Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88851) cappa72


cappa72
nagyúr

Örökség-sorozat ... Klipsch...
CORNWALL III, 102dB-es érzékenységgel...
Hát lehet, hogy megérne egy meghallgatást.

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

(#88852) nLali válasza cappa72 (#88851) üzenetére


nLali
senior tag

Hetek óta nézegetem ezt a dobozt..Engem a kinézete fogott meg. Tulajdonképpen klasszikus formaterv, időtálló :DDD Csak a kinézetet figyelembe véve, nekem a Heresy III tetszik jobban.
Neked van ilyen és szeretnéd, hogy valaki meghallgassa? Mondj egy napot. Pont ráérek aznap. :))

[ Szerkesztve ]

(#88853) cappa72 válasza nLali (#88852) üzenetére


cappa72
nagyúr

Neked van ilyen és szeretnéd, hogy valaki meghallgassa? Mondj egy napot. Pont ráérek aznap.
PeeeeerszePityu! :DDD
Ha lenne... akkor vélhetően nem akkora nappalim lenne, mint amekkora van, sőt... lenne külön zeneszobám...

Csak a kinézetet figyelembe véve, nekem a Heresy III tetszik jobban.
De ez csak 99dB ;)

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

(#88854) AMDFan válasza Mezga Aladár (#88849) üzenetére


AMDFan
addikt

Neked meg egyáltalán nem kéne írogatnod ebben a stílusban... :(

(#88855) karmaresz válasza Mezga Aladár (#88849) üzenetére


karmaresz
senior tag

A tények:
Az idézett hozzászólásban volt egy mondatom, ami a kevésbé nagy nevű gyártókra, vagy használt erősítőkre, mint költséghatékony, de esetleg kompromisszumokat, illetve nagyobb utánajárást igénylő megoldásokra vonatkozott.
Továbbá volt egy másik gondolatom, amiben a kérdező által említett McIntosh és AR kategóriájában javasoltam még alternatívákat.

Ha ezt a kettőt - a teljes mondanivalómat, továbbá a külön mondatba tagolást figyelembe véve - össze lehetett mosni, akkor sajnálom.

Első nekifutásra majdnem a kommented hangvételében válaszoltam kedves Aladár, de mivel a stílus maga az ember, így ezt a fajtáját igyekszem meghagyni annak, aki magáénak érzi.

Sok, nálam jártasabb ember van itt, de a 20 éves, középszintű felhasználói tapasztalatommal, a magam módján próbálok segíteni.
Ha gond van a fogalmazásommal, mondanivalómmal, nyugodtan lehet kérdezni, kiigazítani vagy javítani, akár visszamenőleg is. Szívesen veszem, amennyiben az normális hangvételű, tényeken alapul és nem csak hangulatkeltő, üres puffogás. :R
Hozzászólásod alapján az értő olvasás talán, a jó szándék viszont biztosan hiányzik. :)

Részemről lezártam. Mindenki mástól elnézést kérek a válaszért. Az ilyen típusú kommentekre pedig nem fogok ezentúl nyilvánosan reagálni.

Once, I thought I was wrong but I was mistaken

(#88856) perempe válasza cappa72 (#88853) üzenetére


perempe
addikt

lehet hasonlót építeni.
[link]

a 4π és hasonló hangfalak[link][link] esetén PA szubra alapoznak. az átlagos hangsugárzóktól kb. 10 decibellel nagyobb érzékenység, terhelherőség, jó iránykarakterisztika. akár kis csövessel is beérik.

[ Szerkesztve ]

* Brahms: 4. szimfónia *

(#88857) Grizzlu


Grizzlu
tag

Hátha valakit érdekel, leírom a tapasztalataim, mint kezdő:

Kezdő hifistaként sokáig vacilláltam, milyen hangfalakat vegyek a két erősítőmhöz, végül egy pár alig használt, kb. 20 üzemórás Tannoy Eclipse 1 polchangfal szettet 45 ezerért. ezúton is köszönet az eladónak, mikrobusznak. Eredeti számla, csomagolás, szállítás minden rendben volt, csak ilyen vételt kívánok mindenkinek. Mintha újonnan vettem volna őket.

Még bejáratósak. A volt Panasonic AK 45 kompakt hifim hangfalait lettek hivatva leváltani.
Egyébként emlékszem, fent említett cuccot még édesapám vette nekem Szekszárdon 98-ban, és akkor 95 ezer Forint nagyon komoly pénz volt ez ilyen berendezésért, szóval nem volt az egy gagyi dolog, úgy vélem. De erre még később visszatérek.

Van itthon két erősítő, Egy Luxman LV100, meg egy Onkyo A 8940. Mindkettővel kipróbáltam természetesen. A Luxman mellett találta meg a helyét ez a Tannoy Pár. Az Onkyo valamivel részletezőbb hangot tudott adni mindkettő hangfallal, de akármennyire is szerettem a hangját, mióta megvan a Luxmanom, árnyaltabb lett a kép. Az Onkyo hangja apróbb finomságokat is visszaad, de mindent összevetve a Luxmanhoz képest szikár, kissé steril, kitekerve pedig sokszor torzítja a hangfalakat és kásássá válik (gondolom, ez a hangfalak kisebb teljesítményének okán van). A Luxman hangzása sokkal zeneibb, melegebb, barátságosabb a fülnek. Árnyalatnyival kevésbé tud belemenni a zene részleteibe, és a basszusai sem olyan erősek, mégis kellemesebb hallgatni a hangját akár rock, akár szóló hangszeres, akár komolyzenével. Ha megküldöm a hangerőt rajta, ennél is kissé összébb folynak a dolgok, de továbbra sem marad bántó. Ha egész nap szól, akkor sem fáradok bele.

Az Onkyo sorsa tehát a tévé kiszolgálása lesz a későbbiekben, zenehallgatásra pedig a Luxman fog szolgálni.

Ami a hangfalakat illeti: arra számítottam, hogy az új Tannoyok köröket vernek a régi hangfalaimra, de ez nem igazolódott be teljes egészében. Az én füleim és gyér tapasztalataim szerint ezek a 21 éves Pana hangfalak a maguk 4 hangszórójával a mai napig nagyon kellemes, részletgazdag hangot tudnak adni, ami stabilan megállja a helyét a mai napig egy olyan kezdő számára, mint amilyen én vagyok.

A Tannoyok hangja egy egész picivel kevésbé tudja visszaadni a finomságokat (tán egyszerűbb felépítése okán), de amit tud, azt nagyon jól, és barátságosan tudja. Bársonyos, kerek basszusai vannak, amik kihajtva sem másznak az ember arcába. Kiválóak a közepei. A Panához képest talán csak a csilingelő magasak azok, amik hiányoznak, de nem túl számottevően. Már használom őket három napja, és nem tudom eldönteni, hogy vagy az én fülem idomul jobban hozzájuk, vagy tényleg finomodnak a hangzásuk. Mindenesetre nagyon jó választásnak bizonyultak egy magamfajta kezdőnek.

MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI, i5-11400F, Intel ARC380, 2x8 GB DDR4 Kingston HyperX Fury 3000 Mhz, BeQuiet PurePower 12M 650W

(#88858) Bali27


Bali27
addikt

Sziasztok!
Hozzám került egy jó régi Sony MHC BX5 mini hifi szett. Elég érdekes a torony része de a hangszórók a 17nm-es szobámba szépen szólnak.

Ezek az adatok: bármit is jelentsenek...
DIN Power Output (rated) 80 + 80 watts (6 ohms at 1 kHz, DIN)
Continuous RMS power output (reference) 100 + 100 watts (6 ohms at 1 kHz,10% THD)
Music power output (reference) 170 + 170 watts (6 ohms at 1 kHz,10% THD

Egy 2.0-ás erősítőt szeretnék venni hozzá, amit később hangszóró fronton több mint valószínű hogy tovább fejlesztenék. .(kb 100.000 Ft-ig )
Elsősorban zenére, és Bt, vagy az Wifis Air akármi jó lenne ha lenne benne. (TV is rá lenne kötve.)
Tudnátok segíteni az ötletelésben?

(#88859) gordonfreemN válasza karmaresz (#88855) üzenetére


gordonfreemN
addikt

Nem tudom szó nélkül hagyni.
Ez a kimértség azért mindenképp irigylésre méltó és dícséretes. :R
Ez hiányzik kis hazánkba, emiatt vagyok sokszor szomorú, mert ez lassan mér csak a régi idők tulajdonosainak ismérve. Értem úgy, hogy az arányok romlanak, de bődületes sebességgel.

szerk: nem pártosodás ez, csak maga a stílusra egy megjegyzés tőlem. A vita nem rám tartozik.

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

(#88860) karmaresz válasza Grizzlu (#88857) üzenetére


karmaresz
senior tag

Érdekes amit a Tannoyok hangjáról írtál, de ne vonj le még komoly következtetéseket.
Sokan hisznek a hifi eszközök bejáratásának szükségességében. Bár ez biztosan sok szubjektív elemet tartalmaz, különösen a mozgó alkatrészeket nem tartalmazó berendezések esetében, de a hangsugárzóknál elég nagy az egyetértés abban, hogy tényleg igénylik ezt a "megdolgozást", mielőtt meg tudják mutatni az igazi karakterüket.
Ha eddig a Tannoy csak 20 órát ment, vagy hónapokat állt, akkor érdemes zenével, vagy ha lehetőséged van rá, rózsaszín zajjal járatni. Nem kell nagy hangerő, ha nem vagy otthon, akkor is mehet. Akár 100+ óra múlva is tapasztalható pozitív változás, de vannak gyártók, akik 300-500 órára teszik, mire beérik a hang.
Látatlanban mondom, mert nem ismerem, de csodálkoznék, ha ennek végén is jobbnak találnád a régi Panákat. :)

[ Szerkesztve ]

Once, I thought I was wrong but I was mistaken

(#88861) Grizzlu válasza karmaresz (#88860) üzenetére


Grizzlu
tag

Az érdekes az kód a hülyeségre? :U

Hogy a Panasonic hangfalak jobbak, azt nem jelentettem ki. De rossznak sem hívnám őket. Tán nem fogalmaztam elég pontosan, de a Tannoyokban sokkal több potenciál van, pedig kevesebb beépített hangszóróval dolgozik, mint a Panasonic. Egyedül a részletesebb magasakat hiányolom, de még messze a bejáratás vége. De már így is sokkal zeneibb.

MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI, i5-11400F, Intel ARC380, 2x8 GB DDR4 Kingston HyperX Fury 3000 Mhz, BeQuiet PurePower 12M 650W

(#88862) cappa72 válasza Bali27 (#88858) üzenetére


cappa72
nagyúr

Ehhez miért szeretnél erősítőt venni? Hiszen az van benne.

Talán egy kimenete van (optikai, ha jól láttam), amit lehetne csatlakoztatni másik erősítőhöz, ám ehhez kell egy olyan erősítő, ami optikai bemenettel rendelkezik, vagy egy DAC.
Az új erősítőhöz meg kellene (vélhetően) hangfal is.
Ha mondjuk ezen agyalsz, akkor egy integrált megoldás lehet pl. egy Advance Acoustic x-i60, amit majd jól leszólnak; de abban benne van minden (persze hangfal az nincs).

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

(#88863) Bali27 válasza cappa72 (#88862) üzenetére


Bali27
addikt

Szia. Igen, van benne, csak a hifi részét nem szeretném használni.
Cd nem működik, kazetta nem kell, távirányítót elhagyta a régi gazdája, a hifi részen össze vissza működnek a gombok. Megnyomod a kikapcsolót és még 3x meg kell nyomni hogy kikapcsoljon, mert csak az EQ-t állítja kikapcsolás helyett. Amikor meg az EQ-t állítanád akkor ha úgy van kedve át vált TAPE-ra.. ilyesmi :)
Az Optikai csak és kizárólag a CD-hez van. Én is benéztem, ezért hoztam el. Uh most sima AUX al van rádugva a tv-re de úgy is szépen szólnak a 3 utas hangfalak.

(#88864) karmaresz válasza Grizzlu (#88861) üzenetére


karmaresz
senior tag

Nem, dehogy! Tényleg érdekesnek találtam amit tapasztaltál és leírtál. :)
A hangszórók száma kevésbé számít, mint a jó tervezés és a felhasznált alkatrészek minősége.
Az én ProAc-eimben is csak két-két hangszóró van.

Once, I thought I was wrong but I was mistaken

(#88865) DonThomasino


DonThomasino
veterán

Ha van preamp out egy integrált erősítőn,
akkor bontható elő és végfokra ?

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#88866) cappa72 válasza DonThomasino (#88865) üzenetére


cappa72
nagyúr

Inkább akkor, ha van amp in is.
A preamp out az az előerősítő kimenete. De ha nincs amp in (amplifier input), akkor az előerősített jel rögtön megy gyárilag a végfokra is.

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

(#88867) DonThomasino válasza cappa72 (#88866) üzenetére


DonThomasino
veterán

Record IN van, és ennyi így lenne végfok ?

[ Szerkesztve ]

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#88868) salesman válasza DonThomasino (#88867) üzenetére


salesman
őstag

Küldj egy fotót róla, vagy egy típusszámot.

Türűűűdrááá!

(#88869) DonThomasino válasza salesman (#88868) üzenetére


DonThomasino
veterán

[link]

[ Szerkesztve ]

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#88870) cappa72 válasza DonThomasino (#88869) üzenetére


cappa72
nagyúr

Nem, ez nem bontható verzió. Ez a rec in rec out pl. egy magnóhoz (vagy MD, mediaplayer ) passzoló be/kimenet páros.

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

(#88871) salesman válasza DonThomasino (#88869) üzenetére


salesman
őstag

Itt egyértelműen írja a pre-amp kimenetet.
[link]
A fotón is egyértelműen rajta van.

Régi erősítőknél két "csatlakozóval" oldották meg.

Ha kihúztad a két kütyüt, rá tudtad kapcsolni egy külön végfokra, ekkor bemenetválasztó előerősítőként működött.
Lehet, a Cambridge-nél az előlapon van egy egy kapcsoló. Nem hiszem, hogy érzékelné, amikor rádugod az RCA kábelt és lekapcsolja a végfokot.
Menj el, hallgasd meg és kérdezz rá, legalábbis én ezt tenném!

Türűűűdrááá!

(#88872) salesman


salesman
őstag

"Cambridge Audio 851A: Tech specs

The Azur 851A develops Cambridge Audio’s proprietary Class XD power supply and delivers a hefty 120 watts of power per channel. Two toroidal transformers are used, one each for the preamp and power amp sections; the 851A is effectively a pre- and power-amp combination in one box.
[link]

Türűűűdrááá!

(#88873) Zoluska válasza zoltanz (#88843) üzenetére


Zoluska
tag

Meghallgatás alapján lehet eldönteni, de tudtommal népszerű belépő monitor. A watt adatokkal ne foglalkozz, utolsó szempontok közt van. Erősítő-hangfal párosításkor kell inkább figyelni rá, egyébként tök irreleváns adat.
Ekkora szobába inkább akkor ajánlott, ha nem szempont a nagy hangerő, vagy közelről hallgatod. Ezeknek nem véletlenül közeltéri monitor a neve, egy ekkora szobát nem fognak nagy hanggal megtölteni. Azt tudni kell, hogy ezeken nincs hangerőszabályzó, arról külön kell gondoskodni. Én anno hangerőszabályzós DAC-cal oldottam meg.

(#88874) Zoluska válasza salesman (#88872) üzenetére


Zoluska
tag

Minden intergrált erősítő elő- és végerősítő egyben, ettől még nem minden esetben lehet azokat elválasztani egymástól. Ezen a típuson csak pre-out van, azaz rá tudsz kötni még egy végerősítőt, de a main in, azaz végerősítő bemenet nincs rajta, mint a második képen. Nem az a gond, hogy kikapcsolja a végfokot, vagy sem, hanem ilyen módon az előerősítő kimenetét csak annak bemenetére tudod visszakötni, ami nyilván nem vezet sehova.

(#88875) salesman válasza Zoluska (#88874) üzenetére


salesman
őstag

Én arra gondoltam, hogy egy csöves végfokot akar rácsatlakoztatni, szerintem ennek lehetősége megvan.

Türűűűdrááá!

(#88876) Zoluska válasza salesman (#88875) üzenetére


Zoluska
tag

Azt meg lehet oldani vele. De a bontható alatt szerintem azt értette, hogy az előerősített kimenetet vissza lehet-e kötni a végfokra. Így be lehet iktatni közé egy equalizert például.

(#88877) salesman válasza Zoluska (#88876) üzenetére


salesman
őstag

Ez is egy opció, bár komoly rendszerbe nem tennék equ-t. Minek?
Mindjárt jön Don Thom és válaszol.

[ Szerkesztve ]

Türűűűdrááá!

(#88878) Vazallus


Vazallus
tag

Sziasztok,

Amatőr technikai kérdés: Van egy JBL 2.1-es soundbar amin van eg AUX IN bemenet, aztán egy JBL partybox 300 amin pedig RCA OUT. Elvileg akkor összelehet kötni őket?

"Mr. Salieri sends his regards"

(#88879) cappa72 válasza Vazallus (#88878) üzenetére


cappa72
nagyúr

Ez alapján igen. Az out-ból az in-be.

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

(#88880) DonThomasino válasza salesman (#88877) üzenetére


DonThomasino
veterán

Picit félre értettél.
Zoluska jól mondja ...
A kérdés az volt lehet csak végerősítőként
használni egy külön előerősítő vel.
Akkor ha jól értem így nem lehetséges.
Ellenben lehet csak előerősítőként használni,
ha van külön hozzá egy végerősítő.
:R

[ Szerkesztve ]

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#88881) Kephamos


Kephamos
addikt

Üdv!

Egyelőre csak próbálom felmérni a terepet. Egy kb 30 négyzetméteres tetőtéri szobában szeretnék zenét hallgatni. Nem szeretném a világ minden pénzét elkölteni, csak reggelente a kávé közben és esténként élvezhető minőségben hallgatni a zenét. PC-t kötnék rá, illetve alkalmanként bluetoothról szólna.
Eléggé sokféle zenét hallgatok, de rock/metál dominál. Az utóbbi héten ezeket hallgattam a legtöbbet:

[link]
[link]
[link]

Kb ilyesmi zenéket szeretek, remélem ez megfelel támpontként. :)
Milyen irányba volna érdemes elindulni, illetve mennyit érdemes rászánni a bulira? Mellettem, felettem nem laknak, csak alattam. Van szüleimnélegy rgebbi Technics erősítő és egy pár Jamo talán Studio 70 hangfal. Azokkal érdemes foglalkozni manapság? Félek, hogy azok nagyon gengetnék a padlót és az alattam lakót.
(Felmerült egy BW Zeppelin beszerzése is, 50 rugóért hozzá tudnék jutni, de nem tudom, hogy elég lenne-e abba a szobába)

Előre is ksözi az útbaigazítást!

(#88882) karmaresz válasza Kephamos (#88881) üzenetére


karmaresz
senior tag

Szerintem ha most ismerkedsz a PC speakereken túlmutató zene lehetőségével és rendelkezésedre áll egy ingyenes forrás, kezd mindenképp azzal. Lehet, hogy kielégíti az igényeidet és akkor egy csomó pénzt megspórolsz. Ha később mégis továbblépnél, úgy már tudni fogod, mit hiányolsz esetleg ebben a Jamo/Technics szettben, és kell-e nagyobb teljesítmény, masszívabb mély, vagy részletezőbb hang.
Feltételezésem szerint kevesen fognak itt a hifi topikban wireless hangfalakat ajánlani. Mivel keményebb rockot és metált hallgatsz, nem is hiszem, hogy ez a zeppelin elég lenne oda:
" sounds better on acoustic music than bass-heavy genres such as rock and hip-hop;"
[link]
A hangfalak rezgéscsökkentésére meg van jó néhány megoldás, de egyeztess mindenképp a szomszéddal, ha tartasz a rossz viszonytól. :)

[ Szerkesztve ]

Once, I thought I was wrong but I was mistaken

(#88883) Snoop-y válasza karmaresz (#88882) üzenetére


Snoop-y
veterán

Ha eleve BT-rol jon a zene akkor tokmindegy mit kot a vegere ;)

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#88884) dgyuri0123


dgyuri0123
nagyúr

Sziasztok. Megjött a Belden kábelem innen. Nincs rajta irány jelölés. Foglalkozzak vele, vagy sem? Gondolom dugjam be, osztjónapot..

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#88885) DonThomasino válasza dgyuri0123 (#88884) üzenetére


DonThomasino
veterán

Az eladót kérdezted ? :)

" I'm going to make him an offer he can't refuse."

(#88886) Snoop-y válasza dgyuri0123 (#88884) üzenetére


Snoop-y
veterán

Megvalaszoltad magadnak ;)

ps: En magam nem hiszek abban ,hogy az elektromos jel foglalkozna azzal amit a szigetelesre rajzolnak hacsak nincs valamilyen direkt erre a celra beiktatott szuro az utjaba pakolva.

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#88887) Alex91 válasza dgyuri0123 (#88884) üzenetére


Alex91
félisten

Bocsanat...

[fetrengve rohogo smile]

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#88888) dgyuri0123 válasza Snoop-y (#88886) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Én azért szoktam figyelni, mert elvileg a huzagolás iránya ugyanaz, mint a jelölés iránya. Tehát nem biztos hogy jó dolog huzagolási iránnyal szembe kötni a drótot. Nincs rá semmilyen bizonyítékom, mert soha nem kötöttem be jelzéssel szemben egy kábelemet sem. Most meg itt állok egy jelölés nélküli dróttal és el vagyok veszve... :D

Még a 10 cm-es jumper kábelem is irányba van állítva..

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#88889) Dorian válasza dgyuri0123 (#88888) üzenetére


Dorian
félisten

Szted amikor rátszik a vezetőre a szigetelést, foglalkoznak olyasmivel, hogy honnan hová húzták a kábelt?
Főleg, h a kettő művelet közt még az egyes szálakkal is mindenfélét kell csinálni.
Ez az egész bullshit.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#88890) dgyuri0123 válasza Dorian (#88889) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

"Szted amikor rátszik a vezetőre a szigetelést, foglalkoznak olyasmivel, hogy honnan hová húzták a
kábelt?"

Lehet hogy ostobának fogsz tartani, de úgy gondolom, igen. Ha nem így lenne, miért van rajta jelölés? :)

"csak a zene van"

(#88891) Alex91 válasza dgyuri0123 (#88890) üzenetére


Alex91
félisten

Hogy tobbet fizessel erte...?

[osszepisilos rohogos smile]

[ Szerkesztve ]

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#88892) fererencz89 válasza dgyuri0123 (#88890) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Ha így van, nem jelölnék ezen is? ;]

Nem szotkam hibázni.

(#88893) dgyuri0123 válasza Alex91 (#88891) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ez nem indok... még a 300 Ft-os madzagokon is van jelölés..

(#88892) fererencz89 : Ez nekem is eszembe jutott. :)

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#88894) Ribi válasza fererencz89 (#88892) üzenetére


Ribi
nagyúr

Valami "prémiumot" adnia kell a drága kábelnek. Ha az ócsót is jelölik, hogy jelezzék, hogy a prémijum nagyon pérmijum? :U

(#88895) migabi24 válasza dgyuri0123 (#88884) üzenetére


migabi24
nagyúr

Majd írd le légyszi a véleményed erről a kábelről, egyébként neked nem valami drágább volt? Van Damme Hifi?

(#88896) lezso6 válasza dgyuri0123 (#88893) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

A hang jelének nincs iránya, mivel váltóáram.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#88897) ctrlaltdel13 válasza migabi24 (#88895) üzenetére


ctrlaltdel13
őstag

Erre én is kiváncsi lennék.

(#88898) Eugene Roe


Eugene Roe
őstag

Meg ott az elmélet, hogy idővel megfordítható az elektronyok iránya. A'la bejáratás. Max foghatod erre, ha az első héten gagyi lesz a hangzás :)

[ Szerkesztve ]

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#88899) Kephamos válasza Snoop-y (#88883) üzenetére


Kephamos
addikt

Vegyes használatban szeretném használni. Reggelente fontos lenne, hogy egyszerűen tudjam indítani a muzsikát.
Nem tudom mennyire eretnek dolog volna rákötni egy iPhone-t folyamatos jelleggel és a másik telefonról indítani a zenét.
Mellesleg a Spotify mennyire számít jó minőségnek?

(#88900) python1 válasza Kephamos (#88899) üzenetére


python1
veterán

Amire szeretnéd arra tökéletes.
Amennyiben PC lesz a forrás,felteszed a Spotify-t még a monitort sem kell bekapcsolnod,magától indul a windws bekapcsolásával,telóról,tabletről tudod irányítani.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.