Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124945) hoffman_ válasza p.lac (#124936) üzenetére


hoffman_
nagyúr

ezzel teljesen egyetértek, így még egy Stagg is emészthető kontextusba kerül, pedig nekem például az az egyik legirreálisabb termék. vagy a napi kávém árán képedek el inkább. viszont így, hogy ilyen jó alkalmazás támogatást kapnak 20k körüli mérlegek is, az Acia árának én nem látom az 5-8x létjogosultságát. tudtommal auto-tare és auto-timer az a funkció, ami biztosan plusz benne. a nyomásprofilhoz a Lunar sem fog hozzátenni.

(egyébként néha visszaszámolom, olyan 10-15k között költök babra havonta. ezt ketten isszuk a párommal. ha a gép és egyéb eszközparkra fordított költséget hozzáadom a koffihoz, akkor olyan 800k a vége két év alatt. ijesztő, de ez fedi a V60, frenchpress, Brikka, GC, SJ, mérleg, tadamm, stb kütyük árát és majdnem fele-fele arányban jön ki a babokkal. ha azt veszem, hogy 550huf egy szpesölti espresso és csak én iszom napi kettőt - ami már szépítés - akkor ma vagyok nullán, innentől olcsóbb. hát, meglátjuk :DDD)

#124922, pető bá'
nos igen, ez a hét eseménydús volt koffiból számomra, nem gondoltam volna hétfőn : )

#124938, sz.zs.
jól mondják előttem, azt, hogy tüskés a kávéd :D
Ti sokkal régebb óta vagytok ebben benne, szóval nem hiszem, hogy én tudom megmondani. nekem annyit segít, terveim szerint, hogy ha ugyanazt a lefolyást tudom összehozni, ugyanannál a gépnél és kávénál, akkor igazából szűkítem a változók számát: meg tudom csinálni ugyanazt a koffit, ami nagyon ízlett. aztán persze, hogy ez sikerül-e élesben, majd elválik.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.