Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz skyline997 #72363 üzenetére
Ilyen árkategóriában nincs FHD, SSD sem, pláne még matt is legyen.
szerk: optimuslg
"olyant képzeltem el amibe nincs optikai meghajtó mer úgyse használnám, vékony és jól bírja az akksija, full hd 15col képernyővel. 100e körül" van képzelőerőd Ajánlom olvasgass utána a témának mer' megérdemled és rád is fér...[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
laszlobak
tag
válasz skyline997 #72490 üzenetére
Lenovó Y510p - lehet, hogy van még egy pár bolt, ahol kapható, és ennél olcsóbban is kapsz. Ez több ,mint a kereted, de lényegesen jobb, mint az ebben az árban kapható Z50-70.
(#72445) Ryder1:Lenovo Z510 Pentiummal
Ezek az ajánlható, és legjobb ár/érték arányú gépek a megadott katagóriákban.
[ Szerkesztve ]
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
laszlobak
tag
válasz skyline997 #72612 üzenetére
Durván 10%-10%-10%. A processzoron kívül még számos tényezőtől.(pld. RAM mérete, elosztása, stb.stb..)
De nagy mértékben függ attól a játéktól is, amit játszol. A legjobb, ha az adott dVGA leírásában (pld. a www.notebookcheck.net-en kiválasztod, hogy az adott dVGA az adott játéknál mennyi fps-t ad.
Ezt az értéket az első mondat értelmében
i7U, i5M esetében 0,9-el,
i5U, i3M esetében 0,8-cal,
i3U esetében 0,7-telszorozva kapod meg az adott játékra (és adott felbontásra) vonatkozó várható fps mértékét.
(#72590) rszp, #72579) Ryder1: Szívesen. Üdítő, ha az ember néha köszönetet is kap, nem csak keresztrefeszítést.
[ Szerkesztve ]
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
Chaser
legenda
válasz skyline997 #72673 üzenetére
Ezt ki kell még pótolni, ha nem tudod inkább gyűjts hozzá, meg fogod bánni.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Khelben
nagyúr
válasz skyline997 #72800 üzenetére
Igen, rá lehet. Nem lesz elmosódott, mert minden kijelzőnek külön állítható a felbontása. Csak akkor nem, ha mindkettőn egyszerre ugyanazt szeretnéd látni, de gondolom nem így lesz.
-
Sheld
senior tag
válasz skyline997 #72825 üzenetére
Márciusban vettem.
-SLI hiba volt, a két VGA nem egyezett, és a gyengébbik mindig belengette a zászlót játék közben, persze ilyen a játék crashelt, a driver újraindult. Orvosolható volt MSI Afterburnerrel, visszavettem az órajeleket és tökéletesen ment.
-Nyáron a melegben 98fokosra melegedett a második VGA (Ez széria "hiba", mert minden y510-es melegedik, csak ráírtam, hogy takarítsák ki, és pasztázzák újra.)
-A mikrofon nagyon-nagyon zajos volt. (Youtube-ra videó rögzítéshez vagy rengeteg zajszűrő utómunkát kellett végeznem, vagy egy külső USB-s hangkártyát kellett használnom.)
-A bal oldali hangszóró bizonyos frekvenciákon rezonált. (Filmézés és Zenehallgatás közben előjött néha, játék közben egyáltalán nem. De hol jó volt, hol nem.)
-A kijelző alacsony fényerőn a szürke árnyalatokat nem szerette, és vibrált. (Ezt talán 2-3x tapasztaltam.)Azt hiszem ennyi.
Úgy voltam vele, hogy még "sulikezdés" előtt visszaküldöm, hogy rendbe legyen rakva, én úgyis edzőtáborba, meg versenyeken leszek, oda meg nem kell laptop. Hát végül nem vitték el időben, pedig már lehet, hogy végeztek is volna vele.
Erről hol tudnék blogot írni? Mert lenne kb 10 oldalas olvasmány, aztán csak linkelgetném, hogy akit érdekel itt van ni!
[ Szerkesztve ]
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
nash2
tag
-
Sheld
senior tag
válasz skyline997 #72857 üzenetére
ASUS X550LNV XO296D: Intel Core i3-4010U, NVIDIA GeForce 840M 2GB, 8 GB RAM, 160.000 Ft
Talán ezen mennek majd a játékok, 1014x768-ban, minden lowon, talán produkálnak majd stabil 24+fps-t. A gt740m-ek mind a butítottak, a 64bit-esek, azok meg nagyon gyér kártyák a GT840m-hez képest. Talán lehet majd még trükközni throttlestop-al, vagy valamilyen inteles tuning progival az i3-u órajeleit feljebbhúzni, a plusz teljesítmény érdekében, de ezek mind csak fikciók. A Watch Dogs nagyon rosszul van optimalizálva, az megenné bármely gépet natív felbontásban. Próbát megér, de csodát nem szabad tőle várni. Amit javasolni tudok youtube-os videók nézegetése, akár az adott konfigra rákeresve, vagy a videókártyákra. De azokat sem szabad készpénznek venni, mert sok a fake közte.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
félisten
válasz skyline997 #72862 üzenetére
Ipon, laptopszalon, notebook.hu, edigital, nekem ezekkel van eddig tapasztalatom, és mind pozitív.
-
Tikakukac
titán
válasz skyline997 #73008 üzenetére
Fizikailag sokat. De ha szar a forrasztás az így meg úgy is megpurcan.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Járókeret
senior tag
válasz skyline997 #73008 üzenetére
de akkor neked minek is egy laptop ?
-
voyager4.4
senior tag
válasz skyline997 #73059 üzenetére
" Ingyen hitel" Ezen szoktam jókat derülni benne van az az árban, no meg az apróbetűsben is
no fate but what we make
-
Tikakukac
titán
válasz skyline997 #73421 üzenetére
Használtam. Gyárilag matt panelre tökéletes üvegpótlásra. Sima fényesre rakva meg attól függ milyen a fólia, könnyen lehet taknyot csinálni az amúgy is botrány TN panelekből.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz skyline997 #73424 üzenetére
Nem. A fény az egy gonosz dolog, nem úgy megy, hogy na akkor fényes vagy, mattot rakok rád s akkor olyan mintha a fényes eltűnne. Más lesz, kérdés a fólia milyensége. Én egy gyári matt plexi tulajdonságait tudó lapocskát kértem és a 3M-nek van is ilyenje így lett az ami.
Ha TN paneled van ilyen alap hádé felbontással akkor kb. halottnak a csók, bár a fényt jobban töri az igaz.
[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
válasz skyline997 #73427 üzenetére
Helyedbe lennék nem fóliázgatnák, mert szín torziót kapsz szín hűséget veszítesz, inkább vékony plexi ha már mattosítani szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- DIGI internet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- BestBuy topik
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 15.6", 4 GB RAM, 128 GB SSD eladó! Új, bontatlan, 2 év garancia!
- Dell WD19DC dokkoló + 240W gyári dell táp
- Dell Latutide E6230 i7 3540M, 16GB RAM, 120gb ssd -vel eladó!
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest