Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50542) avirid válasza vTamas35 (#50528) üzenetére


avirid
tag

Én azt hittem, hogy fordítva van, fölösleges komolyabb kávékat próbálgatnom, amíg nem tudom kordában tartani pl. a hőmérsékletet. Természetesen tervezem hogy veszek frisset, de mielőtt megteszem szeretném ha lenne némi összehasonlítási alapom. A szemes Molinari Oro is bolti döglött kávénak számít? Az első kávé amit a géphez vettem elsőket kísérletezni (meg a darálóhoz), szemes Dallmayr Prodomo volt, mert azt már ismertem korábbról, hogy kb milyennek kell lennie. El is értem vele a célomat és élveztem is, hogy mennyivel kellemesebb kávét ihatok a korábbi kotyogós kategória után. Aztán vettem mást is, de még maradt Dallmayrből, amiből csak néha-néha ittam, hogy mégis fogyjon el, mielőtt teljesen megdöglik. Egy hónap után már nem jött vele annyi crema meg finomabbra kellett darálni is, mert kezdett gyorsan átfolyni, ekkor gondoltam, hogy döglött lett. Hozzá képest a Molinari sokkal olajosabb, cremásabb, krémesebb, zamatosabb. De akkor ez még mindig a bolti döglött kategória?

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.