Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18005) club1 válasza wwenigma (#18003) üzenetére


club1
veterán

Azért arra kiváncsi lennék, mi felejtődött ki abból a történetből hogy a Telenyomor nem tekinti magára nézve kötelezőnek a távollévő felek között kötött szerződésekre vonatkozó elállási jogot?
Mert az indoklása alapján mostantól bármelyik webáruház mondhatja, hogy a szerződést a futárral (személyesen) kötötte meg a vásárló, amikor átvette az árut meg a számlát...

(#18006) asdf_ válasza club1 (#18005) üzenetére


asdf_
veterán

Na de ott volt idezve, hogy mire hivatkozva utasithatja el -szerintem- jogosan. Akkor most miert rugozunk ezen?

(#18007) Gedeon31 válasza asdf_ (#18006) üzenetére


Gedeon31
addikt

Szerinted ez a baj szerintünk meg nem jogosan.

(#18008) koxx válasza Gedeon31 (#18004) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Ha nincs értelmes hozzáfűznivalód akkor inkább ne írj semmit, thx.

(#18009) Gedeon31 válasza koxx (#18008) üzenetére


Gedeon31
addikt

Szerinted melyik írásom nem volt értelmes ?????

(#18010) wwenigma válasza Gedeon31 (#18007) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

5.§ c) pontja elég egyértelmű, lehet hogy nem ez volt a törvényalkotó szándéka ettől függetlenul jogosan járnak el, a törvény betűje szerint. (gondolok itt pl. kikevert medicinára, ami ugye személyre szól)

Ugyanitt az a) pont is érvényes, bar a szolgaltatas megkezdése nem tudom mikorra vonatkozik. (nem az alairaskor aktivalodik az elofizetesed/kartyad hanem elotte/utana?)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#18011) asdf_ válasza Gedeon31 (#18007) üzenetére


asdf_
veterán

Ha kimegy hozzad a szolgaltato embere -egy megrendelest teljesit- es te ott a lakasodon irod ala az elofizetoi szerzodest -ez jogosit fel, hogy egyaltalan megvedd a keszuleket- az vajon tavollevos szerzodeskotes, avagy uzleten kivuli kereskedes (amire teljesen mas jogszabalyok vonatkoznak es a 8 napos elalllas pont nem)?

[ Szerkesztve ]

(#18012) club1 válasza asdf_ (#18006) üzenetére


club1
veterán

A mobiltelefonokat/modemeket nem egy személynek személyre szabva gyártják, tömegtermék mint egy porszívó. Az előfizetést megtestesítő sim kártya is az. A standard vásárlás során a vásárlási szerződés a számla/nyugta átvételével köttetik meg, ha ez távollévő felek között történik, semmi különbség nincs aközött hogy porszívót visz ki a futár, vagy a mobiltelefont/modemet egy sim kártyával, vagy esetleg anélkül. Azzal, hogy a futár aláírattat esetleg egy előfizetői szerződést, attól az adás-vétel még távol lévő felek között köttetett meg. Maga az előfizetés lehet az elállási jog tekintetében más tészta mivel az egy szolgáltatás, de az is erős határeset, mivel tömegeknek nyújtott szolgáltatásokról van szó.

A példád pont hogy távollévős szerződés.

[ Szerkesztve ]

(#18013) asdf_ válasza club1 (#18012) üzenetére


asdf_
veterán

Akkor kottetett tavollevok kozott a szerzodes, ha mondjuk digitalis alairassal ellatott elektronikus uzenetekben kottetett. Ha kihoz a futar egy szerzodest _papiron_ es azt te ott, akkor irod ala, akkor az nem tavollevos szerzodes az idezett jogszabaly alapjan. Ha a fejed tetejere allsz, akkor sem.
Ketsegkivul nem ez volt a jogalkotoi szandek, de a pannon megtalalta a kiskaput es ki is hasznalja.

Ha elofizetoi szerzodes nelkul, csak keszuleket, sim kartya nelkul vasarolsz a telenortol es azt hozzak ki, na az lesz tavollevos szerzodes (kerdes, a pannonnal lehet-e egyaltalan ilyet).

[ Szerkesztve ]

(#18015) wwenigma válasza asdf_ (#18013) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

#18010, szerintem felesleges tovább ragozni. De a lényeget jol megragadtad a SIM nélküli készüléknél is.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#18016) club1 válasza asdf_ (#18013) üzenetére


club1
veterán

A mi webáruházunkhoz tartozik x bolt az országban, így személyes átvétel is választható. És bizony ott is (ahol a vevő csak megrendeli és kiválasztja hogy hol veszi át a terméket, és még csak ki sem fizeti, azaz a teljesítés, a számla kiadása a boltban történik!) biztosítanunk kell az elállási jogot. Ezt nem én találtam ki, mi szakjogászt kértünk fel jó pénzért a vásárlói tájékoztató megírásához. Persze belátom, inkább Telenoros jogászt kellett volna felkérni...

(#18017) pinnacle válasza asdf_ (#18013) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Szerintem nem biztos, hogy azért, mert a futárnál írom alá a szerződést, nem érvényes az elállási jog.
Bolti átvétel esetén is érvényes, igaz ezzel is szoktak trükközni.
"Az elállási jog a rendelkezések szerint azért illeti meg a vásárlót, mivel a megrendelés előtt személyesen nem tud meggyőződni a vásárolni kívánt termék műszaki paramétereiről, tulajdonságairól, a döntéshozatalhoz szükséges jogai korlátozottak. Így az elállási jog gyakorlása független az átvétel módjától. A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat."

(#18018) Varszegig válasza asdf_ (#18013) üzenetére


Varszegig
veterán

Szerintem mivel a futár nem a szolgáltató embere, így igenis távollévők közt jön létre a szerződés.

(#18019) novake válasza Dávid78 (#17980) üzenetére


novake
tag

Szia! Telenort kérdezted? Mi volt a válasz?

(#18020) club1 válasza Varszegig (#18018) üzenetére


club1
veterán

Akkor még egyszer: Nem számít hogy ki adja át a weben megrendelt árut/szolgáltatást, mivel a megrendelés/fogyasztói döntés távolból történt.

(#18021) wwenigma válasza club1 (#18020) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

#18010, olvasd mar el. Jogszeru, a torveny betuje szerint. Szolgaltatas...

Jelentsd fel ha szerinted nem, ez allampolgari kotelezettseged.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#18022) axioma válasza wwenigma (#18021) üzenetére


axioma
veterán

Tevedes, feljelenteni a buncselekmenyt kotelezo, az ennel enyhebb jogellenes tevekenysegeket nem. A fogy.ved. torveny be nem tartasa nem az, sot nem is a rendorsegre tartozik, hanem leginkabb a fogyved-re vagy meg inkabb mint piactorzitas a GVH-ra.

[ Szerkesztve ]

(#18023) club1 válasza wwenigma (#18021) üzenetére


club1
veterán

Gondolom neked is feltűnt, hogy a Telenor nem a szolgáltatással indokolja az elállási jogtól elzárkózását, hanem azzal hogy a megrendelés megrendelésének megrendelése - vagy hogy a fenébe kell a mosakodásukat értelmezni - szerintük nem számít távol lévők között között kötött szerződésnek. Pedig de... Mint leírtam korábban, a szolgáltatás része a megrendelésnek az elállás tekintetében zicces, a vicc szerintem inkább az, hogy a készülékekre-modemekre és egyéb eszközökre is kiterjeszti a Telenor.
Annyira nem tud érdekelni a Telenyomor kicsinyessége, hogy emiatt eljárási díjakat fizessek. Fizessen az, akit megkárosítanak...

(#18024) Varszegig válasza club1 (#18020) üzenetére


Varszegig
veterán

Ok, én csak azt akartam írni, hogy erre hivatkozva sincs igazuk:)

(#18025) asdf_


asdf_
veterán

Nezzetek, en idemasolom ismetelten, ha valaki nem erti a magyart/funkcionalis analfabeta/nem kepes belatni, vegiggondolni, hogy mi tortenik es hogyan, azzal nem tudok mit kezdeni. Jogszabalyi idezettel ellatott valaszokat tudok elfogadni ellenervkent (harom valaszbol ketto szerintemmel kezdodott...). Esetleg menjunk at a Garancia kérdés, fogyasztóvédelem topikba.

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

(1) A rendelet hatálya arra a szerződésre terjed ki, amelyet gazdálkodó szervezet vagy magyarországi fióktelepe útján külföldi székhelyű vállalkozás (a továbbiakban együtt: gazdálkodó szervezet) és fogyasztó köt egymással a gazdálkodó szervezet áruértékesítő, illetve szolgáltató tevékenységi körében kizárólag egy vagy több távközlő eszköz használata útján (távollevők között kötött szerződés).

Kijon a futar, es ott, akkor irom ala a szerzodest vs. "kizarolag tavkozlesi eszkoz utjan" utkozese megvan mindenkinek? Latszik mar, hogy ez miert nem tavollevos szerzodes? Kijon a futar es te ott akkor eldontheted, hogy akarsz-e szerzodest kotni es ha igen, a szerzodes ott es akkor jon letre NEM tavkozlo eszkoz hasznalata soran, hanem tollal es papirral.

Korabban viszont hulyeseget mondtam, ez nem uzleten kivul kotott fogyasztoi szerzodes, mert az a vallalkozas kezdemenyezesere letrejott szerzodesekre vonatkozik (tipikusan: hazalo ugynok, utaztatos termekbemutato, ceges kajaldaban kirakodovasar stb. itt meg ugye a fogyaszto jelzi szerzodeskotesi szandekat)

Megj: ettol fuggetlenul ugyanugy kocsogsegnek tartom, mint ti -bar szerintem ez az orszag mint ahogy sok masra, erre sem nott meg fel, hogy 8 napos elallast adjanak a nep kezebe-, de a jogszabaly szerint ez van.

[ Szerkesztve ]

(#18026) axioma válasza asdf_ (#18025) üzenetére


axioma
veterán

Csak ket kerdesem van. A futar a csomag kezbe adasa es kibontasa ELOTT vagy utan iratja ala? Vagyis, mondhatom, ha kinyitom, megnezem, nem tetszik, hogy nem irom ala es nem fizetem ki (ill. visszakerem)? Ha ezt beleirtak a futarral szerzodesbe, akkor fejet hajtok. Ha a futar nem adja at addig a dobozt, akkor a termek megvasarlasa az bizony elektronikus eszkoz utjan tortent, amit a futartol csak atvett at az ugyfel, csak _kapcsolt_termekkent_ alairt egy szolgaltatasi szerzodest is. Es???? Es itt jon a masodik kerdes, mirol szol a papir, amit alair? A telefon megvasarlasarol? NEM, a szolgaltatasrol. A szerzodesnek semmi koze a termekhez, legfeljebb az arahoz. (En vettem igy eszkozt, es nem engedtek kibontani, pedig kerdeztem direkt. Mondjuk nemtom az eppen Telenor volt-e, de az osszes futarceg igy mukodik, csak igy szerzodik.)

(#18027) asdf_ válasza axioma (#18026) üzenetére


asdf_
veterán

Ha a futar nem adja at addig a dobozt, akkor a termek megvasarlasa az bizony elektronikus eszkoz utjan tortent
En itt sorrendi bukfencet erzek a dologban. Kettot is. Az egyik, hogy eloszor a szerzodeskotes jon letre, utana, ez alapjan lesz az ember egyaltalan jogosult kedvezmenyes (vagy "kedvezmenyes" :) ) aron keszuleket vasarolni. Tehat ameddig nem kotsz elofizetoi szerzodest -ami ugye az elobb idezettek miatt nem tavollevos szerzodeskotes- addig nem tud keszuleked lenni. Ellenben ha nem a futarnal fizetsz kp-ban vagy kartyaval, hanem a szerzodeskotesi igeny jelzesekor az online feluleten kartyaval kifizeted a termeket, akkor te mar a szerzodeskotes elott kifizettel valamit, na itt viszont tenyleg syntax error gyanus, ezen mar erdemes polemizalni, hogy ilyenkor mi van :) A keszuleket nyilvan addig nem kapod meg, amig az elofizetoi szerzodest nem irod ala, viszont mar kifizetted. Ket szerzodes jon letre, az egyik letrejotte utan veheted egyaltalan meg a telefont, mikozben ha mar kifizetted, egy masik -adasveteli- szerzodes kozben meg mar letrejott. Tehat ugy jon letre valami, hogy meg nem johetne letre -ha igy a kesoi oran jol elmelkedem-.
Ellenben az elofizetoi szerzodesnek annyi koze megis van a telefonhoz, hogy anelkul nem tusz telefont venni tehat megsem valaszthatjuk kette a dolgot (neadjisten a keszulek adasvetele az elofizetoi szerzodes mellekletet is kepezheti, es akkor a ket csomobol egyet mar at is vagtunk).

(#18028) axioma válasza asdf_ (#18027) üzenetére


axioma
veterán

Egyreszt meglevo szerzodesre is lehet telefont venni. Ott a futar csak az atvetelt iratja ala, ilyenkor mit csinal a Telenor?? Ilyenkor sincs 8 nap? Vagy alairatja a huseget papiron is, csak hogy a lenti magyarazkodasnak megfelelo papir is legyen?
Masreszt a lenyege't nem erted az alairasos kerdesemnel. A 8 nap lenyege, hogy a keszuleket a maga valojaban megtapogathassa, MIELOTT dont. Ha elobb kell fizetni, alairni (most beszeljunk a keszulek atvetelerol, a gyakorlatban a futar persze egyszerre irat mindent), es nem lehet utolag az egesz hobelevancot egyben visszaadni, akkor a termeket nem lehetett a fogy.vedelemnek megfelelo mertekben megvizsgalni vasarlas elott.
Es _ezert_ fontos az, hogy elobb kell alairni, akkor, amikor a termek nincs fizikailag a kezeben, ezert szabalytalan.

[ Szerkesztve ]

(#18029) asdf_ válasza axioma (#18028) üzenetére


asdf_
veterán

Igen, de meglevo szerzodesnel is huseget irsz ala, anelkul csak ugy puszira nem adnak telefont. Az meg ugye szerzodeskiegeszites/modositas, es azt is papiron fogod alairni a futarnal. Csak telefont, elofizetoi szerzodes nelkul meg afaik nem lehet venni a pannonnal.

(#18030) nggabi válasza axioma (#18028) üzenetére


nggabi
nagyúr

a telenoros futár szerződést is aláírat, a t-mobilos pl csak átvételi elismervényt. gondolom ez a lényege h ki tudjanak bújni a 8 nap alól a telenyomorékok... :U

"szenyor dzsíííí"

(#18031) fila


fila
senior tag

Sziasztok!

A telefonom nem fogadja a Telenoros Sim kártyát, a T-mobilosból is csak a Vario Sim kártyát fogadja. (ha minden igaz ez nem "dinamikus" kártya)

Tudja valaki, hogy milyen típusúra kell cseréltetnem a telenorost, hogy működjön a telefonnal?

Előre is köszi.

5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546

(#18032) fila válasza fila (#18031) üzenetére


fila
senior tag

A mérete normál, azzal nincs baj, és a SIM az jó, mert másik telefonba működik.

5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546

(#18033) Micuir_M


Micuir_M
tag

Tudja valaki, hogy a Klikk és a Mobil Online 100 között mi a különbség? Mert mindkettő 100 MB-ot ad, utána lassít, nem túlszámláz és ugyanannyiba kerülnek.

Másik kérdésem: Van két Nokia C5-03-mom. Egyiket tavaly tavasszal vettem függetlenül az MM-ban (ez fehér) a másikat év végén a Telenornál (ez fekete). Mindkettőn ugyanaz a szoft van, de a fehér magyar gyártmányú, a fekete már kínai. Mi lehet az oka annak, hogy ha estére mindkettőt offline módba teszem (ugyanazzal a telenoros kártyával), a fehér reggel, online mód bekapcsolása után azonnal letölti az emileket, a feketének viszont hardveres ki- be kapcsolás kell, mert anélkül nem indul el az emilkliens?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m

(#18034) zsoltix


zsoltix
tag

Sziasztok! A mai nap elinditottqm a szám hordozást. Kaptam smst a tmobiletol hogy engedelyezte a telenor. Az lenne a kerdesem hogy amig nem ment vegbe a szamhordozas a telenort ugyanugy hasznalom a mobilnet elofizetesem is el es a vegen kapok egy resz aranyos szamlat?

Weboldalak, webshopok készítése: https://gyorshonlapkeszites.hu/

(#18035) club1 válasza Micuir_M (#18033) üzenetére


club1
veterán

A klikk promóciós csomag, az első 3 hónap ingyenes. Bizonyos előfizetések (pl. egyes céges flották esetében) nem elérhető. Ezen kívül nem igazán van különbség.

(#18036) Varszegig válasza zsoltix (#18034) üzenetére


Varszegig
veterán

Telenornál nincs arányos számla, minden megkezdett hónapot ki kell fizetni.

(#18037) club1 válasza zsoltix (#18034) üzenetére


club1
veterán

Az utolsó havi számla a Telenornál nem részarányos, a teljes megkezdett hónapot ki fogják számlázni, ezért a számhordozást a váltónap minusz 8-10 nap körül célszerű elindítani.

(#18038) Varszegig válasza club1 (#18037) üzenetére


Varszegig
veterán

Első 2-3 alkalommal úgyis elutasítják, szóval mindegy:)

(#18039) zsoltix


zsoltix
tag

koszonom a valaszokat, direkt bent voltam ma telenorba adatokat eggyeztetni nem szoltak volna hogy ne most vigyem el a szamom mert2 napert fizetek egesz honapot.

Weboldalak, webshopok készítése: https://gyorshonlapkeszites.hu/

(#18040) nggabi válasza zsoltix (#18039) üzenetére


nggabi
nagyúr

én ki nem fizetném az tuti. írj az egyedi igénykezelés csoportnak.

"szenyor dzsíííí"

(#18041) wwenigma válasza nggabi (#18040) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

AZ első honapban amikor beall a szamlazasi idoszakod akkor van törthónap, itt is csak szolni kene hogy WTF.

Amugy meg az ugyfel akkor megy be amikor akar és tisztában van az ASZF-fel, nem? :U

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#18042) nggabi válasza wwenigma (#18041) üzenetére


nggabi
nagyúr

ha a Thome elengedett simán törthónapot nem hinném h a telenyomik szívóznának... tréhómnál aljasabb céget nem tudnék így hirtelen mondani.

"szenyor dzsíííí"

(#18043) zsoltix válasza wwenigma (#18041) üzenetére


zsoltix
tag

nem olvastam át az ászf et. Azért mentem be, hogy ne legyen az, hogy vissza dobják a számhordozást nem egyező adatok miatt. Igazából csak emberség lett volna, hogy szól az ügyintéző, hogy ne most vigyem mert egész hónapot fogok fizetni. Mondjuk telenor nem várok sokat tőlük. Az egyedi igénykezelésnek mi a mail címe mert nem találom a telenor oldalán és google se dob ki rá semmit.

Weboldalak, webshopok készítése: https://gyorshonlapkeszites.hu/

(#18044) Landsmann


Landsmann
addikt

A legújabb Telenyomorult közleményt hogy értelmezzük? Kárytásoknak sé újgenerációs előfizetőknek biztosított hívásrészletezést minden hónapban meg kell rendelni, vagy egyszer megrendeli a mausz és kapja minden hónapban? Valahogy nem teljesen tiszta, elég zakkantra sikeredett a megfogalamzás szokás szerint.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#18045) wwenigma válasza Landsmann (#18044) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Hmm, nincs ilyen nevu szolgaltato mobilszolgaltato Magyarországon.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#18046) club1 válasza Landsmann (#18044) üzenetére


club1
veterán

Ezen már nagyon nem lepődöm meg. Egy rémálom, ha változtatnak vagy újítanak az ÁSZF-ben, az átlagjuk egy módosításra két új hiba. Példák - igen nagy számban - itt a topicban is találhatóak.

(#18047) pinnacle válasza club1 (#18046) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Ha valamit módosítanak az ÁSZF-ben, akkor nincs lehetőség felmondani a szerződést? Igaz, gondolom a hűségnyilatkozat felmondását valami csavarral lehetetlenné teszik.

(#18048) club1 válasza pinnacle (#18047) üzenetére


club1
veterán

Az adott módosításnak érintenie kell a hűségszerződés aláírásáért cserébe kapott kedvezményeket.
Márpedig a szolgáltatók - nagyon ügyesen - a telefonra adott kedvezményért cserébe iratnak alá hűségnyilatkozatot, azt pedig az ÁSZF módosítások nem igazán érintik.
Az eht első beterjesztett verziójában anno a felmondásra vonatkozó kitétel eredetileg sokkal fogyasztóbarátabb volt, de az egyeztetések során egy adott közegből érkező tevékenység hatására ez - a szolgáltatóknak egyértelműen kedvezőbb - szöveg került végül elfogadásra.
Az eht jelenlegi állapotában még 300%-os havi- és forgalmidíj-emelésre sem teszi lehetővé a hűségszerződések kötbérmentes felmondását, ebben az esetben maximum perelni lehetne (de nem az eht-ra hivatkozva).

(#18049) pinnacle válasza club1 (#18048) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Köszi! Akkor majd a hűség lejárta után váltok kártyás + voip-ra. Remélhetőleg nem talának ki erre is valamit. :D

[ Szerkesztve ]

(#18050) Varszegig válasza pinnacle (#18049) üzenetére


Varszegig
veterán

De, ugyanis ÁSZF szerint a legtöbb csomagban tiltott a telenyomornál a VOIP. Más kérdés, hogy technikailag csak pár napra tudják megoldani :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.