vannak és mobilneteznek. A péntek délutánok voltak a legrosszabbak. Gondolom a kollégiumból hétvégére hazamenő diákok rácuppantak a netre. Szóval szépen kirajzolódott, hogy a váltások akkor a leggyakoribbak, mikor a diákság a legjobban ráér és szinte biztos, hogy a net előtt ül.
Ezt scak azért írtam le, mert lehet, hogy nálad is ugyanez a helyzet. Nálunk közben ez megszűnt, gondolom bővítették a kapacitást.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#9015) hazai válasza nggabi (#9013) üzenetére


hazai
tag

szia a telenor onlineon vagyok regisztrálva de valamilyen űrlap jogosultságom nincsen na ezt hagyom!!! {vagy kérsz egy ügyintézőt} ezt hogy tudom kérni mit kell ahhoz tennem????

Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#9016) Clapaucius válasza csab2 (#9009) üzenetére


Clapaucius
tag

Felhívtam az ügyfélszolgálatot, 4 különböző emberrel beszéltem, mire egy végül elárulta, hogy 1999-es tartozásról van szó.

Bent is voltam a helyi (Dabas) Telenor üzletben, ott tudtam meg, hogy feketelistán vagyok.
Kértem a csajt, hogy mindenképp adjon nekem egy számot, vagy egy levél címet...vagy bármit...amin rendezni tudom ezt a dolgot.
Nemigazán akart segíteni, mondta, hogy mindenképp levelet írjak.

Tegnap írtam is egy jó hosszú levelet, adatokkal alátámasztva. Még várok egy kicsit, aztán ha semmi, irány Törökbálint, vezetőség. Ha ott sem segítenek ebben az abszurd helyzetben, akkor jöhet a panaszleveles megoldás és ha akkor sincs semmi változás, akkor még tovább kell menni....
Nem hagyom annyiban, nem fognak hülyének nézni!

Plusz nekem elég rossz érzés elhunyt édesapámról beszélni már napok óta mindenféle ismeretlen emberrel......

....

(#9017) Csemica válasza Gondos222 (#9002) üzenetére


Csemica
csendes tag

Szia!

Az antenna leírásában találtam egy szöveget:

"ZTE: MF631, MF633+, MF633BP+, MF645, MF668, MF668+ és más modellek amelyek TS9-es antenna csatlakozóval rendelkezik"

http://www.fortunagsm.hu/vmchk/TARTOZEKOK-+36-70/942-0255/Antennak/Magneses-antenna-jeler%C5%91sit%C5%91-ZTE-MF668/MF631-USB-modemhez-11-dB.html

Tehát, ha van csatlakozója,akkor elvileg jó.

(#9018) Something_ válasza Gondos222 (#9002) üzenetére


Something_
őstag

Aminek ilyen a kimenete, ahhoz jó. Ergo jó ahhoz, amiket a telenornál lehet kapni.
Figyelj oda nagyon, hogy jó modemet adjanak! Nekem a 21-hez pl teljesen más modemet adtak és jó lett.
ZTE és Huawei között nincs különbség, mindegyikhez van antenna.

(#9019) hallerlaller


hallerlaller
addikt

a telenor onlineba nem tudok belépni már hónapok óta, felhasználónevet és jelszót beírva folyton ez a hibaüzenet fogad, szerintetek mi lehet?:

Felhívjuk figyelmét, hogy technikai okok miatt átmenetileg nem lehetséges a Telenor Online oldalaira történő belépés vagy regisztráció. Kérjük, próbálja meg később! Köszönjük megértését. (Hibakód: 6006409747651800)

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#9020) nggabi válasza hallerlaller (#9019) üzenetére


nggabi
nagyúr

épp most léptem be, sztem hívd fel őket...

"szenyor dzsíííí"

(#9021) hallerlaller válasza nggabi (#9020) üzenetére


hallerlaller
addikt

áhh, inkább holnap ebédszünetben bemegyek. itt van egy mini telenor üzlet a szomszédban.

Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i

(#9022) csab2 válasza Clapaucius (#9016) üzenetére


csab2
veterán

A lényeg, hogy írásban közöld az álláspontod. Ez megtörtént. Várd meg, hogy mit válaszolnak! Ez több hét is lehet, de érdemes kivárni. Biztosan fognak válaszolni. Ha a válasz számodra nem kielégítő, akkor még mindig ráérsz további panasszal élni.

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#9023) Landsmann válasza Clapaucius (#9016) üzenetére


Landsmann
addikt

Ha végre győzedelmeskedsz, megkérdezheted őket, hogy mivel óhajtják jóvá tenni a tévedésüket. Lehet, hogy kitudsz csikarni tőlük némi kedvezményt, vagy valami nem publikus tarifacsomagot. :) Egy próbát megér majd.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#9024) Ibisza


Ibisza
csendes tag

Sziasztok fórumozók!

Csajos kérdésem lenne.
Most lettem telenor netes,de csak,mint szolgáltatást használom.
Régi fajta, vaterán vett huawei stickem van. Most vettem, pár napja. Megy a net,ezzel nincs bajom,de ahol lakom,ott elég zűrös a 3G. Az a baj,hogy hol van 3G, hol meg nincs.
Ha a gépem oldalra fordítom, az élére,akkor nagyon jó a 3G és nem szakad meg, gyors,
meg minden... De ha szeretném rendesen használni a gépet és normálisan fordítom,ahogy kell,akkor legtöbbször elmegy a 3G-s lefedettségem. Valami ötlet,hogy mit csináljak vele,hogy stabil legyen? köszönöm előre is a segítségeteket

(#9025) Prien válasza Ibisza (#9024) üzenetére


Prien
addikt

Első tippem az, hogy tedd közelebb az ablakhoz a modemet, ha lehetséges...legelső mobilinternet modemem nekem USB kábelen lógott és meghosszabbítottam,hogy minél közelebb legyen az ablakhoz.

A kevés is több a semminél.

(#9026) Ibisza


Ibisza
csendes tag

ehhez árulnak hosszabbítót? jól gondolom?
ja és köszönöm a segítséget

(#9027) Ibisza válasza Prien (#9025) üzenetére


Ibisza
csendes tag

kipróbáltam,amit írtál, de az ablaknál nincsen 3G!!!! ilyenkor mit csináljak?

(#9028) Prien válasza Ibisza (#9027) üzenetére


Prien
addikt

Akkor valószínűleg ennyire képes a hálózat(ahol élsz)...vagy meg kéne nézned egy újabb modemmel, nem-e a réginek van valami baja...esetleg SIM kártya csere is segíthet...Én 236 kbps sebességgel kezdtem 4 éve. Ha esetleg a szerződésedben garantálták a 3G-s lefedettséget, akkor pedig reklamálnod kéne. :) Ezek jutottak eszembe, hajrá! :))

[ Szerkesztve ]

A kevés is több a semminél.

(#9029) Ibisza


Ibisza
csendes tag

fú, a simem zsír új, a mobiltelefonomon is ugyanúgy viselkedik a hálózat és
nincs netes szerzősésem,mert az 1 gigás netet kapcsoltattam be pár napja.
A mobil új teljesen. az a baj,hogy van más is, edge,de az a bajom,hogy nem stabil,hanem folyamatosan vált és így nem tudom használni. tehát egyfolytában vált a 3G és az edge között, a gépen is és a notebookon is.

(#9030) Ibisza válasza Ibisza (#9029) üzenetére


Ibisza
csendes tag

vagyis a telefonon és a notebookon is vált folyamatosan, azt akartam írni.

(#9031) Prien válasza Ibisza (#9030) üzenetére


Prien
addikt

Akkor 9010-es hozzászólás... :K

A kevés is több a semminél.

(#9032) Ibisza válasza Prien (#9031) üzenetére


Ibisza
csendes tag

erre lehet panaszt kérni?
mert ha igen,akkor élek vele és kérem vissza a pénzem.
a jó netnek jobban örülnék. de nem hagyom annyiban.

(#9033) club1 válasza Ibisza (#9032) üzenetére


club1
veterán

Szerintem erre nem lehet panaszt kérni. Semmilyen szolgáltató, semmilyen országban nem garantálja, hogy adott helyen van/lesz 3G. Csak azt, hogyha van, akkor az esetek 80%-ában milyen sávszélességet tud rajta biztosítani. És mivel a Telenor ezt a sávszélességet az EDGE tartományban húzta meg, így nem igazán lehet őket számon kérni.
Azaz mielőtt egy szolgáltatásra előfizetsz, illik ezekkel az alap dolgokkal tisztában lenni.
Mivel említetted, hogy van a lakásban olyan hely ahol jól működik, én inkább egy 3G routert ajánlanék, amit olyan helyen kell a szobában elhelyezni, ahol stabil a 3G, onnan pedig a gépedig vagy WLAN-t, vagy kábelt használhatsz.
Amennyiben pedig nem voltál hüle, és nem írtál alá hűséget a mobilnetre, menj be inkább és mondd fel, továbbá köttess be helyette valamilyen kábelnetet. Utóbbi sem lesz 100% rendelkezésre állású, de legalább normálisan lehet vele netezni...

(#9034) Prien válasza club1 (#9033) üzenetére


Prien
addikt

Hát nem tudom, mert amikor nekem a lakhelyemen nem működött a 3G, csak Edge, benn a városban pedig mindig volt 3G, én bementem a Telenorhoz,(akkor még Pannon) és elmondtam ezt a problémát.
Mivel akkoriban még alig volt ilyen mobilinternet elterjedve, féltem,hogy nem hisznek nekem, elhajtanak,stb. Az ügyfélszolgálatos jelezte,hogy van ilyen lehetőség, hogy műszaki ügyfélpanaszt tehetek írásban, ott a helyszínen, írásban meg is írtuk. Rá pár napra csörögtek, hogy megjavult-e már. Mondom igen és köszönöm.
Velem ez történt, nagyon korrektek voltak.
Azóta eltelt pár év és idén nyáron is történt egy hasonló,(egyik nagyobb vihar után), akkor elég volt betelefonálnom, a hölgy mondta is, hogy valóban nem lát 3G hívást az adott körzetből (csak Edge volt) és ránéznek a toronyra...Ekkor is orvosolni tudták a problémát. Szóval én csak jót tudok mondani ezzel kapcsolatban. Ja és nem is Pesten élek, hanem Egerben.

[ Szerkesztve ]

A kevés is több a semminél.

(#9035) Landsmann válasza Ibisza (#9024) üzenetére


Landsmann
addikt

Itt az a probléma, hogy éppen a 3G beltéri lefedettségének a határán vagy. Vegyél egy USB hosszabbítüó kábelt és akkor a modemet eltudod helyezni függőlegesen, a probléma elhárítva. Az ablakhoz menés önmagában nem nyújt megoldást, csak abban az esetben, ha a sugárzás abból az irányból jön. Ha éppen ellenkezőleg, akkor éppen mindegy, hogy az ablaknál vagy-e, vagy sem. A 2 GHz-es frekvencia nem verődik vissza a tereptárgyakról épületekről. Leginkább a fényhez hasonlatos a terjedése. Így aztán az ablaknak nincs jelentősége.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#9036) Something_ válasza Landsmann (#9035) üzenetére


Something_
őstag

Nem értem minek USB-zni, hogyha van már olyan modem amibe külső antennát lehet csatlakoztatni. 5 méter, kidobod az erkélyre/tetőre és kész. Nem veszik el a jel se annyira, mintha 5-10 méteres USB kábelen lenne, plusz nem dobálja el a netet.

(#9037) club1 válasza Prien (#9034) üzenetére


club1
veterán

Neked a helyzeted más, de nem publikus az infó, hogy miért. Mindenesetre ebből a szempontból jó helyen laksz... 3G-t sehol sem köteles a szolgáltató szolgáltatni, ott nyomja ahol megéri neki. Ennek megfelelően nem látom sok értelmét a panaszkodásnak, max. az érhető el, hogy állítanak a legközelebbi antennán (magyarul valakiknek meg rosszabb lesz).

(#9038) csabám


csabám
addikt

CSecs mindenkinek. Számlás tarifákban otthon van valaki? Most jár le az egy éves tarifahűségem és váltani szeretnék 1000 kvartettről valami sokkal olcsóbb csomagra. Viszont nem igen találtam olyat ami szimpatikus lenne. . . Egy kis help/ tanács/ ötlet? :R

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#9039) csabám válasza csabám (#9038) üzenetére


csabám
addikt

Djuice is lehet. Most ezt néztem ki egy 1 GB - os nettel és az 500 Ft/hó 200 SMS - el (csak az a baj, hogy ez a 200 sms csak húszas hálózatba érvényes. Jól értelmeztem ugye?:)). Vagy van jobb ötlet? Ami fontos számomra az pont megtalálható volt a mobilkvartett 1000 - ben, viszont el kell búcsúznom tőle, mert irdatlan sok a havi számlám és mellette még van egy mobil törlesztő részletem is.

[ Szerkesztve ]

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#9040) sssz válasza csabám (#9039) üzenetére


sssz
őstag

red bull mobile simly all csomag? nagyon jó, nekem az van. 200 perc bármely hálózatba, 200 sms/mms bármely hálózatba, 500MB net, 4500 ft. azt nem tudom, hogy már meglévő előfizetésről át lehet e váltani erre, mert én red bullos telefont vettem anno és ahhoz csak ezt az előfizut lehetett igénybe venni.

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#9041) csabám válasza sssz (#9040) üzenetére


csabám
addikt

Mint lehetőség ez is felmerült (mobilkvartett=simply all), de sajnos nem tudok átmenni. . . :((

A djuiceos 200 sms hálózaton belülre tudnál mondani valamit ha szépen megkérlek? :)

[ Szerkesztve ]

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#9042) leo81


leo81
aktív tag

Zalaegerszeg

http://www.speedtest.net/result/1584369023.png

(#9043) goro1000


goro1000
aktív tag

Sziasztok
Ha az elöfizetéses kártyámra megrendelem a mobil 500mb csomagot és beleteszem egy pannonos modembe és ugy netezek a pc-én nem pedig a telefonon. akkor a telenor észre veszi??

(#9044) Something_ válasza leo81 (#9042) üzenetére


Something_
őstag

Sanszos, hogy te vagy a toronyőr ilyen értékekkel:D

Budapest, XVI. kerület, 16:42
http://www.speedtest.net/result/1584388148.png

(#9045) timea1991


timea1991
tag

Az átjátszó adókat is cserélik?

(#9046) club1 válasza goro1000 (#9043) üzenetére


club1
veterán

Persze hogy észreveszik, az tökéletesen látható, hogy milyen eszközben van a sim kártyád. De ez nem jelent semmiféle problémát, hiszen nincs az leírva sehol, hogy nem teheted modembe az elsődlegesen beszédcélú sim kártyádat.

(#9047) club1 válasza timea1991 (#9045) üzenetére


club1
veterán

Persze, nagy részük már le is van cserélve, most hangolgatják őket.

(#9048) krystman


krystman
őstag

Egy olyan kérdésem lenne, hogy akarnék venni egy Blade telefont, és kinéztem Alaptarifa2+ Net100-as csomaggal 15ezerért. Viszont azt meglehet oldani, hogy a jelenlegi előfizetésemet váltanám át így és így venném meg a telefont? Vagy csak kimondottan új sim és előfizetéssel működik ez?

(#9049) Landsmann válasza Something_ (#9036) üzenetére


Landsmann
addikt

Persze, akinek olyan modme van, amin van antenna csatlakozó. De akinek nincs, az az egész szerkezetet kénytelen magasabbra, ablakba, erkélyre húzni.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#9050) sssz válasza csabám (#9041) üzenetére


sssz
őstag

mire gondolsz??? én már 26on felül vagyok, úgyhogy azt nem ismerem (tudtommal a djuice-t csak 26 éven aluliak vehetik igénybe)

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.