Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
őstag
Tudtommal az EVO egy picit mélybe húz, de esetedben nem hátrány lesz szerintem. Ami még mellette szól, hogy tudtommal egy texil párna is jár alapban hozzá.
Szerintem egyébként az M390-et ne add el. Az AT TAD-500-asomon 5 év után teljesen kikeményedett a vezeték, tök kényelmetlen volt használni már vele. Plusz az a gumi "csöcs", amin keresztül kijön, az is szétjött. No, a Pioneernak amilyen gatya anyagból készül a pántja, olyan jó minőségű a vezetéke, meg a kis gumi bigyó. Szóval azzokkal lett megjavítva az AT. Amennyit kapnál érte, annál többet ér ha megtartod alkatrésznek. Pl. ha vezetéket kell venned, mert megtöris az udódjáé, stb.
Van aki esküszik a bejáratásra, én nem annyira. Csak használd, és előbb utóbb összeszoktok valamelyikkel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest