Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
válasz Khelben #131800 üzenetére
"de azt munkára nem ajánlanám, nem arra lett tervezve"
Ilyet annyiszor olvasok itt, és annyira semmitmondónak tartom. Vannak persze jellemzők, amik munkához fontosabbak, de igazából nagyon sokféle módon dolgozunk. Szóval olyan nincs, hogy a notebook azt mondja, hóhó, te csak ne dolgozz, engem csak játékra terveztek.
Például munkánál fontos lehet
- jó billentyűzet a sok gépeléshez
- jó mechanikai strabíróság a sok hordozáshoz
- néha nagy akksi
Aztán van, ami mindenhez fontos
- jó, min full hd kijelző ( na a HD kijelző a notebook ipar szégyene, mikor egy mobil is lassan 2K-s)
- jó hűtés
- sok RAM
- SSD
És van ami (bizonyos típusú) játékhoz kell
- külön nagy teljesítményű video kártya
- akksi kevésbé fontos (azt a fogyasztás úgyse bírja semmilyen akksi)Ne ehhez képest én sok éve dolgozom notebookkal, amit alig hordozok, külső billentyűzettel, és monitorral. Tehát pont a munka paraméterek kevésbé fontosak ( egyébként thinkpad)
Amit a "munkára szánt" gépek adnak, az lényegesen magasabb ár, esetleg jobb, strapabíróbb alkatrészek, csicsafaktor, hogy látsszon is az árkülönbözet.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
- jó billentyűzet a sok gépeléshez
- jó mechanikai strabíróság a sok hordozáshozEzt egyik konzumer gép sem adja meg neked. És vedd ehhez hozzá, hogy ha egy konzumer gépben tönkremegy valami, az alsó hangon is 1-2 hét szerviz. Egy NBD garanciás gépnél meg másnap ott az ember az ajtód előtt és ha kell, fél óra alatt alaplapot cserél. Ezen kívül az üzleti gépekben vannak olyan biztonsági megoldások, amik egy nagyobb cégnél elengedhetetlenek.
-
félisten
-
Tikakukac
titán
Csicsás üzleti gépem nem sok volt. Itt van előttem egy EliteBook meg 3 ThinkPad, ezeknél nem sok unalmasabb gép van.
Sietésben vagyok, de a miért vegyünk dedikáltan adott szegmensre ajánlott gépet dologra a TP topik megadja a választ. Megannyi mélytorkosra van válasz és megoldás ami dokumentált, nem úgy mint egy random gémer és egyéb notira, amire jöjj rá magadtól vagy legyen egy csapatod aki mondjuk fog neked drivert javítani, mert olyan a lat wifin, hogy elájulsz. Legutóbbi Asus gémer vs T420 példa.
A gari pedig hmmm, na igen. Mikor kiesik a munkaeszköz és hirtelen nagyon fontos lesz. Volt olyan ismerős akit szűri kellett kontaktról, mert napi 18 hívást intézett, mikor lesz kész a gépe. Ha jól tippelek egy NBD gari triplája ment a levesbe a kiesett bér miatt
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Medajk
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis tanácsot kérni.
Használt üzleti gépet veszek de hezitálok két típus között: Általános felhasználásra, böngészés stb. plusz munka is lenne rajta.
Dell Latitude E5440 vagy Lenovo ThinkPad T440 Ultrabook
Felszereltség hasonló kb. melyik lenne jobb vétel? Én a Dell felé hajlok picit, de meghallgatok minden hasznos tanácsot.
Köszönöm!
-
Tikakukac
titán
válasz Medajk #131807 üzenetére
Eggyel korábbit vagy későbbit néznék. E5440 van a családban borzasztó módon kopik és teljesen átgariztam már egyszer az egészet, T440 pedig híres TP, sokat emlegetjük, mint mélyrepülést a családnál. Ha nagyon ezekből kell akkor Dell, mert ahhoz emberi árban szerezhető minden.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Medajk
csendes tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? A heteb
(2) A gépre szánt összeg forintban? 150ezer+-10
(3) Felhasználás? Bongeszes, keves munka.
(4) Ha játékra is használnád. Nem hasznalnam jatekra.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? A legjobb ami kihozhato az arbol 14" mindenkepp
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Keveset.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Megoldom magamnak.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 8g, ssd kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak hasznalt garival. -
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Dual bandos (legfontosabb kritérium!), érintős, 2in1 gépet keresek, hardver nem lényeg, egy böngészőalapú keverőpult szoftveréhez kell.
Asus VivoBook Flip TP201SA-t néztem. AC-s WiFi adaptere van, tehát tudja az 5GHz-t, ugye? Illetve szerintetek ez jó választás? Lenovo Yoga 300 a rettenetes képernyő miatt kiesett. Ez jobb lehet?
Egyébként ti mit ajánlotok? Max 140e, SSD előny, hardver nem fontos, érintő, és dual band a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
DGery
aktív tag
Sziasztok! A fenti listát kitöltöttem, szívesen fogadnék pár tanácsot
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
valószínűleg ebben a hónapban
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150-180e (200e) között
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Főként általános felhasználás, néha 1-2 egyszerűbb játék, esetlegesen hangvágás/szerkesztés külső hangkártyával (USB-s)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
ritkán, vegyes kategóriájúak, és nem ragaszkodom a full grafikához
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6", ha belefér IPS, matt, FHD
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
főként otthoni használat, lakáson belül
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
nem feltétel, de ha van, az sem gond
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
legalább 6GB ram az esetleges zeneszerkesztés miatt, és ha lehet későbbiekben bővíthető. Tárhely... érdekes kérdés, mert van egy 850 PRO SSD-m, amit szívesen belerakatnék optikai meghajtó helyére, ha olyan üzletet tudtok ajánlani, ahol garivesztés nélkül ezt belerakják a gépbe...
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI vagy Display port
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Első körben új, de garis használt is szóba jöhetKöszönöm szépen a segítséget előre is
[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
aliz03
újonc
Sziasztok !
Abszolút laptop analfabéta vagyok, szóval elnézést, ha valamit félreírok, de nagyon megköszönném a segítségeteket !
Mindenképp Asus-t szeretnék..(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Minél előbb, lehetőleg a héten.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 200.000 körül maximum ( nagyob max 230)
(3) Felhasználás? Főleg multimédia, rengeteg sorozat és filmnézés, játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nyilván ebben az árkategóriában nem lehet mindent, de jó lenne ha élvezhetően futnának rajta újabb játékok is mint pl az Assassins's Creed Syndicate és egyebei, vagy a The Witcher 3 ( nem tudom ez mennyire reális )
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Hát ezt rátok bízom.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Néha be kellene vinnem az egyetemre, de nem különösebben hurcibálnám.
(7) Operációs rendszer? Windows[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz aliz03 #131815 üzenetére
Asus N551, Asus K501. Az első lenne a jobb választás, mert jóval erősebb és ips kijelzős.
(#131814) DGery: IPS a Fujitsu A557 van ennyiért, de nagyon elfogyott mindenhol. Várni kellene kicsit vagy nézni egy HP 250 G5-öt, de az minden tekintetben gyengébb. Ha a játék fontosabb, mint az IPS kijelző, akkor esetleg ez a Asus K501.
(#131812) Medajk : HP Elitebook 840-et meg lehet csípni ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Medajk
csendes tag
válasz Medajk #131812 üzenetére
Sziasztok!
Neki futok még egyszer mert eléggé kaotikus lett az első
Szóval
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? A héten.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 150ezer+10
(3) Felhasználás? Böngészés, kevés munka, office stb.
(4) Ha játékra is használnád. Nem használnám játékra.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? A legjobb ami kihozható az árból 14" mindenképp
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Keveset.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win10-et szeretnék rá telepíteni majd.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 8gb memória, 250gb ssd vagy 120gb sdd+hdd
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) csak használt +garival.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
daara
aktív tag
Ez atípus mellet döntöttem .
olvastam a dell honlapján hogy készült LED-es háttér-világítású kijelző tükröződéscsökkentő bevonattal
ÉS LED-es háttér-világítású kijelző Truelife és on-cell touch technológiával mi a különbség mind a 2 FULL HD dellJa és mennyire szép a kijelzője IPS hez hasonlitó ?
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Dißnäëß #131821 üzenetére
Kedves Szakik !
- Az normális, hogy egyetlen gyártó oldalán sem találom meg feltüntetve, hanyas verziójú HDMI porttal szerelték őket ? Gondolom 1.4 ..
- Ha DisplayPort-os notit szeretnék, csak üzleti jöhet szóba ?
Ez a fránya 4K@60 még mindig célom.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Ödike
tag
Helló mesterek!
Autocedhez melyik lehet a legjobb?
[link]https://ipon.hu/webshop/product/fujitsu_lifebook_a557_vfya5570m45bohu_fekete/1558619
Ebben az árban van jobb?
Használtban néztem
HP 8570W és Dell m4700: nehéz, 2 év garival ennyibe kerül az is, és azért csak csak 4-5 éves gépElőre is köszi
Voltam már jobban is, de szarabbul még soha.
-
Dißnäëß
nagyúr
eMag mennyire "veszélyes" ?
És egy Lenovo Legion Y520 ? (szervizháttér, alkatrész, stb).
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #131830 üzenetére
Át is néztem őket. Megvilágosodtam.
Pfuhh. Nem vagyok előrébb De k*agyalós ez ...Én a fotós-akármis ember volnék, kéne 4 mag és Kaby Lake, IPS FHD (vmi jobb abból is), meg 1050 (sima vagy Ti, töknyolc). Ahogy látom pár órája laptopok után böngészve a netet, a Kaby-1050 kombókba kezdik szerelni a HDMI 2.0-t (4K@60). A többi másodlagos, például Kaby i5 4-mag elég, 4G DDR4 elég, 1TB HDD elég (van SSD), max bővítem később ezeket.
Kiégtem mára. Azért a törődést köszi.
-
Khelben
nagyúr
válasz Dißnäëß #131829 üzenetére
Leírtad a "hogyan szívjuk a lehető legnagyobbat" tökéletes receptjét ezzel a gép-bolt párosítással.
(#131825) Ödike: azon kell elgondolkodni, hogy azok a 4-5 éves gépek új korukban 6-700k forintba kerültek és még most is kétszer erősebbek azoknál az újaknál, amiket linkeltél. Másképp megfogalmazva a kérdést: egy új fapados Opel Corsa vagy egy 5 éves fullextrás BMW?
[ Szerkesztve ]
-
B-Clone
aktív tag
válasz Dißnäëß #131831 üzenetére
Hozzáteszem a laptopszalonéknál van egy raklap refurbrished Dell Precision m3800 260k-tól, számlával garanciával . lehet, hogy nincsenek ilyen csilivili statjai, de az igényeidhez hasonló munkára szerintem jelenleg abszolút bestbuy megoldások. Hasonló minőségű gépeket újonnan 5-600 ezer alatt nem kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
Gondolkodom a mbp13" 2015-ös cseréjén. Fotózás a fő cél, sajnos lassú.. Feladnám hogy 14"-be gondolkodjak, mobilitás azért jó lenne ha nem csorbulna.
Ez vajon mennyire lenne jó? DELL Latitude E5570 dedikált VGA,FHD Multi touch kijelző,I7 6820HQ Processzor
Kijelző ha minden igaz jó, nem muszáj az UHD, jó színek+betekintési szög. Egyedül SSD+RAM kéne még bele. 15"-al megbarátkoznék, 2KG súly se vészes. Terljesítményben viszont nagyot lépnék előre ha minden igaz.
-
őstag
-
MineFox54
őstag
Akkor próbáljuk újra...
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Amint lehet, jó lenne ha raktáron lenne valahol.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 130-140
(3) Felhasználás? Foobar2000, és egy keverőpult netes felülete.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? NEM
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 11,6-12,5" között, 10" kevés. Matt jobb lenne, fényerő kell bőven, mert kültéren lesz használva.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem, de kültéren lenne használva mindig, tehát hordozva lesz folyton.
(7) Operációs rendszer? Windows10
(8) SSD jobb lenne, főleg mivel hordozva is lenne. RAM-ból 4GB min.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Dual band, és érintő KÖTELEZŐ. És lehetőleg még 2in1 is legyen...
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Most csak új.Asus VivoBook TP201SA jónak tűnik... Szerintetek?
-
Crytek
nagyúr
Xiaomi Air Notebook -hoz hasonló teljesítmény de legfőbbképpen hasonló vékony gépet tudnátok mondani? Nagyon birizgálja a csőrőmet ez a gép. De 300k-t nem szívesen adok külföldre...
Next PC Upgrade: 2022
-
TheRealCafu
csendes tag
Sziasztok,
már többször segítettetek nekem, így most is a segítségetek kérem.
Kizárólag munkavégzésre szeretnék laptopot venni.Ami fő szempont: strapabíró legyen, mert sokat lesz hordozva, a feldolgozás gyors legyen, minimum 8 GB ram-ra van szükségem.
Intel procit szeretnék de meggyőzhető vagyok.A kérdésekre a válaszaim:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
3 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
300 ezer +- 20
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
programozás : Netbeans, Visual Studio fejlesztőkörnyezetek, , video renderelés - nem profi szint inkább hobby blogolás,
Játék nem lenne rajta.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? minimum 15'4 es nem ragaszkodom a 17'3-ashoz, de az sem baj. Matt kijelzőt szeretnék, ha lehet, akkor full HD-t.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Napi rendszerességgel lenne hordozva, munkára lesz. Utazás közben is használni akarom.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 10 64 bit, nem kell, hogy a laptop ára tartalmazzon egy windows licenset.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
minimum 8 GB ram, minimum 1TB winchester, jó lenne SSD, de nem feltétel. Bővíthetőség viszont jó lenne, ha lehetne.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Mindenféleképpen újat szeretnék. ACER-t nem szereték, ha mód van rá, akkor DELL, vagy Lenovo, de meggyőzhető vagyokNagyon köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheRealCafu #131841 üzenetére
Szia!
Ebben az árkategóriában én is Dell márkájú gépek közül szemezgetnék. De nekem amúgy is preferált márka notebook-ok közül. Szóval szerintem:
- Dell Inspiron 7560 (szerintem korrekt kis gép, van a családban ilyen. Egyébként IPS és tudod venni SSD-vel vagy HDD-vel is, illetve elvileg SSD+HDD-vel is lehet. Össz. 2 kg, káva minimális, kompakt kis gép, szóval hordozhatósággal nem lesz gond)
- Dell Latitude E5570 (erről nem tudok nyilatkozni. Majd a hozzáértők elmondják ajánlott-e. De szerintem munkára feltétlenül az.)
- Dell Inspiron 7567 (ha esetleg játszanál is...)
[ Szerkesztve ]
-
bitafter
csendes tag
Sziasztok!
Megint itt Egyetemre BME mérnökinformatikára milyen gépet ajánlanátok? 2-300 ezres kategóriában nézelődök, a preferált márka a HP (megint )
Igazából nem tudom milyen követelményeket kell teljesítenie, ezért írok ide. Lehetőleg sokáig bírja akkumulátoron.
Játszani nem hinném hogy fog kelleni, csak a "tanult" programok kellenek hogy fussanak rajta, böngésző, valamint a tipikus programok (vlc, MS office, stb)
A monitorja természetesen minél jobb legyen, a hordozhatóság, valamint egyéb dolgok miatt a 15" körüli érték felelne meg.
HP-n kívül más üsd-vágd típusú gép is érdekelne.
Remélem tudtok segíteni
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz bitafter #131846 üzenetére
Igazából nem tudom milyen követelményeket kell teljesítenie
Ha volt géped 7-8 éve, na kb. annyi az elvárás, azt azért szokd meg, hogy papíron programozás lesz, nagyon nem fogod koptatni a billzetet
a hordozhatóság, valamint egyéb dolgok miatt a 15" körüli érték felelne meg.
Legyen az 12-14" között, az tényleg hordozható, a 15" az szekér.
Vegyél egy nagy monitort koliba meg egy 430 G4-et, FHD panellel, többit ahogy érzed, i5 elég SSD-t meg utólag is akkorára rakatod amekkorát szeretnél. Tökéletes kombó, meg fogod köszönni, hogy nem követed az agyatlan hegyomlás vasakat vásárlókat. Nálunk is mindenki 17"-al és dGPU meg 4 maggal indult neki, csak minek...
-
TheRealCafu
csendes tag
válasz #97520896 #131842 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, lecsekkoltam a laptopokat, egész jók,
de még érdeklődnék. Asus-t vettem tavaly ősszel - ASUS X550VX-DM073D -, nem vagyok vele túlzottan megelégedve: már volt komplett alaplapcsere, most meglazult benne egy két alkatrész, emiatt néha pillanatokra kifagy, és olyankor van egy hangos sípolás - ram, vagy vidikari szerintem, nemsokára elviszem szervízbe.Viszont ezt így nem hordoznám sehová, 1 évet bírt ki, pedig hetente 2 szer vittem magammal.
Ezúttal a teljesítmény mellett a strapabíróság legyen meg.
ÜDv
-
Tikakukac
titán
válasz TheRealCafu #131849 üzenetére
Pedig sosem hallottam még ilyen hibát belépő Asusra
Óbudán is olyan lehet ezeket szerelni, mint felénk anno 5110-et. Alvás közben is simán megoldódik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ukrajnai háború
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest