Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
válasz phoenix1989 #130200 üzenetére
A 100ezer Ft-os kategóriában még mindig TN panelek vannak
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
dugo_
veterán
válasz phoenix1989 #130202 üzenetére
A háttérvilágítás típusa. Semmi köze a panelhoz.
Másmilyet nem is kapsz ma már, de már évek óta. -
gabo89
senior tag
Üdv!
Új laptopot keresek. Igények: Windows, Matt HD ready kijelző, SSD, i3, csak integrált vga. A keret max 160e Ft.
Két gépet néztem ki. Egy HP G5 250-et, és egy Dell Vostro 3568-cat. kb. 10.000 Ft-tal drágább a Dell, viszont ujabb processzor van benne, illetve nagyobb az akkumulátora.
Azt szeretném megkérdezni, hogy minőségben melyik típus a jobb?
Megéri-e a különbözetet megfizetni a Dell-ért a specifikációk alapján?
Tudtok jobb ajánlatot?Köszönöm előre a válaszokat.
indul a sörös aludni
-
Khelben
nagyúr
válasz gabo89 #130205 üzenetére
Kb egyforma a két gép, úgyhogy veheted a Dell-t is. 175-ért lenne IPS kijelzős Fujitsu A557, de ssd nélkül.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
valaki vasarolt SpeedR kollegatol? van valami egyeb elerhetosege?udv
b. -
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hasonló notebook-ot keresek amelyik ugyanezt tudja: a HP Elitebok Revolve 810 G3
Érintő képernyő, központizsanéron körbe forgatható, core i5 5300U vagy jobb proci 8Gb RAM 256GB SSD
Viszont ezen kívűl mást tipust nem találtam ami ezt tudja, eddig ezt vettük, de úgy néz ki már nem lehet projektben beszerezni
Ha a felhasználókegy része ilyet kapott akkor abból előbb utóbb vita lesz, én miért ilyet kaptam és nem olyat, igen itt megtehetik, hogy felvettik a kérdést.
Csak üzleti kategória jöhet szóba kb bruttó 500e Ft-ig. Előre is köszönöm a segítségetek. -
cucumber87
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek: [link]
Sajnos baleset miatt sosben kellene a segitség és csak kamatmentes részlet jöhet szóba, ezért nézek most az E oldalán.
Nagyon megköszönném ha ajánlanátok még. Maximum 270 ezerig és a másik kritérium hogy most kamatmentes részletre ki lehessen hozni és játékra is alkalmas legyen más elvárás nincs ( SSD nem kell kijelző nem fontos).
Köszönöm előre is!
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
Ferrata
csendes tag
válasz Ferrata #130203 üzenetére
Még egy utolsó láma kérdés részemről, mielőtt nekidurálom magam a rendelésnek.
Van valamilyen minőségi különbség (pl. anyaghasználat, hőterhelés, élettartam és hasonló tényezők) a Dell Latitude E5570 és a Dell Latitude E5580 sorozat között? Azt látom, hogy az E5580-as egy hangyányit nagyobb teljesítményű, még éppen beleférne a keretembe.
-
Khelben
nagyúr
válasz Ferrata #130210 üzenetére
Úgy tudom, ugyanaz a ház, csak a cpu lépett egy szintet feljebb, ami pár %-os teljesítménynövekedést jelent.
(#130209) cucumber87 : 270-ért játékra a kifutó Asus N551 lenne a legjobb. Utána az alsóbb kategóriából talán a HP Pavilion 15, 940MX-szel a következő lépcső lefelé. Esetleg még szóba jöhet az Asus K501, de az már csak TN paneles kijelzőt kapott. Hogy melyik bolt milyen hitelfeltételeket ad, azt sajnos nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
cucumber87
tag
válasz Khelben #130211 üzenetére
Nagyon köszönöm így elsőre
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
Bozso68
őstag
válasz cucumber87 #130212 üzenetére
A MediaMarkt-ban megint akciósak az N551-esek. 230K-ból megvan a 4Gb-os verzió, később mehet bele RAM, ingyenhitel helyett meg 40K-val keret alatt vagy, csak-csak van náluk áruhitel. Az általad linkelt I7 5500U meg nem egy erőgép, az N551-ben levő I5 4200H lazán veri.
-
Bozso68
őstag
válasz ZephX #130215 üzenetére
Már lefutott az az akció, nem is tudtunk róla, mire megjött a vezérhangya, hogy a gyereknek kell egy laptop.
Én 250K-ért vettem 8GB + Win8 pixelgaranciával. Nagyon megéri. Witcher 3 mediumon nagyon szépen fut rajta. Pedig a gyerek nem is akart játszani laptopon, de megjött az étvágy . -
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Jelenleg csak érdeklődés szintjén, mennyibe kerülne egy olyan laptop, ami az általános (Word, Excel, böngészés, filmnézés) felhasználáson túl még játékra is alkalmas? Jobb lenne minél olcsóbban, igazából kompromisszumképes a dolog. Ilyen Cs:Go, World of Tanks, War Thunder, régebbi GTA-k(IV, EFLC) ha elmennének rajta, az jó lenne.( De azért legyen meg a 60 FPS, ne szaggasson, akár leveszem a grafikát, de ne legyen "darabos". Cs:Go-nál jó lenne a 128 FPS, de persze közel alap grafikán.Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
ujtordai
tag
válasz Khelben #130188 üzenetére
Szia Khelben,
Először is köszönöm a választ!
Másodszor átgondolva az IPS annyira nem is fontos, de a ram az SSD és a HDD igen, ennek tükrében esetleg van ötleted?
Most egy Lenovo Ideapad T540p van 16GB RAM mal és 512GB SSD vel. Ez elég türhető a sebessége.
Valahol láttam HP OMEN-t konkrétan ezt: Omen 15-ax201nh (1AP82EA) megnéztem a gépkönyvét, az akksi nem cserélhető csak szervízben és max 16GB ram megy bele. Még a RAM csak csak ok, de akksi nem tudom meddig fogja bírni. Nem tudom mennyire stabil a HP OMEN, napi 8-10 órás használatot meddig bírja.
Miért írod hogy "Ferrari val bútort szállítani"?Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
☻♂♫
-
Khelben
nagyúr
válasz ujtordai #130218 üzenetére
Azért mondom, mert nem fogsz olyan gépet találni, aminek elég jó a billentyűzete és az ergonómiája programozáshoz és mellette játszani is lehet rajta. Nem hogy 300-ért, de 2 millióért sem. Innentől pedig jönnek a kompromisszumok.
Az Omen pont olyan, hogy se játékra (túlmelegszik a vékony ház miatt), se programozásra nem jó választás.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #130217 üzenetére
Most olvasom az összefoglalót és tényleg hülye kérdés. Szóval ha szóba jöhetne a garis használt, akkor mi jönne ki 100k környékén? Ez az Asus K széria mennyire "jó" akksit kapott?
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz IMIIKE1998 #130221 üzenetére
Alapjában véve 2 évente 1 akksi cserét be kell ütemezni. Már vége annak a korszaknak amikor 1000 ciklus felett futnak az akksik, talán esetleg Mac, akik adnak a beszállítókra meg az elektronikára.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz IMIIKE1998 #130223 üzenetére
Hát ha játék kell és nem elég az U procis gép, akkor plafon 4 órára számolj, nagyon optimálisan. Ha elég az U-s akkor dupla ennyit is akár.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Kicsit off lesz, bocsi: Mennyire éri meg a pixelgarancia?
KöszönömSamsung Galaxy A55 5G
-
Bdanyy
addikt
Hello!
Ismerősnek kell segitenem gépet választani, leginkább a játék miatt vagyok gondban, hogy mit ajanljak.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Mostanában
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)~ 230k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) általános felhasználás, jatek
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? League of legends 60fps
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Full hd jó lenne
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Ritkán, utazás közben nem
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD legyen, vagy garivesztes nélkül lehessen tenni utólag bele
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) új, vagy számlás használt garivalKöszi előre is
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Tikakukac
titán
válasz DrDobos #130227 üzenetére
Hacsak nem 130k feletti monitort veszel vagy olyan 450-500k feletti csúcs kijelzős Dell notit akkor felesleges is belemenni, gugli segít ha nagyon utána akarsz olvasni.
Ezek gyártástechnológiai hibák, 1-1 pixel beragad vagy szimplán nem megy. Van aki csíkos kijelzőt is bír, nálam 2 naponta teljes pucolás, hetente ellenőrzöm a színprofilt és külső fényérő is van. Mindenki eldönti melyik tábor felé húz
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Tikakukac #130224 üzenetére
Az a baj, hogy a laposok erejét nem tudom megítélni. Az nagy segítség lenne, ha az adatlapomon lévő géphez tudnál mondani egy laptopba való proci+vga párost, ami kb. ugyanannyit tud. Annyit tudok, hogy az U-s proci 2 magos és kevesebbet "fogyaszt", a H-s meg 4 magos és nagyobb az energiaigénye.(Ha jól tudom. )
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz IMIIKE1998 #130230 üzenetére
Prociban gyanúsan kell a 4 mag, grafikában kb. semmi, az a kártya már most integrált terület. El kell dönteni mi a fontosabb. Én nem vagyok benne biztos, hogy neked nagyon proci limited lenne, akkor már váltottál volna régen.
-
Raggie
őstag
Sziasztok,
köszönöm a segítséget mindenkinek itt a topikban!
Megnéztük élőben a párommal az Acer Aspire V3-372-őt és tényleg szép, de a billentyűzete miatt szerencsére rá tudtam venni a párom, hogy nézzünk használt gépeket is.
Most beleszeretett a Dell E7440-be aminek nagyon örülök, mert ugyan annyi pénzét egy sokkal minőségibb gépet tudunk neki venni, amibe még az mSata SSD mellé egy másik tárolót is be tudok tenni a 2,5"-ös helyre.
Pár napon belül meg is vesszük és jó érzéssel vesszük meg.Köszi az ajánlásokat és a segítséget!
Clint Eastwood FTW
-
G_P
tag
válasz Tikakukac #130080 üzenetére
Na, ma megvettem végül egy T420-ast 47-ért. Tettem rá egy win 8.1-et, kicsit próbálgattam, pár filmbe belenéztem, de nekem nagyon bejön. Remélem a leendő tulaj is hasonlóan fog vélekedni róla
Egyébként a kedvező árához képest nagyon szépen egyben van, minden funkció, gomb működik, magyar billentyűzetes, billentyűk közül is csak a space-re mondanám, hogy látszik rajta, hogy használt.
Szóval egy szó mint száz, nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm megkért, hogy nézzek neki laptopot, de a bőség zavarában elvesztem, ezért hozzátok fordulnék
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? 140-150e ft
(3) Felhasználás? Internetezés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? minimum 1366 x 768, Matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? lakáson belül lenne hordozva egyik szobából a másikba
(7) Operációs rendszer? jó a Linuxos is ha olcsóbb
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 128 GB SSD
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) újAmit én kinéztem:
FUJITSU Lifebook A555 VFY:A5550M13C5HU
DELL Vostro 15 3568 23035 135e + külön bele venni SSD-t.A Dell az szimpibb lenne számomra, kérdés, hogy mennyire nehéz kicserélni a HDD-t? Csak a hátulját kell levennem?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
ujtordai
tag
válasz Khelben #130220 üzenetére
Szia Khelben,,
Köszönöm a válaszod!
Az mint jelent hogy túlmelegszik, képes károsodni a hőtől valamely alkatrésze?Ha a márkát nézem melyik érné meg jobban?
- HP OMEN (i7 7700 16GB RAM 512GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti)
- Lenovo Ideapad Y700 (i7 6700 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 960M)Ezektől függetlenül mit ajánlanál ha nem a játék felé helyezzük a hangsúlyt. (RAm méret és SSD az fontos)
[ Szerkesztve ]
☻♂♫
-
Khelben
nagyúr
válasz ujtordai #130235 üzenetére
Egyrészt hosszú távon nem tesz jót neki, másrészt visszavesz az órajelből a cpu és a vga is. Kifizetsz egy rakat pénzt az I7-ért és közben csak az I5 teljesítményét fogod kapni vagy még annyit sem.
Lenovo Y720 és Dell 7567 a két "megfelelő" gép a kategóriában, de hozzá kell tenni, hogy az Y720 mögött nagyon gyenge garanciális támogatás áll, a 7567 pedig TN kijelzős.[ Szerkesztve ]
-
Mukucs
senior tag
Halihó!
Win10 nél van olyan opció, hogyha egeret csatlakoztatok, akkor kikapcsoljon a TP?
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek kellene egy laptop:
(1) 1 hónap múlva.
(2) 140.000 Ft max
(3) netezés, film nézés, semmi játék
(4) -
(5) 15,6" vagy 17,3", IPS előny, de nem feltétel
(6) Főleg otthon lesz használva, nem lesz sokat hordva.
(7) Nem kell rá OS.
(8) 1TB jó lenne, de 500GB is elég lehet. HDD, vagy SSHD. 4GB RAM elég, de lehessen bővíteni 8GB-ra. Optika nem kell. Az Intel Core i3-6100U proci szimpatikus.
(9) Nem lehet fekete! Sőt valami színes gép kell! Tudom, tudom... de asszony tényleg színes gépet akar... :-/
Ja, és a HP-t nem szereti, nekem meg ezeken kivül csak a Dell és a Lenovo szimpi, úgyhogy ha lehet ez a 2 márka a preferált.
(10) Csak új gép jöhet szóbaÁrukeresőn már szétnéztem, eddig ezek jöhetnek szóba:
- Lenovo IdeaPad 300
- Lenovo V310
- Dell Vostro 3568
- Lenovo IdeaPad 110Ha találok a fenti gépek közül nagyjából azonos paraméterekkel rendelkezőt, akkor melyik lehet a jobb választás? Anyaghasználat? Strapabíróság? Nekem egy Dell Latitude E5440-esem van, és imádom, valami ehhez hasonló minőségűt szeretnék asszonynak is, ha ennyiből ki lehet hozni.
Előre is köszönök minden választ!
-
RWD
tag
Haliho!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2017 nyara
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
300-370k bruttó
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Irodai programok, könyvelés, játék nem jellemző. Sokszor magammal vinném.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6", FHD, IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Hordoznám, de út közben nem használnám.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win10 vagy semmi.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
256GB SSD minimum, 8GB RAM minimum.
HDMI, külső monitor miatt.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új.Fél évvel ezelőtt ott tartottam, hogy Dell Latitude E5570. Mostanára esetleg kijött valamilyen alternatíva? Köszönöm
-
Reaper
őstag
Sziasztok!
Ismerős hölgynek kéne egy laptop, főleg netre + hobbi szintű ps:1. most
2. 160 max
3. otthoni, web, hobbi photoshop, word
4 nincs játék
5 15,4"
6 nem nagyon lesz hordozva
7 win 10
8 500 HDD
9 apróság, de jó lenne fehérben. Nem létszükséglet.
10 Ha tényleg megbízható, jó a használt is -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Egy hónapon belül kellene egy laptop.
Játékokat lehessen rajta futtatni(nem full felbontásban és nem a legújabbakat
Hears Of Iron meg hasonlók)legyen benne videó kártya.
Ár:max 150 ezer,esetleg ha valami tuti vétel akkor 160.
15 ös elég nem kell nagyobb.
Tárhely minél nagyobb.
op rendszer nem kell rá majd rakok rá.
Csak új gép minél több garanciával,megbízható helyről.Minél többet ajánlotok annál jobb.
köszi! -
Yany
addikt
Ezek a slim VivoBook-ok mennyire vehetők komolyan hétköznapi használatra? ZenBook-kal egy kategória, vagy annál alsóbbak?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Shany0811
tag
Sziasztok!
Haver szeretne venni SSD-t a laptopjába, de én nem vagyok meggyőződve arról hogy a várt eredményt meg fogja kapni az SSD bezételével. A paraméterek:
Lenovo Z50-75
- i3 Amd Radeon FX 7500
- 1Tb Hdd
-8Gb RAM
- Radeon R7 2Gb videó kártyaEhhez szeretne SSD-t és iszonyat gyorsulást vár... Szeretném megkérdezni a véleményeteket, szerintetek?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest