Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30001) Soma01


Soma01
veterán

Tényleg, lehet váltani felfelé...

"Tarifahűséggel kedvezményes áron veheted meg a készüléket, illetőleg bizonyos tarifacsomagok esetén havidíj-kedvezményt kaphatsz a hűségidő alatt. Ezért vállalod, hogy a határozott időtartam alatt alacsonyabb kategóriájú tarifára nem váltasz (a váltás feltételeiről a szerződésedben és az ÁSZF-ben tájékozódhatsz), nem térsz át kártyás vagy új generációs kártyás tarifára, valamint hogy Telenor előfizető maradsz."

Akkor miért hívják tarifahűségnek? Minimális havidíjhűségnek kellene hívni. :)

De van ilyen is!! Itt szerintem semmi lehetőség nincs:
"Szolgáltatáshűség vállalása esetén szintén kedvezményes áron veheted meg a készüléket, illetőleg havidíj- vagy forgalmi díj-kedvezményt kaphatsz az adott szolgáltatás árából a hűségidő alatt. Ezért vállalod, hogy a határozott időtartam alatt a szolgáltatást a szerződésed szerint megtartod, valamint hogy Telenor előfizető maradsz."

[ Szerkesztve ]

(#30002) Sayuar válasza Viktor77 (#29956) üzenetére


Sayuar
őstag

Na itt a BAJ kérem szépen:
"Ha most azok is beírkálnák mindenhova oldalanként 5x, hogy nekik milyen rossz, csúnya fórumozás elé néznénk.
Biztosíthatlak, hogy ezt, ezen a fórumon nem fogjuk hagyni."

Egy példa:
a Telekom facebook oldalán megkérdeztem, hogy mivel magyarázzák azt, hogy a román digi roamingban, Telekom HU-ról Telekom HU-ra fele annyiért számláz, mint ők saját hálózatba. Persze jött a semmitmondó válasz. DE: legalább a kérdésem ott hagyták.

Mit tett a Telenor? Oda is beírtam, és kevesebb mint két perc alatt törölték a kérdést.
Mi van kérem? Nem szabad felnyitni a felhasználók szemét?

Úgy látszik a ZTE cuccal a kínai cenzúra és befészkelte magát a cégbe...

Szóval kérlek, hagyjuk meg az effajta cenzúrát Észak Koreának, Kubának, Iránnak és Kínának... ez itt Európa.

(#30003) Viktor77 válasza Sayuar (#30002) üzenetére


Viktor77
titán

Fogjátok már fel, könyörgöm, nem azzal van a baj, hogy leírod, hogy milyen szar a Telenor.
Az lesz baj, ha oldalanként többször megteszi valaki.

Nem fogalmaztam világosan, vagy mi van?

Amúgy láthatod, több felhasználót is zavar, én viszont tehetek is ellene.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#30004) Soma01


Soma01
veterán

Mondjuk az én is megkérdezném, hogy a szabályzat melyik részébe ütközik ez, a negatív tapasztalat többszöri beírkálása?
Nem olvastam, végig, ill. nem emlékszek rá.

Mondjuk az igaz, hogy ne CSAK erről szóljon a téma...

[ Szerkesztve ]

(#30005) Sayuar válasza Viktor77 (#30003) üzenetére


Sayuar
őstag

valahol ezt is meg lehet érteni: akinek 2 éves hűsége van, az itt éli ki a sérelmeit.
Akinek pedig nincs hűsége, vagy kártyás, az ha 1x leírja a sérelmét bőven elég: utána el lehet tolni a biciklit másik szolgáltatóhoz...

[ Szerkesztve ]

(#30006) Viktor77 válasza Soma01 (#30004) üzenetére


Viktor77
titán

Pedig lassan ott tartunk.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#30007) goop


goop
őstag

Hogy ne csak rossz dolgok legyenek itt, a mytv szolgáltatásuk szerintem egész jó lett, az app is egész pofás és javítgatják mindig, (+ a rootolt telefonomon is megy, nem úgy mint a T-s csoda), de jó a csomagkínálat is, meg vettem kb. 1800 Ft-ért 50 órát, ami nem egy, hanem három hónapig érvényes, ez tetszik. (Csak jó net kell alá az igaz. :D 3G vagy 4G )

[ Szerkesztve ]

(#30008) #32577792


#32577792
törölt tag

hozzászólás gyűjtögetés esetleg??
Ha ezentúl minden bejegyzésre válaszolok egy "így van" vagy "nem értek egyet" igen tartalmas bejegyzéssel, akkor ez oké? Ugye, hogy nem.
Ha 100x leírom 2 hónap alatt, hogy a telenyomor hipernyetje meg sem nyikkan 35km-es szakaszon, csak település központjában, akkor az mi?

Sokan, akik tényleg rendelkeznek szakmai tudással és segítőkészséggel, az ilyenek miatt nem is néznek inkább fel.

Aztán vannak, akiknek hiába írod le, hogy "Szerkesztés" menü használata!!!!
Magasan tesz rá és 2 percenként posztol, engem speciel ez is baromira irritál.

(#30009) dptrsk


dptrsk
addikt

Egy kicsit én is beleszólok, ha már megy a vita, a héten történtek érdekességek.
Nem Telekomos dolgozó vagyok, csupán a Telekom a hozzáállásával jobban meg tudok békélni.

Többen is tapasztaljuk, hogy a Telenor hálózata mélyen alul teljesít a kínált díjcsomagokhoz képest.
Én személy szerint nem egyszer nem kétszer, hanem tucatszor vagy többször bejelentettem a hibákat, helyszín és időpont megjelöléssel, első alkalommal 1 helyszín 1 időpont volt amire a válasz:
Lehetett pillanatnyi zavar ezért ha rendszeresen jelentkezik szedjek össze 2-3 alkalmat s úgy jelentsem be.
(Itt megjegyzem a Telekom 1 hely 1 időpont bejelentéssel is érdemben foglalkozott az esetemben, sőt mivel 72 órán túlnyúlt magától jóváírást adott a számlából, Telenor kérésre se)
Hát legyen feljegyeztem 1 nap alatt 5 időpontot s bejelentettem, 1 nap múlva hívott a technikus, hogy a vizsgálatuk szerint a hálózatban nincs hiba a készülékkel lesz a gond, pechükre pont készülék csere is volt nap közben, mivel megérkezett a reggeli postával az új telefon. Na erre nem tudott mit mondani a hálózat OK, a hibajegyet lezárja, ha tapasztalom a hibát, jelentsem be újra. Mivel olyan a hálózat amilyen, másnap megint feljegyeztem 5 időpontot, s bejelentettem. Majd felhívott az egyetlen normális technikus akivel beszéltem a bejelentések alatt, s nyíltan nem is de burkoltan elismerte, hogy sz@r a hálózat ő sajnos nem tud mit tenni, megkértem továbbítsa a kérésem egy illetékes felé, pár nap múlva felhívott az illetékes, hogy használjam a (Telekomhoz képest dupla áron eladott) mobiladatcsomagomat 2G-n mert úgy működnie kell, gondoltam ha ez kell a hiba megoldásában, akkor legyen használom 2G-n egy darabig. 1 nap nem telt el s megint csak segélyhívás, adathálózat megszűnés út közben. Újra felhívtam Őket megint leráztak, hogy a hiba nálam lesz... Utána ismerős tanácsára 4G próba, legyen a próba ára nem is drága(ennyiért kéne adniuk alapból).
Érdekes módon, ahol volt 4G megszűntek a szakadozások minden jó volt. Próba leteltével újra telefon, kérelmeztem, hogy a DPI mintájára az én munkáltatóm 1,5G csomagjához is engedélyezzék a 4G-t, mert úgy nem tapasztalok problémát. Természetesen az egyedi igénykezelési csoport szerint ilyet nem tudnak csinálni, hogy hozzá rendeljék a Dolgozói MobilOnline 1,5G csomaghoz a 4G elérést csak a DPI 1,5Ghez van...
Itt betelt a pohár s eljöttem a Telenortól magánszámmal(a céges sajnos maradt, sokan jeleznek problémát a Telenor sajnos tojik rá, a hűség köti a céget)

A megszüntetéskor megkérdeztem, hogy mit kell befizetni, befizettem s gondoltam az ügy letudva(Egy normális szolgáltatónál, ha az ember megszűnteti a kapcsolatot, akkor nem kell várni, hogy kiderítsék mennyit is forgalmazott az adott napig).
A múlthéten kaptam egy ügyvédi irodától levelet, miszerint a Telenor többszöri felszólítása ellenére sem fizettem a számlát ezért átadta behajtó cégnek, s a számla összegét+15ezer forintot kérnek behajtás kezelés címén. Felkerestem a behajtó céget, ahol az ügyintéző nagyon megértő volt, mondtam, hogy mielőtt fizetnék kérem a számlát(felmondás után nem kaptam semmit), illetve a könyvelt felszólító küldemények bizonylatait, 2 nap múlva hívtak, hogy eltekintenek a behajtási díjtól s menjek be egy Telenorba s nézzem meg a számlát s ha arra az időszakra nem fizettem még akkor fizessem be.

Bementem s kiderült, hogy a csodás Telenor megszüntetéskor megszünteti az online regisztrációt az adott telefonszámra s a felszólításokat, később kiállított számlákat a megszüntetett telefonszám MyTelenor fiókjába küldi(teljesen logikus), ahol én már nem látom mert a telefonszám lekerült az én mytelenor accountomról, de szerintük minden rendben van.
A számla jogos volt, hiszen mint most már többen tapasztaltuk a Telenor a megszüntetés pillanatában nem tudja kiszámítani a fizetendőt csak és kizárólag számlazáráskor...
Tehát ha valaki eljön a Telenortól előtte váltson papír alapú számlára, mert könnyen behajtóhoz kerülhet az ügye.

Nem lenne ennyi panaszos ember, ha pl a Telenor a kínált színvonalhoz igazítaná az árait, pl a full korlátlan csomag a Telekom és Voda 9990ft ára alatt lenne 2-3 ezressel vagy a percdíjak nem az 50 forinthoz, hanem a 20hoz közelítenének.. Szerintem senki nem panaszkodna, hogy sz@r a hálózat ha árban is tükrözi ezt.

(#30010) #79335424 válasza Viktor77 (#30003) üzenetére


#79335424
törölt tag

Áthidaló javaslat. Egy "Telenor általános" és egy "Telenor panaszok" topik. Akkor a Telenor általánosban a nyafi off lenne, a sok off meg szabályellenes. Akinek gondja van pl. a lefedettséggel, az leírhatja a panaszok topikban és ha társakra lel a körzetében, akkor közösen tudnak fellépni a Telenornál.

(#30011) dptrsk válasza #79335424 (#30010) üzenetére


dptrsk
addikt

Ez a hozzáállás, hogy az új fórumtagok előtt fedjük el a Telenor hibáit...
Ha valaki újként jön a végén azt hinné a Telenor hálózata jelen pillanatban megfelelő.
Szerintem, ha a Telenor elkezdene javítani a hálózaton, megjelennének a nagy negatív hozzászólóktól is a pozitív kommentek, pl hogy végre megfelelő színvonalon megy a hálózat.
Amíg nem ez a helyzet addig sajnos mint a leírt példámban láthatod a Telenor sz@rik az egészbe...

(#30012) #32577792 válasza dptrsk (#30009) üzenetére


#32577792
törölt tag

Mivel céges a telenor és magán a voda és hála Istennek ma már a dual simes telefon sem fekete holle anyó, ezért kínos látni a különbséget a teleroncs hátrányára. Nem akarok én 4G-t de tényleg néha 2G is jól jönne.
Ezt szóvá is tettem előbb FB-n, majd ott mondták, hogy tegyem meg szóban is.
Megtettem, és egy igen korrekt emberke elismerte, hogy ratyi az egész. De ez lentebb már olvasható tőlem.
Szemben az vodkával, akik szerint HSDPA-t adnak nekem beltérin is, ami igaz is, csak telefonálni nem tudok. Aztán mivel 50MB-os net csomagom van náluk, jobban izgat, hogy telefonálni lehessen. Ők is eljátszottak mindent: váltsak 2G-re.. Ember, azon van, mert a 3G-s a teleroncsé.
Szóval lehet, hogy Te is ugyanazt a szakembert fogtad ki, akit én.
Havonként: a tárgyévi fejlesztésekről az Ön lakóhelyén, érdeklődjön január végén, február végén (lassan vége, gondolom majd március lesz a következő)

Alapból ilyen számom van ami magán
+36209......
Nem mai, de már évekkel ezelőtt ott hagytam őket.

(#30013) #79335424 válasza dptrsk (#30011) üzenetére


#79335424
törölt tag

Teljesen félreérted a szándékot. Dehogy is akarok elrejteni bármit, bárki elől! Az általános fórumszabályokon kívül, a topikoknak is megvannak a szabályai és az íratlan "szokásai". Sztem alap dolog, hogy ha vki meglátogat egy új topikot, az először lenyitja az elején az összefoglalót, hogy képben legyen a topik "rendjével". Oda be lehet tenni, hogy milyen jellegű kérdések, hova tartoznak. Jelen helyzetben abból indulok ki, hogy a lefedettséggel kapcsolatos problémák területi jellegűek. Elolvasom a panaszt, baromira együttérzek, de az csak akkor releváns a számomra, ha területileg is érintett vagyok. Amikor jelzi a fórum az új hsz. -t, akkor ránézek. De ha csak ilyen hsz. van benne, akkor az egy idő után uncsi. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne fontos, hisz nekem is lehet ilyen problémám. Na, akkor felkeresném a panasz topikot, beírnám a helyet a keresőjébe és máris van közös pont, közös ügy, amiről lehet érdemben, előrevivő szándékkal kommunikálni.

[ Szerkesztve ]

(#30014) szabogabor10 válasza #32577792 (#30012) üzenetére


szabogabor10
veterán

Ez a váltsak 2G-re valami borzasztóan visszataszító. Komolyan, itt tolják az ember képébe a hipernet reklámokat, közben meg válts 2G-re ahelyett, hogy megcsinálnák MINDENHOL normálisan a hálózatukat...valami hihetetlen ez a hozzáállás.
Asszem korábban itt olvastam, hogy azért is mondják ezt, mert hívás közben gyakran levált 2G-re a telefon, és így megszakadhat a hívás...ez is érdekes, mert nem szabadna megszakadnia.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#30015) snooze


snooze
veterán

teljesen mindegy ki mit mond,jelent be,a telenor sz@rik rá,nekik az a lényeg,hogy fizesd be a dijakat,a szolgáltatásra meg tesznek..csak jön a szokásos duma,hogy majd ekkor meg akkor fejlesztenek,és náluk minden rendben..de ez van évek ota..röhej hogy nagyon sok helyen csak 2g van..vagy még az sem..

[ Szerkesztve ]

GO Gunners!!!

(#30016) #79335424 válasza szabogabor10 (#30014) üzenetére


#79335424
törölt tag

Sztem ezt rosszul értelmezted. Nem a hívásnál van ez a probléma, hanem a netnél. A hívás mindenképpen GSM -en megy, nem használ 3g -t (hacsak nem VOIP -ozol).

(#30017) szabogabor10 válasza #79335424 (#30016) üzenetére


szabogabor10
veterán

Nem használ 3G-t? A HD hang pl. csak 3G-n működik...
LTE-t nem használ egyelőre.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#30018) #65388800


#65388800
törölt tag

Sziasztok!

Telenornál tényleg 3825 Ft a sim csere? Normál simet szeretném nano simre cserélni. T-mobile-nál ingyen kicserélték sima simről micro simre.

(#30019) #79335424 válasza #65388800 (#30018) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ha jól rémlik, akkor két év után ingyenes a csere, vagy, ha hibás (pl. elkezdi dobálni a hálót). Ezek a SIM -ek meg nagyon sérülékenyek. Elég, ha egy 9V -os elem szerencsétlenül ér hozzá az érintkezőihez, és máris kész a baj, SIM kampeca. Nagyon kell rájuk vigyázni! ;)

(#30020) Roy30 válasza Croft-21 (#29993) üzenetére


Roy30
csendes tag

Hűségidő alatt a tarifaváltás kötbér megfizetésével lehetséges. Amennyiben nincs élő tarifa - havidíj kedvezmény miatti hűség, az egyszeri vàltàsi díjat kell fizetni, tarifától függően 915.-, vagy 5000.-, All In csomag esetében az arra való vàltàs 1500.-

[ Szerkesztve ]

(#30021) Roy30 válasza #65388800 (#30018) üzenetére


Roy30
csendes tag

Hivatalosan ha a régi kártyádat leadod annyi. Ha nincs meg a régi akkor 5.100.-.
2 évnél régebbi sim csere ingyenes.
Hivatkozz arra hogy nem mindig kapod meg az üzeneteket...

(#30022) tomp válasza #79335424 (#30016) üzenetére


tomp
félisten

Nagyon rosszul tudod! Jelenleg LTE-n nem megy csak a hívás. Még!
3G-n (umts) természetesen lehet hanghívást végezni.

(#30023) x1port


x1port
addikt

16. Ker Àrpàdföld.
Néha bejön a 2G de inkább semmi :(
Ez nem panaszkodás csak tèny megosztàs.
S5 mini a készülék.

(#30024) Tibee86 válasza x1port (#30023) üzenetére


Tibee86
veterán

Czibakháza utcában elég gyakran megfordulok, lakáson belül is van LTE.
Köki terminálban viszont csak 3G van, nagyon felháborít!!!
iPhone 5S a készülék

[ Szerkesztve ]

(#30025) #79335424 válasza tomp (#30022) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ezt tényleg nem tudtam. Viszont tuti, hogy nem kell neki, mert akkor a régi telómon nem működött volna a hívás. Az ugyanis alapértelmezetten 2g módot használt. Csak bizonyos alkalmazások (pl. böngésző) indulásakor váltott 3g auto módra.

(#30026) x1port válasza Tibee86 (#30024) üzenetére


x1port
addikt

Az elképzelhető hogy van.
De sajna lehetőséget sem ad a telenor hogy előfizessek rà :(

(#30027) tomp válasza Tibee86 (#30024) üzenetére


tomp
félisten

Nekem is van LTE az egész városban. Az egy másik dolog, hogy én max demózásra tudom használni mert ha nem sebességet mérek hanem hasznos dologra használnám, azonnal megáll... Önfényező telenor lte előfizetés.

(#30028) csernak75 válasza tomp (#30027) üzenetére


csernak75
senior tag

Tiszteletbeli hálózat tesztelő lettél, érezd magad megtisztelve! :D ;]

(#30029) tomp válasza csernak75 (#30028) üzenetére


tomp
félisten

Meg is vagyok! Nem kell számlát fizetnem áprilisig. :DD De mivel mostanra lett ígérve a dolog megoldása ami nem teljesült így további jóváírást fogok követelni. Szóval bocsika ha emelni fogják a havidíjadat. ;]

(#30030) Williamgrant válasza tomp (#30027) üzenetére


Williamgrant
veterán

Eger 120-ból 30 MBit van meg. Mondjuk ez speciel kicsit sem zavar, bőven elég, csak felesleges volt drága 100 MBites routert rendelni hozzá.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#30031) Tibee86 válasza tomp (#30027) üzenetére


Tibee86
veterán

Én használom is mindig, sebességet nem szoktam mérni, nem érdekel, de működik rendesen.

x1port: Akkor nem ártana hozzátenni minden ilyen kommentedhez, hogy max 3G-re vagy képes. Mondjuk innentől végképp kétségekkel és csak fikázás céljából hiszem el a pontos "helyzetjelentéseidet", mivel 16 kerületi lakos vagy, Árpádföld pár utca innen, nem tapasztaltam sehol a kerületben olyat, hogy "2G de inkább semmi", 2 hónapja van csak LTE előfizetésem, előtte elég gyakran kellett volna tapasztalnom. Nem tudod, hogy telefonod ennyire rossz (másra nem tudok gondolni), vagy te csinálod ezeket direkt valamilyen bunkerból...

[ Szerkesztve ]

(#30032) x1port válasza Tibee86 (#30031) üzenetére


x1port
addikt

A telenor 3G képes max ezen csomaggal.
Én szívesen előfizetnék rá.
Az meg ugye hogy foltokban van lefedettség nem újdonság.
Màskülönben Szívesen látok vendégségbe minden kételkedőt :)

(#30033) Tibee86 válasza x1port (#30032) üzenetére


Tibee86
veterán

Árpádföldön belül hol nincsen még 2G se?
Elég az utca is, nem kell házszám.

[ Szerkesztve ]

(#30034) dptrsk válasza Tibee86 (#30031) üzenetére


dptrsk
addikt

Nálam konkrétan az a helyzet, hogy a járda másik oldalán elvileg stabil a 3G de nálam nem, de ez engem nem vigasztal. S az sem, hogy a Telenor képtelen felfogni, hogy van igény 4g csomagra flottában is de csak a dpinek jár 4g...

(#30035) Croft-21 válasza axioma (#29960) üzenetére


Croft-21
őstag

Mondjam le a Tv alap csomagot? Dehát ezért mentem bele kb. a tablet dologba. Mert gondoltam milyen jó lesz majd esténként a tabletről nézni filmeket és nem kell külön ezért bekapcsolni a számítógépet. Erre tessék...aláirtama tablethez 2 év hűséget és nem tudom használni arra, amire szerettem volna. Mert ugye netezni a mobilomon meg a gépemen is tudok...

(#30036) Tibee86 válasza dptrsk (#30034) üzenetére


Tibee86
veterán

Nekem tökéletesen megfelel a DPI, nyilván ha sz*r lenne rég felmondtam volna (akit hűség köt vessen magára...), és mentem volna a Vodához. Talán náluk is alap, hogy mindenkitől megkapom az sms-t amit küld, nem úgy mint a Telekomnál, ahol teljesen random volt, de sok telefonszámról egyáltalán nem jött meg. Persze hibabejelentésnél azt hozták ki, hogy náluk minden rendben...

x1port: Még mindig érdekel az utca neve, mert így meg végképp hiteltelen leszel. Délután szívesen megnézem.

[ Szerkesztve ]

(#30037) paye


paye
tag

Hogy lehetne a legegyszerűbben céges előfizetést áttenni magán előfizetésre 2 év hűségbilincs nélkül hívószám-megtartással? :R

(#30038) x1port válasza Tibee86 (#30036) üzenetére


x1port
addikt

Igazat megvallva a legkisebb gondom ,hogy mi vagyok a szemedben.
Ettől sajnos még nem javul meg a hálózat.

Azt is megértem ,hogy a 4G-t favorizálják.
De akkor miért nem engednek fel engem is a 4G-re egy több mint 5 ezer forintos csomaggal?!
( amire akár rá is fizetnék )

Szóval ezek fura dolgok nekem.

Kicsit olyan érzést kelt ez a dolog mint ha direkt arra hajtanának hogy lépjenek le az emberek tőlük,hogy felszabaduljon kicsit a hálózatuk.
Lehet hogy így olcsóbban megússzák mint ha fejleszteniük kellene.

Vagy passz :(

(#30039) asdf_ válasza paye (#30037) üzenetére


asdf_
veterán

A ceg lemond a szamrol az egyeni elofizeto javara, aki pedig praktikumos csomagot ker ra, kicsenget 3e ft-ot es kesz is van. Terneszeteseb csak akkor, ha a ceges elofizun nincs mar huseg.

(#30040) Tibee86 válasza x1port (#30038) üzenetére


Tibee86
veterán

Ezt írtad korábban: "Màskülönben Szívesen látok vendégségbe minden kételkedőt :)"
De amikor rákérdezek, hogy hol, arra nem válaszolsz. Nem csak nekem, ez másnak is elég egyértelművé teszi a hitelességedet.

(#30041) x1port válasza Tibee86 (#30040) üzenetére


x1port
addikt

Csak hogy nyugodt legyél :

Árpádföldi út.
A HÉV mellett , csömöri oldal.

Amúgy a Boráros téren ma reggel H+-t jelzett közel 1000-es ping-gel.
Az oldal nem tölthető be felirattal.

[ Szerkesztve ]

(#30042) Tibee86 válasza x1port (#30041) üzenetére


Tibee86
veterán

Nehéz szülés volt, de csak meglett. :D
Amint időm engedi megnézem mi a helyzet arra.

(#30043) x1port válasza Tibee86 (#30042) üzenetére


x1port
addikt

A bekecs utcai oldal még úgyahogy elmegy.
De ez...
A skyguardosok is állandóan hívnak ..
( kocsiban a nyomkövető. 20-as hálózaton van )

Ők pl már feljegyezték hogy rossz cella miatt instabil a rendszer.
De mondta a diszpécser hogy ez sajnos már országos hiba.

Szóval mindenki tudja hogy süllyed a színvonal.

[ Szerkesztve ]

(#30044) paye válasza asdf_ (#30039) üzenetére


paye
tag

Köszönöm!
Sem készülék, sem előfizetéses hűségszerződes nincs a céges előfizetésen. Ezek szerint ha bemegyek egy Telenor szalonba akkor azonnal áttehető privát előfizetésre 2 év hűségidő nélkül? :R :C

(#30045) szaniszlokar


szaniszlokar
aktív tag

Sziasztok!
Szerintetek a közeljövőben várható, hogy a Hipernet tariacsomagok változni fognak? Örülnék neki, ha egy kicsit nagyobb lenne a letölthető nappali keret.
A heavy-re szeretnék majd március elején előfizetni.
Köszi!

Minden ellenállás hasztalan.

(#30046) asdf_ válasza paye (#30044) üzenetére


asdf_
veterán

Igen, de alairasi cimpeldany, ket tanus meghatalmazas (ha nem a cegvezeto jar el), lemondo nyilatkozat, szoval egy tonna papirral kell menni.
Husegido nelkul pedig a feltoltokartyas verziot ertettem. Evi 3000 ft-ot kell ra tolteni es megmarad a szam, csereben 50 ft-os percdijon lehet telefonalni meg sms-ezni. Ha havidijas elofizetes kellene, ott a fene tudja, hogy lehet-e listaaron huseg nelkul szerzodni (meg hogy mennyire eri meg). Kerdes, hogy csak a szam kell, vagy telefonalni is akarsz-e rola.

(#30047) Roy30 válasza asdf_ (#30046) üzenetére


Roy30
csendes tag

Cégről magànyszemélyre az átíràs, számlás csomag esetén br. 4790.-

(#30048) paye válasza Roy30 (#30047) üzenetére


paye
tag

Köszönöm a segítségeteket! :R

(#30049) ntomka válasza csab2 (#29979) üzenetére


ntomka
nagyúr

Ne kiabáld el! Engem pl. annak rendje és módja szerint lassítanak. :)

ツ Headphones on - World off

(#30050) dchard


dchard
veterán

Ha valakinek van ZTE MF820-as modeme, az kérem tegye már meg, hogy feltölti valahová a modemen található szoftvert, mert az enyémről eltűnt és XP alatt egyszerűen nem tudom használni. Órák óta vadászom a neten, de nincs fent sehol.

Köszi!

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.