Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lisztomania
csendes tag
Sziasztok!
Eljött az idő, hogy leváltsam a 4éves core2-es dell studiomat, ezért új notit keresek.
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Hamar
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
Max 220 000Ft
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Matlab szimuláció, végeselemes szimuláció, full hd filmek lejátszása, esetlegesen CAD futtatása, hordozhatóság... és örülnék, ha legalább 4 órát kibírna netezéssel
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Heti 1-2 alkalom, Cod
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Minőség
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Igen, de azt mindenképp magam tenném bele
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
A 14" és 15" között hezitálok
(8) Notebook tömege?
kb 2kg legyen
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
nélkül
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
4-8 Gb ram
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Igen
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)Dell párti vagyok, viszont nem igazán találok a kínálatukban megfelelő gépet...
Dell Vostro 5470
http://www.laptopszalon.hu/kategoriak/dell?pg=5#pid_13158Lenovo E440
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/LENOVO-ThinhPad-Edge-E440-notebook-20C5007Q-%2814%22-Core-i5-4GB-500GB-GT740M-2GB-VGA-DOS%29,103952,504830,1349163.html?langId=-19Asus K451
http://ipon.hu/webshop/product/asus_k451ln_wx099d/723768Asus N56
http://www.digiprime.hu/laptop/asus-laptop/asus-n56-ar/asus-n56jn-15864-elado(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
csak új -
Lacesz88
tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás vált szükségessé számomra, munka és sok utazás miatt. Mindig asztali gép párti voltam de most már egyszerűen elkerülhetetlen egy noti. A jövőhét folyamán szeretném megejteni a vásárlást, amilyen hamar csak lehet. 125ezer a felső határ, ezt még egy ssd-vel szereltetném és akkor kb 145 a vége. az ssd számomra eléggé szükséges, az nem kihagyható. amit fontosnak tartok, hogy viszonylag gyors legyen a gép, de a megbízhatóság számomra legalább olyan fontos, hogy ár/érték arányban jót válasszak. játékra nem feltétlenül használnám, szóval a dedikált kártya nem mérvadó, bár ha az van benne a grafikus műveleteknél biztosan jobban dolgozik így nem gond ha azzal szerelt. Nagy adatbázisok kezelésére, lekérdezésekre, otthoni alap dolgokra, cad programokhoz használnám leginkább. Kijelzőben nincsenek különösebb elvárásaim, talán annyi hogy egész napos használatra azt olvastam a szemnek jobb a matt kijelző, így azt preferálom, de ha a fényessel sincs nagyobb gond meggyőzhető vagyok.
Sokat nézelődtem már és én egy i3 3110M procival szerelt lenovo b590-et néztem ki geforce 720-al. erről jókat hallottam, a procija is elég jó, de kicsit eltántorodtam tőle mikor a lenovo szervizelési gondokról olvastam sok helyen. Mennyire megbízható ez a típus, esetleg volna-e másik márka ami kb ezt a tudást adná, jobb áron, vagy jobb garanciális feltételekkel? kicsit gyengébb proci, amd proci, integrált vga ilyen téren rugalmas vagyok.
A segítséget előre is köszönöm. -
laszlobak
tag
válasz XenHai #72736 üzenetére
g510-et nem találtam most 130 alatt, helyette ajánlom a Lenovó B590-et, 120k-ért. Jó a teljesítménye, billentyűzete, hűtése, csöndes. Kijelzője matt, lehetne egy kicsit világosabb, de projektoros használat mellett ez nem hátrány. HDMI ésVGA kimnete is van.
Lacesz88: A géppel nincs semmi baj, neked is ajánlom. A szervíz meg olyan, amilyen.
Alternatíva:Új, alapkiépítésű HP ProBook 450 G0. - 130k. Erre 1 év HP garancia van a 3helyett, cserébe kb. 50k-val olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
addikt
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Minél hamarabb, lehetőleg már a jövőhéten.
200k-230k forintot szeretnék rászánni.
(3) Felhasználási kör?
Programozás. Szeretnék teljesítmény, mert elég idegesítő, amikor rengeteget kell várnom debug közben, hogy a fordító azt mondja, hogy kifelejtettél egy pontosvesszőt... Virtualizálás is benne van a pakliban. dGPU nem kell, valami integrált elég. Akkuról viszont elég sokáig ki kell bírnia.
(4) Játékra használnád-e?
Nem.
Legyen benne minimum egy i5 szintű processzor, azon túl az a legnagyobb elvárásom, hogy addig kibírja, amíg el nem avul a hardver.
(6) Szeretnél bele SSD-t?
Igen, ODD, esetleg a HDD helyére. mSATA megoldás is érdekel. A HDD caddy az ODD helyére garanciavesztéses módosítás?
14", vagy annál kisebb, legalább 1600*900.
(8) Notebook tömege?
Viszonylag hordozható legyen, ez nálam 2,5 kiló alattit jelent. (Egy standard 15,6" gépnek a tömege bőven jó)
Nélküle.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
SSD-t lehessen bele tenni garanciavesztés nélkül, ha ODD helyére, akkor az plusz pont. Ami a RAM-ot illeti, van pluszban egy 4GB-os modulom, de legalább 8 GB RAM kell.
Sok-sok garancia.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
CPU igényes alkalmazást dögivel.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot!
Eddig nekem a Dell E5430 tetszik nagyon, 6 cellás akkuval, 1600*900-es monitorral. Bluechip, A4Team (ők megbízhatóak?), Laptopszalon
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Új.[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
laszlobak
tag
A Lenovo z50 70-nél (nem beszélve a szervízről) mindenképp jobbnak tartom:
HP ENVY TouchSmart 17" - ha jó képernyő kell, ez is alternatíva lehet.(#72739) smokk.: Ügyes alternatívákat hoztál! (mindeggyik jó választás!) Én a gari (meg a szívem is a HP-hez húz) miatt a HP-ra voksolok, (Dell - már nem az a Inspiron 5537 - 32 Wh-ás akksi - katasztrófa!), CAD meg a renderelés miatt az i5M-re.
Ezért az én 1.jelöltem:HP ProBook 450 G1-i5M-mel, 2::G1-i3M-mel
[ Szerkesztve ]
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
lord.lakli
őstag
válasz Cucuska2 #72756 üzenetére
Nem tudom mit használsz fejlesztésre, így csak saját tapasztalataimat tudom leírni. Asztali i5 most lesz kicserélve i7-re, mert 4mag+HT. Az i5 néha gyengélkedett a projekt mérete miatt. Notiban is direkt 4 magos i7-et vettem, ami már jobb, mint az asztali i5-öm, így nem kapok hülyét, míg meglesz az i7-es. Ja és mindegyik gépben 16 GB RAM minimum.
-
pubos
tag
hello.minap kértem segítséget noti vásárlás előtt.Max összeg rá 100Eft.Lenovo B590 ezt ajánlottátok amivel akkor meg is lettem győzve.Most viszont egy kicsit vásárlás előtt elbizonytalanodtam.Azt hallottam meg olvastam hogy a kijelzője az nagyon rossz meg van még pár apró hibája.pl töltő csati stb
Tudom ennyi pénzért ne akarjak tip top gépet de én szeretném a maximumot amit ennyi pénzért lehet.Ha esetleg valaki tudna eddig az árig hasonló más gépet és ajánlaná azt megköszönném.De ha azt mondjátok ne keressek mást akkor marad ez.De most már egy két napon belül szeretném megvenni.Köszi előre is mindenkinek. -
Nemvoltjobb7
újonc
Segítséget kérnék!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Mostanában
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 170-180k ( Nem baj ha olcsóbb )
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) Játék, net, sorozatok/filmek
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Játékok, ha lehet 1366x768 medium/high grafikán
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Is-is, heti 2x vinném magammal, lehetőleg ne essen szét a buszon
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Majd
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 14" v 15,6"
(8) Notebook tömege? 2,5kg
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Mind1
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? 4GB RAM
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Wifi
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Játékok
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Dell 3537
csak mert full HD - kérdés van-e értelme ilyen hardverrel
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? ÚjHa megmondjátok melyik gyártókat / szériákat kerüljem az is hatalmas segítség lenne.
-
haxxika
senior tag
Sziasztok!
Nekem is szükség lenne egy kis segítségre. Ismerősöm laptopot szeretne vásárolni, és a következőek lennének a feltételek:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Mostanában
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 150-180k
(3) Felhasználási kör? Filmezés, video/képtárolás, lightroom, visual studio, ha sok app meg van nyitva egyszerre, akkor ne legyen gond a váltásokkal, azaz ne fagyjon ki
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Nem igazán
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Legyen hordozhatóbb féle, egyetem és otthon között lehessen hurcolászni, szóval mind2 50-50ben számít.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Ha beleférne valamilyen módon a keretbe az nagyon jó lenne. Véleményem szerint 64es elég a rendszernek, egy odd dokkolóval pedig ezt meg lehetne oldani (saját magam így használom, azonban ez még mindig ismerősnek kell)
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 13-15, inkább kisebb, könnyebb
(8) Notebook tömege? kb 2-2,5
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? ha lehet oprendszer nélkül
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? Legalább 4GB, optikai jó ha van, akkor belemegy optibay
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI, webkam, memkártya olvasó, usb 2.0 és 3.0, BT
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Photoshop, Visual
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
[link] | Jobb lenne asus / dell / lenovo gépekben gondolkodni
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Új inkábbElőre is köszönöm szépen a segítségeteket
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Khelben
nagyúr
válasz lord.lakli #72764 üzenetére
Pedig régen milyen jól elvoltak a virtuális gépek hdd-n, de most már sírtam, amikor egy olyat kellett elindítanom, ami hdd-n volt. Most viszont elfér 3 is az új ssd-n. Remélem, 1 évig kitart
-
flash-
veterán
válasz laszlobak #72755 üzenetére
"magyarított billentyűzet "
ezen kívül se cégnév se semmi...
az az 1 év gari se igaz...
Cucuska2 : Bluechip és az A4-team már jópár éve ott van a piacon,(vagy 5-6 éve tuti) utóbbitól vásároltam-rendeltem is már nem egyszer,bár semmit nem jelent... Digitaltrend is ment vagy 6-7 évet, otthagytam vagy 300 ezret aztán hirtelen bezárt...
[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Az egyik barátomnak kellene egy 15.6"-os laptop a következő kikötésekkel.
A keret 200-220.000Ft, nagyon max. 250.000, ha annyiért jelentősen jobbat kap.
- Fontos, hogy minőségi kivitel legyen, mondjuk fém külső, jó zsanérok, jó hűtés, viszonylag vékony.
- Kijelző jó lenne, ha IPS lenne. (van ennyiért olyan? )
- Fontos, hogy hardveresen megfelelően erős legyen. i5 vagy i7 proci, akár 4mag/8 szálas is lehet, de ez nem feltétel. Egy erősebb 2/4-es i5 vagy i7 is megteheti.
- dedikált, lehetőleg NV videokártya. (minimum. GT 840m)
- világítós billentyűzet
- jó hangszórók
- jó billentyűzet
- Asus laptopok előnyben.
- SSD-vel bővíthető legyen a HDD lecserélése nélkül
- csak új játszik.
Köszönöm!,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
laszlobak
tag
válasz Nemvoltjobb7 #72760 üzenetére
Érdekesen, és körültekintően választottál gépeket. A 150k-s árkategóriából gyakorlatilag kihoztad a maximumot.
A Full HD-s Lenovó Z50 70 - 150k ezzel a Intel® Core™ i3-4030U Processzorral hozza az Intel Pentium 2020M teljesítményét, és GT 840-nel, amivel low-médiumon játékgép lehet(ne) - HD felbontással. FHD-n sokkal rosszabb lesz a helyzet.
Vagy a FHD-t fogod élvezni, vagy a játékot. (Company of.., Metro, Crysis 3, stb.)A Dell 3537 akku üzemidőben verhetetlen, egyébként ott lesz, mint a Z50 FHD-val.
A " játékok, ha lehet 1366x768 medium/high grafikán" -ezen az árszinten felejtsd el!
Y510p -erősebb hardverrel, masszívabb házzal
-
haxxika
senior tag
válasz Khelben #72763 üzenetére
SSD a HDD mellé kell, 64es eddig nekem elég volt, és én is használom a visualt alap kódolásokra, nagyon komoly kódokat a kedves ismerősöm se írna még egyelőre. Bár manapság már 15ből megvan egy 128as az is igaz.. Mérnök informatikus tanulmányok mellé kell a gép.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Nemvoltjobb7
újonc
válasz laszlobak #72768 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Y510P nagyon tetszik, de nem fér bele a keretbe és nem is nagyon akarnék annyit költeni.
Lehet célra vezetőbb lett volna megemlíteni milyen játékokkal játszok: WoW, LoL és kisebb MMORPG-k, egyiknek sincs nagy gépigénye, simán mennek az 5 éves HP laptopomon aminek valami ilyesmi a konfigja - Nem én választottam, ajándék volt.
Ezekre gondoltam mikor írtam a medium/high grafikát. Ha full HD-n is mennének ezek a játékok az maga lenne a csúcs, de azt kétlem
A lenovot azért linkeltem, hogy lényegébe megtudjam van-e értelme ilyen hardverrel az FHD-nak, ezek szerint olyan sok nincs.
Az utobbi 2-3 órában visszaolvastam 1000-1200 kommentet és elég elkeserítő a helyzet, ha minden igaz amit irtatok...
Lényegében ennyi pénzért vehetek egy laptopot legóból/tejfölöspohárból és imádkozhatok, hogy egybe maradjon vagy veszek egy lenovot "garancia nélkül" (Használt gép nem jöhet szóba, még mielőtt az jönne)
Tényleg ilyen rossz a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
Seci
tag
Lenovo B590-ben pontosan milyen memória van amit tudok, hogy DDR3 1600 MHz, de a gyártót és a késletetést nem?
Jár-e garanciavesztéssel, ha én teszek bele egy másik modult 4 GB-os modult? -
Dhampir
félisten
válasz Nemvoltjobb7 #72770 üzenetére
Vagy veszel egy kisebb hordozható üzleti használt laptopot és mellette építesz egy fickósabb asztali "gémert". Habár igényes perifériákkal együtt az még jóval drágábban jönne ki az Y510-nél is.
-
kenyeres94
csendes tag
Üdv Szakértők Szerintetek ez a laptop milyen ár/érték arányban?
[link]Szerintem ennél jobbat nem fogok találni 150e Ft-ért. Többet nem szánnék rá.
-
Tikakukac
titán
válasz kenyeres94 #72773 üzenetére
Adatlapos gép, ha csak az a cél, hogy minél nagyobb számok legyenek a gépre matricázva, tökéletes. Ellenkező esetben a szokásos gépek vannak, 20 hsz. rádiuszban lefektetve.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz kenyeres94 #72775 üzenetére
Tök őszintén semmilyet. De ha nagyon kéne valami akkor 5547-es Inspiron és valamelyik Probook alá nem adnám.
Ha tééényleg nagyon muszáj, akkor Edge TP, rommá van akciózva és ott már van support is. Csak a masinéria nekem gerenda a szememben.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
A HP 8530w-ben ugye CCFL-es panel van nem LED-es?
ÉS gondolom elírás az 1080p, mert 1920x1200-as ennek még a kijelzője?
[ Szerkesztve ]
-
Kali4
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik Dell Inspiron 7537 lesz az áldozatom.
Pár kérdésem azért lenne.
- Wifi probléma lett végül megoldás?
-Hol érdemes megvenni? -
Chaser
legenda
válasz South Velen #72779 üzenetére
CCFL és elírás.
szerk: Seci Akkor szólsz a boltnak nézzék meg mi van benne aztán tegyenek mellé egy olyat. Értelmes bolt ilyenért nem kér pénzt.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
haypro
senior tag
Sziasztok, szeretnél segítséget kérni, egy barátom szeretni notebookot venni.
Kb. 1-2 hónap
200-220.000Ft, nagyon max. 250.000
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
net, film, játék, office, Photoshop, de akár renderelés is
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Nem ez a fő cél, de jó lenne ha legalább medium beállításokon futnának akár az újabb címek is. (min. GT 840m)
Mindkettő. Fontos hogy jók legyenek a zsanérok, lehetőleg fém legyen a gép. Nézzen ki jól. Jó hűtés, de ehhez minél vékonyabb ház.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Később.
15.6", lehetőleg IPS. FullHD előny. (van ilyen ennyiért? )
(8) Notebook tömege?
max. 2.5 kg.
Mindegy. Ha azonos áron erősebb gépet kap nélküle, akkor úgy.
Min. 500GB-os SSHD vagy 1TB-os HDD. 8GB RAM. Az fontos, hogy a HDD lecserélése nélkül lehessen SSD-t rakni bele. (Msata vagy ODD)
HDMI, webkamera. (bár ezek alapok) + Jó minőségű hangszóró, illetve világítós billentyűzet.
Igen. Játékok, net rengeteg nyitott ablakkal. Photoshop Vegas stb.
Nincs.
Csak új. Lehetőleg Asus.Köszönöm!
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Chaser
legenda
válasz South Velen #72782 üzenetére
Jó minőség, hogy meddig megy még el azt én nem tudom Esély megvan még évekre, de lehet 1 évet fog menni. Biztos hogy melegszik rendesen, én magamnak nem vennék ilyet.
-
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Mennyire reálisak a kívánságaim?(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 héten belül.
120.000 a teteje.
Photoshop, Premiere mindenképp, esetleg játék.
BF4 low grafikán felejtős? Jó lenne, ha tudná futtatni, de nem szükséges. Starcraft 2, illetve hasonló igényű játékok.
Arany középút
Előbb utóbb szeretnék bele, de ebbe a keretbe nem hiszem, hogy belefér, szóval ezt később veszek.
Lényegtelen igazából, 13-15' körül.
(8) Notebook tömege?
Nem számít.
Mindenképp nélküle.
Optikai meghajtó nem szükséges, de helye legyen, tehát későbbi SSD bővítés mellett a HDD maradjon meg. RAM 4GB+, HDD 320GB+.
Webkamera, hdmi, de ezek szerintem alapvetőek már.
Elég sokat találtam, de nem tudom eldönteni, hogy AMD vagy Intel legyen. Erős Intel, de az a gpu rovására megy, vagy egy AMD, viszonylag jó gpu-val.
Használt is lehet, ha az akksija nem túl kihasznált (3-4 órát bírjon), garancia sem hátrány, de ha kipróbálható, akkor nem fontos.[ Szerkesztve ]
-
gabor907
tag
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-g505-59-390258-p200202753/
Hello a fenti számítógéphez kellene nekem egy kis segitseg! A kerdesem az lenne, hogy az emlitett modellre windows 7 telepitheto-e?! Leirasban olvastam h win8 kompatibilis illetve hallottam olyat h vannak notebookok amire csak win 8 telepitheto... Nagyon fontos mert csak akkor rendelnem meg amennyiben win7 ramegy!! Elore is koszonom a segitseget
core
-
efká
tag
legkésőbb október közepe(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
~120.000 Ft(3) Felhasználási kör?
programozás (visualstudio stb..) + hétköznapi használat(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen
játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve
részletességgel szeretnéd futtatni?
nem igazán(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a
teljesítmény?
minőség - hosszabb távra tervezek(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször
gyorsabb is lehet számítógéped!
jelenleg nem - anyagiak miatt(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
lényegtelen(8) Notebook tömege?
szintén(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
OS-el(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége,
illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
min 500 GB HDD, ~3-4 GB RAM, -(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata,
webkamera stb…)
webcam(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus
processzor) igényes alkalmazást?
jelenleg nem, de lehetséges, hogy fogok(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot!
igazából eddig még nem kerestem(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak
új?
inkább újat- előre is köszi a tippeket -
-
Chaser
legenda
válasz zuzu000 #72790 üzenetére
Tudom, azért mondtam többre mennél vele Intel. Használtban T510, 8540p HD+ kijelzővel, még SSD is belefér az árba. Extra játszogatásra ne számíts, nem az az árkategória se új konzumerben se használt businessben.
-
efká
tag
válasz lord.lakli #72789 üzenetére
tanuláshoz (pti) kellene. számomra praktikusabb lenne a laptop, mint a pc. ezért tervezem a vásárlást, de első körben titeket kérdeznélek - aztán keresnék én. de várom az ötleteket
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Chaser #72784 üzenetére
Esetleg tudsz mondani más CCFL-es alternatívát, ami nem melegszik ennyire és esetleg könnyebb is? De azért ez a sebességszintet hozza? Tudom, kicsit nehezet kérek. dVGA egyáltalán nem kellene egyébként, de azért HD videókat játssza flash alapon is, chrome-ban meg bírjon el 10-15 tabbal. SSD-t raknék bele mindenképpen.
-
Chaser
legenda
válasz South Velen #72795 üzenetére
T500 az egyik leghűvösebb gép, van náluk az is. Nem kértél nehezet Ráadásul ott ha diszkrét vga-sat veszel az váltható, teljesen ki is kapcsolható BIOS-ban. Felbontásban kisebb, 1680x1050, de ha LG panel szebb is mint az 1920-as. Viszi az 1080p flasht, mkv-t gond nélkül. Sok oldalhoz meg ram kell.
-
Chaser
legenda
válasz South Velen #72797 üzenetére
Erre gondoltam, alfa156 az itteni neve. Van belőle 1280-as verzió is, azokban csak intel vga van. Kérdezz rá aktuális-e még a másik verzió is. CCFL igen. Már járt nálam pár db Egyik legjobb gép.
-
skyline997
csendes tag
16:9es 1366x768as laptopot rálehet kötni egy 16:10 monitorra ( max 1680x1050) ?
Nem lesz elmosódva a kép? és mi a helyzet full hd laptoppal? akinek van tapasztalat kérem írja meg
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest