Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83601) #56474624 válasza PuMbA (#83599) üzenetére


#56474624
törölt tag

Mondjuk nekem a popzene zeneileg utoljára talán Michael Jacksonnal volt emészthetőnek, minőséginek nevezhető. A mai popzenék... Youtube-on bele-belehallgatok kíváncsiságból: Billie Eilish, te jó ég, és akkor kap 5 Grammy-díjat az az anyaszomorító. Elcseszett lett nagyon ez a popkultúra.

(#83602) ribizly válasza #56474624 (#83601) üzenetére


ribizly
veterán

Igen kevés az az előadó, aki részt vesz ma már az utómunkában, esetleg zenei hozzáértéssel rendelkezik (esetleg játszik valamilyen hangszeren legalább), így nem is csoda, hogy nem kerül ki annyi minőségi munka. Jackson még a koreográfiát is maga találta ki sok esetben. Nem csoda, ha emlékezetes maradt.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#83603) s4tch válasza p76 (#83598) üzenetére


s4tch
veterán

Mondanál pár példát jól szóló lemezre?

(#83604) p76 válasza s4tch (#83603) üzenetére


p76
senior tag

Gra - Ending
5th Dawn - Atrocity Domine
Grave with a View - Godless and Wild
Svart Crown - Wolves Among the Ashes
Necronautical - Apotheosis
Analepsy -The Kraanialepsy Split
Traitor - Knee-Deep in the Dead

(#83605) Frogged válasza s4tch (#83603) üzenetére


Frogged
aktív tag

Nyílván izlés függő meg vannak minőségi szintek de én azért kevés olyan rock/metál albumal rendelkezem ami szinte hallgathatatlan minőségre.
Pl nyílván a norvég Black metal albumok a 90es évekből de ott szempont is volt hogy rosszúl szóljon.
Ami még elég gáz azok a 80as évek trash metal albumai különösen a Testament és Metalica de az ujra kiadásokal már szinte hallgathatók.

De ha kifejezetten jó minőségű felvételre kéne példát mondanom akkor az utobbi pár Slipknot, Testament, Tool, Judas Priest albumok elég jól össze lettek téve hangzás szempontból.
vagy pl a Panthera albumok higres ujra kiadása is jó lett.

Illetve vannak albumok föleg a régiek között amit nehéz úgy meg szólaltani hogy télleg jó legyen pl a Led Zepelin vagy a Judas priest Painkiller albuma pont ilyen nálam.

[ Szerkesztve ]

(#83606) PuMbA válasza p76 (#83604) üzenetére


PuMbA
titán

Nekem elég vegyesek. A Gra - Ending-ben gyakorlatilag nincs dinamika, de ha direkt lett így keverve, akkor teljesen ok :) SVART CROWN - Thermageddon-ban például már van dinamika.

Ba cy lus: Munka közben mostanában BBC Radio 1-t szoktam hallgatni. Azért van néhány jó szerintem: [Hayley Williams - Simmer] [The 1975 - If Youre Too Shy] , de a többsége nekem sem tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#83607) #56474624 válasza Frogged (#83605) üzenetére


#56474624
törölt tag

Nálam semmi komoly gond a 80-as évekbeli Metallica lemezekkel. Nem állítom, hogy ezek etalon albumok hangzás szempontjából, de sokkal jobban megszólalnak, mint sok "újkori" lemez. A Master Of Puppets talán a legjobb ezek közül, mert a Justice-nál nem tudom megbocsájtani, hogy a basszusgitárt letekerték, amúgy az lenne a legjobb. Testamentet már rég hallgattam, de nem rémlik, hogy annyira rossz lenne. Slayer - Reign in Blood albumából is direkt az 80-as évekbeli első kiadást kerestem, mert a remasterelt valami szörnyű. Ütős akart lenni, amit szerintem egy jobb rendszeren az eredeti is épp úgy teljesít, csak ott megvan a levegősség, nem valami összezsúfolt, túlhajszolt "izé"-hangzás.

Ja, és a Judas Priest Painkiller album is jól megszólal nálam. Volt egy időszak, amikor szarnak tartottam (mondjuk akkor még a Metallica említett lemezeit is), mert visítós volt azokon az eszközeimen.

[ Szerkesztve ]

(#83608) #56474624 válasza #56474624 (#83607) üzenetére


#56474624
törölt tag

Amit még nagyon kedvelek hangzás szempontjából, az a Def Leppard - High 'n' dry, GnR - Appetite, és különösen Mötley Crüe - Girls, Girls, Girls. Utóbbi azért volt érdekes, mert CD-n kifejezetten szarnak tartottam (mondjuk a másik kettőtt is), aztán beszereztem LP-n (rendes LP-n, nem LP rip), az akkor nagyon tetszett a CD-hez képest. Utána, ahogy fejlődött a rendszerem, a CD-s verzió szép lassan lelépte az LP-st, bár az is igaz, hogy az analóg forrásomon volna mit javítani, de az nem olcsó.

[ Szerkesztve ]

(#83609) p76 válasza #56474624 (#83608) üzenetére


p76
senior tag

GnR - Appetite tényleg jól szól.
Egyébként nálam viszonyítás kérdése, nagy kedvencem a korai Venom, de a minőség rettenetes volt a kalózkazettáimon. Aztán egyszer sikerült megvenni CD-n, boldogan hazavittem..és ugyanolyan rosszul szólt :)

(#83610) Frogged válasza #56474624 (#83608) üzenetére


Frogged
aktív tag

Kicsit gyorsan ráfüleltem a 80as évekre mert utoljára kb fél éve hallgatam a régi metallica és testament albumokat még a régi daccal.
Igazából az első testament album ami elég gyenge a többi már nem anyira rossz bár nem is jó.
A metallicanál is az első album ami nem az igazi hangzásra , a 2ik az határ eset, a pupets meg már télleg rendben van.

A raining blood alapból nem volt rossz, a vinyl Conflict újra kiadást én katasztrófának éreztem .
De pl a Higres audion van fent pár újra kiadott régi slayer album azok nekem jobban tetszenek mint az eredeti kiadás.

A painkiller a Teac Ud503al visítos volt pedig nem mély hiányos dac a P6ban sincs több mély de levegősebb és több a dinamika meg valahogy az egész meg szolalás élőbb vele.
Mióta meg van azóta kezdtem el újra hallgatni a painkillert meg a Zepelin számokat.

Def Leppard - High 'n' dry, GnR - Appetite nálam is szépen szól:)

Szerintem szimplán nem egyszerű olyan rendszert össze dobni amin jól szól a rock és a metál mint hogy annyira hallgathatatlanok lenének a felvételek.

Na de mára ki offoltam magam :R

(#83611) s4tch válasza p76 (#83604) üzenetére


s4tch
veterán

Köszi, később belehallgatok.

(#83605) Frogged: a Metallica lemezek - a Justice kivételével - pont jól szólnak, a Master szerintem eredetiben is kiváló. Viszont a klasszik thrash vonal (ős-Megadeth, Testament, Overkill, Sepultura, végtelenségig lehetne sorolni) jobb hangzást érdemelne, ahogy olyan kis költségvetésű, egyébként fasza anyagok is, mint pl. a Meathook Seed - Embedded, szinte bármelyik Morbid Angel, Gorefest, végtelen a lista.

Ami rock/metal lemezek közül tetszik hangzásra, az pl. a Priest... Live! (ahogy korrekt rendszeren megszólal az Out in the Cold, libabőr), a Fight - War of Words (loudnesses ezerrel, de ettől még erős), a Metallica fekete lemeze, Prong - Cleansing (etalon gitárhang), Rush - Counterparts, Dream Theater - Awake, Pantera - Far Beyond Driven, ilyesmi. A Tool lemezek is valóban rendes hangmérnöki munkák. De sajnos nem ez a jellemző: minél régebbi egy anyag, annál nagyobb eséllyel fog szarul szólni.

(#83612) #56474624 válasza p76 (#83609) üzenetére


#56474624
törölt tag

Darkthrone - Transilvanian Hunger is egy igazi low-fi lemez, mintha kazetárra rögzítették volna.
Amúgy a korai Bathory albumokat kedvelem leginkább ős-black metálból. Azok sem épp szólalnak meg jól, de a fent említett Darkthrone albumot nem tudják alulmúlni, annál azért sokkal jobbak (szerintem zeneileg is). És talán nem is lenne olyan hangulata a nagy kedvencemnek tőlük, a Call from the Grave-nek anélkül a hangzás nélkül.
Későbbi black albumok közül ott volt a Dimmu Borgir - Stormblast. Szerintem az a lemez jól szólt, ahogy volt. A 2005-ös újrakiadás már egy teljesen másik hangulatot ad, és nekem hangzásra sem tetszik jobban. :N

[ Szerkesztve ]

(#83613) Exodius


Exodius
őstag

Mennyi metálos arc....Van Halen, Deftones valaki? ;]

(#83614) #56474624 válasza Frogged (#83610) üzenetére


#56474624
törölt tag

Szerintem szimplán nem egyszerű olyan rendszert össze dobni amin jól szól a rock és a metál mint hogy annyira hallgathatatlanok lenének a felvételek.

Ezért mondom mindig, hogy a metál/rock kifejezetten igényli a semleges hangzást. Vagy még enyhén sötét jöhet szóba. Magaskiemelt nem jó, mert lehet, hogy a loudnesszes albumokkal még jó lesz, de a 80-as évek visítani fog, illetve gyakran olyan a 90-es első fele is, pl. Slayer - Divine Intervention, ami nekem a K550-nel csak visított.
Mondjuk a 80-as, 90-es évek (inkább első felének) CD-i általában vékonyabban szólalnak meg, ami az én tapasztalatom szerint egy fedett low-fi rendszeren szimplán dinamikátlannak, erőtlennek hat, aztán mikor az ember feljebb lép, akkor idegesítőek, visítósak, bántóak lesznek, majd elér egy szintet, már nem lesz sem idegesítő, sem dinamikátlan, és sok tekintetben jobbak lesznek, mint az újabb kori kiadványok.


(#83615) p76:
Összes albumukat nem is ismerem, Soulside Journey és Transilvanian Hunger van meg nekem, de már időtlen idők óta nem kerültek elő. A Soulside-ot jobb albumnak tartom (bár az nem black), és ha jól rémlik, az hangzásra sem az a vacak. De nem vagyok nagy Darkthrone-rajongó. Inkább Bathory, pláne Emperor. :R

[ Szerkesztve ]

(#83615) p76 válasza #56474624 (#83612) üzenetére


p76
senior tag

Szerintem a Darkthrone Goatlord a legrosszabb minőségű :)
Én nagyon szeretem a Darkthrone-t és nem zavar a low-fi, de ez hallgathatatlan.

(#83616) Gzula[HUN] válasza Exodius (#83613) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Én a Green Daytől a Slipknotig terjedő listán sokmindent, de azért válogatós vagyok. És változik. 25 éve még éltem-haltam az Akeláért meg a Tankcsapdáért, előbbin most már mosolygok, utóbbin meg inkább sírok. Most épp metal core vonalon vagyok (abból se minden), ilyen August Burns Red, Adept stb. Meg egyik kolléga rávett a Lamb of God-ra. (Nem, nem a Redneckre, azon túl :D )

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#83617) Frogged válasza s4tch (#83611) üzenetére


Frogged
aktív tag

Egyet értek sok korai kis pénzböl össze kalapált, vagy csak simán rosszúl hangolt album megérdemelne jobb újra kiadást.
De pl az ös Megadeth albumok pont ki lettek adva HI-Res remasterben és szerintem egész jól szolnak megérik azt a 15 eurót.

Na de hogy ne csak offoljak mert Bodz befonja a szemöldökét
A héten tervezek veni 2 év után ujra egy fejest.
A Denon d5200 lesz szerintem a befutó még annó novemberben Bodz és fercsike ezt ajánlotta 150kig zártban.
Mindig elmaradt a vásárlás lett helyette dac, állványok meg uj pc de már télleg beruházok mert néha jól fog jönni.

[ Szerkesztve ]

(#83618) s4tch válasza Exodius (#83613) üzenetére


s4tch
veterán

Van Halent imádom, bár az ős-VH-fanok megköveznek ezért: a Van Hagart jobban csípem. FUCK, Balance a két kedvenc.

(#83614) Ba cy lus: a tonalitás mellett a sebesség a legfontosabb, ha élvezhetővé akarja tenni az ember ezeket a gyorsabb lemezeket. Lusta, szétkent mélyekkel csak rontani lehet a kétlábdobos témákon és a feszes riffeken. A Denon D7200-nak ezért kellett mennie: bármilyen másféle zenével imádtam, jazz, pop, klasszikus, elektro is tökéletes volt vele, de Lombardóval már nem tudta tartani a lépést.

"...majd elér egy szintet, már nem lesz sem idegesítő, sem dinamikátlan, és sok tekintetben jobbak lesznek, mint az újabb kori kiadványok"

Na ezt adom. Lélegzőbb a Master of Puppets vagy a Blizzard of Oz, mint bármelyik Five Finger Death Punch album.

(#83616) Gzula[HUN]: kedvenc karantén nótám: Ossian - Nehéz lesz minden nap :DDD Valahol kellemetlen, a szöveg hallatán pirulok a secondary shame-től, de valamelyik este megtanultam ezeket gitározni, és azóta ha alszik a család, és van idő leülni pengetni egyet, - az Ítéletnappal és a Szerelem gyilkosával együtt - néhányszor végigjátszom. :P

(#83617) Frogged: a D5200 nekem is esélyes volt még az Elear előtt, és most is érdekel. A D7200-ból kiindulva nem kell alá erőmű, de meghálálja a kraftot, az Ant erősítővel mutatta a legjobb arcát. Mesélj majd róla.

(#83619) #56474624 válasza Frogged (#83617) üzenetére


#56474624
törölt tag

Megadeth-nél én is próbáltam néhány ilyen újrakiadást, ebből a Peace Sells jobb, de az meg már részben újrafelvett is, ha jól tudom. Viszont a Rust in Peace egy egész jól szóló album volt, az újabb ott nem jött be.
Most kedvet kaptam, hogy berippeljem Morbid Angel - Altars Of Madnesst és Pestilence - Consuming Impulse-t. :))


(#83618) s4tch:
Na igen, a gyorsaság sem árt. :)

[ Szerkesztve ]

(#83620) Bodz válasza Frogged (#83617) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Jaja, még mindig a D5200 az ajánlott. Mondjuk az elég kellemetlen, hogy március végén ennek is emelkedett az ára.

(#83621) Bodz válasza Gzula[HUN] (#83616) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Szakadj el a kórtól, hallgass ma Wintersunt!

[ Szerkesztve ]

(#83622) Sinesol válasza p76 (#83600) üzenetére


Sinesol
veterán

SBAF-ot aki követi, az tisztaban van vele, oda rendszeresen ir a fejes készítöje is, plusz alakitja is a fejest az ottani meglatasok alapjan. Nemsokara elvileg jön valamivel dragabban a Verum 2 is, az elmondottak szerint legalább egy LCD3 szint megcélozva.

[ Szerkesztve ]

(#83623) Frogged válasza Bodz (#83620) üzenetére


Frogged
aktív tag

Igen 135k helyett 145k lett az még belefért volna viszont ma nézem hogy hirtelen felvitték már mindenhol 160k-ra.
Viszont Djsoundlightnál van 149ért leárazva Beyer 1770pro ő hogy viszonyul minőségre a d5200höz képest?
Nem mintha falhoz vágna az a plusz 10k csak mivel ez nagyon alkalmi használat lesz meg beszéltem magamal hogy 150nél lesz a határ gyakorolnom kell egy kis önkontrolt :)

Szívem szerint egy Aeon Flow-t vennék zártban de heti 2-3 óra használatra nagy pazarlás lenne .

[ Szerkesztve ]

(#83624) p76 válasza Sinesol (#83622) üzenetére


p76
senior tag

Nekem csak most tűnt fel hogy már Verum One Mk2-t lehet kapni.
Már nincs az a cicafej kinézete :)

(#83625) excalibur36


excalibur36
senior tag

Sziasztok!

A segítségetek szeretném kérni.
Mi a véleményetek az AKG 271-ről?
Otthoni zenehallgatásra venném, elsősorban a mai populárisabb zenékre, pop, dance, esetleg rock.
Szerintetek hangilag jó választás lehet?

Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...

(#83626) biokox válasza s4tch (#83603) üzenetére


biokox
tag

Mercury Living Stereo és az összes Reference Recording kiadás.

(#83627) paler


paler
aktív tag

Sziasztok!

Szeretnék szimulátorozáshoz, és esti zenehallgatáshoz a Fidelio X2HR mellé egy olcsóbb zárt fejest.
Az első kiszemelt egy Sony MDR-1A volt, de sajnos lemaradtam róla, OneOdio Studio Pro-10 lehet a Sonynak alternatívája? Hangzás, kényelem? Anyagminősegre a képek alapján gyengébbnek tűnik.

[ Szerkesztve ]

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen

(#83628) Zoliee válasza Frogged (#83623) üzenetére


Zoliee
senior tag

"Beyer 1770pro ő hogy viszonyul minőségre a d5200höz képest?"
Én birtokoltam egyszerre mindkettőt, és a d5200 maradt. Perpill a legidősebb fejesem, már 1 éve használom napi szinten.
Röviden: kiegyenlítettebb a beyer-nél.
Megtartottam egy zárt final sonorous IV-et is, ez jóval (hogy is jellemezzem?) dögösebb a denonnál, mindig többet akar mutatni a zenéből mint kellene, de ezt bizonyos stílusokban iszonyat jól valósítja meg, ezért is maradt.
A 1770pro is első hallásra egy jó fejhallgató, de azt vettem észre, hogy egy idő után csak a denont használtam. Talán mert számomra hosszú távon fárasztó volt.
Aztán persze itt is igaz: nem mindegy mivel hajtod. Még tavaly nyáron egyszer-kétszer megfordult a fejemben hogy eladom, de szerencsére maradt, és dac/amp csere után most már tuti a helye.

(#83629) Sinesol válasza excalibur36 (#83625) üzenetére


Sinesol
veterán

Nem ismerem azt a tipust, viszont az ujabbakrol K361/K371 elég jò vélemenyeket olvasni, plusz szerintem jobban is neznek ki es arban is hasonloak ha jol lattam. Bár a frekiválasz nem mond el mindent a hangròl, de latszik hogy nagyjabol természetes, meleg a tonalitas, kiegyenlitett, jò mélyre le is megy, valòszínüleg kiválòak lehetnek popularis müfajokhoz is.

Alternativakent talan a Shure 840 van hasonlo áron, de ott az anyagminöseg nem a legjobb, plusz szerintem kicsit tul bumfordi is.

[ Szerkesztve ]

(#83630) Frogged válasza Zoliee (#83628) üzenetére


Frogged
aktív tag

Nézegetem a neten pár tesztet dehát más más ízlések és láncok.
Van aki szerint kissé lassú és nem elég percíz a mély tartománya és a közép is kevés a 1770 pronak .
Van aki meg oda van hogy milyen jó a mélye, lehet itt jobban ki volt szolgálva.

Biztos jó a D5200 mert rosszat még nem hallotam róla csak bántja kis lelkemet hogy 2 hónapja még 135k volt mindenhol és azóta 2szer is be emelték az árát.
160kért meg már használtan árulnak Final 6-ot báránybőr párnával lehet akkor már az jobb fogás lenne.

(#83631) Gzula[HUN] válasza paler (#83627) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

A Pro-10-est felejts el, ha nem akarod tunningolni másik párnával. Vagy a 30-as, vagy az 50-es. De csak játszósnak vagy munkahelyre. A 10-esnek nagyon gatya a párnája, inkább gumi érzete van már, mint bőr/műbőr, és nagyon tapadós. A 30-asnak (ugyanaz, mint az 50-es, csak gagyib dobozban küldik, meg más a színe) ITT látható a különbség.
Egyébként jól össze van rakva, tartós szerkezet (az 50-es párnája is), de az MDR-1A minőség érzete egészen más kávéház.
X2HR után is sok egyébként a mély benne, de ár érték arányban ilyen 25-30 dollárért a Pro-50-esnél nem tudok jobb mély orientált fejest.

De szerintem jobban járnál egy CAL!-al, vagy Pio MS5T-vel, ha 15-20ezerig-ig nyújtózkodni tudsz.

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#83632) Zoliee válasza Frogged (#83630) üzenetére


Zoliee
senior tag

Na igen... Nincs ember, aki megmondaná előre, melyik fog Neked tetszeni pár hét otthoni használatot követően.
Milyen lánc végén zenélne az a zárt fejes?

[ Szerkesztve ]

(#83633) Frogged válasza Zoliee (#83632) üzenetére


Frogged
aktív tag

A forrás egy luxor pc kopintás daphile-al, a dac amp parasound P6.
Még nem teszteltem a fejes erősítőjét mert nincs ithon semmi de elméletileg az is korrekt.

(#83634) paler válasza Gzula[HUN] (#83631) üzenetére


paler
aktív tag

Köszi :R Igazából a Sony lett volna a tuti, a Pio MS5T-nek milyen a hangkaraktere és a tere?

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen

(#83635) Zoliee válasza Frogged (#83633) üzenetére


Zoliee
senior tag

Na ezt a kombót tuti nem hallotta itt még senki, pláne nem a kiszemelt fejesekkel.
Van lehetőséged nem hallatlanban vásárolni?

(#83636) excalibur36 válasza Sinesol (#83629) üzenetére


excalibur36
senior tag

Köszönöm a segítséged!
Esetleg beruháznék még egyfejhallgató erősítőre... a Fiio A1-est néztem ki erre a célra.
Szerinted hangilg jólehet?

Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...

(#83637) Frogged válasza Zoliee (#83635) üzenetére


Frogged
aktív tag

Nincs sajnos, nem a fővárosban lakom de ha ujj cuccot veszek akkor vissza tudnám küldeni ha nem tetszik.
Ha meg esetleg a Final 6-ot veném azt is szerintem tovább tudnám adni kis bukóval amennyiben nem jönnebe.

(#83638) Gzula[HUN] válasza paler (#83634) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Enyhe V, populáris hangzás. Nagyon nem lehet vele mellé lőni.

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#83639) Sinesol válasza excalibur36 (#83636) üzenetére


Sinesol
veterán

Hát, most hallom először a nevét, nem tudom milyen lehet, de annyi biztos, hogy pl. a K361 32ohm + 114dB-es érzékenységgel igencsak könnyen hajtható, bőven elég lehet mellé.
Mondjuk ha jól nézem ez akksis, hordozható cucc, teló mellé is jó lehet.

[ Szerkesztve ]

(#83640) fericske válasza Frogged (#83637) üzenetére


fericske
addikt

Azok alapján amit eddig írtál én a D5200-at javaslom.
Az 5200 úgy jó ahogy van, ameddig a Final 6-ra költeni kell, hogy jó legyen.
Az 5200 inkább rockos mint a Final 6.
Az 5200 kevésbé háklis az erősítőre mint a Final 6.
Gyári párnákkal az 5200 kényelmesebb és könnyebb fejes mint a Final.
Még a végén veszek én is egy 5200-őt........

(#83641) Zoliee válasza Frogged (#83637) üzenetére


Zoliee
senior tag

Most kerestem rá erre a p6-ra. Hááát számomra sok/sokk amennyiért vesztegetik.

(#83642) Frogged válasza Zoliee (#83641) üzenetére


Frogged
aktív tag

Öszintén nekem is az volt, max fél milláig kerestem dac amp-ot.
Elöszőr Koscsof Feritől hallotam tavaj hogy neki ez volt a 2019es év meg lepetése mert nagyon jól szól az árához képest.
Fapaci sem tervezet már komoly pénzt adni hifi cuccokért de a p6 vásárlásra bírta őt is.

Feri azt írta nekem hogy hallgasam meg mert szerinte ez a karakter kéne a láncomhoz az ízlésem és a zenéimhez.
És ha tetszik keresünk valami hasonló karakterüt olcsoban ha sokallom az árát.
30 nap elállásal vettem ithonról nagy rizikó nem volt de 1 hét után tudtam hogy maradni fog.

Nos hallgatva azokra akik jobban othon vannak fejestéren, rá mozdulok a D5200-re csalodni nem fogok úgy érzem.

(#83643) Zoliee válasza Frogged (#83642) üzenetére


Zoliee
senior tag

Pedig meghallgattam volna azt a p6-ot, Te meg a denont és a finalt, de írtad nem Bp-n laksz. (bár jelenleg csak Bp és Pest megye van büntiben)
Kíváncsi vagyok tetszeni fog-e vele. Rendeld netről, így lesz időd dönteni.

(#83644) ribizly válasza Zoliee (#83643) üzenetére


ribizly
veterán

Bocsánat, hogy így a végén írok csak.
Valóban a D5200 egy kellemes meglepetés.
Én mondjuk nem cserélném le semmire sem a DT1770-emet meg a Final S VI-ot sem hallottam még, de elsőre biztosabb választásnak tűnik a D5200 sok más fejesnél.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#83645) IO.sys válasza IO.sys (#83530) üzenetére


IO.sys
őstag

Vettem ProStock Hybrid meg Oval Hybrid párnát is, hamar ki fog derülni, hogy melyik milyen. A ProStock biztos, hogy nem fog tetszeni a nagy fülemnek, csak azért vettem meg, hogy megtudjam, mennyiben más az Oval hozzá képest. Valószínűleg kis jóárasítással fel fog kerülni apróra.

凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

(#83646) Szilágyi84


Szilágyi84
senior tag

Sziasztok Sennheiser hd 599-hez volt problémám hogy Ps4-en játszanék mikrofonnal de nem akar sikerülni. Ma megjött az elosztó kábel is de nem érzékeli a PS4 a mikrofont és amúgyis halkabban szól azzal. Kezdem azt hinni hogy ez a nyított fejes nem használható külön mikrofonnal csak talán a gyári headset mikrofonos kábellel esetleg.

[ Szerkesztve ]

(#83647) darvinya válasza Szilágyi84 (#83646) üzenetére


darvinya
titán

Ez a kábel OMTP-s, PS4 aljzat CTIA-s.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#83648) Szilágyi84 válasza darvinya (#83647) üzenetére


Szilágyi84
senior tag

Itt ajánlották sőt visszanézve pont Te voltál. Ezzel kezdtem de mostmár tényleg nem tudom mi lenne a jó.

(#83649) Bodz válasza excalibur36 (#83625) üzenetére


Bodz
Topikgazda

A K271 sosem volt kifejezetten ajánlott fejes, nem nagy durranás.

(#83650) Bodz válasza Frogged (#83623) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Látom már eldőlt. :)
Amúgy érdekes kérdés. Főleg ízlés dolga, szerintem nincs egyértelmű győztes, nem árt mindkettőt meghallgatni. Azt meg ugye a fene tudja, hogy a P6-hoz melyik illik jobban. A 1770-nek extra pont, hogy kétféle párna van hozzá, így kétféle hangot is kapsz rögtön.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.